Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Тервел Шаханов

  Тервел Шаханов
  Тервел Шаханов
  Странстващ
  Странстващ


  Галеони : Тервел Шаханов Coin10 9
  Ниво : Тервел Шаханов Untitl40
  Статистики :
  Тервел Шаханов Streng10 Сила: 18
  Тервел Шаханов Shield10 Издръжливост: 10
  Тервел Шаханов Brain10 Интелигентност: 22
  Тервел Шаханов Runnin10 Ловкост: 14
  Тервел Шаханов Magic-10 Магия: 8
  Тервел Шаханов Clover10 Късмет: 20

  Бобчета : Тервел Шаханов PearТервел Шаханов MangoТервел Шаханов SapphireТервел Шаханов SausageТервел Шаханов WatermelonТервел Шаханов Emerald

  Тервел Шаханов

  Писане by Тервел Шаханов Сря Авг 02, 2023 5:12 pm


  В общи линии, защото и на мен ми е трудно да следя времевата линия. Махнал съм някои РП, които нямат голямо значение за историята на Тервел.

  1. Тайно баня-парти (1. ФГ)
  Тервел е на парти с Борис, Ясна, Яна др. Държи се ужасно с всички, включително сваля гащите на Ян. 
  Завършено
   
  2. Земетресението (1. ФГ)
  Тервел пропада в подземията по време на земетресението заедно с останалите ученици. Откриват кабинета на Параскева, без да знаят какво всъщност откриват.
  Завършено

  3. Косвени щети (2. ФГ)
  Нараняването на крака на Борис, което променя завинаги живота му, като слага край на куидичната му кариера. Борис е най-добрият приятел на Тервел от детство.
  Завършено

  4. Пророчества (2. ФГ)
  Тервел говори с Валентина за новооткритите си пророчески способности. Получава видение, което загатва бъдещето му превръщане във върколак.
  Завършено

  5. С черти на вещица (2. ФГ)
  Лятото след края на учебната година. Борис и Тервел се карат, тъй като Борис е под контрола на Параскева. Тя преминава в Тервел.
  Завършено

  6. Приказка за еднорозите и змея (2. ФГ) 
  Тервел отива на Самодивския фестивал, подтикнат от Параскева. В някакъв момент успява да я изтика от ума си. Разбира коя е и за плана й. Ухапан е от върколак по време на суматохата след пускането на змея.
  Завършено

  7. Разпити (2. ФГ)
  Веднага след предишното РП. Всички ученици, участвали в драмата, решават да мълчат пред възрастните. А Тервел решава да мълчи за откритието си: че са освободили Параскева по време на Земетресението; че тя може да контролира хора, като се вселява в тях и че е отговорна за случилото се на фестивала.
  Активно
   
  8. Лед, лед, лед (3. ФГ)
  Две седмици след предишното РП. Все още е лято. В къщата на Тервел има някакво парти на Министерството на магията. Тервел не е виждал Борис от миналото лято в болницата. Правил е опити да го открие, но неуспешни. Сега изведнъж се срещат на партито. Тервел взема внезапно решение да избяга от вкъщи. С Борис отиват в Торбаланово и се напиват, а накрая на вечерта се целуват.
  Завършено
   
  9. Sweet, sweet burn of sun and summer wind and drama (3. ФГ)
  Лятото след края на предишното РП. Тервел е избягал от вкъщи, тъй като родителите му не приемат, че е върколак и искат да го накарат да изчезне в чужбина. Сега живее в Торбаланово и е беден. Среща се с Арина преди куидичния лагер (следващото РП), която разбира за вълчия му проблем и за бягството му.
  Завършено
     
  10. Куидичен лагер (3. ФГ)
  Арина, Ясна, Ина и Кочо са на куидичен лагер през лятото, веднага след предишното РП. Тервел все още се бори вътрешно с решението си да избяга от вкъщи. 
  Завършено
    
  11. Да би мирно седяло (3. ФГ)
  Тервел и Яна случайно се озовават затворени в Оазиса, докато чакат пълнолунието. Малко бекграунд за новата стратегия на Тервел да е първи приятел с вийлите в училището.
  Активно
   
  12. Едно закъсняло отмъщение (3. ФГ)
  Ян отмъщава на Тервел за свалени гащи на едно парти през 1. ФГ. Загатване на отношенията между Тервел и вийлите (пръв приятел им е) през разговор с Люба.
  Активно
   
  13. В Слънчевия коридор (3. ФГ)
  Симулация с Вихрен и Ина, при която се разкрива (за тях), че Тервел е върколак.
  Завършено

  Арина Орлова and Ина Янакиева харесват този пост.


   В момента е: Вто Май 21, 2024 1:20 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!