Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
+6
Верена Ерми
Радослав Мирчев
Владимир Петров
Мая Кочева
Тервел Шаханов
Разказвачът
10 posters

  Обновяване на герои

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  Обновяване на герои

  Писане by Разказвачът Пон Апр 03, 2023 10:21 am


  Започва подготовката за втората форумна година. Предвид правилото, че всички герои остаряват автоматично с една година в края на форумната година, сега имате възможност да обновите героя си, така че да отразите промените, които са се случили с него през изминалата година. Идеята не е да си променяте изцяло героя. За да контролираме процеса, можете да публикувате новото описание в настоящата тема. Копирайте всичко от старата си тема, редактирайте го и го публикувайте като нов пост по-долу. След това ще бъде пренесено (заедно с форматирането, което сте избрали) в оригиналната тема на героя Ви.
   
  По принцип има вариант, ако сте регистрирани в последните две-три седмици, да запазите възрастта на героя си през новата форумна година. За момента мисля да не остаряват @Огнян Билкаров @Далия Смоленск @Леоксис Ренибалд @Алексис Стийл и @Касандра Кейн. Нека те да не пускат обновяване на герой. Всички останали е препоръчително да го направят. Ако не го направят, администраторите ще променят само годините на героя им в темите. Героите на @Верена Ерми и @Вихър Соколов завършват, така че за тях е особено важно да пуснат нови герои, в които да отразят пътя, който героят им поема нататък.
   
  Срокът за обновяване на герои е 27.04.2023 г.
   
  Започва и архивиране на акаунтите, с които не е писано повече от месец където и да е. Героите отиват в Архив => Неактивни герои (клик), а в профилите на акаунтите ще пише, че са неактивни. Ако желаете да си върнете героя и да го ползвате през новата форумна година, можете да пишете на администратор. Можете да си върнете героя и след затварянето на настоящата тема. 

  Ясна Соколова and Ела Благоева харесват този пост.

  Тервел Шаханов
  Тервел Шаханов
  Странстващ
  Странстващ


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 9
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 18
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 10
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 22
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 14
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 8
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 20

  Бобчета : Обновяване на герои PearОбновяване на герои MangoОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои SausageОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои Emerald

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Тервел Шаханов Пон Апр 03, 2023 6:01 pm


  Име: Тервел Шаханов
    
   
  Възраст: 16 г.
   
   
  Външен вид: Тервел има руса къдрава коса, един кичур от която постоянно му пада пред лицето и той често го отмята с ръка. Очите му са сини, наподобяващи два малки кристала, които искрят дяволито. Лицето му е чисто и без нито една пъпка, белег или друга несъвършеност. Висок и слаб е, но напоследък е започнал да заяква, откакто тренира куидич. Много държи на външния си вид, особено на това да има най-модерните дрехи. Понякога изглежда крайно екстравагантно, когато се облече с някоя ярко жълта мантия или си сложи шапка с пера от аугорей, но това е неговият стил. Освен това обича да се кичи с накити от рода на гривни, гердани, амулети и други подобни, поради което всяка негова стъпка е съпроводена с дрънчене и драматизъм.
   
   
  Характер: Тервел е изключително експресивна личност. Обича да говори, да се смее, да плаче, да спори и въобще всичко, с което може да привлече вниманието на околните. Има много високо мнение за себе си и мрази някой да го подценява. Не е глупав, даже понякога учудва останалите със знанията си. Мрази да стои сам. Пее, рисува, пише стихове и др., но не е много добър в нито едно от тези неща. Може да бъде адски досаден, когато му е скучно. Постоянно му хрумват нови идеи, започва да ги осъществява, после му омръзват, захваща се с нещо ново и т.н. Прави всичко припряно, с нетърпение и никога не си почива, сякаш вечно времето не му стига. Обича да критикува всичко и да дава съвети на околните как да се държат. Може да бъде страшно упорит, ако реши. Отмъстителен е.
   
   
  История: Роден в изтъкнатото магьосническо семейство Шаханови. Целият му род е чистокръвен. Майка му е Елка Шаханова – първата жена министър на магията в историята на България, понастоящем постоянен представител на страната в Международната конфедерация на магьосниците. Бащата на Тервел е Тодор Шаханов – производител на известната българска марка летящи метли „Шепот“. Излишно е дори да се казва, че Шаханови са доста богати. Имат три имения на територията на България, най-голямото от които е в Торбаланово.
  Тервел е отгледан от няколко гувернантки, тъй като майка му и баща му вечно отсъстват. Има сестра – Тея Шаханова, с която не е особено близък. В живота никога нищо не му е липсвало, затова Тервел няма и понятие как живеят по-бедните хора. Въпреки това не е крайно разглезен. Пътувал е по целия свят и постоянно разказва странни истории, например как е яздил еднорози в Перу или как е пил кафе на летящо килимче в Сахара.
  Тервел е първият от рода си, който е записан да учи в „Мунгав“, а не „Дурмщранг“. Причината е, че по това време майка му е министър на магията на България и основният й поддръжник е директорът на училището, поради което е счетено за неуместно Тервел да не бъде записан там. Така или иначе в „Мунгав“ му харесва, макар че има доста идеи за реформиране на училището. Разпределен е в дом „Лъч“.
  В пети курс от обучението си той започва да получава видения за бъдещето. Става дума за образи, които се появяват в съзнанието му за не повече от десет секунди. В по-голямата част от случаите смисълът на тези образи е неясен. Тервел е решен да усъвършенства новата си дарба, тъй като вижда огромното предимство, което тя би могла да му осигури.
  В пети курс се включва и в отбора по куидич на дом „Лъч“. Всичко става, след като с най-добрия му приятел Борис Захариев се обзалагат, че Тервел не може да го направи.
  Тервел си взима изпитите С.О.В.А. с много отлични оценки, с изключение на Билкологията, където за свой ужас получава оценка "Приемлив". Все още не е решил какво ще работи като завърши.
  Преживява голям шок, когато в резултат на земетресение през зимата на пети курс е затрупан под земята с една група ученици. В подземията успява да се докосне до непозната и тъмна магия, която в бъдеще ще окаже огромно влияние върху живота му, просто той още не го знае...

  Ела Благоева харесва този пост.

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Радослав Мирчев
  Радослав Мирчев
  Изтрит герой


  Re: Обновяване на герои

  Писане by Радослав Мирчев Пон Апр 03, 2023 11:55 pm


  Име: Радослав Мирчев

  Възраст: 12 г.

  Радослав е роден в София, в семейство на чистокръвни магьосници от стар заможен род, родителите му Мариола и Борил Мирчеви работят в министерството на магията и имат голяма къща в престижен столичен квартал. Радослав има двама по-големи братя Ивелин и Павлин които са безмощни. Проявявайки магическите си способности още на четири годишна възраст, най-малкият в семейството оправдава очакванията на родителите си за сигурното му магьосническо бъдеще, той променя цветовете на предмети които докосва.

  Радослав е висок само 1,62 без да има каквито и да е комплекси за ръста си и е със слабо атлетично и жилаво телосложение с очертаваща се мускулатура която подържа с редовни тренировки, матова кожа красиви маслинено черни очи прав леко вирнат нос и бенка над лявата вежда, изразителни карамелени устни леко издадени напред предни зъби и черна права коса дълга до раменете, поради което се случва непознати да го бъркат с момиче. Това го дразни, и за това той се увлича по източните бойни изкуства тренира айкидо и кунг фу. Любим филмов актьор му е Джеки Чан.

  Момчето е с благ характер отговорно  дисциплинрано, с амбиции в спорта и ходи на уроци по китара, обича да се усмихва и лесно се сприятелява с други деца, без значение дали са от магьоснически или мъгълски семейства. Интересува се от астрономия и екология. Освен това много обича да играе  видео игри на плейстейшъна си с приятели от квартала.

  Когато става на 11 години получава покани за записване от Дурмщранг и Мунгав, тогава родителите му започват да спорят в кое от двете училища е добре за него да го запишат, притеснявайки се да не се разчуе за безмощните му братя.Радослав избира да отиде в Мунгав, това негово решение ги успокоява и те с готовност се съгласяват.
  Верена Ерми
  Верена Ерми
  Лечител
  Лечител


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 50
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 10
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 22
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 6
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 4
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 26
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 6


  Бобчета : Обновяване на герои MintОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои Mango

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Верена Ерми Вто Апр 04, 2023 10:55 am


  Обновяване на герои 174-17
  1. Име на героя
  Верена Ерми

  2. Възраст
  17 г. р.д. 1 юни

  3. Външен вид
  Гледащи замечнано кафяви очи и кестенява оса, която обикновено връзва на опашка или плитка. Малко по-висока е от средното за годините й В училище носи униформата, но извън него предпочита мъгълското облекло: тениски, дънки, маратонки, кожено яке. понякога, но по-рядко слага рокля или пола. Почити не си слага грим /няма и нужда/, само малко червило и понякога някое и друго бижу.

  4. Характер
  Бунтарка, вироглава, не рядко избухлива. родоотстъпница.  Обикновено говори, каквото мисли и прави, каквото е намислила. Все пак може да бъде разубедена с разумен довод. Романтична, без да е наивна. Апредадеш лияумишлено жална ти майка. Да, злопаметна е. Пълно доверие има само на брат си. Харесва музика, като любими са й Тони Димирова и Щурците и поезия - Яворов и баща и син Славейкови. Не харесва тъмни магии, обаче би ползвала такива на принципа „Огън срещу огън“ Без да е вегетарианка, избягва месото, понягога изяжда някоя и друга пържола. За сметка на това яде и пие доста мляко.  

  5. История
  Родена и израснала в Бургас. Рода Ерми е сред най-старите магически семейства България, датиращо от времето на траките. Известни са с връзките си с мъгълите и спокойно могат да бъдат наречени родоотстърници. В тази връзка дядо й по майчина линия е бил мъгъл, и това я прави със смесена кръв. Първата си магия прави на 6, когато пали огън в домашната камина. Отначало учи в мъгълско училище, където посещава кръжоци по дърворезба и цветарство. На 11 тя и брат й получават писма от Мунгав заминават за училището по магия. Там Верена се пада в дом Северен Вятър и  проявява инвтерес към билкологията, грижата за магически създания и ЗСЧИ. Сега, след завършването си е решила да си даде няколко месеца ваканция, а после иска да работи като лечителка.  

  6. Допълнително
  • Смесена кръв.
  • Брат близнак - Сунар Ерми (клик за снимка), завършил в дом Лъч., кик боксьор и бъдещ археолог
  • В мъгълския свят е шампионка по стрелба с лък и се занимава с уин чун.
  • Има мотор Кавазаки (клик за снимка), но още не е взела книжка, както и собствен грифон.
  Ясна Соколова
  Ясна Соколова
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 39
  Ниво : Обновяване на герои Untitl42
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 28
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 24
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 28
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 28
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 40
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : Обновяване на герои PearОбновяване на герои MangoОбновяване на герои ChiliОбновяване на герои SausageОбновяване на герои WatermelonОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои Birthday1

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Ясна Соколова Вто Апр 04, 2023 1:24 pm


  Ясна Соколова

   
   Обновяване на герои 12-41

   
   
  16 години; 6-ти курс

   
   
  Характер: Ясна е от тези хора, на които усмивката им не слиза от лицето. Не защото е някаква фасада, зад която се крие, а просто е такава - позитивна, приветлива, весела. Не ѝ трябва много, за да бъде щастлива; малките неща винаги са били достатъчни за нея. Сприятелява се лесно и с лекота намира общо с всеки. Има приключенски дух и е винаги готова да се забърка в нещо, в което не трябва. Обича да наруша правила, но така че, да не я хванат. Обожава да измисля забавни преживявания и никога не ѝ е скучно - било то сама или с приятели. Без проблем ще си намери какво да прави - дали ще чете книга или слуша музика, или ще бъде с приятели, рядко ѝ е скучно. Да не говорим, че летенето е нещо, което би могла да прави 24/7. Нещо, което смята за свой минус е, че е прекалено емоционална. Емпатията, която притежава, понякога ѝ идва в повече. Мрази колко много премисля нещата и как потъва в мислите си. Старае се да не се затваря в главата си, но трудно ѝ се получава. Особено, когато нещо я е разстроило, го разнищва до най-малкия детайл. Много добре знае, че това не е здравословно и се опитва да бъде по-сдържана. Но не винаги успява да се спре на време. 
   
   
   
  Външен вид: Ясна е висока, стройна и пъргава. Когато навършва 14 години боядисва дългата си права косата в лилаво. Косата ѝ обикновено е като вихрушка около лицето ѝ - разхвърчала се навсякъде. Обича да е различна, извън нормата на нормалност. Затова и носи дрехи в ярки цветове, гривнички и герданчета, обеци във формата на полумесец и всякакви подобни джунджурийки. Колкото по-странно, толкова повече ѝ харесва. Очите ѝ са пъстри, смесица между кафяво и зелено, под гъсти черни мигли. Има няколко малки бенки, отляво на слепоочието. Не се определя като красива и не държи толкова много на външния си вид. Усилията ѝ стигат до там да среши и обуздае летящите навсякъде кичури и до там. Честно казано няма особено търпение, за тези неща и ѝ се струват като загуба на време. Предпочита да бъде на метлата си, пред това да отдели един час за външния си вид, който така или иначе ще бъде съсипан, моментът, в който ветровете я подхванат на метлата. 
   
   
  История: Ясна е момиче, израснало в напълно нормално, чистокръвно семейство в град София. Има по-голям брат Вихър на 18 години, с когото се разбират изключително добре и винаги са били много близки. Брат ѝ също като нея обожава куидича и след като завършва Мунгав, отива да играе професионално за отбора на София. Цялото семейство е развълнувано, но най-вече Ясна. Надява се, че един ден двамата отново ще играят заедно в един отбор. 
   
  Майка ѝ Катарина и баща ѝ Владимир са мили хора, които винаги са се грижили добре за семейството си. Ясна разчита много на тях и знае, че може да сподели всичко с тях. Особено баща ѝ. Той винаги я е подкрепял за всичките ѝ щуротии. Катарина пък от своя страна се притеснява за дъщеря си и това, че тя така лудо се е запалила по куидич. Достатъчно ѝ беше че трепери по Вихър, а сега и Ясна. 
   
  Да, Ясна обожава куидича. С пристигането си в "Мунгав", в първи курс, става част от отборът по куидич. Явява се на пробите и е одобрена за търсач. От тогава куидичът се превръща в най-голямата ѝ страст. Обожава да лети и запълва по-голямата част от времето си с тренировки по куидич. Никога не е предполага, че това ще я завладе толкова много. Ако зависи от нея, във всеки един момент ще бъде на метлата си и ще лети. Дори и през лятото Ясна не спира с тренировките и се поддържа в добра форма. 


  През петата си година в Мунгав, Ясна е от учениците, пропаднали в подземията. Успява да се измъкне невредима, само с няколко охлузвания, но нещо в нея ѝ подсказва, че това не е края на странните събития, на които са били свидетели. Все още не е сигурна какво ги очаква, но има предчувствие, че няма да бъде хубаво. 
   
  През същата година съдбата постоянно я завърта около едно момче от Северен вятър - Борис Захариев. При първата им среща, Ясна разбира, че споделят една и също любов към куидича. Оказва се обаче, че да общуваш с Борис не е никак лесно и Ясна скоро разбира това. Въпреки това нещо винаги я дърпа към него. При една от срещите им, Борис решава да заведе Ясна навътре в Призрачния лес да полетят, но нещата завършват зле. Ясна се впуска на шега навътре в гората, карайки Борис да я намери и хване. Но шегата бързо се обръща срещу нея. По невнимание пада от метлата точно на мястото, където е леговището на един огромен паяк. Long story short... Метлата на Ясна е счупена, а паякът ранява Борис, докато се опитва да я измъкне. След което всичко, което се случва, остава Ясна с разбито сърце. Борис не успява да се възстанови напълно от отровата и това повлиява на играта му в куидичния мач, в който участва. Захариев пада от метлата и си чупи крака. Ясна знае, че той я вини за всичко, което му се е случило след деня, в който отиват в Призрачния лес. Въпреки че няма нужда... тя вече е понесла вината на плещите си като невидима мантия, която ще я съпътства през следващата учебна година. 

  Ела Благоева харесва този пост.

  Тамара Язова
  Тамара Язова
  Ученик, четвърти курс, дом "Лъч"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 84
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 10
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 12
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 12
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 14
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 24
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 14

  Бобчета : Обновяване на герои SausageОбновяване на герои BlueberryОбновяване на герои TuttifruttiОбновяване на герои Sapphire

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Тамара Язова Сря Апр 05, 2023 1:05 pm


  Обновяване на герои 64ba1bf974a24d557c91098c5b12375f
  "Язова... като Яна Язова?
  "Разбира се, че не! Знаеш ли, че това никога не е било истинското й име? Яз значи бент, като от бобри."


  Име: Тамара Язова

  Възраст: 12 г.
  Външен вид: Тамара има буйна рижа коса, спускаща се на вълни до почти кръста й. Обиквовено я носи или разпусната, или, ако спортува или рисува, сплетена на плитка и преметната през рамо. Слаба, средна към ниска на ръст за възрастта си, с бяла кожа, която лесно изгаря на слънце, но така и не хваща тен. Очите й са тъмни, почти черни. Устните й често са разтегнати в дяволита усмивка, обикновено предвещаваща някоя беля. Лицето й често е изцапано с боя. Обикновено облича първата тениска, която хване от гардероба, рядко носи рокля или пола.
  Характер: Обожава да рисува - всичко, навсякъде, винаги. В раницата си винаги има скицник и моливи и обича да запечатва всичко интересно, което види през деня, в него. Израстнала на морето, плува отлично, почти живее във водата. През последното лято е започнала да се учи да кара сърф, но все още й предстои да задобрява в това. Силно влюбена в българския фолклор (колко щеше да е яко всички приказки за нимфи и дриади да са истина!). Чете много, като любими предмети от мъгълското училище (изключвайки рисуването, разбира се). През лятото, когато дядо й дойде на гости, обикаля морското крайбрежие заедно с него, катерят се по скалите и ловят риба. Не е избухлива, избягва конфликтите като цяло и опитва да подхожда оптимистично, но държи на собственото си мнение и много обича да е по-добра от другите във всичко.
  История: Баща й е бил магьосник - Николай Язов. Тамара няма никакъв спомен за него, тъй като е починал в катастрофа, когато е била съвсем мъничка. Единственият жив роднина от негова страна е дядо й Анастас, който е и отговорникът тя изобщо да знае нещо за магическия свят. Майка й, Елена, е мъгъл. Тамара е израстнала само с майка си в Приморско - градче на 50 километра южно от Бургас. Двете заедно се грижат за малката къща за гости, която баща й е купил като подарък за майка й по повод сватбата им - мечтата му е била да прави хората щастливи, да ги посреща в града си и да прави почивката им малко по-добра. Това е и бил поводът да се преместят да живеят в черноморския град.
  Макар да няма много приятели сред връстниците си, Тамара има щастливо детство с две кучета и котка, заобиколена от хора. Тя има цялата свобода на света да тича, плува и да се забавлява, предоставена от майка й, както и незаменима подкрепа във  всичко. А винаги го има и дядо й. Атанас живее далеч в Родопите, но се старае всяко лято да посети единствената си внучка и любимата си снаха. Той й разказва истории за магьосници, вещици, а за петият й рожден ден дори й подарява летяща метла играчка, с която Тамара обожава да лети из къщата (и която година и половина по-късно бива разбита в една от вратите, съпроводено с много плач и ожулено коляно).
  Тамара мечтае някой ден да изучава магия ама наистина, и в бъдеще да стане един от магьосниците-детективи (аврори ли се казваха? Трябва да попита дядо отново!), какъвто е бил и баща й преди да се ожени за майка й и да се откаже от активно участие в магьосническия свят.
  В крайна сметка мечтата й се сбъдва и е приета в училището Мунгав. През първата си година там Тамара така и не е успява да завърже някакви трайни приятелства, но пък не й е скучно откъм приключения - от попадане в Забранената секция на Библиотеката до включване в куидичния отбор на своя дом (което, естествено, ужасява майка й). Също така, според училищните правила всеки ученик получава и личен грифон, в случая на Тамара - Светкавица, дружелюбно животинче, с което тя привиква да лети над територията на училището в почти всеки един момент, в който не е на метлата си и на куидичното игрище.

  Ясна Соколова and Ела Благоева харесват този пост.

  Симеон Манев
  Симеон Манев
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 26
  Ниво : Обновяване на герои Untitl40
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 14
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 15
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 12
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 13
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 22
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 10

  Бобчета : Обновяване на герои HoneyОбновяване на герои ChiliОбновяване на герои CabbageОбновяване на герои SapphireОбновяване на герои EmeraldОбновяване на герои SausageОбновяване на герои MangoОбновяване на герои Mint

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Симеон Манев Чет Апр 06, 2023 10:25 pm


  Име: Симеон Манев

  Възраст: 16

  Backstory: 
   Симеон Манев е роден в мъгълско семейство, живеещо в един от крайните плевенски квартали. Той е видял много, но в деня на получаването на дългоочакваното писмо от "Мунгав", той успява да си обясни неща, които до онзи момент само бе подозирал - странни случки в училищи и гадняри, които с течение на времето са започнали да се отдръпват от него. Симеон усеща, че желае това с цялото си сърце, но и че впускане в подобно приключение ще промени живота му изцяло и той успява с много усилия да убеди своите родители да го запишат и да му повярват, тъй като до този момент е бил успешен в училище и е доказал, че без никакво съмнение би бил способен в мъгълския свят. Симо очаква с нетърпение да опитоми магията, която винаги е подозирал, че притежава. Зимите винаги прекарва в игра навън и вече е овладял магия, с която да вледенява. Скоро семейството му ще се премести във Варна, за да има по-добри възможности да издържа младия магьосник, но Симо всъщност много се радва, че ще живее близо до морето. За него то е много важно и той го вижда като стихия, която дори най-великият маг не би могъл да опитоми. Разочарован е от всички природни и точни науки, което само го прави по-решителен, че магията ще донесе цвят в живота му, посивял от числа, отдавна загубили смисъл из тетрадките.

  Ентусиастът Симо:
   Симо е увлечен по литературата, научила го да държи да постъпва правилно и се старае да бъде честен от малък, но с годините трудно е намирал приятели сред толкова много хора без визия, живеещи в квартала и учещи в училището му. Обича да рисува и да пише поезия, но също така обожава да слуша музика, поради което често ходи със слушалки. Предпочита рок и инди, като любимите му изпълнители са Hozier, Billie Eilish, Nirvana и AC/DC. Някога е свирил на пиано, но това е било твърде отдавна, за да го помни в детайл - въпреки това Симо познава нотите и се пита дали музиката не е някаква магия, измислена от някой магьосник-новатор, за да омае магьосници и мъгъли. Интересува се от гръцка митология и религии, макар да разбира, че разликата между ортодоксалната вяра на мъгълите, в която е бил възпитаван като малък, и магията е от земята до небето.

  Досега в "Мунгав":
   Информацията за Симо е налична едва от неговата пета година в училището. Той не обича да е център на вниманието и гледа сам да върши простотиите си, но е възможно скоро да се прояви като особено важен ученик в училището, предвид това, че в пети курс той започва да се интересува от тъмна магия, заради което се забърква в немалко неприятности. Въпреки трудния си характер на истински творец, той успява да спечели симпатиите на някои като Ясна и Тервел, с които той се надява да прекара и ваканцията. В тази година Симо се проявява като наистина умел млад магьосник и печели титлата "Първенец". Вече решил да стане могъщ аврор, когато завърши училището, Симо се впуска в първите си приключения с изучаване на позитивите и негативите от черната магия, но със стремежа той да има контрол над нея, а не тя над него. Плясък на птичи криле се чува изпод мантията му, а историята, която той пише, едва сега започва.

  Описание:
   Симеон е момче с дълга тъмна коса, с която все още свиква, предвид колко грижи изисква (имало е много велики магьосници с мръсни дълги коси, но това не значи, че хигиената е за пренебрегване), леко гърбав нос и кафеви очи, най-често се облича в черно и държи на визията си. Винаги носи часовник, много скъп за него подарък от баща му. Висок около 190 см. Обича да добавя артистичен вид към облеклото си под формата на шалове, пръстен, гривни и подобни. Рядко допуска да се облече неглиже - през зимата винаги разчита на палта и сака, но лятото предпочита да носи светли ризи. Обича разходките, но често кара колело, поради което лятото винаги носи раница с всякакви необходими неща.

  Ясна Соколова and Ела Благоева харесват този пост.

  Хелена Георгиева
  Хелена Георгиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Обновяване на герои Coin10 60
  Ниво : Обновяване на герои Untitl37
  Статистики :
  Обновяване на герои Streng10 Сила: 4
  Обновяване на герои Shield10 Издръжливост: 2
  Обновяване на герои Brain10 Интелигентност: 4
  Обновяване на герои Runnin10 Ловкост: 2
  Обновяване на герои Magic-10 Магия: 4
  Обновяване на герои Clover10 Късмет: 4

  Бобчета : Обновяване на герои Sausage

  Re: Обновяване на герои

  Писане by Хелена Георгиева Пон Апр 10, 2023 2:41 pm


  Име: Хелена Георгиева

  Възраст: 17 години

  Външен вид: Хелена е със средна височина (164 см) и е с нормално телосложение. Има чуплива коса, която в зависимост от сезоните прелива от тъмно русо до светло кестеняво. Очите и са с бадемовида форма и са светло сини, почти сиви. Лицето и има ясно изразени скули, като по тях има малки лунички. Носът й е чепат, който има някак си особен чар. По ръцете има белези, поради различни причини.

  Характер: Често отвеяна, забравяща и на моменти своенравна. Сутрините винаги е раздразнителна и често се успива. Има моменти, в които като й щукне прави и казва първични неща преди да ги обмисли и често след това съжалява. Обича да стои сама и да се рови в неща, за които знае, че после ще съжалява. Не изказва директно мнението си, за да не я помислят за по-странна отколкото е. Мечтае един ден да намери своето място в света на магьосниците.

  История: Хелена е българка, като корените на родителите й са от беломорска Тракия. Тя е първо поколение магьосник в техния род. В началото, когато са се проявили магьосническите и заложби, родителите й са се ужасили от нея. След като с течение на времето са установили, че това няма как да се отстрани от нея, са я помислили за психично болна и са я пратили в специализирана клиника. Там я намира една от санитарките, която е магьосница, търсеща такива деца като нея, и я взима под крилото си. показва й магьосническия свят и я записва в училището за магьосници.

  Досега в "Мунгав": До момента Хелена е кротка и спокойна. Едва в шести курс успява дса си навлече първото наказание. Участва в отбора по куидич на нейния дом “Южен вятър“, като тази година купата им се изплъзна. Сама на себе си е обещала, че в последната си година като ученик, няма да изтърве шанса си за победа. След постъпването й в училище разбира, че обича да лети. Сега вече като последна година ученик започва да се притеснява за завършването и за бъдещата й работа, като същевременно се радва, че е завързала нови запознанства с Мая и Владимир.

  Пейо Желев харесва този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 4:33 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!