Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
4 posters

  Малко лятно приключение

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Илиян Георгиев
  Илиян Георгиев
  Ученик, пети курс, дом "Лъч"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Малко лятно приключение Coin10 2
  Ниво : Малко лятно приключение Untitl37
  Статистики :
  Малко лятно приключение Streng10 Сила: 20
  Малко лятно приключение Shield10 Издръжливост: 20
  Малко лятно приключение Brain10 Интелигентност: 4
  Малко лятно приключение Runnin10 Ловкост: 2
  Малко лятно приключение Magic-10 Магия: 26
  Малко лятно приключение Clover10 Късмет: 16

  Бобчета : Малко лятно приключение PearМалко лятно приключение WatermelonМалко лятно приключение Chocolate

  Re: Малко лятно приключение

  Писане by Илиян Георгиев Съб Юли 08, 2023 9:05 pm


  Илиян беше решил да се разходи из Бургас. Оригиналното му рожденно място, където той оригинално се опитваше да скрие това, че е „фокусник“ както се наричаше той. Обаче, факта че е магьосник, отказваше да се „скрие“ от него. Разхождайки се около морската градина, той беше забелязъл един свой „познат“ от Мунгав. Момче, което .. абе трудно можеше да обърка. Все пак беше втория или третия човек в този „ затвор“ , който се застъпи за него, а и малко или много споделяше мнението му за „затвора“.  Беше Вокил. Илиян първоначално се зачуди, дали изобщо да го заговори, но за пръв път се пречупи, мина покрай него , потупа по гърба и рече:
                 -Я, кой довя вятъра по южното черноморие. Нямах време да ти благодаря и да се запозная с теб официално.
                 -.... Здрасти ? – в първия момент не можа да го познае. А да ти си онова момче... ,дето отнесе Люба до болничното заведение.
                 -Аа дам, същия !- възкликна Илиян. Дам нямах никакво време да ти благодаря бе човек. Страшен беше ! А за дуела, ха-ха. Трябва да ги разбием, нали знаеш.
  Нямаше нищо с онзи, който описваха другите. Сигурно това направи и впечетление на Вокил. Вихрен се поогледа малко, след което реши да трънге с Илиян. По пътя надолу, обаче се дочуха викове. Първоначално ,двете момчета не им обърнаха внимание. Обаче когато виковете станаха по напористи и бяха „Илияне, Илияне, ПРЕСТЪПНИКО“ , последния се стаписа. Той се обърна и с неохота видя как ... най-големия му кошмар се изпълнява точно в момента. Родния му град, родното му място и .. двама от триото психопати.
                 -Да се разкараме от тук.- рече Илиян. Иначе, трябва да ме изключат преждевременно.
                 - Чии са тези викове ?- учуди се Вихрен.
                 -Обърни се и ще разбереш. с половин уста каза Илиян, докато побърза да се отдръпне някъде надалеч
  Вихрен забеляза двама от тях- Мая и Влади.
                 -Тези и тука ли ще те притесняват !спря се Вокил. Айде не на мен тези.
                 -Не мисля,че е точния момент за битка, точно ся. – каза Илиян. Много, много не ми се иска да се разбира наоколо, че изобщо познавам подобни изчадия.  Но пък за смекта на това.. имам да си връщам за една торта.
                 Двамата спряха и Илиян изкрещя:
                 -Кажете бе, какво искате прасета такива !

  @Вихрен Вокил, влез сега, след това да влизат Мая и Компания 

  Арина Орлова, Вихрен Вокил, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Малко лятно приключение Coin10 111
  Ниво : Малко лятно приключение Untitl42
  Статистики :
  Малко лятно приключение Streng10 Сила: 42
  Малко лятно приключение Shield10 Издръжливост: 26
  Малко лятно приключение Brain10 Интелигентност: 42
  Малко лятно приключение Runnin10 Ловкост: 32
  Малко лятно приключение Magic-10 Магия: 42
  Малко лятно приключение Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : Малко лятно приключение MangoМалко лятно приключение TomatoМалко лятно приключение AppleМалко лятно приключение EmeraldМалко лятно приключение CinnamonМалко лятно приключение SapphireМалко лятно приключение BlueberryМалко лятно приключение SausageМалко лятно приключение RubyМалко лятно приключение PearМалко лятно приключение CabbageМалко лятно приключение PizzaМалко лятно приключение BaconМалко лятно приключение ChiliМалко лятно приключение ChocolateМалко лятно приключение TuttifruttiМалко лятно приключение Diamond

  Re: Малко лятно приключение

  Писане by Вихрен Вокил Съб Юли 08, 2023 9:56 pm


  Явно всяка среща с Илиян вещаеше появата на училищните побойници, дори когато тази среща бе съвсем случайна и изненадваща.  Но ако погледнем нещата от хубавата страна, поне този път нямаха числено предимство, бяхме двама на двама.
  - Нямаме право да ползваме магия -  напомням повече на себе си, не че бих успял да ги омагьосам дори да не съществуваше законът за непълнолетни магьосници.


  Предвид физическата форма на четирима ни, вероятно щяхме да им избягаме за няколко минути, но от една страна не искам да бягам от проблемите, от друга – следващият път може да се наложи някой от нас двамата да се изправи срещу пълната им троица и шансовете да не са на наша страна.
  - Да, ама те от дума не разбират -  за съжаление трябваше да му призная, че е прав.
  - Виждам. Какъв е планът тогава? – оглеждам предметите по улицата и се опитвам да преценя кои от тях бих могъл да използвам като оръжие, ако се наложи.
  - Нека първо да видим какво искат.


  В главата ми мигновено нахлува споменът за празненството и безсмислените словоизлияния на тичащото към нас момче, някакви клетви за падане на колене, извинения, молби за прошка и други подобни смехотворни неща. Не съм сигурен дали да ги споделя с Илиян, който в онзи момент беше с Люба и не достигнаха до него.
  -  Мисля, че знам какво искат, но ако го направиш лично ще ти наритам седалищните части. Брой това за обещание -  усмихнах се окуражително на татуирания.
  - Не звучи като нещо, което ще ми хареса.
   Пълничките хлапета изглеждаха доста задъхани от тичането, явно не бе нещо,  с което са свикнали, но все пак, макар бавно и не особено славно скъсяваха дистанцията между нас. Което беше добре. Един разговор отблизо беше по-добър от това да си крещим и да привличаме  излишно вниманието на мъгълите.
  - Между другото – подхвърлям достатъчно тихо, за да не ме чуят преследвачите му. -  ако искаш да се махнеш от града до края на ваканцията, винаги си добре дошъл вкъщи, семейството ми отсъства до края на лятото. – пък и имаме достатъчно къщи, за да не се засичаме  никога, но пропускам да говоря за това, както обикновено.
  - Илияне! Престъпник!
  - И ти! -   додава Мая до приятеля си.
  -  Здравейте и вие – усмихвам се саркастично. -  И на нас ни е неприятно да ви видим.

  Арина Орлова, Илиян Георгиев, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Илиян Георгиев
  Илиян Георгиев
  Ученик, пети курс, дом "Лъч"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Малко лятно приключение Coin10 2
  Ниво : Малко лятно приключение Untitl37
  Статистики :
  Малко лятно приключение Streng10 Сила: 20
  Малко лятно приключение Shield10 Издръжливост: 20
  Малко лятно приключение Brain10 Интелигентност: 4
  Малко лятно приключение Runnin10 Ловкост: 2
  Малко лятно приключение Magic-10 Магия: 26
  Малко лятно приключение Clover10 Късмет: 16

  Бобчета : Малко лятно приключение PearМалко лятно приключение WatermelonМалко лятно приключение Chocolate

  Re: Малко лятно приключение

  Писане by Илиян Георгиев Съб Юли 08, 2023 10:49 pm


  -Може би, прасе такова обичаш да „премълчаваш“ фактите, за това нека ти напомня някой- изригна като гейзер Илиян. Нека започнем с факта,че вие прасета още от ден едно сте ми запретендирали с титли , прочие от сорта лайна. Кой бил дядо ти, кой бил баща ти, коя била майка ти ? Нима не беше така, а свинчо ? А ти също,нима не ме направи за смях пред цялото магическо общество- да не знам какво е Куидич, благодаря че ме поправи тогава и ме направи за смях на ЦЯЛАТА книжарница. Да възмощавах се. НЕ СЪМ искал да съм магьосник,за разлика от вас, говеда такива. А ти, краво дебела- когато дойде да ми се правиш на интересна. Какво очакваш, да падна на колене както ми каза да се моля ли ? Картичките ти ? Оооо да точно така, картичките. Мекотело такова, пак бих ги изгорил. Вие животни такива, сте това което винаги съм мразил- изроди, които претендират със социалния си статут и парите си. Които просто правят всичко възможно, да очернят някого. А вие какво направихте след това,а ? Цялото училище не смее да ме доближи заради вас. Клоуни такива, използвахте къде що пари имахте, за да ме очерните пред преподаватели, пред ученици. Сега ме гледат като следващото превъплащение на някакъв урод. Външния ми вид. Идеално, точно това ми трябваше. Нима не се заяде дядо ти за външния ми вид- как приличам на черен магьосник , а? Правите се на невинни. Вие винаги сте невинни, но не може да погледнете по далече от дългия си нос. И за капак, покрай мен, го отнесе и тя. Във момента не мога да опиша желанието ми.. желанието ми да ви направя на парчета. Но ако го направя тук и сега, няма да съм по различен от вас. Зъл магоьсник, злодей ? Това са работи, които вие правите. Отмъстителни, нарцистични говеда. Т‘ва сте вие. Живеещи във ваш свят, където вие сте най-великите, най-умните, красиви и не знам си к‘во още. Шайка психопати, които никой не взема на сериозно и са принудени да използват връзки, пари и не знам си какво още. Разбирате ли, съсипахте ми цялата година.  Колкото се опитвах да ви избягвам, вие толкова повече се намесвахте в живота ми. И.. ако разбера, че нещо сте споменали за Люба или някой от приятелите и, ЛИЧНО аз ще превърна живота ви в ад. А на нея.. и косъмче да и падне от главата и да разбера, че вие клоуни имате нещо общо с това, ви гарантирам.. ГАРАНТИРАМ ВИ , Че остатъка ви от Мунгав ще е истински ад.  
                 След думите на Илиян, двамата започнаха да се споглеждат и кикотят. Чашата преля.. това щеше да е края, ако Вихър не направеше нещо, защото вените по челото на Илиян избиваха.
  1т Сила (Админ: отчетено).

  Вихрен Вокил and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Малко лятно приключение Coin10 111
  Ниво : Малко лятно приключение Untitl42
  Статистики :
  Малко лятно приключение Streng10 Сила: 42
  Малко лятно приключение Shield10 Издръжливост: 26
  Малко лятно приключение Brain10 Интелигентност: 42
  Малко лятно приключение Runnin10 Ловкост: 32
  Малко лятно приключение Magic-10 Магия: 42
  Малко лятно приключение Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : Малко лятно приключение MangoМалко лятно приключение TomatoМалко лятно приключение AppleМалко лятно приключение EmeraldМалко лятно приключение CinnamonМалко лятно приключение SapphireМалко лятно приключение BlueberryМалко лятно приключение SausageМалко лятно приключение RubyМалко лятно приключение PearМалко лятно приключение CabbageМалко лятно приключение PizzaМалко лятно приключение BaconМалко лятно приключение ChiliМалко лятно приключение ChocolateМалко лятно приключение TuttifruttiМалко лятно приключение Diamond

  Re: Малко лятно приключение

  Писане by Вихрен Вокил Съб Юли 08, 2023 11:51 pm


  Гневът не просто се стелеше, той кипеше, преливаше и давеше всичко в четвъртокурсника, дори слепец можеше да забележи това. А независимо, че дебеланковците си го заслужаваха, не можехме да си позволим нещата да ескалират. Усложненията нямаше да са от полза нито за мен, нито за Илиян.
  А нямах  никакво желание да използвам семейните си връзки, за да се измъквам от проблеми заради тези незначителни лекета.
   
  Малко хора знаеха кое е семейството ми и какво влияние има в Магьосническия свят, предпочитах нещата да си останат така. Още повече когато виждах за пореден път какво мнение имат хората около мен за надменните снобари вманиачени по чистокръвие, власт и пари. А тези две кръгли топки бяха сред причината да се срамувам, че принадлежа към аристократичната класа. Не ми дремеше, че петнят каквото и да било, но имах силна непоносимост към агресия, насочена към приятелите ми.
   
  Беше крайно време някой да ги постави на мястото им, а то определено не беше на върха на хранителната верига.
  -  Виж сега, Владко ли си, какъв си, ще говоря по точки, за да ме разберете по-лесно. Предайте и на третото колело, защото нямам намерение да повтарям.  -  поемам щафетата, като слагам ръка на рамото на Илиян и го придърпвам назад, преди да е направил нещо необмислено. -  Първо: не прояви възпитанието дори да ми се представиш, преди да тръгнеш да говориш ЗА и НА мен! – правя още една стъпка напред, протягам ръка и изтупвам въображаеми трохи от предницата на блузата му. – Нещо, от което прословутия ти дядо би се засрамил. -  устните ми се разтеглят в злостна гримаса. – Второ: ясно ми е, че никога  не си имал приятели и не знаеш значението на тази дума, та я бъркаш с „банда”, но повярвай ми, не всички са като теб. -  изговарям думите бавно, за да съм сигурен, че разбира всяка една от тях. – Трето: няма нужда някой да ми казва каквото и да било, мога сам да подбирам приятелите си, аз поне имам право на избор, за разлика от теб и тази тук. – кимвам към момичето, което се е скатало зад гърба му, но не особено успешно. – Четвърто: преди да тръгнеш да говориш за чуждото възпитание, ще е хубаво да погледнеш своето, което всъщност… липсва. Жалко за родителите ви. -  тонът ми е станал твърд и сериозен. – Пето: богатството на родителите ви, за което вие нямате никакъв принос, не ви прави по-добри от когото и да било. Напротив – да се хвалите с това показва единствено липсата ви на лични качества и постижения, вие сте жалки. Позорите цялото НИ съсловие.
  Готов съм да им обърна гръб и да си тръгна като отведа Илиян, но в един кратък миг ясно осъзнавам, че не съм приключил все още с тях, не съм бил достатъчно категоричен, както каза татуираният – те не разбират от дума.
  ПЛЯЯЯЯЯЯЯС!
  Ръката ми изтръпва, когато зашлевявам шамар на дебелото момче пред мен, а то покрива лицето си с длан.
  - Ще ка…
  - Да, кажи на дядо си. Предай му поздрави от ВОКИЛ. От онези Вокил, които са управлявали България през осми век и оттогава са множили богатствата си, които днес притежават милиони и имат достатъчно власт, за да го съсипят заедно с Министъра. -  спирам, за да си поема дъх, след като съм изстрелял всичко това, впивам погледа си в зачервеното лице на Петров, за да не ми се налага да срещам очите на стоящият зад мен Илиян. – И още нещо, ако отново посегнете… не, ако само погледнете Илиян, Люба или който и да било от приятелите ми, ще ви стъжня живота!  Ясно ли е? Сега се разкарайте и ни оставете на мира, проклети лигльовци.
  Точка сила, моля. (Админ: отчетено).

  Мерси.

  Арина Орлова, Илиян Георгиев, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  The author of this message was banned from the forum - See the message

   В момента е: Пон Юли 22, 2024 5:18 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!