В днешния час по защита срещу черните изкуства, трябваше да упражняват основни защитни заклинания.Беше смесен урок и присъстващите бяха от различни курсове, професор Павлова ги разпредели по двойки да демонстрират познанията и уменията си, той трябваше да се упражнява с непознато високомомче,очевидно от горните курсове.Момчето изглеждаше грубовато и гледаше към Филип с насмешка, явно го мислеше за новак, но не подозираше за солидната му подготовка още преди да постъпи в училището.Когато голямото момче се изправи срещу него и се готвеше да замахне с пръчката си, Филип извика "Експелиармус" и наблюдаваше как пръчката изхвърча от ръката на противника му.Другото момче запристъпва заплашително към него гледайки го лошо."Импедимента" извика Филип и голямото момче замръзна като статуя на мястото си.
-Не са ли те обучили на обноски, не е прието да нарушаваш личното пространство да другите без тяхно съгласие.
Намигна му Филип.Другото момче изрева като див планински звяр и семъчеше да докопа второкурсника, но Филип макар и доста дебеличък отскочи бързо назад.
-Хей по-леко го давай господинчо, да не получиш инфаркт.
-Като те гледам ти ще получиш всеки миг дебеланко, изкрещя му голямото момче.
-О значи ти си бил този който тормози братовчед ми Владимир, който е от "Северен вятър".
Продължи разговора Филип, пооправи мантията си и започна да говори.
-Мисля, че е под достойнството ми да разговарям с вас, но държа да отбележа, че държанието ви е далеч от нормите за изискано поведение."Протего" отново извика Филип, и наблюдаваше с нескрито задоволство напразните опити на голямото момче да го докопа.
10 галеона моля
Админ: отчетено.
-Не са ли те обучили на обноски, не е прието да нарушаваш личното пространство да другите без тяхно съгласие.
Намигна му Филип.Другото момче изрева като див планински звяр и семъчеше да докопа второкурсника, но Филип макар и доста дебеличък отскочи бързо назад.
-Хей по-леко го давай господинчо, да не получиш инфаркт.
-Като те гледам ти ще получиш всеки миг дебеланко, изкрещя му голямото момче.
-О значи ти си бил този който тормози братовчед ми Владимир, който е от "Северен вятър".
Продължи разговора Филип, пооправи мантията си и започна да говори.
-Мисля, че е под достойнството ми да разговарям с вас, но държа да отбележа, че държанието ви е далеч от нормите за изискано поведение."Протего" отново извика Филип, и наблюдаваше с нескрито задоволство напразните опити на голямото момче да го докопа.
10 галеона моля
Админ: отчетено.