First topic message reminder :
А да, верно...
А да, верно...
Ела Благоева харесва този пост.
дааа, дама съм. благодаря за топлото посрещане!Косара Вълканова написа:Оуууу, вярно, забравих че и това се случи. Това обяснява многоПейо Желев написа:Дошла си е Ох, не мога със смяната на часовете, хич не ми се спи сега.Косара Вълканова написа:Отбор неспящи Добре дошлаа, или дошъл, да не предполагам по името на героя хдВарна Дорадо написа:здравей, здравей!Косара Вълканова написа:хелоооу
И значии, добре дошла хд
Косара Вълканова харесва този пост.
Варна Дорадо харесва този пост.
reaaal, сестро по безсъние.Косара Вълканова написа:Деня се надценява, истината е в 3 през нощта хд
Според зависи колко ме изцедят децата Ама не са вкъщи сега и нещо ми се разбърква режима явно хд утре ще се работи тежкоВарна Дорадо написа:reaaal, сестро по безсъние.Косара Вълканова написа:Деня се надценява, истината е в 3 през нощта хд
аз по принцип съм от типът от 8,9-22, но тези дни инсомнията си казва думата.
ти нощна птица ли си падаш?
ох, милатааа! сега ти е времето, да.Косара Вълканова написа:Според зависи колко ме изцедят децата Ама не са вкъщи сега и нещо ми се разбърква режима явно хд утре ще се работи тежкоВарна Дорадо написа:reaaal, сестро по безсъние.Косара Вълканова написа:Деня се надценява, истината е в 3 през нощта хд
Абсолютно да му мисли и да се спасява хдВарна Дорадо написа:ох, милатааа! сега ти е времето, да.Косара Вълканова написа:Според зависи колко ме изцедят децата Ама не са вкъщи сега и нещо ми се разбърква режима явно хд утре ще се работи тежкоВарна Дорадо написа:reaaal, сестро по безсъние.Косара Вълканова написа:Деня се надценява, истината е в 3 през нощта хд
утре е за утрешната теб.
Днешното ти аз вече е забравило! Да му мисли утрешното. Затваряме кръга.Косара Вълканова написа:И тука така ама щото наистина не съм спала хд това утрешното аз да го мисли винаги свършва зле
Пейо Желев написа:Днешното ти аз вече е забравило! Да му мисли утрешното. Затваряме кръга.Косара Вълканова написа:И тука така ама щото наистина не съм спала хд това утрешното аз да го мисли винаги свършва зле