+17
Люба Бюлбулева
Ела Благоева
Зак Кралев
Алкан Кадриев
Илиян Георгиев
Косара Вълканова
Сандър Викторович
Ясна Соколова
Кочо Измирлиев
Стоил Керемидов
Верена Ерми
Исмаил Колимечков
Пейо Желев
Ваян Лесногорски
Вихрен Вокил
Владимир Петров
Ина Янакиева
21 posters
Свободни разговори
Арина Орлова- Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
- Вид на героя : Човек
Галеони : 35
Опит : 80 т.
Ниво :
Бобчета :
@Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Маришка Боршош- Ученик, шести курс, дом "Лъч"
Галеони : 67
Опит : 0 т.
Ниво :
Бобчета :
във втори епизод има много смешни
Ниво :
Бобчета :
то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Ина Янакиева- Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 230
Опит : 100 т.
Ниво :
Бобчета :
Нещо сте се разписали
Ниво :
Бобчета :
винаги може още :д
Ниво :
Бобчета :
Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
Маришка Боршош харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
хайде да ходим на танци да срещем някой като.... знаеш кой егати тъпотия че не е фрий .... me is still sadАрина Орлова написа:Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
Ниво :
Бобчета :
Здравейте
Ох,ох..май се познавате повечето наоколо наистина
Ниво :
Бобчета :
Ина Янакиева написа:Здравейте
как си, какво правиш?
Ниво :
Бобчета :
Знаеш сделката - идваш с мен на Анивенчъра и ще се ЖЕРТВАМ заради танците ти... иначе не.Маришка Боршош написа:хайде да ходим на танци да срещем някой като.... знаеш кой егати тъпотия че не е фрий .... me is still sadАрина Орлова написа:Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
За кое не е фрий?
Ниво :
Бобчета :
Много хубав профил! <3 Какво си правиш?Ина Янакиева написа:Здравейте
Мда, ама не всички. С Маша сме просто фр от риъл лайф.
Ниво :
Бобчета :
за мен нали си има приятелкаАрина Орлова написа:Знаеш сделката - идваш с мен на Анивенчъра и ще се ЖЕРТВАМ заради танците ти... иначе не.Маришка Боршош написа:хайде да ходим на танци да срещем някой като.... знаеш кой егати тъпотия че не е фрий .... me is still sadАрина Орлова написа:Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
За кое не е фрий?
откакто го видях на живо много ме изкефи
Ниво :
Бобчета :
Маришка Боршош написа:за мен нали си има приятелкаАрина Орлова написа:Знаеш сделката - идваш с мен на Анивенчъра и ще се ЖЕРТВАМ заради танците ти... иначе не.Маришка Боршош написа:хайде да ходим на танци да срещем някой като.... знаеш кой егати тъпотия че не е фрий .... me is still sadАрина Орлова написа:Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
За кое не е фрий?
Това не е добра идея... предния път помниш ли какво стана?
Ниво :
Бобчета :
Арина Орлова написа:Много хубав профил! <3 Какво си правиш?Ина Янакиева написа:Здравейте
И аз харесвам твоя!
Thats sweet! Поне си пишете и двете..трябва и аз да си ръчна някои от другарчетата,които..хващат прах...и не съм чувала от сума време.
За кого симпвате..или е тайна?
Ниво :
Бобчета :
знам, ама he is so cuteeeАрина Орлова написа:Маришка Боршош написа:за мен нали си има приятелкаАрина Орлова написа:Знаеш сделката - идваш с мен на Анивенчъра и ще се ЖЕРТВАМ заради танците ти... иначе не.Маришка Боршош написа:хайде да ходим на танци да срещем някой като.... знаеш кой егати тъпотия че не е фрий .... me is still sadАрина Орлова написа:Аре, ще дойда тогава.Маришка Боршош написа:то около нас няма трябва да пускат заявки в понеделник ще ходя бту да следя магазина до йовков във вторник и срядаАрина Орлова написа: @Маришка Боршош хайде да излезем да търсим яйца.
Здравей, Ина
За кое не е фрий?
Това не е добра идея... предния път помниш ли какво стана?
Ниво :
Бобчета :
аз само един познат чужденецИна Янакиева написа:Арина Орлова написа:Много хубав профил! <3 Какво си правиш?Ина Янакиева написа:Здравейте
И аз харесвам твоя!
Thats sweet! Поне си пишете и двете..трябва и аз да си ръчна някои от другарчетата,които..хващат прах...и не съм чувала от сума време.
Ниво :
Бобчета :
Брагодаря <3Ина Янакиева написа:Арина Орлова написа:Много хубав профил! <3 Какво си правиш?Ина Янакиева написа:Здравейте
И аз харесвам твоя!
Бих ти предложила рп, ама не мога да сваря тези дни и никъде не съм отговяряла... направо пълен срам. ^^``
Тя иска да ме мъкне на латино танци, аз не искам и другото е, че тя си е харесала един чужденец.
Ниво :
Бобчета :
Развеждай го набързо... (ужасен съвет...)
Арина,ти май по доста форуми пишеш..няма да се изненадам,ако съм те засичала някъде (то и на двете ви профилите са по-стандартни за другите форуми сякаш ),ако си (сте) писали в последните...10 години..преди... 5 години. (обяснение...)
Арина,ти май по доста форуми пишеш..няма да се изненадам,ако съм те засичала някъде (то и на двете ви профилите са по-стандартни за другите форуми сякаш ),ако си (сте) писали в последните...10 години..преди... 5 години. (обяснение...)
Ниво :
Бобчета :
не съм такава иначе щях да ги разделя