Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
+8
Юлий Звездинов
Илиян Георгиев
Тамара Язова
Косара Вълканова
Владимир Петров
Филип Болярски
Мая Кочева
Пейо Желев
12 posters

  Обновяване на герои

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Обновяване на герои

  Писане by Пейо Желев Вто Юли 04, 2023 7:24 pm


  Предвид правилото, че всички герои остаряват автоматично с една година в края на форумната година, сега имате възможност да обновите героя си, така че да отразите промените, които са се случили с него през изминалата година. Идеята не е да си променяте изцяло героя. За да контролираме процеса, можете да публикувате новото описание в настоящата тема. Копирайте всичко от старата си тема, редактирайте го и го публикувайте като нов пост по-долу. След това ще бъде пренесено (заедно с форматирането, което сте избрали) в оригиналната тема на героя Ви. Внимание: вече съм качил курсове в профилите и съм редактирал темите Ви, така че да отразяват само новите години (и) курс на героя ви.
   
  По принцип има вариант, ако сте регистрирани в последните две-три седмици, да запазите възрастта на героя си през новата форумна година. За момента мисля да не остаряват @Ясен Тошев@Зинаида Кражова@Марин Вапоров@Явор Озимов, @Воил Керемидов@Зак Кралев@Стоил Керемидов. Нека те да не пускат обновяване на герой. Всички останали е препоръчително да го направят. Героите на @Доротея Дрекова и @Борис Захариев завършват, така че може да опишат и пътят на героя си извън "Мунгав".
   
  Срокът за обновяване на герои е 14.07.2023 г.
    
  Започва и архивиране на акаунтите, с които не е писано повече от месец където и да е. Героите отиват в Архив => Неактивни герои (клик), а в профилите на акаунтите ще пише, че са неактивни. Ако желаете да си върнете героя и да го ползвате през новата форумна година, можете да пишете на администратор. Можете да си върнете героя и след затварянето на настоящата тема. 
  The author of this message was banned from the forum - See the message
  The author of this message was banned from the forum - See the message
  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Косара Вълканова
  Косара Вълканова
  Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 11
  Ниво : Обновяване на герои Untitl37
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 6
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 6
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 7
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 10
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 6
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Обновяване на герои SausageОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои PearОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои Birthday1

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Косара Вълканова Вто Юли 04, 2023 9:07 pm


  Обновяване на герои YYatjtK


  Обновяване на герои Star3 Косара Вълканова Обновяване на герои Star3 

  Не е като да можеше да си го избере, но като я питаха “Как ти викат?” винаги се дразнеше. Коси? Коска? Сара? Това последното какво е изобщо, да не сме в Хогуортс? Хайде, стига.
  Просто Косара.


  ----------


  Обновяване на герои Star3 Възраст Обновяване на герои Star3

  13 години
  23 Януари 2012


  ----------

  Обновяване на герои Star3 Външен вид Обновяване на герои Star3


  Ако някой някога търси детайлно описание на “тук има нещо не-на-място”, Косара щеше да влезе в речника със снимка на вечно изкривената си в някаква гримаса физиономия. Стига просто стоеше мирно си имаше съвсем стандартен вид, но беше трудно всичките й черти винаги да са в правилна конфигурация.

  Я едната рошава вежда ще е нагоре, я носа й щеше да е сбърчен, я щеше да си дърпа клепача надолу от едната страна, докато се подпира, и иначе обикновените й, кафеви очи, започваха да изглеждат като ужасяващи стъклени топчета по средата на кървясало бяло море. Устните й бяха тънки и съвсем незабележими, напукани от това, че ги хапеше като й е скучно, но това не й пречеше напълно да ги скрива докато дъвче кичур от късата си, черна коса, отнесена в незнайно какви безумни мисли. На 12 години се сдоби и с дълбока резка с форма на полумесец под дясното си око, за спомен от изкарана шаренопръска.

  Нещо винаги беше изкривено, без изобщо да забелязва, че го прави, и колкото й да й повтаряха, че ще остане така завинаги (съпроводено с шамар по тила за да може все пак да чуе какво й говорят естествено, което тя приемаше като урок относно това как комуникират хората), продължаваше да си е все такава.
  Изкривена.

  Беше ниска за възрастта си, което още от ей-такава я направи майстор на катеренето по всички повърхности, които не бяха изобщо създадени за катерене. Изглеждаше… Жилава, като преварено парче пиле, което често е падало отвисоко. Реалистично погледнато, това сигурно по някакъв начин я беше счупило, тъй като костите й също не искаха да си стоят в стандартната позиция - това дете непрекъснато се явяваше в навид неудобни пози.

  С времето се свикваше де, стига да запомни човек, че там, където се е прегънала, всъщност наистина има става, която може да се изкривява по начина, по който го е направила, за да се подпре и да си почине.


  ----------


  Обновяване на герои Star3 Характер Обновяване на герои Star3


  Споменахме ли вече за превареното пиле? Добавете едновременно лютив червен пипер и захар към него, сложете ги в буркан, използван години наред за лютеница, който напълно е изгубил визията за себе си и спомените, че някога е бил използван за компоти, р а з т р ъ с к а й т е  г о  хубаво, и хоп! Получава се Косара.

  На тази възраст децата обикновено контролират поне малко емоциите си, но не и тя. Беше импулсивна и избухлива на моменти. Осъзнаваше грешките си късно, което на свое време пораждаше срам и притеснителност. Едновременно мислеше, че е по-добра от всички и се мразеше. Което е напълно разбираемо, при все че беше видяла и получила и двете от света. Но малката й глава не можеше да управлява контрол над това кое от двете да надделее, а като удариш някого, защото ти пречи да стигнеш до бисквитата, която си си харесал, и после забравиш, че това всъщност било лошо и хората се обиждат, се оказва, че денят не може да продължи съвсем обикновено и приятели се правят трудно. От Косара винаги искаха да е езеро, или поне река. Нещо ако не спокойно, поне праволинейно. Но вместо това тя беше едновременно бурно море, и някой, който го е страх от водата. Не беше зла, едно дете не би могло да бъде, но не беше видяла и достатъчно добро за крехката си възраст, за да вярва в него, и приемаше подадената ръка със съмнение.

  И с ухапване.

  Така, за всеки случай.

  С възрастта сякаш просто ставаше все по-хрипава и рязка. Но отново не беше защото ставаше по-озлобена с времето. Напротив, тя се смяташе за доста добродушна. Но някой някъде беше забравил да й смени филтрите в сивото вещество и всичко, което й минеше през главата, директно биваше изплювано навън.


  ----------


  Обновяване на герои Star3 История Обновяване на герои Star3


  Морето. Морето… Мразеше морето.


  Въпреки че беше родена почти на брега му (наистина, почти там, някакви двайсетина минути пеша) го ненавиждаше. Беше… Страшно. Или поне така й бяха казвали. Морето е страшно. Уважавай морето. Това последното не го разбираше, но майка й обичаше да използва големи, дълбоки думи. Косара лично просто я беше страх да не се удави, защото уроците за плуване, през които всяко дете, родено до морето задължително преминава, включваха хвърляне в дълбокото и очакване някакъв несъществуващ на десет години инстинкт да се включи сам и да я направи внезапно шампион на къси дължини.

  Това беше като цяло стилът на възпитание в семейството й във всяко направление. Ако се справи - ок. Не браво, просто.. Ок. Ако ли не - провал. Трагедия. Три дена скръб и жаление. Но с времето беше свикнала да ходи на пръсти, да не говори без да й задават въпроси, да следва правилата. Само че в Мунгав нямаше да има правила. А дори и да имаше, нямаше да са толкова много. Нали? Или светът навсякъде беше такъв?

  Беше средното дете от три. По-голямата й сестра и малкият й брат бяха съвсем обикновени деца. Родителите й също. Но това не стоеше точно така с цялото й семейство - сестрата на майка й беше вещица и всичките й братовчеди бяха чистокръвни магьосници. Майка й за сметка на това беше… Счупена? Изкривена. Нямаше способности, и тъй като сестра й се беше преместила и омъжила в Англия, нямаше никой около Косара, който да е като нея. От когото да гледа или да се учи.

  Сигурно това пораждаше леката неприязън, която имаше майка й към нея. Едно вечно студено отношение, все едно дъщеря й е откраднала нещо, което е било по право нейно, след като най-после е успяла да се примири, че въпреки детството си няма да може да бъде част от този свят никога повече. И тя, и баща й, многократно й напомняха, че нейните способности са билетът им да излязат от монотонния си, труден живот. Той особено беше много щастлив, тъй като си беше мъгъл по рождение и не разбираше какво точно ще умее дъщеря му, след като завърши училище, но това не му пречеше да мечтае как всички вещи, които никога не е могъл да си купи, ще се появат с магия пред прага му. Косара не можеше да свърже тези заплетени конци в подредена плетка в главата си. Само се дразнеше на това, че никой не й обръщаше внимание и не се държеше добре с нея, и въпреки това очакваха от нея някак да забрави всичко и да бъде просто инструмент за целите им.

  Но не и в Мунгав. Там щеше да е сама. Щеше да е свободна. Щеше да си вдига краката на масата, да се катери по дърветата, да лежи в тревата и да КРЕЩИ, без да я е страх от стаята.
  И въпреки че това бяха мечтите в отвеяната й, наклонена в странна посока главица, все още я беше страх от морето. И от това да не я върнат близо до него.

  Може би нямаше да крещи.

  ---

  Ами, все пак крещеше. Страхът не успя да я промени, тъй като страхът се отми след първите няколко месеца в първи курс. Мунгав се беше превърнал в новия й дом, и у дома през лятото се чувстваше като на гости. Леля й по-често й пращаше писма, но нямаше много поводи, по които да се срещат. Когато имаше нужда от каквото и да е, свързано с магическия свят обаче, беше насреща за да отговори на въпросите й или да я заведе до Торбаланово, когато тя самата има път натам. На моменти на тъмнокоската й се струваше, че Елена премълчава нещо, но все още не можеше да разбере какво точно. Пък и прекалено лесно се разсейваше, за да се задържи мисълта в главата й повече от десетина минути.

  Беше пропуснала почти цялата втора година в "Мунгав" след като се зарази от шаренопръска докато си вреше носа съвсем където не й е работа в някакъв бар в Торбаланово. Явно не от най-елегантните места, тъй като вътре имаше един куп съмнителни типажи с ниско смъкнати качулки на мантиите. Е, оказва се, че един от тях е криел лесно разпознаваемите признаци на болестта, тъй като до края на деня Косара се беше оказала покрита от горе до долу в мехури. До лятото вече имаше само няколко белега тук-там останали като спомен (и иронично, няколко бели петна в спомените заради два тежко изкарани месеца), но беше прекарала няколко дълги месеца в пълна изолация с достъп единствено до писма от леля си и бръщолевенето на лечителката, у която я бяха настанили докато се възстанови, през вратата на стаята. До някъде се учуди, че все пак са й позволили да премине служебно в трети курс, но хич нямаше намерение да се оплаква. Връщайки се малко преди края на годината обаче бе открила, че под леглото й в спалното крило я чакаше цяла кула от пергаменти и учебници, които все пак трябваше да прочете за да навакса за пропуснатото време. Явно никой не беше споменал къде точно я държат за лечение и всички пратки до дома й бяха връщани с язвителни бележки от майка й, та накрая се бяха отказали да занимават совите с излишни полети.
  ...

  За да си следя роднините:
  Мария: майка, безсилна
  Георги: баща, мъгъл
  Евгени: брат, две години по-малък, мъгъл
  Касия: сестра, три години по-голяма, мъгъл
  Елена: леля, сестра на майка й, чистокръвна

  Пейо Желев and Ела Благоева харесват този пост.

  Тамара Язова
  Тамара Язова
  Ученик, четвърти курс, дом "Лъч"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 84
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 10
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 12
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 12
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 14
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 24
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 14

  Бобчета : Обновяване на герои SausageОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои Sapphire

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Тамара Язова Сря Юли 05, 2023 1:03 pm


  Обновяване на герои An4q6PB_460s

  Обновяване на герои 64ba1bf974a24d557c91098c5b12375f

  "Язова... като Яна Язова?
  "Разбира се, че не! Знаеш ли, че това никога не е било истинското й име? Яз значи бент, като от бобри."

  Име: Тамара Язова

  Възраст: 13 г.

  Външен вид: Тамара има буйна рижа коса, спускаща се на вълни до почти кръста й. Обиквовено я носи или разпусната, или, ако спортува или рисува, сплетена на плитка и преметната през рамо. Слаба, средна към ниска на ръст за възрастта си, с бяла кожа, която лесно изгаря на слънце, но така и не хваща тен. Очите й са тъмни, почти черни. Устните й често са разтегнати в дяволита усмивка, обикновено предвещаваща някоя беля. Лицето й често е изцапано с боя. Обикновено облича първата тениска, която хване от гардероба, рядко носи рокля или пола.

  Характер: Обожава да рисува - всичко, навсякъде, винаги. В раницата си винаги има скицник и моливи и обича да запечатва всичко интересно, което види през деня, в него. Израстнала на морето, плува отлично, почти живее във водата. През последното лято е започнала да се учи да кара сърф, но все още й предстои да задобрява в това. Силно влюбена в българския фолклор (колко щеше да е яко всички приказки за нимфи и дриади да са истина!). Чете много, като любими предмети от мъгълското училище (изключвайки рисуването, разбира се) са история и литература. През лятото, когато дядо й дойде на гости, обикаля морското крайбрежие заедно с него, катерят се по скалите и ловят риба. Не е избухлива, избягва конфликтите като цяло и опитва да подхожда оптимистично, но държи на собственото си мнение и много обича да е по-добра от другите във всичко.

  История: Баща й е бил магьосник - Николай Язов. Тамара няма никакъв спомен за него, тъй като е починал в катастрофа, когато е била съвсем мъничка. Единственият жив роднина от негова страна е дядо й Анастас, който е и отговорникът тя изобщо да знае нещо за магическия свят. Майка й, Елена, е мъгъл. Тамара е израстнала само с майка си в Приморско - градче на 50 километра южно от Бургас. Двете заедно се грижат за малката къща за гости, която баща й е купил като подарък за майка й по повод сватбата им - мечтата му е била да прави хората щастливи, да ги посреща в града си и да прави почивката им малко по-добра. Това е и бил поводът да се преместят да живеят в черноморския град.

  Макар да няма много приятели сред връстниците си, Тамара има щастливо детство с две кучета и котка, заобиколена от хора. Тя има цялата свобода на света да тича, плува и да се забавлява, предоставена от майка й, както и незаменима подкрепа във  всичко. А винаги го има и дядо й. Атанас живее далеч в Родопите, но се старае всяко лято да посети единствената си внучка и любимата си снаха. Той й разказва истории за магьосници, вещици, а за петият й рожден ден дори й подарява летяща метла играчка, с която Тамара обожава да лети из къщата (и която година и половина по-късно бива разбита в една от вратите, съпроводено с много плач и ожулено коляно).

  Тамара мечтае някой ден да изучава магия ама наистина, и в бъдеще да стане един от магьосниците-детективи (аврори ли се казваха? Трябва да попита дядо отново!), какъвто е бил и баща й преди да се ожени за майка й и да се откаже от активно участие в магьосническия свят.

  В крайна сметка мечтата й се сбъдва и е приета в училището Мунгав. През първата си година там Тамара така и не е успява да завърже някакви трайни приятелства, но пък не й е скучно откъм приключения - от попадане в Забранената секция на Библиотеката до включване в куидичния отбор на своя дом (което, естествено, ужасява майка й). Също така, според училищните правила всеки ученик получава и личен грифон, в случая на Тамара - Светкавица, дружелюбно животинче, с което тя привиква да лети над територията на училището в почти всеки един момент, в който не е на метлата си и на куидичното игрище.

  Откъм приятелства, втората година от обучението й, е доста по-успешна. След като се забърква в далеч по-малко простотии, Тамара успява да си намери приятели, основно деца от нейния дом. Също така, става малко по-уравновесена, започва да дава шанс да момичешката си страна (ах, този пубертет!) и вече не се старае да е спортната мъжкарана от детството си. Задобрява в магиите, в язденето на грифон и в измъкването от проблеми. Но все още е безнадеждно влюбена в морето!

  Вихрен Вокил and Ела Благоева харесват този пост.

  Илиян Георгиев
  Илиян Георгиев
  Ученик, пети курс, дом "Лъч"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 2
  Ниво : Обновяване на герои Untitl37
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 20
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 20
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 4
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 2
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 26
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 16

  Бобчета : Обновяване на герои PearОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои Chocolate

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Илиян Георгиев Сря Юли 05, 2023 4:28 pm


  Име: Илиян Георгиев
  Рожденно Място: Бургас, България
  Националност: Българин
  Ръст: 1.80
  Години : 14
  Коса: Hipster Knot Style прическа. Руса Коса.
  Лице и личеви черти- Квадратно лице, като си лици пиърсинг, закачен на долната му устна. Леко клепнали уши, малък нос.Кафеви очи. Закчено на дясното ухо обича. Под лявото око се наблюдава татуировка на сълзичка (нехарактерна за годините му)
  Телосложение – Стандартно. Не прекалено слаб, не и прекалено дебел. Заформяща се мускулатура.
   
  Характер и отличителни черти:
                 -Преданост към приятелите си
                 -Шегобиец, редовно правещ си шеги с по малките от него първокурсници
                 - Изключително избухлив, лесно „пали фитила“
                 - Не обича да носи прекалено традиционно облекло
                 - Би решил всеки един проблем с „юмручен“ или „Магьоснически“ дуел.
                 -Няма страх от наказания
                 -Прекарва поне два часа да поддържа прическата си
                 - Някой хора го смятат за „Bully”
   
   
  История: Илиян Георгиев е роден на 21 юли в град Бургас, България. От малък се отличава основно с две неща- буйния нрав, наследил от баща си магьосник като Илиян трудно е разбирал изобщо какво по дяволите е работил и родителя му в някакво си „министерство на магията“ . Споменавал е,че е нещо като „магически полицай“. Какво ли значи това, Илиян така и не разбра. Майка му е Squib, сиреч ще рече от магическо семейство, но така и не разви магически сили . Е с баща подтисник и майка, която прекарва целия си живот в завист и самосъжеление, Илиян не отрасва най-прекрасната среда. Особено когато на 9 годишна възраст, за първи път е хванат да прави бели- най-нормални детски неща като чупене на прозорци,  крадене на неща от магазинчето (най-често вафличка или нещо малко). Наказван от малък.  На 11 години обаче се случва нещо, което се забива в съзнанието му за цял живот. Чувайки две думи и виждайки зелен лъч, насочен към майка му, която след това остава вцепенан и бездихание от човек, представящ се за „колега на баща му“ ще накара да намрази родителя си (който и без това не харесва особено) и институцията в която работи.  В последствие се присъединява към изключително лоша компания. Цигари, сбивания, чупене от часове в мъгълското училище . Ах живот. Един ден обаче е заварен от своя „баща“. Току що получил „татуса си“ и мислещ се за „много готин“ е конфронтиран от баща си.
                 -Край ! Омръзна ми от теб ! Местиш се в друго училище! Друго място. Място където най-после или ще влезнеш в релси, или ще те заключа в едно специално място. „Мунгав“ те очаква !    
                 -К‘во по дяволтие е мунгав, старче ? С насмешка му отговорил Илиян.
                 - Тези твой умения ще ги развиеш. Никога не си ме вземал насериозно като ти говорих за магия и такива неща. Сега ще ме вземеш. След като май
                 -Не я споменавай. Нямаш това право, щот ти и твойте „колеги“ я вкарахте ТРИ МЕТРА ПОД
                 - ЗАМЪЛЧИ ! Отиваш в „Мунгав“. Ще учиш да контролираш уменията си.  Получи и писмото си. Думата ми на две не става. Заминаваш. Погледни се. Така ли ще приключиш ? Тя ще се радва ли за теб ? Приличаш повече на затворник , от колкото на 13 годишно момче. Срещу мен ли се бунтуваш ? Е давам ти шанс да ме надминеш.
   
  И след като с нежелание получава „уроци“ от своя баща, колкото да не е назад с подготовката., той тръгва към „Мунгав“ . Готов за.. е и той не знае какво по дяволите все още иска.
  Първа година в Мунгав- тотален Фейл. Едвам едно запознанство, с един човек. Проблеми с още 3- чудесно. Предупреждения за излключване - няколко. Слаби оценки- много. Единствените два предмета, където успяваше да закърпи положението- защита срещу черните изкуства и история на магията.  Мразен от почти цялото училище - още как. Едва Люба само и единствено, успяваше да го поразбере, поне малко. А и отдел "трио психари" както ги наричаше Илиян, едва ли щяха да го оставят на мира и тази година. Поредната година "затвор".  Това беше за Илиян. Мунгав не му харесваше. Не искаше и да се връща . Не се разбираше с магическите създания,не излизаше на глава с професори (особено със Желев). Разбираше се само с Люба и тук таме с някой нейн приятел като Исмаил- до там стигаха и социалните му контакти. Горкия.. едва ли ще прокопса още дълго. Последния учебен ден обаче.. беше може би и желанието му да преобърне мисленето му за Мунгав- целувка и то с Люба и .. задявки ?  А и това явно би отключило и ново желание у него за учене на магия - maybe ?
  А желанието му да бъде аврор- дали ще се изпълни зависи от самия него.
  Юлий Звездинов
  Юлий Звездинов
  Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, трети курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 6
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 28
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 12
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 22
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 11
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 20
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 28

  Бобчета : Обновяване на герои TomatoОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои MangoОбновяване на герои SausageОбновяване на герои PearОбновяване на герои BaconОбновяване на герои HoneyОбновяване на герои Ruby

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Юлий Звездинов Чет Юли 06, 2023 6:14 pm


  Име: Юлий Звездинов
  Години: 12


  44601-D5-D-82-F8-46-CC-AE8-D-B4-A41-BE2-F690

  Юлий е роден на 02.07, затова е кръстен на месеца, в който е роден. Той е син на магьосницата Небесна Звездинова (1/4 вийла), която произлиза от стара българска магьосническа фамилия, която се е отказала от нея, защото тя е нямала склонност към черната магия като останалите членове. След като бива извърлена от семейството си, Небесна изпада в тежка депресия и губи магическите си сили. Тя започва да живее като безпомощна и след време среща Лили Атанасова, учител по карате 5 Дан, която й преподава карате. Двете се влюбват една в друга. След като няколко години живеят заедно, решават да имат дете и Небесна да е майката. Когато Небесна забременява, тя връща магическите си способности, но не знае как да каже на партньорката си. Небесна е сигурна, че синът им Юли също ще има магически сили и се страхува, че истинското ѝ семейството ще разбере за него и ще искат да го обучат в черната магия. Тя пази тайната за света на магията от Лили и все не намира момента, когато да ѝ каже.
  Юлий дори и не подозира, че е магьосник, докато на 9 годишни възраст един негов съучастник не пише на учебната дъска в училище: "Юлий обеси се". Тогава той усеща как някаква сила се отприщва в него и дъската пламва в огън. След инцидента се озовава при директора и за негов късмет идва да го вземе от училище майка му Небесна и тя му обяснява, че той е магьосник. Двамата решават засега да не казват нищо на Лили, докато той не бъде приет в училището по магия. 

  Юлий има къса, права и светло руса коса. Очите си е наследил от майка си и имат цвета на небето с уникален син цвят. Тялото му е стройно, издължено и слабо от многото физически тренировки, на които е подложен от най-ранна възраст. Има естествената грация като котка. Върви по-едър за възрастта си. 

  Юлий е тих по природа и наблюдателен и гледа да не изпъква много пред другите, защото винаги се случват някакви странни неща около него, които карат възрастните да го навикват, а съучениците му да се страхуват от него. Той не обича да се конфронтира, освен ако това не е напълно наложително и не са го предизвикали, дори и тогава се опитва да намери мирно решение на конфликта, но това никога не се получава, както той го мисли. Той няма приятели, а връстниците му го смятат за твърде странен и му се подиграват тайно зад гърба. След инцидент, в който черната дъска се запалва, всичко започват да го избягват в училище.
  Майка му Лили започва да го обучава на карате от съвсем малка възраст и той се научава да бъде търпелив и да уважава възрастните. Агресията и яда си винаги може да избие в тренировките си. 
  Другата му майка Небесна тайно започва да го обучава как се правят отвари, когато той проявява магьосническата си сила, като се надява да държи Юлий далеч от черната магия. Той е добър в отварите, но не ги прави с удоволствие, а просто от любопитство, защото обича всичко свързано с магията. Интересува се от магьосническия свят, но най вече е възхитен от магическите животни. Юлий развива любов към книгите. В стаята си има таен бездънен скрин, в който пази всичките си книги за магии, които майка му Небесна му носи от Торбаланово.

  През първата си година в училище "Мунгов", Юлий е приет в Южен вятър. Той избягва съучениците и не се сприятеля с никой, но затова използва времето си да чете книги. Малко след като започва годината се разболява от драконова шарка и трябва да се прибере у дома. В България няма болница и Небесна няма достатъчно галеони, за да плати лечението му в някои от известните болници в Европа. Тя намира една своя приятелка от училище, която се занимава с лечение, но лечението на Юлий продължава дълго и той пропуска и втората си година. Вече на 12, Юлий е прескочил трапа и е готов да се завърне в училище.

  Вихрен Вокил and Пейо Желев харесват този пост.

  Люба Бюлбулева
  Люба Бюлбулева
  Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 256
  Ниво : Обновяване на герои Untitl41
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 52
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 46
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 52
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 52
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 60
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : Обновяване на герои TomatoОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои BananaОбновяване на герои PizzaОбновяване на герои HoneyОбновяване на герои AppleОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои PearОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои SausageОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои CheeseОбновяване на герои ChiliОбновяване на герои MangoОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои CinnamonОбновяване на герои RubyОбновяване на герои ChocolateОбновяване на герои Diamond

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Люба Бюлбулева Пет Юли 07, 2023 3:21 pm


  Име: Голуба (Люба) Бюлбулева


  Възраст: 15 години


  Външен вид: Доста нисичка сякаш на 12 тялото и е решило стига толкова височина. Бебешкото пухкаво си замина през лятото, заедно и със тъмно-русите кудрици - сега сребристи. Опитва се да скрие все още че е вийла, затъмнява корените на косата си (да изглежда изсветлена) почна и да слага грим, по съвет на леля си.
  Иначе стила й си е все същия:
  Черен потник, панталоните й са издути с всевъзможни неща: сандвич, солети, някои други ядки и боровинки, малка градинска лопатка, стар сгъваем нож, бурени и корени, камъчета, няколко химикалки и моливи, смачкали листи за писане, дори и книги - но почти никога няма чанта със себе си (някакси все я няма когато й трябва) Но никога не е в униформа.


  Характер: Родена е в София, рода й по бащина линия е доста стар и разпространен, но не и магически. Първото дете все се кръщава с по традиционно старо име, от там и иде Голуба - гълъб, а това колко подигравки й е докарало в града  е друг въпрос, не че фамилията й не значи славей, ама кое модерно градско чедо ще го знае.
  Заради подигравките и самата тя се отдръпва повече към горския живот, пам е по спокойно, по хармонично. А и родителите й често я зарязват при баба и дядо на село откъдето е прихванала от малка билкарство, ходене за гъби и любов към ровенето в пръстта. 
  Заради постоянното сменяне на средата не развива много приятелски връзки или пък особено добри умения в общуването. На първа (често вотра и трета среща) изглежда отвеяна на границата на груба и невъзпитана - подминава хора, рядко поздравява, тръгва си по средата на разговор - просто защото не е свикнала че някой проявява интерес да общува с нея.
  Дори в училище често може да бъде видяна ... или усетена, как минавайки по коридорите се блъска в нещо или някой. Всеки път чинно се извинява дори и на стените без да погледне и продължава напред по пътя си, който очаквано я води до гора, саксия, цветна леха или кабинета по билкология.


  История: Родителите й нямат и капчица магия или дори въображението да си представят светът в който на Люба и предстои да престъпи. За щастие рода е голям и не е толкова учудващо че тук таме все се случва някой да открие магическа дарба - има слухове за лудата леля през пет колена, дядо или прародител от другото село, които учили на едно място … ама никой не е сигурен къде, какво и как точно се казваше.
  И когато дойде реда на Люба писмото й пристигна в последния момент, в ръцете на седма братовчедка на баща й, позната му само по снимки и тук таме семейни клюки, която на бързо го спретнала и строила с не много мили думи че дъщеря му ЩЕ учи в Мунгав и ако има нещо против ще се оправя с нея.
  Люба никога не бе виждала баща си толкова смутен и объркан, но някак си леля й бе успяла да го убеди, дали с властността си или може би с щипка магия.
  Пакетирана набързо със старите учебници, помагала и инструменти на леля си, Люба нямаше и идея всъщност че летенето не й понася. Това че изпитва ужас от пернати и клюнести животни знаеше (на пук на името и фамилията й)… разбраха го и всички от дома, в който беше разпределена по късно. Преди да кацне грифонът й, писъкът на ужас се разнесе отдалеч и продължи поне десетина минути след кацане докато учителите се чудеха как да я изкопчат от грифона без да му оскубят перушината стисната от ужасеното дете.

  Първите й три години в Мунгав минават безевентно. Да имаше земетресение третата, ама България си ги има от време на време.
  Четвъртата обаче.
  Четвъртата почна с крах: под контрола на Параскева Люба отключи змея убил главатарката на Самодивската Задруга и кой знае още колко хора в онзи ден. Тя самата не помни нищо след като духа се всели в нея и това я тормози цяла година, така и не повярва че е припаднала от пушека. После уроци, дуели, едностранен кръш към Исмаил и накрая на годината не толкова едностранна целувка с Илиян.

  Лятото й също се очертава интересно: море с Рея, което беше крашнато от Исмаил и компания.
  Задявки с Илиян.
  А и да не забравяме пълното отключване на вийла уменията й. Сякаш с пубертета и по-силната магия - тя самата се промени. И хич, ама хич, не беше доволна от това.  Обновяване на герои Untitl11

  Вихрен Вокил харесва този пост.

  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 111
  Ниво : Обновяване на герои Untitl42
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 42
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 26
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 42
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 32
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 42
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : Обновяване на герои MangoОбновяване на герои TomatoОбновяване на герои AppleОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои CinnamonОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои SausageОбновяване на герои RubyОбновяване на герои PearОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои PizzaОбновяване на герои BaconОбновяване на герои ChiliОбновяване на герои ChocolateОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои Diamond

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Вихрен Вокил Вто Юли 11, 2023 11:02 am


  Обновяване на герои A04748aaa5717b667d6b1306899b79d7  ВихРен Вокил
  чистокръвен магьосник художник
  оцелял шестнадесет години в този странен гаден свят
  обучаващ се затворник в “Мунгав” от шест години
  дом „Южен вятър”
  роден сред спокойствието и тишината на село Жеравна
  покровител във форма на Кралска кобра
   
   
  Вокил! Да, онези същите, които са управлявали за кратко след рода Дуло. Да, оцелели са, съхранили са се, какви магьосници щяха да бъдат, ако не бяха успели. Да, кръвната линия също е „опазена”. Не, не са се женили за нечистокръвни. Да, все такива надути сноби са си. Да, имат много власт, пари също. Може ли да задраскаме всичко това? Да го забравим? Благодаря.
  Винаги съм знаел, че съм магьосник. Цялото ми семейство е такова. Гордеят се с този факт, сякаш имат някаква заслуга за него. Особено сестра ми Синаница.  Аз не го разбирам. Да се родиш в чистокръвно семейство от един от най-старите магьоснически родове в България си е чист късмет. Облагодетелстван съм от материалното им състояние, признавам, никога не ми е липсвало нищо, не че съм имал нужда от много – не виждам смисъл от имоти във всички големи градове, акции в компании за милиарди и други подобни, но какво ли разбирам аз? Още от дете ми набутаха пръчката в ръката, за да ме учат на по-простите заклинания. За тяхно разочарование се учех бавно. Отказаха се да ме качват на метла след седмото ми падане от сериозна височина. Мисля, че това беше моментът, в който започнаха да се съмняват дали ще получа  писмото си от Мунгав, когато това се случи облекчението им беше задушаващо. Скоро го замени страхът дали няма да се проваля. Справям се прилично, като се има предвид, че не се старая много. Все още не са ме изключили.
   


  С думите не се разбираме, трудно намирам подходящите сред тях, с цветовете е различно - винаги знам кой да използвам, каква форма да придам. Откакто се помня се опитвам да претворя видяното върху платната си, не знам кога съм започнал да рисувам, но за мен движението на четката е естествено като дишането. Не мога да не го правя.  Най-хубавият аромат, който познавам, е този на боите ми. По бледата ми покрита с лунички кожа винаги има петна, смесица от различни цветове,  не успявам да ги изчистя напълно. Честно казано, не се старая особено, защото обичам да долавям аромата на бои. Синьо-зелените ми очи рядко се задържат върху нещо извън скицника ми. Рижата ми коса  е удобно дълга, за да мога да я прибирам с ластик и да не ми пречи, докато работя над платната си, понякога от нея стърчат четки или моливи, а напоследък и пера.  Хората  бързо свикват с вида ми. Дори тези в Мунгав. Явно дори сред магьосниците се счита за нормално творците да са особняци. Вратовръзката на униформата ме задушава, обикновено я оставям да виси развързана,  ръкавите на ризата си държа навити до лактите, за да не ми пречат когато рисувам. През останалото време се обличам само в черно, този цвят е като рамка, кара всички останали около него да изглеждат по-ярки.
   


  Казват, че всяко нещо си има форма и цвят. Това е защото са слепи. Не виждат отвъд физическата проява на света. Аз не съм като тях. Роден съм със специални очи, с допълнително сетиво - съзирам безцветното и безплътното, долавям същественото.  Способен съм да почувствам емоцията, скрита във всеки детайл; надеждата в цветето, забодено в косата; гневът в небрежно навитите ръкави на ризата; болката, стаена зад широка усмивка; топлината, която разпалва в душата докосването на нечия ръка. Усещането за чуждите чувства е толкова ярко, че понякога заглушава останалите ми сетива. Чувал съм да ме описват като затворен, отвеян или мълчалив, а според сестра ми съм дори особняк.
   


  Първите четири години в училището минаха безметежно и успях да остана незабележим и невидим, но през петата всичко се промени. Онова, което трябваше да е само краткотрайно излизане от черупката и малка разходка извън зоната на комфорт се оказа нещо много повече. Само за няколко месеца успях да се забъркам в редица неприятности, да се запозная с повече хора, отколкото за всички предходни години, намерих си приятели, създадох си дори врагове. Разкрих неподозирани черти на характера си. И май не съм чак толкова зле с магиите, колкото си мислех. Все още възприемам училището като затвор, но сега и други неща, освен рисуването, правят престоя ми малко по-приятен.
   
   
  Важнотийки:
  -  Емпат.
  - Вглъбен.
  - Интроверт. Не говори много.
  - Левичар.
  - Спокоен, уравновесен  характер.
  - Никога не рисува себе си.

  Ела Благоева, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Рея Папандреус харесват този пост.

  Ела Благоева
  Ела Благоева
  Ученик, четвърти курс, дом "Лъч"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 327
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 12
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 16
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 14
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 14
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 18
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 10

  Бобчета : Обновяване на герои MangoОбновяване на герои AppleОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои PearОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои BananaОбновяване на герои RubyОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои DiamondОбновяване на герои PizzaОбновяване на герои SausageОбновяване на герои Birthday1

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Ела Благоева Чет Юли 13, 2023 11:30 pm


  Име: Ела Яснева Благоева

  Възраст: 13 години (третокурсничка)

  Дом: "Лъч"

  Обновяване на герои Z__aaa10

  Външен вид: Ела е средно висока за възрастта си. Кожата ѝ е светла, а бузите ѝ са вечно зачервени - кога от слънцето, кога до студа... Има дълга черна коса, която се стели като водопад около лицето ѝ, на което винаги грее усмивка. Очите ѝ са големи и черни. Носът ѝ е малък и леко вирнат нагоре. Обича да носи широки и свободни дрехи в предимно светли цветове.
      
  Характер: Любимото занимание на Ела е четенето, а любимият ѝ жанр - фантастиката. Прекарва по-голямата част от свободното си време в двора на къщата, четейки някой роман или просто взирайки се в облаците и мечтаейки. Тя има развинтено въображение и често доукрасява заобикалящата я обстановка, като си представя някое несъществуващо цвете на поляната пред себе си или тайна врата, скрита зад храсталаците. Обича да кара ролери и скейтборд. Тя винаги е усмихната и дружелюбна, готова да помогне на всеки. Въпреки това, Ела няма много приятели. Не страни от хората, но не обича да е център на вниманието. Любопитна е и в главата ѝ винаги се въртят поне три шантави въпроса. Тя е изключително разсеяна и често се вглъбява до толкова в мислите и въпросите си, че се налага някой да я побутне леко по рамото, за да я извади от транса ѝ.
     
  История: Родена е на 16 февруари, което я прави зодия Водолей. Живее в стилно обзаведена двуетажна къща в покрайнините на София. Родителите ѝ са мъгъли. Майка ѝ - Росица Благоева, е интериорен дизайнер, а баща ѝ Ясен Благоев - програмист. Тя е единствено дете. Когато става на 6 години, тя постъпва в първи клас в мъгълско училище по-рано от другите ученици. Старателна е и е добра ученичка. За седмия ѝ рожден ден нейните родители ѝ подаряват малко черно коте, което тя кръщава Бет. Бет е много дружелюбна и кротка. Малка по размери, макар че е вече петгодишна, изцяло черна от главата до лапите включително и нослето ѝ, с къс косъм и разноцветни очи: дясното - много светло синьо, а лявото зелено. Ела сама се грижи за Бет и двете са неразделни във всяко едно отношение. 
     
  Ела винаги е усмихната и носи със себе си поне една книга. Четено е развило много добра памет у нея и това ѝ помага с ученето. Тя е мила и отзивчива, но не говори с почти никого. Това естествено притеснява родителите ѝ и те при всеки удобен случай я записват на различни уроци, училищни клубове и екскурзии за да общува с повече деца на нейната възраст. Поради тази причина Ела посещава всевъзможни уроци и е опитвала почти всеки по-известен спорт. Най-много обаче ѝ се отдават танците - народни, модерни танци, балет, спортни танци и дори валс. Също така обича рисуването, но харесва по-скоро цветовете, отколкото самите картини. Тя е част от организацията на българските скаути и е положила скаутско обещание още на осем години, въпреки че не може да запали огън, без да подпали ръкава на баща си. 
      
  Колкото до дигиталните устройства - Ела има телефон, но през по-голямата част от времето, той седи заровен на дъното на малката ѝ училищна раница. Дори забравя да го вземе през първата си година в "Мунгав" и се налага да пише писма на родителите си.
  Лятните ваканции тя прекарва със семейството си в пътувания и изследвания. Благоеви обичат пътешествията. Обиколили са повече от половината страни в Европа. Имат един висок джип и най-много обичат палатковите лагери
      
  Досега в "Мунгав"
    
  Първи курс: След като получава писмо, че е приета в "Мунгав", Ела стяга багажа си, взима Бет и с помощта на домакина на замъка - Рачо Рачер се магипортира в училището за магия и вълшебство. Там се запознава с Луна - нейния грифон, към който се привързва изключително много. Той има сиви почти бели пера, бяла козина по коремчето и охра на опашката и частта от гърба, покрита с козина. Клюнът ѝ е златист, а очите - морскосини. Тя е един от най-бързите грифони в училището. Луна си има свой характер. Тя държи на свободата си (затова Ела я язди без седло), на решенията си и на мнението си. Лесно се обижда. В повечето случаи грифона контролира полета, а не Ела.  За съжаление момичето няма къде да я гледа през лятната ваканция и ѝ се налага да я остави в училището. 
     
  Още първия учебен ден се запознава с няколко свои съученици, но така и не завързва трайни приятелства. 
  През януари след опустошително земетресение попада под земята с група по-големи ученици. Там тогава все още единайсетгодишната Ела се изправя лице в лице с диментор, което предизвиква огромен травма в нея и оставя незаличима рана в душата на малкото момиченце. След тази случка тя започва да сънува кошмари и да се буди през нощта. Дори когато се прибира у дома не успява да се успокои. Така и не споделя на родителите си, защото не иска те да се притесняват или да ѝ забранят да ходи в "Мунгав". Все пак това е изключение и няма да има повече подобни ситуации, нали? След това събитие тя прекарва много часове в библиотеката в търсене на защитно заклинание срещу диментори, но така и не успява да призове своя патрон. Все пак е още начинаеща магьосница и няма достатъчно опит в магията.
     
  Завършва годината с много добри оценки, като любимият ѝ предмет е грижа за магичните създания. Справя се отлично също по вълшебство и по история на магията. Отварите и билкологията не са ѝ особено силни предмети, тъй като е доста разсеяна личност и често проф Георгиева я задържа след часовете
    
  Втори курс: Новата година се оказва значително по-забавна и по-интересна за Ела. В началото на януари тя отива в гората да се спуска с шейна и там се запознава с Люба. Седмица след това се озовава на закуска с четвъртокурсничката и приятелите ѝ, където попада на тяхната любовна драма и в крайна сметка бой с храна. През май месец с помощта на Ясна (капитан на отбора по куидич) успява да овладее заклинанието "Експекто Патронум", а шестокурсничката ѝ предлага да се включи в отбора по куидич. Дали Ела, обаче, е готова да направи тази стъпка?
    
  С учебните предмети не среща големи затруднения. Усърдна е и завършва годината с отлични оценки. Също така научава няколко нови трика с грифона си след които два вида колела и свободно падане
    
  През август със семейството ѝ отиват на гости на Тамара в Приморско, къдете двете момичета се развихрят. 
     
  Магическа пръчка: Магическата пръчка на Ела е изработена от ясен и перо от феникс. Дълга е 28см. и е неогъваема. 
  Ясеновата пръчка остава вярна на истинския си господар и първоначалният ѝ притежател не трябва да я предава или подарява, защото тя ще изгуби силата си. Магьосниците, които притежават ясенова пръчка, не се отказват лесно от вярванията и целите си. Идеалният притежател на тази пръчка може да е упорит и със сигурност ще е храбър, но никога нама да е груб или арогантен.
  - Перата от феникс са способни на най-голяма гама от магии, въпреки че може да им отнеме повече време, за да разкрият това. Те показват най-голяма инициатива, понякога действат по собствено желание, качество, което много вещици и магьосници не харесват, но не и Ела. Тя няма нищо против. Пръчките от пера на феникс винаги са най-придирчивите, когато става въпрос за потенциални собственици, тъй като създанието, от което са взети, е едно от най-независимите и необвързани на света. Тези пръчки са най-трудни за опитомяване и персонализиране и тяхната вярност обикновено се печели трудно.

  Ясна Соколова, Вихрен Вокил, Люба Бюлбулева and Рея Папандреус харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 19
  Ниво : Обновяване на герои Untitl41
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 58
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 32
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 72
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 50
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 44
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Обновяване на герои PearОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои MangoОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои AppleОбновяване на герои ChocolateОбновяване на герои CinnamonОбновяване на герои TomatoОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои RubyОбновяване на герои BaconОбновяване на герои HoneyОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои Cabbage 

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Исмаил Колимечков Съб Юли 15, 2023 12:20 am


  Обновяване на герои F9056c1e34e7a6167bf4d954f3907400

  Исмаил Колимечков, дом Лъч
  Тази година, седми курс, пълен ужас,
  как допусна да се случи това?
  Моля ви, бързо напоснете кораба.
  А Вихрен ми каза, че сме шести, ПФ зачеркнете горното!
  Още две години свобода!
  Също така горд брат на тризнаци

  Външен вид: Исмаил е все така чорлав, все така отказваш да ползва четката за коса, особено ако не е особено важно събитие, за него, не за други хора, особено висок, особено мускулест и особено ухилен. Вярно е, че умее да накара всеки да се усмихне. Това, което не е вярно, е че никога не е имал гадже в живота си, ама моля ви се, дори Малката гад се броеше. Какво искате да кажете, че стана седми курс и пак е изпуснал купона? Нищо такова! Беше изживял на максимум петата си година, просто номера е да не се взимаш насериозно. А като си заговорихме за това. Предмети в Мунгав. Учителите са особено несъпричастни към страдалческата натура на Исмаил. Моля, това, че едва успя да завърши по няколко предмета не го прави глупав. А може би, ако беше глупав щеше да е една идея по-лесно. То пък сега се оказа на мода да си умен и айде да тичаме след влака. Особено много ненавижда трансфигурацията, и то не заради Желев, а защото не може да схване защо трябва да превръща шевната машина в кучи и обратно в шевна машина. Особено много забелязва, че единствения който се впечатлява от това е Желев. Пчелите удома му не им пука и като заговорихме за дома, Исмаил изведнъж осъзна, че е последна година.  Много схватлив по отвари, билкология и Грижа за магическите създания. Тази година почна да четка и Аритметиката, но не защото Галя Колева беше мръсната мечта на седмокурсници, а защото искаше да се научи да използва руни. Изненада Галя реално му обърна внимание. Да, шок. И за него. Дали два буркана с мен ще ѝ харесат? Е, нямаше какво повече да се каже за него. Който го харесваше, харесваше, който не, не. c'est la vie. Общува най-много с всеизвестната заговорническа групичка от идиоти: хобита, малкото зло, татуса, червенокосия и доколкото е наясно се присъединяват и още! Не им е измислил още прякори. Иначе общува засилено и с потърпевшите: Арина, Маша, Сандърс и Ясна. 

  Вихрен Вокил, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.


   В момента е: Нед Юли 21, 2024 7:55 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!