А да, верно...
+27
Зинаида Кражова
Димитра Василева
Лиляна Пехливанова
Арес Морев
Атсу Оттах
Алина Старков
Бранимир Даргов
Лилиян Кардамова
Алкан Кадриев
Небесна Звездинова
Илияна Георгиева
Зак Кралев
Максимилиян Шарков
Девин Дън
Яна Вълканова
Сандър Викторович
Ясна Соколова
Исмаил Колимечков
Илиян Георгиев
Маришка Боршош
Пейо Желев
Ина Янакиева
Филип Болярски
Вихрен Вокил
Люба Бюлбулева
Арина Орлова
Юлий Звездинов
31 posters
Свободни разговори
Юлий Звездинов- Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
- Вид на героя : Човек
Галеони : 6
Опит : 29 т.
Ниво :
Бобчета :
First topic message reminder :
А да, верно...
А да, верно...
Ела Благоева харесва този пост.
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 11
Опит : 14 т.
Ниво :
Бобчета :
Ах, свободно време, къде отлетяха тия години правилно си направил.
ПС тоя цитати изглеждат все едно бавно формират черна дупка хд
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Ох, помниш ли, когато след училище можехме да се приберем и да пишем просто. И да правим и други неща дори!! Диде, осъзнаваш ли, че сме се запознали преди 15 г. някъде?Косара Вълканова написа:Ах, свободно време, къде отлетяха тия години правилно си направил.
Косара Вълканова харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
Помня че ги пишех на ръка, все едно държа някакви велики бисери дето ще забравя за два часа докато се прибера Хубави години, по три четири поста на ден (да не те плаша, ма май са 16 хд )Пейо Желев написа:Ох, помниш ли, когато след училище можехме да се приберем и да пишем просто. И да правим и други неща дори!! Диде, осъзнаваш ли, че сме се запознали преди 15 г. някъде?Косара Вълканова написа:Ах, свободно време, къде отлетяха тия години правилно си направил.
Оле, на хартия никога не съм писал, ама май си спомням, че си ми споменавала. 16 години, год, това е толкова много време.Косара Вълканова написа:Помня че ги пишех на ръка, все едно държа някакви велики бисери дето ще забравя за два часа докато се прибера Хубави години, по три четири поста на ден (да не те плаша, ма май са 16 хд )Пейо Желев написа:Ох, помниш ли, когато след училище можехме да се приберем и да пишем просто. И да правим и други неща дори!! Диде, осъзнаваш ли, че сме се запознали преди 15 г. някъде?Косара Вълканова написа:Ах, свободно време, къде отлетяха тия години правилно си направил.
Ниво :
Бобчета :
Мда, стари сме. Искам си ветеранското всякаквовкусово бобче хд
А да, ще ти го добавя, като се прибера, само да не забравя. То сигурно и някое друго има, за което си елиджъбълКосара Вълканова написа:Мда, стари сме. Искам си ветеранското всякаквовкусово бобче хд
Ниво :
Бобчета :
Аз се шегувах, ама верно че и тях тряваше да разровя да видя хд Ще ги разгледам и ще добавя в отчета направо да не ровиш тиПейо Желев написа:А да, ще ти го добавя, като се прибера, само да не забравя. То сигурно и някое друго има, за което си елиджъбълКосара Вълканова написа:Мда, стари сме. Искам си ветеранското всякаквовкусово бобче хд
Ниво :
Бобчета :
Не знам защо очаквах да. съм успяла да избачкам повече от едно хд Ама като пиша на тържеството ще си взема и мангото пък
Косара Вълканова написа:Не знам защо очаквах да. съм успяла да избачкам повече от едно хд Ама като пиша на тържеството ще си взема и мангото пък
Има някои, дето може с един пост да ги сефтосаш Надявам се и куестовете да събудят интерес, макар че там малко се притеснявам, че хората не ги схващат.
Ниво :
Бобчета :
Пейо Желев написа:Косара Вълканова написа:Не знам защо очаквах да. съм успяла да избачкам повече от едно хд Ама като пиша на тържеството ще си взема и мангото пък
Има някои, дето може с един пост да ги сефтосаш Надявам се и куестовете да събудят интерес, макар че там малко се притеснявам, че хората не ги схващат.
А те нали ми бяха сватосали Косара с някого, направо да си ги взема от там Нищо че не съм го писала или съгласявала хд Няа, ще си върви всичко в естествения си ред хд
Иначе не мисля, че не се схващат, ама да се ангажират двама души с по 4 поста на всеки е малкоо трудно хд Аз чакам да се завъртят хора по-редовно и тогава ще нападам хд
Косара Вълканова написа:Пейо Желев написа:Косара Вълканова написа:Не знам защо очаквах да. съм успяла да избачкам повече от едно хд Ама като пиша на тържеството ще си взема и мангото пък
А те нали ми бяха сватосали Косара с някого, направо да си ги взема от там Нищо че не съм го писала или съгласявала хд Няа, ще си върви всичко в естествения си ред хд
Иначе не мисля, че не се схващат, ама да се ангажират двама души с по 4 поста на всеки е малкоо трудно хд Аз чакам да се завъртят хора по-редовно и тогава ще нападам хд
Да, ще го махна бту това правило, че трябва да са с различни хора!
Варна Дорадо харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
хелоооу
Варна Дорадо харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
Ей това ми харесва да виждам
Пейо Желев and Юлий Звездинов харесват този пост.
Ей богу, цял дом поведеКосара Вълканова написа:
Ниво :
Бобчета :
Това като разплащане че предадох четата миналия път хдПейо Желев написа:Ей богу, цял дом поведеКосара Вълканова написа:
Варна Дорадо- Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 100
Опит : 0 т.
Ниво :
здравей, здравей!Косара Вълканова написа:хелоооу
Ниво :
Бобчета :
Отбор неспящи Добре дошлаа, или дошъл, да не предполагам по името на героя хдВарна Дорадо написа:здравей, здравей!Косара Вълканова написа:хелоооу
Дошла си е Ох, не мога със смяната на часовете, хич не ми се спи сега.Косара Вълканова написа:Отбор неспящи Добре дошлаа, или дошъл, да не предполагам по името на героя хдВарна Дорадо написа:здравей, здравей!Косара Вълканова написа:хелоооу
Ниво :
Бобчета :
Оуууу, вярно, забравих че и това се случи. Това обяснява многоПейо Желев написа:Дошла си е Ох, не мога със смяната на часовете, хич не ми се спи сега.Косара Вълканова написа:Отбор неспящи Добре дошлаа, или дошъл, да не предполагам по името на героя хдВарна Дорадо написа:здравей, здравей!Косара Вълканова написа:хелоооу
И значии, добре дошла хд