Глупава питанка - докато върви някакво активно писане с героя, може ли да се пускат самостоятелни постове в уроците, или трябва да се спазва това, че героят не е на две места едновременно
+8
Владимир Петров
Вадим Силек
Мая Кочева
Верена Ерми
Пейо Желев
Радослав Мирчев
Разказвачът
Косара Вълканова
12 posters
Попитай/предложи/оплачи се
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
- Вид на героя : Човек
Галеони : 11
Опит : 14 т.
Ниво :
Бобчета :
First topic message reminder :
Глупава питанка - докато върви някакво активно писане с героя, може ли да се пускат самостоятелни постове в уроците, или трябва да се спазва това, че героят не е на две места едновременно
Верена Ерми- Лечител
Галеони : 50
Опит : 20 т.
Ниво :
Бобчета :
Предлагам тези, които могат да призовават покровител да им се впише в профила какъв е. Последното може да се решава от тях или от админ
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Да, ще го направя тия дни! Благодаря за предложението!
Янтар Вълчев- Възрастен герой
Опит : 0 т.
Ниво :
Бобчета :
Можем ли да правим неигрови герои,които да са свързани с нашите и които ако някой евентуално поиска да вземе?
Янтар Вълчев написа:Можем ли да правим неигрови герои,които да са свързани с нашите и които ако някой евентуално поиска да вземе?
В смисъл? Всеки може да си измисля неигрови за целите на неговата история (например брат му, сестра му и т.н.). После тези герои биха могли да бъдат създадени отделно, няма пречка. Важат си общите правила за създаване на герой.
Ниво :
Бобчета :
Точно това имах предвид. Благодаря
Верена Ерми- Лечител
Ниво :
Бобчета :
Предлагам да има повече варианти за мисии и уроци. Защото сега да пишем по 1-2-3 пъти във всеки / веднъж успех, веднъж провал / и после трябва отначало
Верена Ерми написа:Предлагам да има повече варианти за мисии и уроци. Защото сега да пишем по 1-2-3 пъти във всеки / веднъж успех, веднъж провал / и после трябва отначало
Така е, но реално не сте обвързани от това, което е зададено. Можете и да си измислите урок/мисия. Искаше ми се да има и повече варианти, но напоследък съм доста зает и не успявам да стигна до там.
Верена Ерми- Лечител
Ниво :
Бобчета :
Щом можем добре.
И едно питане. Имам бобчета за 50 поста и за 3 в Торбаланово /трябва да видя вкуса им, че ги забравих / обаче откъде се взеха другите 2 и какви са.
И едно питане. Имам бобчета за 50 поста и за 3 в Торбаланово /трябва да видя вкуса им, че ги забравих / обаче откъде се взеха другите 2 и какви са.
Зеленото е с вкус на мента - героят Ви завършва "Мунгав", а другото е за писане във фестивала и е с вкус на бисквитка. Някои бобчета ги добавям директно, ако видя изпълнено условие.
Люба Бюлбулева- Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
- Вид на героя : Вийла
Галеони : 256
Опит : 80 т.
Ниво :
Бобчета :
Предлагам опция за поемане на неигрови учителски персонаж, при одобрение от админ.
Тоест, ако някой иска да поеме роля на учител да кандидатства и евентуално да бъде одобрен/отхвърлен от админ.
Учителя може
- да залага упражнения за урока си,
- да налага "наказания" (пожелателно рп със учителя за бонус точки при проблемно държание в час)
- да дава бонус точки при интересен и коректен уърлдбулдинг
- и каквото още се сетим да допълним (горе долу става помощник админ за определена секция/подсекция)
пп най нахално откраднах идеята от писателката на Исмаил, защото спомена че е правила нещо подобно в други форуми и звучеше фън
@Исмаил Колимечков
Тоест, ако някой иска да поеме роля на учител да кандидатства и евентуално да бъде одобрен/отхвърлен от админ.
Учителя може
- да налага "наказания" (пожелателно рп със учителя за бонус точки при проблемно държание в час)
- и каквото още се сетим да допълним (горе долу става помощник админ за определена секция/подсекция)
пп най нахално откраднах идеята от писателката на Исмаил, защото спомена че е правила нещо подобно в други форуми и звучеше фън
@Исмаил Колимечков
Ела Благоева харесва този пост.
Люба Бюлбулева написа:Предлагам опция за поемане на неигрови учителски персонаж, при одобрение от админ.
Учителя може
@Исмаил Колимечков
По принцип имаме такава опция да се поеме неигров персонаж, който е преподавател. Правилата са тук (клик). Няма пречка да се пускат уроци и упражнения. Само за точките предпочитам да се съгласува с мен предварително, за да не се раздават безконтролно. Няма никаква пречка да пробваме - който желае и отговаря на изискванията за поемане на НИП, може да ми изпрати ЛС.
Ела Благоева and Люба Бюлбулева харесват този пост.
Люба Бюлбулева- Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
- Вид на героя : Вийла
Галеони : 256
Опит : 80 т.
Ниво :
Бобчета :
Супер!
И да за точките си представях по скоро да ти се праща дм с линк към рп-то и предложение за какво да се даде като бонус (бонуса по скоро го визирам като нещо свързано с това което се развива в историята примерно ако героя показва голямо ниво магически познания +1 магия)
И разбира се играч поел учител не може да си развива рп-та за бонуси със собствени герои.
И да за точките си представях по скоро да ти се праща дм с линк към рп-то и предложение за какво да се даде като бонус (бонуса по скоро го визирам като нещо свързано с това което се развива в историята примерно ако героя показва голямо ниво магически познания +1 магия)
И разбира се играч поел учител не може да си развива рп-та за бонуси със собствени герои.
Ами, да, мен ме устройва.Люба Бюлбулева написа:Супер!
Люба Бюлбулева харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
Според Роулинг най-известния български и сред най-значимите европейски отбори по Куидич е „Врачанските Лешояди“ Въпросът ми е: има ли други /измислени специално за Форума/ и ако да с какво са характерни: Име, Град, Цвят, стил на игра?
Ето тук съм се опитал да измисля няколко отбора, но не съм влизал в подробности за тях - имате свобода в това отношение да си измисляте.Янтар Вълчев написа:Според Роулинг най-известния български и сред най-значимите европейски отбори по Куидич е „Врачанските Лешояди“ Въпросът ми е: има ли други /измислени специално за Форума/ и ако да с какво са характерни: Име, Град, Цвят, стил на игра?
Да, както миналата година ще е.Филип Болярски написа:Ще има ли и домови шампионат, тази година?
Филип Болярски харесва този пост.