Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Вто Авг 29, 2023 8:46 pm


  Най-сетне бе дошло време и за Коледната ваканция. Ина изкара денят с Ари и Юлий в Торбаланово. Като двамата със Звездинов бяха прекарали няколко часа в обяснения що е туй Коледа, как се празнува и защо има традиция с размяна на подаръци, тъй като Арина не бе наясно с празника и никога не го бе празнувала. 
  В края на деня Арина май все още недоумяваше, а ако човек я питаше то перфектният подарък за нея бе свързан с метли. И то не само да го получи, а и да го подари. "Всеки заслужава метла и комплект за поддръжка", нещо от този сорт беше казала Арина с блеснали очи, докато Ина я извличаше почти на сила от магазина за летателни пособия, докато продавача ги гледаше и сигурно си мислеше "Ах, пак тези двете лудите...не ми плащат достатъчно за това." 

  Сега обаче, късно вечер, когато Юлий спеше в своето си легло в една отделна стая свързана с тяхната, Ина се изниза от своето и се премести в това на Ари.
  - Спиш ли? - прошепна й.
  - Сякаш мога да заспя... - май и за двете им бе странно, че не бяха в "Мунгав", а бяха свободни. И щяха да празнуват Коледа! Е, Арина надали си умираше от желание за странен празник. Много лошо, защото Ина й беше избрала подаръка още преди началото на учебната година и вече дори го бе опаковала. А днес бе успяла да се сдобие и с още няколко неща за някои от любимите й хора, трябваше само да ги разпрати по сови..., което си звучеше като голямо усилие в този късен час.

  Русокоската се сгуши в приятелката си леко, докато Арина гледаше тавана сякаш бе най-интересното нещо. И двете мълчаха, това да делят легло не бе нещо ново. Че дори в училището им се бе случвало, но рядкост. Все пак бяха от различни домове.
  - Влюбена съм. - изплю камъчето Ина, като погледна Ари.
  - Знам. - усмивка заигра на устните на Орлова, докато Ина я погледна с леко объркване. Знаела е? Всички ли знаеха освен нея самата?! Ама на нея й бе отнело и известно време да разбере, че... гаджето й й е гадже.
  - Как...
  - Сегаааа, не е въпроса как, а в кого. Желев или Вихрен? Или в мен?
  - АРИИНО! Вампирите те взели! - изсъска Ина цялата почервеняла и се мръдна от нея, но после се засмя. Това с вампира щеше да й излезе през носа някой ден..., а Арина щеше да й го напомня вечно.
  - Ааа, ще пропусна, мерси. - прихна да се смее Орлова на свой ред и хвана една от малките декоративни възглавнички, които бяха струпани до леглото и я метна към Ина. Русокоската я хвана преди да се срещнат челно . - Та... Вихрен е, нали?
  - Толкова ли си личи? - прехапа устна за миг, но после се усмихна и кимна. - Заедно сме...?
  Това пък защо звучеше като въпрос след като тази част вече я бяха уточнили - бяха заедно и бяха започнали да се влюбват в един друг. И всичко беше прекрасно... Ина обаче знаеше колко много щеше да й липсва той през ваканцията,  вече започваше да й липсва усмивката му, присъствието му, ръцете му около нея. И дори само при тези мисли придоби едно отвеяно и замечтано изражение. 
  И за него имаше подарък, всъщност няколко, но се чудеше кога и как да му ги прати. Единият така или иначе щеше да изисква общите им усилия за създаване, тъй като бе свързан с рисуване... може би щеше да й се наложи да изчака до януари, може би.


  @Арина Орлова

  Арина Орлова, Ясна Соколова, Ела Благоева, Юлий Звездинов and Атсу Оттах харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Съб Сеп 02, 2023 12:24 am


  Целият ден сърцето на Арина през целия ден правеше странни упражнения. Явно бе взаимствало от йогата, която бе започнала да практикува през лятото, и ту се свиваше болезнено, ту се обръщаше в поза „лудо куче”.

  Вълненията явно му идваха в повече. Сега се мяташе почти ритмично в гръдния й кош, докато се опитваше да изимитира нещо подобно на спане. Нямаше как да се опита да заспи пред Ина. Ако го направеше, това означаваше най-добрата й приятелка да разбере за онези сънища.

  За кошмарите. Ужасните неща, които я държаха будна ден след ден. Затова се опитваше да стои мирно и да имитира равномерно дишане. Сами можете да се досетите, че не й се получаваше. Арина бе самото определение за хиперактивност, и то в най-неподходящото време. Точно, когато трябваше да бъде тиха и безшумна, нещо прещракваше в съзнанието й и я караше да се върти и мята като риба на сухо.

  Само, че таз нощният улов бе на Ина. Орлова още се хилеше и се усмихваше широко на другото момиче. Новината бе изпълнила цялото й същество с топлина. Радост. И едно забравено чувство на свобода, което вийлите бяха вложили всичките си усилия да им го избият от главите от началото на годината.

  Завъртя се към Янакиева и отново се усмихна.
  - Само един поглед към Вас и ще хвана диабет! – оповести червенокосата.
  - Не може да е толкова очевидно! – възпротиви се Ина и се изчерви. Бузите й порозовеняха леко, а след това смениха няколко нюанса на червеникавото, докато се спряха на нюанс „презрял домат”. Хм, май имитираха цвета на косата на Вихрен.

  Ах, тази млада любов. Бестито й бе толкова очарователна!
  - За мен е. – реши да омекоти нещата. Истината бе, че новината хич не я изненада. За нея всичко бе очевидно и в реда на нещата. Бе усетила, че нещо ще се случи помежду им, още когато приятелката й го спомена за първи път.

  Каква случайност. Бе се оказала права.
  - Дали и за другите е? -  замечтанато й изражение не се промени.
  - Едва ли. Само тези с очи, могат да видят това, което е извън обсега на носа им. – или казано по друг начин – всички бяха толкова вглъбени в себе си, че нямаха време за чужди драми.

  - Хъх, от кога започна да говориш така?
  - От както най-добрата ми приятелка си има гадже.
  – смехът й се стопи за миг и изражението й придоби сериозна, заплашителна нотка. – Ако ти направи нещо, кажи ми веднага! Само да те нарани и ще му изкарам сърцето с голи ръце. Обещавам.

  Нямаше да позволи да се повтори това с Илиян.
  - Ариииина бе... – дружката й се смееше, но дали осъзнаваше, че Ари бе сериозна като планински трол на среща с Желев?
  - Сериозна съм! – допълни и побърза да смени темата. – Сега искам п о д р о б н о с т и. Кажи ми всиииичко.

  Ясна Соколова, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Ина Янакиева харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Нед Сеп 03, 2023 12:08 am


  Макар и да се смееше, знаеше, че Арина не се шегува. Но също така знаеше, че до каквото и да доведе това между нея и Вихрен в бъдеще, ако все пак сърцето й бъде разбито по някакъв начин, то тя няма да иска той да пострада. Било то от Арина или нещо друго. Защото я беше грижа за него и той беше наистина специален човек.
  Дори и сърцето й да бъдеше разбито тя щеше да иска той да е щастлив...и , ако имаше възможност да продължи да бъде в живота й дори и само като приятел с когото да споделя своето изкуство. Което сигурно би било доста мазохистично, поне първоначално. Но за някои хора си струваше човек да премине и през болка. Той бе един от тях.

  - Подробности, хм? Нека видим... - реши да разсее мислите си. Не искаше да мисли в насока, която можеше и никога да не се случи. И се надяваше да не се случи.
  - Дааа, все пак последният път двамата прооостоо си рисувахте заедно. И се гуушкаахте. - започна да я дразни червенокоската, също усмихвайки се. Явно този среднощен разговор й бе добре дошъл. Май и за двете, защото Ина също не можеше да заспи.
  - И това не се е променило. Все още рисуваме заедно и... се гушкаме. - ново изчервяване, нови вариации на червеното преминаха през лицето й. Нов смях от Арина. - Предполагам всичко започна още онази първа нощ, когато се запознахме. Защото... попитах дали мога да го гушна и той се съгласи... И заспахме така, гушнати? И Ари... беше невероятно. Беше ... всичко, което съм искала? Странно е...
  - Това не ми го каза преди! Какво още не си ми споделила? - Ари се извърна към нея лягайки на една страна, като двете се загледаха една в друга.
  - Това се повтори няколко пъти. А на рожденият ми ден... се целунахме. - прошепна русокосото момиче, като продължаваше да се усмихва като идиот. Влюбен идиот.
  - И кога те попита да сте заедно?
  - Не се случи точно така. Не знаех, че сме заедно до една наша... хм, предполагам, че можеш да го наречеш среща. - подсмихна се.
  - Среща? - Арина изглеждаше любопитна.
  - Да, понякога си правим такива. Отиваме някъде и прекарваме време заедно, знаеш... - беше ли онова в балата зала среща? Да, май беше.
  - Как разбираш, че си на среща с някого? - Арина започваше да блуждае в своите собствени мисли и те явно бяха на тема среща.
  - Ами... не знам, не съм сигурна. Просто.. го знаеш, усеща се? 
  - Ако някой те покани на пастичка, това среща ли се?
  - попита Арина, като изглеждаше притеснена и смутена. Ина от своя страна започна да се чуди за какви пастички бълнува бестито й.
  - Някой те е поканил да ядете торта, някъде? - прошепна Янакиера, а Ари кимна. - Момче?
  Още едно кимване. Ина пък започваше да чертае в главата си всякакви планове относно Ари и мистериозното момче с пастичките.
  - Разбира се, че е било среща Ари! - и както всички вече знаят, Ина скачаше в заключение много бързо, точно както в момента, а дали въпросното момче наистина бе поканило Ари на тортичка с цел среща... не се знаеше.

  Ясна Соколова, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Арес Морев харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Нед Сеп 03, 2023 3:08 am


  Сърцето на Ари пропусна цял удар. Чакайте, момент! Момент, имаше нужда да си поеме глътка  въздух. Но не можеше, защото изведнъж цялата кръв бе нахлула на лицето й. Момичето не просто се беше изчервило, цялата й кожа придоби странен белезникаво-червен отенък. Първоначалоно бе леко резидав, а след това стана сигнало червен като на светофарите.

  Как така някой ще е поканил точно НЕЯ на среща? Не, това бе невъзможно! Лудост! Червенокосата премигна срещу бестито си и се опита да я опровергае, но от устните й излезе някакъв странен звук, наподобяващ сърдита котка.

  Не, бе. Среща? Арина Орлова на среща с някой? Имаше по-голяма възможност маймуните да се превърнат в летящи прасета, желираните ягоди да се населят в небесата и айсбергът блъснал Титаник да се върне и да пожелае лека нощ на Леонардо.

  - Как така е било среща? – след три прокашляния и разтърквания на очите, червенокосата все пак успя да оформи нещо като прилично изречение. Все още гледаше странно като пепелянка, уловена в кошница с ягоди.
  - Арииии, нали се сещаш? – за разлика от бестито си, Ина изглеждаше напълно развеселена. Усмиваката й не просто бе широка, сияеше по-силно от обедното слънце. Явно любовта й се отразяваше по този начин или може би, харесваше идеята и Орлова да има някой, с който да си размянят сладки приказки.

  - Ама ние просто ядохме торта! – смущението й придобиваше нови много по-сериозни тонове. Започваше да се връща в онази малка синя сладкарничка, където вниманието й бе изцяло привлечено от оседлания носорог и рицаря и да се чуди – какво се бе случило? Това наистина ли бе среща или Янакиева бе хванала диабетна любов и сега искаше всички да са хепи и летящи сред сърчица и Купидончета като нея.

  - Няма значение. Той те е поканил нали? –  с всяко следващо признание, русокосата изглеждаше още по-въодушевена. Последва кратко кимване. – И е платил сметката?
  Поредното кимване.
  - Значи е било СРЕЩА! О, Ари, трябва да ми разкажеш всичко още СЕГА! – дружката й продължаваше да говори нещо, а пред очите на червенокосата изплуваха черни петка и танцуващи звездички около ягодови торти.

  Не, онова не можеше да е среща. Че кой мъж щеше да покани хлапачка като нея, обсебена от куидича, на среща! Скокна рязко от леглото и бързо се преземи на земята. Започна да тършува в куфара си, докато намери пергамент, перо и мастило. Взе и една книга, за да си подложи и се върна в леглото.

  - Какво правиш?
  - Ще му напиша писмо, за да го питам? Казвам ти – не може да е среща!
  - Арииии....
  – смутена въздишка.

  Орлова нямаше как да бъде спряна, вече драскаше трескаво по пергамента. Само след пет минути писмото й придоби следния вид:

  „Уважаеми, г.-н Шарков,

  Едно розово фламинго ми съобщи обезпокояваща новина и реших да Ви пиша.

  Обичате ли ягоди? Не, това не е въпросът!
  Посещението на сладкарницата – среща ли беше?

  ПП: Майка ми остана очарована от подаръка, благодаря, за което!

  Арина Орлова”.

  - Арии, сигурна ли си, че искаш да изпратиш това? – Янакиева през цялото време надничаше през рамото й и не можеше да спре да се хили.
  - Да, да! Перфектно е. – момичето побърза да открие совата-пощальон на квартирата и да й връчи нагънатото лисче с писмото.

  Ясна Соколова, Юлий Звездинов, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Пон Сеп 04, 2023 7:47 pm


  Че Янакиева бе непоправима романтичка - така е. Но, това важеше и за мистериозната срещата на Орлова - беше се случила. Ако ще Ари да го наричаше и издевателстване над шоколадови тортички с господин... как му беше името?
  Надникна над рамото й, като прочете отново съобщението и се засмя. Розово фламинго значи, ох Ари! Това обаче, което не бе забавно в съобщението бе името - Шарков. Фамилията бе достатъчно известна, присъстваше и в учебниците им по история. Арина наистина ли бе била на среща с някой от тях... знаеше ли какви бяха те, какво правеха?

  - Да ти кажа... любопитно ми е какво ще ти отговори. - Ина намести възглавницата по-удобно, като се облегна на нея. И двете май нямаше да спят довечера. Щяха да очакват писмото на уважаемия господин Шарков. Дали щеше да отговори толкова късно?
  - Ами, ако не е било среща? Май не трябваше да му пращам това писмо. Ами, ако не обича и ягоди? - май последното повече щеше да шокира Арина от потвърждение, че са имали среща.
  - Ммм... ще го накараш да заобича, не знам! И няма как да не е било среща! - пошегува се Ина, а Ари все още беше скептична към цялата ситуация. Поне вече не бе част от клуба "червени домати" на който Ина бе горд президент. - Сегааа, дай ми подробности! Аз ти дадох.
  - Нищо не ми каза за което вече да не знам. - скръсти ръце пред гърдите си бестито й. Ама това си бе пълна лъжа, Ина си бе казала почти всичко. - А и... Ина, няма как да е било среща. Защо ще кани МЕН на среща?
  -  Защото си невероятна, Ари! Защо да не те покани на среща? Говори сега! - удари я с една от възглавниците, като двете се засмяха, но после погледнаха към вратата в далечината, сякаш притеснени да не събудят Юлий.
  - Той притежава магазин в Торбаланово. Отидох там за да поръчам подарък за майка ми, знаеш. И... й взех няколко ужасяващи неща! Беше прекрасно! - усмихна се широко. - И понеже касиерката отиде да яде 3 тортички на цената на една..и аз исках.
  - Ъъъ... - добре, звучеше си като едно странно преживяване. - И той те заведе да ядеш от тези тортички?
  - О, не, не! Аз го заведох до една синя сладкарница там където имаше торта носорог! Беше много вкусна! И си говорихмеее...
  - Мхммм. Торта носорог, не ми казвай, че точно това си си взела? - подсмихна се отново Ина, като очакваше, че Ари точно тази торта е избрала, просто си бе такава.

  Арина Орлова, Ясна Соколова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Пет Сеп 08, 2023 11:28 pm


  Какво бе това романтиката? Може ли да се пипне? Ядеше ли се? Или левитираше във въздуха и прескачаше като желирана ягода от човек на човек? Всъщност, Ари хич не можеше да схване концепцията на цялото това нещо. Вярно, мъгълските книги я сравняваха с „прелитащ жерав”, „изгаряне на езика с горещ чай” и „титанична битка в полярна мечка”. Но, ако тя трябваше да я свърже с някакво определение, първото нещо, за което се сещаше бе любимата й метла.

  Романтика = летене = магазин за метли?  

  Разбира се, не си мислете, че червенокосата бе от онези скучни момичета, които си представяха как се грижат за нея и я полират с чисто нов комплект за поддръжка. Не, нейните мисли се рееха някъде из между екстремен полет из амазонските джунгли и релаксиращо пътешествие в пустинята Сахара.
  Да, и тя можеше да бъде романтичн, нали?

  -  Разбира се, че си взех точно тази торта!  -  сбръчка устни, когато срещна замечтаното изражение на бестито си.  Вече се притесняваше какво се въртеше в красивата руса главица.
  -  Ох, Ари... – Ина въздъхна, но продължаваше да се подсмихва.
  - Защо ме гледаш  така? -  вече се притесняваше.
  - И как те гледам?
  - Все едно наистина съм била на среща и очакваш да ти разкажа какви са ми плановете за бъдещето...
  -  никой нормален нямаше да се изведе да заведе точно Арина Орлова  на среща. Не това бе най-голямото безумие, което можеше да се случи.
  - Ариии, ти си била на среща!
  - Сигурна ли си?
  - Напълно!
  - ОХ, ами...
  – тя е била на среща?? Чакайте малко, не! Не можеше да бъде!

  Премигна един път. Втори път. Трети път. Янакиева продължаваше да изглежда все така сигурна и дори в очите й бе започнало да се прокрадва неприкрито любопитство.
  - Искам още подробности! – обяви русокосата, намествайки се по-близо до дружката си.
  - Ъмии...то няма нищо кой знае какво за разказване. Говорихме си. – о, да, Ари на дълго и широко бе обяснила за новата си мания – мъгълските мобилни телефони и прекрасната им опция „виводо”.

  О-пресвети-Магьоснически-Горски ягоди!
  - И за какво си говорихте? Хайде, не ме гледай така – говори! – дружката й я побутна леко по рамото и Арина се обърна да срещне погледа й.
  - Говорих му за мъгълски телефони и екстремни снимки и...май това беше. – изглеждаше смутена, напълно объркана и на ръба да скокне от леглото и лично да се замъкне до Шарков и да го пита дали са били на среща. – Но съм сигурна, че НЕ е било среща и като ми отговори и ТИ ще видиш, че НЕ е било среща!
  - Да, бе! Ще видиш, че Е било среща!
  - Инаааа! Стига вече!
  – отново се изчерви. Щеше ли да бъде прекалено очевидно, ако се намърда на прозореца, за да чака совата. Само и само, за да докаже на другото момиче, че тя е права и не може всички да плуват в облъчета от сърца.
  На някой просто не им бе писано, така вярваше Арина за себе си.

  Ясна Соколова, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Съб Сеп 09, 2023 8:38 pm


  Една тежка въздишка се откъсна от гърдите на русокоската, която едва се сдържаше да не удари Арина с възглавница, сякаш това щеше да й налее някакъв акъл в главата. Не разбираше защо Орлова не приемаше факта, че бе имала среща. И това, че някой би я поканил на среща.
  Но до преди година Ина бе в същото положение - нито мислеше за срещи, нито за момчета, нито пък, че ще има среща някога в близко бъдеще. Да, четейки своите си любовни романи късно вечер си бе мислила какво щеше да е бъдещето й. Какъв ли ще бъде човек до нея..., но не бе мислила да има някого в момента. Съдбата обаче я бе изненадала по приятен начин.

  - Дали го е получил? 
  - А? - думите на Орлова откъснаха Ина от мислите й. - Кое?
  - Писмото, Ина! Кое! - Орлова се бе изправила и крачеше из стаята. - Все пак трябва да ти докажа, че не е било среща.
  - Иии като ми го докажеш какво? Знаеш ли... имам идея! - изрече го със същия тон, както Орлова изричаше "имам план" или "имам идея", които имаха изглед да завършат катастрофално. Това, разбира се, бе умишлено. - Хващаме се на бас. Ако е било среща ти правиш нещо за мен, а ако не е било среща - аз правя нещо за теб.
  - Няма смисъл, не е било-
  - Било е! Май аз съм тук тази която знае какво е среща. Слушай кака си! - метна възглавницата по бестито си, което я улови сякаш бе куофъл, а след това й я върна обратно с малко повече сила. Да, Арина си беше силничка , особено в сравнение с Ина. - Оууч! Така или иначе - чакам си подробностите. Та... говорихте си за телефони?
  - Да.. и за това-онова.. - повдигна рамене - Аз не ти искам всяка подробност за срееещиитее ти с Вихрен, нали ? Вие за какво си говорите? Или не си говорите много?

  Осъзнала на къде бие Арина, Ина почервеня и скри лице във възглавницата. Щеше да я убие, щеше просто да я убие... някой ден! А и тези разговори за Вихрен не й се отразяваха добре, започваше да се размечтава и да й липсва... толкова много! Твърде дори, как можеше някой да ти липсва, а да не сте се виждали ден и половина?
  - М-млъкни! Не е това, което си мислиш! - прошепна. - Г-говорим си! 
  - О, да... за какво? Надали е за телефони. - седна пред нея Арина някак си горда, че бе накарала Ина да млъкне заради смяната на темата. - Виждаш ли, не е толкова лесно!
  - Добре де... добре. Е... хващаме ли се на бас? 
  - Иска ли питане. И знам, че ще победя. - Ари се оплези, а едно леко почукване на клюн по прозореца привлече вниманието им.
  - Обичам да печеля басове. - напевно изрече Ина, като чакаше да види какъв е бил отговора на господин Шарков, но дълбоко в себе си знаеше, че това е било среща!

  Арина Орлова, Ясна Соколова and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Нед Сеп 10, 2023 1:39 am


  Лицето на Ари отново бе зачервено. Ако трябваше сама да определи цвета, докато зяпаше отражението си в стъклото на прозореца, то би било – разпльокано мерло. Кожата й бе потъмняла толкова много, че още малко щеше да цъфне и по нея да израстат истински ягоди.

  И за всичко бе виновна – Ина! Защо й трябваше да й говори за романтика и да й пуска мухата, че е ходила на среща. Това го правеха нормалните хора. Онези, дето не бяха обсебени от метлите си и идеята да станат куидични състезатели, не съсипваха баловете на родителите си и определено не се мотаеха из Мунгав с котка на раменете. Да, Арина дори не можеше да премине на километър покрай тази категория. И да опиташе, най-вероятно хорицата щяха да й хвърлят един поглед и да избягат от нея с писъци.
  - Хайде, какво стана с това писмо! Отвори на совата! – подкани я Янакиева, ясно можеше да се усети задоволството в гласа й.

  - Отварям, отварям! Успокой се малко! – вече бе сигурна – щеше да я убие. Някой ден, щеше да я издебне в някое тъмно кътче на замъка и да я убие от гушкане и любоФ. Тогава поне можеше да излезе с оправданието, че е прихванала от нея. Все пак романтиката се разпръскваше във въздуха с пръскачки и пухкави ягодови облачета.
  Открехна прозореца и малката сова се шмугна в стаята. Животинчето изгледа сърдито Орлова и прелетя над главата й, правейки няколко кръгчета около стаята, преди да се намести демонстративно по средата на леглото.

  Янакиева се хилеше. Ари вече се цупеше. Намърда се на леглото и се протегна към пернатото. Совата я клъвна леко по пръстите, изразявайки недоволството си от чакането, но все пак й даде да вземе писмото.
  - Какво чакаш? – дружката й за първи път изглеждаше много по-ентусиазирана от червенокосата. Ина подскачаше на мястото си и още малко щеше да грабне пергамента от ръцете на бестито си и собственоръчно да го отвори.
  - Виж, цялото това с изпращането на писмото – беше тъпа идея. – ха, това бе нещо ново. – Всички знаем, че съм права и е невъзможно онова да е било среща. Защо просто не го зарежем и не забравим, че се е случвало?

  - И се отмяташ от баса ни? – русокосата я погледна в очите и леко понижи тон. – Да не би да казваш, че те е страх да го отвориш? Ха!
  - Няма такова нещо! – кои изобщо можеше да се страхува от някакво парче пергамент? Нямаше такова нещо. Абсурд.
  Въздъхна и намръщи устни. Разтвори пергамента и за секунда остана впечатлена от красивия почерк и съвършенно изписаните думи. Сканира набързо написаното, докато другарчето й надничаше из зад рамото й и си лепна усмивка. Не пишеше нищо за среща! Нямаше левитиращи желирани панди, влюбени тролове на среща и крастави жаби, предаващи любовни послания. Макс говореше единствено за ягоди и ягодовиш шейкове! Чудесно! Вече можеше да си отдъхне!

  - Ето, Ина – не сме били на среща! Видя ли? Казах ти! – радостта на червенокоска бе посрещната със съмнително повдигане на вежда. – Значи аз печеля баса!
  - Невъзможно. – преди да успее да изпротестира повече, Ари бутна писмото в ръцете на приятелката си и се ухили още по-широко.
  - Тук пише всичко! – вече поне щеше да спи спокойно.

  Ина Янакиева харесва този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Нед Сеп 10, 2023 8:19 pm


  Не й беше работа да краде писмото и да го чете първа, затова чинно си чакаше и надничаше над рамото на Арина. Същата онази Арина, която бе убедена, че не е била на среща. Как ли пък не! В един нормален свят, ако красив мъж (не че Ина знаеше как изглежда мистериозният Шарков) те покани на тортичка, пък ти си Арина Орлова, то това е било среща. Точка по въпроса!

  - Дай да видя! - взе пергамента, който всъщност беше доста плътен и хубав като хартия под пръстите й, беше скъп, и зачете писмото. Прочете първите няколко реда и погледна Арина, която имаше поглед „Ама аз казах ли ти“ и бе изпъчила гордо гърди и вдигнала брадичка. Как щеше да я удари с някоя възглавница всеки момент... !
  Продължи да чете, като към края на писмото се подсмихна самодоволно. Щеше да върне Арина в първи клас – четенето с разбиране някъде се бе изнизало от съзнанието й. Или по-скоро цялата идея за срещи. Изобщо бе ли забелязала, че той я кани ОТНОВО на среща? Май не... Ох, Ари!

  - Нали осъзнаваш, че те кани на втора среща? В събота. Да пиеше ягодов шейк. - подметна русокоската, погали пиленцето и се изправи за да намери нещо, което да му даде да яде. Беше студено и късно вече.
  - Ма как така втора среща? Ина, ние едно и също писмо ли четохме изобщо?
  - Арина го хвана и го прочете пак. - Никъде не се споменава думата среща.
  - Чети между редовете. За да отговори на въпроса ти за срещата... те кани на среща. Юхуу, осъзнай се. Щом те кани отново, значи не си му безразлична. Сладко е.
  - Няма логика в това да кани МЕН на среща. Така де, аз съм...
  - Идеална! Ти си идеална.
  - Ина се усмихна на най-добрата си приятелка, защо бе толкова трудно да излезе с нея на глава?

  Докато Арина гледаше писмото, Янакиева се замисли за Вихрен. Искаше й се и те да можеха да излязат на среща, нормална такава. Да може да му пише писмо..., но не знаеше къде да го изправи. Нямаше адреса на художника, надали щеше да го види преди януари..., а така й се искаше да могат да посетят някоя галерия заедно. Нещо за което си мечтаеха от септември. Да пият чай някъде или пък да хапнат нещо, просто... среща. Може би щеше да успее да намери адреса му от някъде, но дали това нямаше да е прекалено... може би не трябваше да го притеснява... може би.

  Арина Орлова, Ясна Соколова and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Сря Сеп 13, 2023 2:15 am


  Усмивката на Ина, накара нещо в стомаха на Ари да се разбунтува. Никога през целия си живот не си беше въобразявала, дори, че някой ще се интересува от нея. Фантазиите и надеждите бяха за малките момиченца, които не могат да погледнат реалността. Не, червенокосата имаше ясна представа за себе си и знаеше, че е по-лош избор от бомба със закъснител.

  Родителите й от рана възраст се бяха погрижили да я уведомят: „Прекалено си шумна, невъзпитана и играеш куидич. Никой нормален мъж няма да те хареса!”. Брат й, като истински джентълмен, бързаше да се включи в словестната надпревара и добавяше красиви епитети като луда, невъзможна и тотално сбъркана.

  - Как така идеална?  - думите сами се изплъзнаха из под езика й. Ари премигна срещу бестито си и най-демонстративно извърна глава.  Нещо й ставаше. За първи път в живота й, извън  куидичното игрище, усещаше адреналин във вените си. Сърцето й бумтеше като побесняло в гръдния кош, а кръвта й вреше и кипеше във вените й.
  - Ариии, разбира се, че си идеална. Прекрасна! Нищо ти няма! – Ина продължи да говори още нещо, вероятно изброяваше нещо като положителни качества, които тя обвързваше с нея. Или й се караше, как така не може да разбере какво пише между редовете.  Всъщност нямаше значение. Долната устна на Орлова затреперя и крайчетата на очите й запариха.  Преглътна и, за да прикриеи смущението си прегърна момичето, скривайки лицето си на рамото й.

  - Ужасна си! -  оплака се след няколко секунди, когато вече не приличаше на разтопен снежен човек и се отдръпна от дружката си.
  - Не съм! Обичаш ме! – странно, Янакиева изглеждаше развеселена. Може би, вече не се притесняваше, че някой ден Ари ще я покани на сватбата й с метла или си мислеше за Вихрен. Да, със сигурност беше второто. Ето ,че пак гледаше заметано и в очите й плаваха огромни лодки във формата на сърца, а летящи жаби правеха пируети около тях.

  -  Да, обичам те! Но, ако говориш как някакви хора ме харесват и ме канят на среща...ще преусмисля полетиката си. – мусеше се, защото така бе по-лесно да процедира, отколкото да измисил какво да отговори на писмото на Макс.  Уау. Все още беше в пълен шок.
  - Няма да го направиш, не си въобразявай! Какво ще отговориш?
  - Нищо! – да, така бе по-добре.
  - Арииии, но ти му писа, не е учтиво да не отговаряш!


  - Хубаво. Ще му отговоря. – искаше да скрие лицето си във възглавницата, но инатливото й бести нямаше да я остави намира, докато не остане доволна. – Какъв е протокола на тези неща? Как трябва да отговоря?
  Премигваше срещу другато момиче и чакаше отговора й. Все пак, тя беше тази с гаджето. Сигурно извън гушкането и размяната на любовни умалителни, бяха правили туй унуй.

  Ясна Соколова and Ина Янакиева харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Чет Сеп 14, 2023 5:19 pm


  Виждате ли, да видиш Арина емоционална беше рядка гледка. Усмихната, хиперактивна, подскачаща и крещяща ягодови неща – да. Но със сълзи на очи, това не бе често срещана гледка. И Янакиева го знаеше, защото познаваше червенокосата си приятелка по-добре от който и да е друг.
  Затова просто отвърна на прегръдката й  и се усмихна. Ари имаше нужда от това, пък Ина също. Знаеше, че семейството на Орлова бяха различни. Макар и двете да бяха най-добри приятели, Ина се бе „сблъсквала“ с родителите й точно веднъж и с брат и три пъти. От родителското тяло не бе одобрена. Бе си спечелила някаква кисела физиономия. От братското лице пък бе получила коментари по адрес на ръст („Твърде ниска“) , че и коса „твърде руса“ .. ако имаше нещо такова).
  Та така, нейният опит с Орлови бе скромен и от преди години. Но Арина бе принудена да ги търпи ежедневно (почти) и Ина знаеше, че не й е лесно. И сигурно всичко това – Ари да не вярва, че някой иска да отиде на среща точно с нея, се дължеше на тях.
  „Много Ви благодаря господин и госпожо Орлови, да ви го...“
  Русокоската не довърши мисълта в главата й, не беше такъв човек. Но понякога наистина й се искаше да бъде. Да имаше малко повече смелост, като Ари, и да си казва където каквото трябва и на по-възрастните. Ако ще да бяха и Краля и Кралицата на Англия.

  - Как така какъв е протокола? - попита я Ина объркано.
  - Какво се предполага да му отговоря? Ти имаш гадже, как стават тези неща?
  - Ъм... аз просто го крада и го водя някъде?
  - засмя се и се изчерви. - Или казвам „Да“..., но ти искаш ли да излезеш с този мъж отново?
  - Да... не.. може би?
  - мхм, описателен отговор. Изчерпателен дори. Отговаряше на всичките въпроси на Ина, изречени и неизречени.
  „Ох, Ари!“ Хич не беше лесна и нейната. Русокоската дори не можеше да се постави на мястото й, не знаеше как. Следователно добър съвет не можеше да й даде, а и не познаваше господин Шарков, но ако бе толкова красив, колкото бяха красиви и думите му... то Арина бе улучила някаква шестица от тото.
  - Виж сега. Били сте на среща, не, не започвай да спориш с мен. Остави ме да се изкажа. Били сте на среща, точ-ка! - изгледа я Ина предупредително и Ари просто седна на леглото като послушно кученце. - И сега той те кани на втора така. Ягодов шейк в събота. Сега от твоя страна следва да му напишеш дали искаш да отидеш на среща с него... и може би да посочиш час. Попитай дали ще е на същото място?
  - Може би все пак е объркал и не е било среща?
  - усмихна се Арина леко, но после само кимна. Май почваше да схваща, че Е била на среща и, че този мъж наистина иска да се види С НЕЯ. Не с някоя си друга Орлова. И Слава Богу, че другите май бяха по-откачени и от Арина. Така де.... рода са си.
  - Ако го харесваш по някакъв начин, ако ти е било приятно... то какво губиш, ако приемеш тази среща? Ще разбереш дали наистина може да излезе нещо от това или не. Без да опознаеш човека... не знаеш. Понякога срещаш някого и още на момента си кликвате. Но после пак ви трябва време да осъзнаете какво се случва помежду ви... или пък да се появят други чувства... - беше започнала да се изчервява, а Арина използва това в своя полза.
  - Мхмм, точно като теб с Вихрен, а? „Самоо си говорим и си рисууваамее“. - можеше да си я дразни колкото иска, но поне бе хванала лист хартия за да отговори на Максимилиян... поне това!
  - Г-гледай си писмото... - прошепна Ина скривайки лице във възглавницата.

  Ясна Соколова and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Вто Сеп 19, 2023 2:48 pm


  Пред Арина такива неща като: „гледай си писмото” изобщо не минаваха. Не, в нейната главица имаше странна цензура, налагана от пияни жаби и желирани ягоди, които малко променяха смисъла на нещата. И, докато Ина изричаше тези думи, в нейното съзнание те звучаха като: „Бутни ме в ягодово сладко и ме накарай да си призная всички тайни”.
  Сами можете да се досетите, че на червенокосата не й трябваше много, за да скочи в действие. Побутна русокосата по рамото, давайки й знак, че е време да престане да се крие от нея. Разбира се, тя зарови глава още повече във възглавницата и издаде някакъв недоволен звук.

  Ех, любов...

  Затова се наложи да вземе нещата в свой ръце. Буквално. Остави на нощното шкафче пергамента и мастилото, а след това с две ръце хвана ъгълчетото на възглавницата и го дръпна рязко назад.

  - Ариииина, неее! Какво правиш? – гласът беше заглушен, но видимо недоволен.
  - Помагам ти! – последвалата кратка борба, която завърши с две хилищи се момичета, вплели ръце във възгланицата и отказващи да я пуснат.
  - Това е мое! – Янакиева вече бе забравила смущението си от предходния разговор и сега на лицето й бе изписано видимо раздразнение. Май се усещаше каква бе целта на Ари. – Нали знаеш, че не можеш да го протакваш вечно?

  - Стой и гледай! – Орлова тотално бе влязла в ролята на ягодово лапе и се изплези демонстративно на дружката си-.
  - Ари, не е толкова сложно! – двете въздъхнаха дружно и едновременно пуснаха възгланцитаа, която остана посредата на леглото. Южнячката се наведе леко напред, за да я прегърне леко, а след това се отръпна.  
  - Знаеш ли? Сетих се нещо! Най-вероятно ме е объркал с някоя братовчедка! – червенокосата отново звучеше превъзбудено, все едно е открила елексира на вечната младост. Пък и родата й беше достатъчно грамадна и откачена, за да съществува тази възможност. – Имаме АлиАНА Орлова в Америка. Мисля, че работи като аврор в тяхното Министерство.

  - И какво ще прави тази АлиАНА Орлова в България? – това беше подвеждаш въпрос!
  - Не знам, може да е минала и тя през магазина и...
  - ...И нищо! Стига вече! Напиши това писмо! – личеше си, че другото момиче губи търпение. Май обясненията: „Ама това Не е среща” и „Кой нормален ще се обърка и ще ме покани на такова нещо” вече й играеха по нервите.

  - Нямам желирани ягоди! – възрази Орлова, сякаш това обясняваше нежеланието й да функционира като нормално човешко същество.
  - Просто напиши това, което чувстваш! – тук Янакиева отново грабна възглавницата си и я гушна силно, вероятно опитвайки се да се възпре от това да удуши най-добрата си приятелка.
  - Добре ще го питам кой е любимия му куидичен отбор. – Ари се бе извъртяла за секунда, за да грабне отново хартията и не можа да види епичното изражение на другарчето си. Мхм. Това определено нямаше да го бъде.

  Червенокосата започна да драска бързо по листа, а Ина се върна към предишната си позиция – да наздърта над рамото й. И, докато едната се мръщеше и вероятно бе на етап: „О, боже! Защо пише за пияни жаби?”, другата бе нещо средно между: „Да го питам ли каква е метлата му?” и „Това определено не е среща!”.
  - Готово! – опевести накрая червенокосата. – Как е протокола? Кога трябва да го пратя?

  Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Сря Сеп 20, 2023 12:04 am


  Трудно е да мислиш за момчето, което харесваш, когато Арина е до теб и пише такива неща в писмо. Имаше нещо сбъркано в една от двете, но в коя. Тази която твърдеше, че не е била на среща или тази, която десет дена се чудеше какво означава целувката им с Вихрен, но от три месеца не се бе отделяла от ръката му. Може би пък имаше нещо сбъркано и двете им все пак и затова си бяха станали най-добри приятелки.

  - Как е протокола? Кога трябва да го пратя? - попита Арина и се обърна към Ина, която отново проследи написаното с поглед. Погледна бестито си в очите.
  - Ти сигурна ли си, че искаш да го пратиш? - не я ли беше питала абсолютно същото по-рано, с предното писмо?
  - Идеално е! - чакай, не беше ли отговорила Арина с това? Или вече съзнанието й просто разиграваше някакви сценарии предварително, които после просто ставаха реалност. На това май му се викаше предричане на бъдещето.
  - Ари... ами... - Не бе много сигурна какво да й каже. Това надали бе писмото на което господин Шарков се надяваше. Да, червенокоската се бе съгласила за среща - това бе нещо. Но всички въпроси... и това с фламингото?
  Арина си беше странна, не всеки я разбираше. Но пък, ако някой не можеше да я приеме такава каквато е - перфектна и ягодова до мозъка на костите й, то тогава не я заслужаваше. И това важеше и мистериозният магьосник.

  - Даа? - Ари я гледаше с големи очи и лека усмивка, като стискаше писмото в ръка.
  - Прати го. Става късно, но той май също е нощна птица. - кимна окуражаващо Ина. Нямаше и как иначе, обичаше Ари и просто щеше да бъде тук до нея, ако онези все пак решеше, че не се интересува от най-добрата й приятелка. После пък щеше да отиде и да му дръпне една реч. Можеше да го направи, я! - Пък, ако пристигне нещо от него, ще му отговориш на сутринта.

  Арина отиде да даде писмото на совата, която не изглеждаше никак доволна, взе си още малко от храната оставена от Янакиева и след това изчезна през прозореца с плика.
  - Но не е било среща.
  - Мхм... дори и предното да не е било, то в събота СИ на СРЕЩА. - Ейй, един и същи разговор цяла вечер, само те можеха да го въртят това!

  - Неее, ще се видим за да му разажа за... розовото фламинго и за метлите! И ягодите!
  - И розовото фламинго ще седи на две маси разстояние да те наблядава... не, няма. Не се притеснявай.
  - Можеш да дойдеш с нас!! Идеално!
  - Нееее, никъде няма да ходя! - прошепна Ина. - Забрави....
  Пък и предпочиташе да излезе и тя на среща с някого, някой специален очевидно. Вихрен...

  Арина Орлова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Сря Сеп 20, 2023 2:13 am


  Очевидно, такова понятие като „среща” в речника на Арина не съществуваше. Може би, защото все нещо бе научила от родителите си или понеже си го представяше като вечерен полет с метли над някоя пустиня, море или Амазонските джунгли. Такива неща като тортички и шейкове, бяха сладки, но някак си не можеше да ги свърши с думата „среща”.
  За сметка на това, Ина я гледаше с един такъв особен поглед. Сякаш безгласно се опитваше да й каже: „Това е СРЕЩА и ще отидеш на нея, дори да трябва да те превърна в кокиче и да те забия по средата на масата!”.

  - Защо се притесняваш да дойдеш? Това не е среща... .- беше толкова очевидно, че Макс проявяваше чисто професионален интерес към нея. Все пак, Орлови бяха богата фамилия и разполагаха не само с много галеони, но и златен запас. Сигурно искаше да си подсигури, че и следващия път Ари ще посети неговия магазин.
  Да, това звучеше страшно логично и правдоподобно.

  - Арина...нямам намерение да присъствам на разговор за розово фламинго и ягоди. – ако Ина въздъхнеше по-тежко, вероятно щеше да полети във въздуха.
  - Ми, добре, няма да говорим за това! Ако искаш ще обсъждаме с него...момчета. – намекваше за Вихрен, разбира се. Автоматично, още преди да го е уточнила, лицето на дружката й пламна и успешно стана по-червено от светофар.

  - Няма нужда! Отказвам да се подложа на това! – бързо рече Янакиева и започна да ръкомаха с ръце, дали за да се отърве от жегата, разразила се на лицето й или, за да разсея Ари – не беше много сигурно.
  - Ми, това е просто приятелско събиране. Все едно да излезем двете на кафе. – червенокосата вече се беше върнала в леглото и шмугнала под завивките.
  Орлова прехапа долната си устна и се вгледа в другото момиче. Все още не можеше да схване що толкова настояваше за тази въображаема срещи. Шаркови бяха стар и уважаван род, които вероятно следваше същите принципи и порядки като Орлови. Никой с всичкия си нямаше да хвърли око точно на Арина, че и да я покани на среща.

  Не, това звучеше абсурдно не само в главата й, но и изречено на глас.
  - Не мога да разбера...това звучи...
  - ...правилно! Ари, нека да не спорим вече на тази тема!
  - Добре, тогава да я сменим!


  Въздишка.
  - Мисля, че не искам да се върна в училище за седми курс. – виждайки шокираното изражение на Ина, побърза да добави – Ясна ще играе в професионален отбор. Може би, трябва да пропусна последната година и аз да си пробвам късмета.
  Беше уморена. Безсънието й се отразяваше. Може би, повече време, далеч от училището, щеше да й се отрази добре.

  Ясна Соколова and Ина Янакиева харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 230
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] 1311
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 74
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 86
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 90
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 104
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] TomatoСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] Cinnamon

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Ина Янакиева Сря Сеп 20, 2023 9:21 pm


  За миг й се прииска все пак да не бяха сменяли темата. Или поне не на тази, защото да чуе това определено не й харесваше.
  - Ари... - прошепна Ина, но спря. Какво можеше да й каже? Имаше ли начин да иска да я задържи в училището? Не, надали. Пък и очакваше, че много деца няма да се върнат след ваканцията, родителите им не бяха чак толкова луди, че да ги пуснат пак. Ина знаеше, че нейните родители надали биха я пуснали, ако се прибереше. Ако видеха черните кръгове под очите й, бледата кожа изгубила блясъка си. Затова и тази Коледа не бе там. Щеше да е къде ли не другаде, но не и там... за първи път. И болеше.

  - Няма да е чак толкова лошо! - усмихна се Ари. - Все пак не ми трябва диплома от Мунгав за да играя куидич или още часове по Пророкуване и Вълшебство. Особено с тези женички наоколо.
  - Знаеш, че ще ми липсваш, ако не си там. - ново прошепване. Нямаше да се опитва да й вкарва вина или нещо такова, но си бе самата истина - щеше да й липсва. Двете бяха почти неразделни предните години, тази година за първи път не се виждаха толкова често. Но новият режим не им помагаше изобщо.
  - Ще ти пиша писма и ще се виждаме, ти пък! И ще идваш на мачовете ми, ако ме вземат в някой отбор. 
  В това Янакиева не се и съмняваше - Ари щяха да я вземат. Тя бе невероятен гончия, беше страхотна на игрището, но...
  - Не се и съмнявам, че ще те взема, но ако...
  - Ако не, ще стане професионален гушкач на панди и ще пея на ягодите по нивите.
  - Ще е една тъжна реколта в такъв случай. Бой за последните ягоди. - подразни я русокоската, но се усмихна тъжно. Мръдна се по-близо и се сгуши в Ари, не искаше да я пуска... не искаше да си представя Мунгав без нея.

  - Не пея чак толкова лошо! На ягодите ще им хареса, ще видиш!
  - Не се и съмнявам. Но можеш да пееш и на... съчковците в Мунгав. Или пък на вийлите, ще го оценят, сигурна съм.
  - Ааа чаакк пък толковааа... - двете се засмяха, а Ина затвори очи. Почваше да става твърде емоционална, а това не й харесваше. Ако не бе точно тук до Ари сигурно вече щеше да е ревнала, уф!
  Май беше време да се мести в собственото си легло, но не искаше. Не искаше да мърда изобщо. Особено след като Ари бе изтърсила нещо такова.
  - Знаеш, че с невероятен играч нали? Страхотен гончия, ще си намериш място  в хубав отбор. Дори и след една година, и няма нужда да... да прекъсваш образованието си. - от ранна детска възраст Ина бе учена, че образованието е важно и винаги бе наблягала на него. Винаги ядеше учебниците с кориците и се опитваше да запомни всичко. Винаги..., докато Ари бе била толкова свободна поне в последните години. Сигурно бе приятно просто да искаш да не се върнеш в училище. Но при Ари имаше и друг фактор - тя искаше да ядоса родителите си и това определено щеше да свърши тази работа. А Ина... Ина пък искаше нейните родители да се гордеят с нея. И знаеше колко щяха да са щастливи когато тя завършеше. Не че това бе кой знае какъв успех и колко трудно, но все пак... може би донякъде се чувстваше сякаш им дължи поне това за всичките грижи, които полагаха за нея и цялата любов? Интересно чувство.

  Арина Орлова and Ясна Соколова харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Среднощни разговори [Ари и Ина] Coin10 35
  Ниво : Среднощни разговори [Ари и Ина] Untitl41
  Статистики :
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Streng10 Сила: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Shield10 Издръжливост: 43
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Brain10 Интелигентност: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Runnin10 Ловкост: 45
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Magic-10 Магия: 52
  Среднощни разговори [Ари и Ина] Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Среднощни разговори [Ари и Ина] MangoСреднощни разговори [Ари и Ина] PearСреднощни разговори [Ари и Ина] WatermelonСреднощни разговори [Ари и Ина] SapphireСреднощни разговори [Ари и Ина] EmeraldСреднощни разговори [Ари и Ина] PizzaСреднощни разговори [Ари и Ина] SausageСреднощни разговори [Ари и Ина] CabbageСреднощни разговори [Ари и Ина] CheeseСреднощни разговори [Ари и Ина] BlueberryСреднощни разговори [Ари и Ина] AppleСреднощни разговори [Ари и Ина] BananaСреднощни разговори [Ари и Ина] TuttifruttiСреднощни разговори [Ари и Ина] BaconСреднощни разговори [Ари и Ина] RubyСреднощни разговори [Ари и Ина] HoneyСреднощни разговори [Ари и Ина] ChocolateСреднощни разговори [Ари и Ина] ChiliСреднощни разговори [Ари и Ина] DiamondСреднощни разговори [Ари и Ина] Birthday1 

  Re: Среднощни разговори [Ари и Ина]

  Писане by Арина Орлова Сря Сеп 27, 2023 12:37 am


  Бъдещето изглеждаше толкова далеч, а възможностите толкова много. Куидичен играч, барманка в метъл бар, екзотична танцьорка, гушкач на панди, еднорози или дракони...Всичко звучеше толкова невероятно в главата й, че рядко се осмеляваше да го изрече на глас. Може би, защото някак си покрай родителите си бе прихванала лошия навик да го смята за лоша поличба или убиване на късмета с нагорещено желязо. Или просто, изпитваше съмнения към собствените си способности...
  За миг й се прииска да не беше повдигнала темата. Или, да я беше сменила с нещо просто – като отношенията на Ина с Вихрен, какво правят душковците по пълнолуние и дали розовите фламингота танцуват на макарена.

  - Да, да, знам, че няма нужда да го прекъсвам. – Ари махна небрежно с ръка и се ухили на дружката си. Споделеното с нея, за сега бе просто една щура идея, която й бе хрумнала, докато обсъждаха с Ясна куидич. Седмокурсничката вече се целеше към професионалистите и много скоро щеше да открие своето място сред тях. – Винаги ще има някой по-добър от теб. Няма незаменими играчи.

  Това бе жестоката истина в живота на спортиста. Колкото и талант да имаш, колкото и да се страеш, винаги ще се намери някой по-добър от теб. Но, това не притесняваше Арина. Може би, проблемът идваше от затвора, в който вийлите бяха превърнали училището им.
  - Ари, не говори глупости! Невероятна си, и ще успееш! Ще видиш! – думите на Ина бяха придружени с един особен поглед, който сякаш я предизвикваше да й възрази.

  Червенокосата, обаче знаеше кога да не дърпа звяра за опашката. Опс, тъй де фламингото – грешка на разказвача. Затова предпочете да се усмихне и да се засмее.
  - Ще видим, Ина. Има толкова много време. – хвърли възглавницата, която бе останала помежду им към русокосата и се ухили.
  - Затова не е нужно да взимаш прибързани решения. – бестито й както винаги беше права, но Орлова често се палеше прекалено лесно и влизаше в огъня още преди да е разбрала дали става въпрос за тлееща жарава или горски пожар.
  - Даа, знам, но...
  - Без но! Просто не го прави! Дай си време да го обмислиш.
  - Вероятно мога да го направя...
  – нещо в нея й нашпаваше да не се вслушва в Янакиева, а просто да пренебрегне съвета й. Да, ужаси родителите си за пореден път и да им покаже, че колкото и да се опитват да я игнорират, тя ще продължи да бъде тук и да разваля семейното реноме.
  Въздъхна.

  - Разбира се, че съм права. – двете се спогледаха и споделиха топла усмивка. Явно, малката ягода щеше да трябва да отложи грандиозните си планове за бягство от затвора и цамбуркане в ягодово желе и пухкава сметана.
  - Хубаво, хайде да спим! – опитваше се да се измъкне от продължението на разговора и двете го знаеха, но южнячката като добра приятелка я остави да се измъкне. Поне този път.

  - Добре, но ще продължим този разговор...утре. – ъх, защо ли в ролята на бестото винаги влизаше да знае всичко?
  - Лека нощ, Ина. – светлините буха угасени.
  - Сладки сънища, Ари.

  Уф. Едва ли щяха да бъдат такива, но за идеята остави това недоизказано.


  ––– Край! ---

  Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:18 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!