Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
3 posters

  Банята с бронзовите чешми

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 19
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl41
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 58
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 32
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 72
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 50
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 44
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми WatermelonБанята с бронзовите чешми MangoБанята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми AppleБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми CinnamonБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми CabbageБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми BaconБанята с бронзовите чешми HoneyБанята с бронзовите чешми TuttifruttiБанята с бронзовите чешми Cabbage 

  Банята с бронзовите чешми

  Писане by Исмаил Колимечков Пон Юли 17, 2023 12:22 pm


  Заемам тази баня за частно парти:  @Маришка Боршош и  @Сандър Викторович, ако е психически готов. Сега предлагам само Маша да е влязла 

  Добре, някой абсолютно го беше налъгал преди години, че грижата за тялото е като грижа за душата, а на Исмаил наистина му трябваше всякаква грижа след като Галя го беше погнала в началото на годината. Като нищо преподавателката беше изнервена от присъствието на виилите и въпреки, че уж не си го показваше натоварваше Исмаил все повече и повече. Момчето въздъхна леко. Дам, той си го беше поискал, но не знаеше, че ще се стигне до момент, в който наистина се чувстваше изморен. За пет години в Мунгав наистина не беше полагал толкова усилия колкото в момента. Малките дискове, които беше изработил стояха в ученическата му мешка, закрити под всякакви пергаменти и свитъци и Пречупване на светлината. Значи дори не можеше да повярвам, че трябваше да звънне на книжарница и то мъгълска, за да почне да чете още книги и ... да кажем, че физическото му стъпване в книжарницата го накара да изцъка поглед. Беше успял да се добере до още книги по физика и няколко фентъзита. Например това Гидеон? От издателство Сиела? Мъгълския свят ставаше все по-интересен. 

  Исмаил се потопи във водата. Спокойствие, спокойствие и тънката фигурка изниква пред очите му. Момчето веднага се изправи. Значи тъпите виили и тук ли бяха завзели положението.
   - Кажи ми, че имаш бански, - сряза го суден познат глас.
   - По драконите, Маша, трябва ли да си толкова тиха? - Исмаил изтръска водата от косата си и огледа тъмнокоската. - А ти защо си с бански? 
   - Защото не съм отвратителна като теб.
   - Аз откога съм отвратителен? 

  Маша демонстративно го изгледа отгоре. Поглед, с който Исмаил беше свикнал. Все пак Маша умееше да гледа отгоре дори и с нейната височина. 
   - Е, ще влезеш ли или смяташ първо да запалиш мястото?
   - Къде ти е групата? 
   - Изоставиха ме. - усмихна се Исмаил обратно.

  Ела Благоева, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева, Сандър Викторович and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 67
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 10
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 22
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 8
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 22
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми DiamondБанята с бронзовите чешми ChiliБанята с бронзовите чешми Cream_PuffБанята с бронзовите чешми Mango

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Маришка Боршош Чет Юли 20, 2023 10:43 pm


  Чувството на усамотеност не можеше да съществува по някаква причина в това училище. Почти винаги, постоянно се намираше някой натрапник, който да се натика на същото място, което искаш и ти, и да ти пречи с присъствието си. Явно това беше една от запазените черти на учениците тук, за съжаление. Особено сега с всички тези вийли наоколо.
   
  Уж нямаше как да стане по-зле, но ето, че всъщност можеше.
   
  Може би беше изненадващо, че Боршош се престрашила отново да отиде точно в тази баня с бронзови чешми, след последния кошмар, който беше преживяла там. Още имаше кошмари и потръпваше, когато си спомнеше за насилието, което Орлова така нагло ѝ беше причинила.
   
  И все пак най-лесният начин да преодолееш страха си от място е, когато отидеш отново там, колкото ѝ ужасно да ти се струва. Поне така говореха всички психолози и сценаристи на мъгълски филми. Значи все трябваше да има нещо вярно в тази теория, нали?
   
  Е, скоро щяхме да го проверим. Всъщност дори още днес.
   
  Момичето си облече и се недоволство и бавни крачки се запъти към целта. Макар че продължаваше да не иска да го прави. Но твърде лесно и бързо се стигаше до тук. Въпреки че се поколеба дали да прекрачи прага на банята, все пак вече беше дошла до нея. Щеше да е твърде глупаво, да се обърне и върне.
   
  Все пак нямаше как да стане нищо по-лошо, от това което вече се беше случвало, нали?
   
  Но разбира се, нямаше как да е сама тук, но пък определено и не очакваше да види точно Исмаил на подобно място.  Явно наистина имаше нещо повече от само една интересна бронзова чешма в тази баня, защото и двата пъти, в които Боршош, се беше решила да дойде, виждаше все хора, които не очакваше, че ще имат интерес точно към подобно място, но и на които знаеше имената, и знаеше неща за тях, а се брояха на пръсти учениците, които можеха да се „похвалят с тази чест“.
   
  -Защото съм като котка, мога да се поява без никой да разбере, от места, които никой не очаква – все пак, когато едно от любимите ти занимания е да сталкваш обекта на желанията си, с който сте приятели, започваш да придобиваш разни странни умения.
   
  Разбира се, че Николет нямаше как да не го изгледа отгоре-до долу. Все пак „котките“, дори и да бяха 1 и 50 на височина, обичаха да „изследват всичко около тях“ като първо го разгледат и фиксират с поглед, а после, ако го сметнат за достатъчно интересно и да си поиграят с него.
   
  -Знам, че нямаш търпение това място и всичко наоколо да изгори, но ще трябва да почакаш още малко. Няма да е днес – Щеше да е повече от забавно, ако наистина всичко изгори. Боршош щеше да е повече от щастлива, да е човека, който да го направи, защото никога нямаше да спре да хейтва всичко тук. Всъщност хайде почти всичко.
   
  Всеки път забравяше имената на повечето от групата на Колимечков, някак си така и не ѝ се струваха достатъчно важни, за да си направи труда и да ги запомни. Кой знае може би някога и това щеше да стане. -Колко сладко, оставили са те сам. Явно дори и те се изморяват от присъствието ти. Една част от мен, не се изненадва. -засмя се на думите си.
   
  Все пак трябваше да преодолее „страха си“ от това място, нали? -Всъщност, днес явно имаш късмет, ще взема да се престраша, да вляза и аз, макар че като те знам, това е повече от ужасна идея и най-вероятно ще съжалявам за това цял живот.

  Ела Благоева, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Сандър Викторович харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 72
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 8
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 6
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 6
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 8
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми SausageБанята с бронзовите чешми Chocolate 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Сандър Викторович Сря Юли 26, 2023 11:16 pm


  Някъде преди час една малка бележчица го бе фраснала по главата в часа по  отвари. Проклетото нещо така се бе забило в окото му, че не успя да го хване първоначално и се наложи да действа бързо, за да я спаси от това да цопне в смаляващата му отвара.

  Разбира се, това му спечели поредната забележка и заплаха за заглушаване от вийлата на пост. Когато успя да се измъкне от зоркия й поглед успя да прочете:
  „Чакам те в Банята с бронзовите чешми! Не закъснявай!”.

  Безупречен почерк. Изпипани детайли. Липса на час. Можеше да е само един човек – Марешка. Любимата му дружка, така и не се беше научила да функционира като нормалните хора и очакваше всички да играят по нейните сценарии.

  Беше минал през общата стая на Южен вятър, за да си вземе новия бански. Напук на негодованието на Николет, момчето бе избрало най-ужасното съчетание от цветове.
  Въпросното нещо представляваше смесица от сигнално жълто и зелено, обсипано с бронзови звезди и около тях палми. Продавачът в мъгълския магазин услужливо го беше уведомил, че това е хита на сезона. А, понякога Викторович не само искаше да е на вълната на модата, а и да вижда чистосърдечната омраза и ужас, изписан на лицето на брюнетката.

  Тъй като в коридора нямаше никой, набързо разкара дрехите си, оставайки по бански. Наречете го откачен, луд, побъркан или нещо по средата – и няма да сбъркате. Но, на русокосия му бе писнало от тягостната обстановка в замъка.

  В този вид, влезе в помещението и завари...

  - О, Маша не си ми казала, че организираш парти!  - пусна дрехите си на земята и се ухили.
  - Какво парти те гони, глупако? И не ти ли казах да изхвърлиш тази грозотия! – веднага го захапа девойката.
  - Че какво му е на банския? – ухили се развеселено Исмаил. Явно нямаше нищо против да му развалят усамотението.
  - Щях да бъда без него, ако госпожицата не го намираше за „проява на лош вкус” – вдигна небрежно рамене Сандър и се направи на приятно разсеян – 1, 2,3 – всеки момент щеше да го отнесе.

  Юлий Звездинов, Исмаил Колимечков, Люба Бюлбулева, Маришка Боршош and Ина Янакиева харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 19
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl41
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 58
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 32
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 72
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 50
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 44
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми WatermelonБанята с бронзовите чешми MangoБанята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми AppleБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми CinnamonБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми CabbageБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми BaconБанята с бронзовите чешми HoneyБанята с бронзовите чешми TuttifruttiБанята с бронзовите чешми Cabbage 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Исмаил Колимечков Сря Юли 26, 2023 11:31 pm


  Исмаил се подхили доволно. И дори да можеше да прецени, че двама са компания, а трима тълпа, и в случая може би той беше тълпаТА, младия пчелар дори не си повдигна и малкото пръстче, докато Сандър влезе в басейна и избра да се настани между Маришка и него самия. За миг двете момчета се разгледаха преценяващо. 

   - Жени... -подаде първи Исмаил. - Ту те искат гол, ту те искат облечен. 
   - Нали? - подсмихна се Сандър и най-накрая се облегна на стената, усетил че момчето от Лъч нямаше да създава проблеми.
   - И двамата много говорите без да казвате нищо смислено. 
   - Може би, но не е въпроса какво ще кажем, защото сме наясно... ти така или иначе ни мислиш за глупаци.
   - А може би, все пак единия от вас има повече мозък от другия. 
   - Извинявай, брат, не беше нарочно. 
   - Няма проблем... брат. - Сандър все едно трябваше да опита думата на върха на езика си, да я свъче преди да я изплюе с неохота. 

   - Та... мисля, че трябва да адресираме слонът в стаята. - усмихна се Исмаил, и колкото повече се усмихваше толкова повече Марешка изглеждаше готова да му извие врата. - И то е, че вие сте куидични врагове и следователно да се къпете в един басейн... тц, тц, тц, не съм го очаквала от теб Марешка. 

  Дали беше провалил нещо? Дали щяха да го изхвърлят като мръсно коте? По начина, по който Маша го оглеждаше ... а тя май за първи път свали очи от Сандър... само, че сега Исмаил забеляза, че и Сандър го гледаше. Дали наистина не беше станал той слонът в стаята или тук имаше пъклен план, за който не знаеше нищо?

  Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева, Сандър Викторович and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 67
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 10
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 22
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 8
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 22
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми DiamondБанята с бронзовите чешми ChiliБанята с бронзовите чешми Cream_PuffБанята с бронзовите чешми Mango

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Маришка Боршош Пон Юли 31, 2023 9:25 pm


  Двама са малко, а трима са парти…
   
  Не беше ли това едно от мотото на обикновените хора, което изскачаше от всяка втора драма в тяхна книга или филм. Особено в тийн филмите, поне тези които Николет беше гледала.
   
  -Всъщност наистина нямах намерение да правя парти, а да сме само двамата, но не предвидих, че някой натрапник може да се появи – Да, дори и най-добрите планове понякога имаха пробойни в тях. И в този случай това беше Исмаил. Всъщност пък от друга страна добре че беше той, а не някой от всички останали дразнители в училище. Все пак винаги можеше да е и по-зле.
   
  Исмаил и Сандър говореха много и казваха толкова малко. Ужас. Типични мъже. Жалко че животът беше по-интересен с тях. Иначе всичко щеше да бъде много по-лесно, но пък ужасно скучно. Кой щеше да те дразни с глупавите си постъпки и думи ежедневно.
   
  -О, Ис, мога да направя много неща, които не си очаквал и с които да те изненадам, но не мисля че би понесъл, което и да е било от тях. Твърде си…. ТИ! -  брюнетката за момент забрави за Сандър, който винаги е бил вторият най-важен обект в обсесивната ѝ Вселена, след нея самата. Обикновено щом той беше наоколо, нищо или никой друг не беше толкова важен и въпреки това Исмаил беше успял да му „открадне spotlight-a“ за малко. Отново го изгледа от горе до долу както тя само можеше да го направи. -Но винаги може да питаш, Сандър за тях. Със сигурност има какво да ти разкаже - побутна леко Викторович.
   
   И продължи все така развеселено и арогантно: -А и всички знаят че, куидичът е последното нещо, което ме интересува…. – всички знаеха че го гледаше само и единствено, когато Сандър участваше и всеки друг път тази „училищна дейност и забава“ изобщо не можеха да я впечатлят и да ѝ спечелят вниманието.
   
  Брюнетката върна изцяло вниманието си отново върху Сандър и продължи закачливо оглеждайки от горе до долу и него: - … но явно така и така ще сме тримата тук и двамата ще сте с тези отвратителни бански, които явно сте намерили на някой мъгълски битак, на който са раздавали безплатни парцали, защо пък да не си направим … наистина някое друго… „парти“

  Арина Орлова, Ела Благоева, Юлий Звездинов, Исмаил Колимечков and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 72
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 8
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 6
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 6
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 8
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми SausageБанята с бронзовите чешми Chocolate 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Сандър Викторович Вто Авг 01, 2023 8:36 pm


  Нито едно щуро парти не започваше без слона в стаята..
  ... най-почетния гост за всички времена.

  Ако не сте чували – мъгълските легенди гласяха, че е вещае късмет и няма никаква опасност да се удавиш в басейна, да си разбиеш главата в стената или да изпуснеш сапуна.
  Нямаше значение, че Сандър го играеше третия – натрапника в банята. Момчето още от първите секунди се бе почувствало като у дома си и най-нагло се бе разположило в басейна. Краката му бяха опънати, така че имаше идеалната позиция да подритва Маша при нужда.

  - Сигурна ли си, че искаш Ис да знае твоята версия на парти?
  - Сандъреее!
  – измърмори Николет в същия момент, в които шестокурсника се обади с:
  - Какво трябва да знам?

  - Ако намираш заплахите за убийство, преследване на хора, изгаряне на кабинета по билкология...разрушавеното на оранжериите и... какво пропускам? Хм, няма значение, за „изненада”, Маша определено е твоя човек.  -  стисна силно зъби, за да прикрие внезапния пристъп на смях.
  - Ах, ясно! Жени! – двете момчета отново се спогледаха и се разсмяха.

  - Глупако! Не това имах предвид, бе! Да ти го спелувам ли трябва? – кожата между веждите й се сбръчка, подсказвайки, че губи търпение. Същевременно очите й пак се бяха преместили от обичайния обект на вниманието й към Исмаил.  

  - Хубаво... внимавай с тази отровна бисквитка, брат! – обърна се към него и му намигна.
  - Звучи сякаш има нещо специално в нея.
  –  Може би... Хапе в най-неподходящото време.


  Ауч. От страната на въпросната се чу нещо като гърлено ръмжене придружено с псувни за мъжкото съсловие на света.
  - И кво? Това парти ли или нещо? Щото, ако е ни липсва алкохола. – Викторович поклати глава, все едно бе напълно разочарован от девойката. Представяте ли си да го кани на купон и да го лиши от възможността да се напие.
  Лошо, лошо...

  Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 19
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl41
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 58
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 32
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 72
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 50
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 44
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми WatermelonБанята с бронзовите чешми MangoБанята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми AppleБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми CinnamonБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми CabbageБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми BaconБанята с бронзовите чешми HoneyБанята с бронзовите чешми TuttifruttiБанята с бронзовите чешми Cabbage 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Исмаил Колимечков Сря Авг 02, 2023 10:08 pm


  Боршош обърна главата си отново към Сандър. Погледът ѝ беше влудяващо студен, когато протегна ръка назад в перфектна дъга и я пъхна в изоставената си торба на пода. Исмаил дори беше забравил за нея, докато съученичката му не изкара бутилка лъскава водка от там. Колективно момчетата се спогледаха, а с малките си кокетни пръсти тъм окоската отвинти тапата и я захвърли назад. Отпи без да се свени или дори да помисли. И това без да отмества очи от Сандър.

   - Може ли?

  Въпросът на Исмаил накара тъмните очи да се върнат на него и да остави събрат си да поеме глътка въздух. Колимечков беше избрал една от по-леките си усмивки, на една страна и не показваща зъбки.

   - Ела и си вземи. - беше отговора на Маришка и шестокурсника прие поканата без да се замисли. Оттласна се от стената си и с две бързи приплъзвания вече беше на една ръка разстояние от студената свежест в пръстите на Боршош. Само, че момичето стоеше все така далеч от обсега му, а бутилката беше все така между пръстите ѝ. А и не спираше да го следи с поглед. Понеже така и не показа интерес към подхода на пчеларя, Колимечков застана почти пред краката ѝ и се протегна към бутилката. Усети пръстите между гърдите си и изненадана погледна надолу. Перфектните ѝ черни нокти пропълзяха нагоре и се обвиха около сгъвката между врата и рамото му. Стисна го леко, уж внимателно, но тръпки пропълзяха по гръбначния му стълб, докато момичето го насочи надолу. Исмаил покорно се потопи във водата усещайки я почти до ухото си преди Маришка да поднесе бутилката с водка. Рошавият разтвори устни и беше възнаграден с глътка студена водка. 

   - Явно все пак ставаш за нещо... - отсъди Боршош преди да обърне очи към Сандър. - Ела и си вземи.

  Водката беше толкова студена. А Исмаил се чувстваше толкова топъл.

  Арина Орлова, Юлий Звездинов, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 67
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 10
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 22
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 8
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 22
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми DiamondБанята с бронзовите чешми ChiliБанята с бронзовите чешми Cream_PuffБанята с бронзовите чешми Mango

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Маришка Боршош Нед Авг 13, 2023 1:31 pm


  Много по-нормалните хора от тях имаха един израз: „Събери двама идиота и едно хубаво момиче заедно, и очаквай всичко да се случи“.
   
  Точно така можеше да се определи и случващото се в момента.
   
  Така и така планът на брюнетката се беше развалил, защото не бяха сами със Сандър, но това не означаваше, че толкова лесно щеше да се откаже от идеята си поне за малко да си прекара добре на това ужасно и противно място. Дори и светът да свършеше, и да се преродеше отново, това нямаше по никакъв начин да спаси Мунгав. Щеше да бъде все толкова зле. Може би дори и по-зле.
   
  Не, всъщност това не беше възможно, защото реално се намираха в същински и реален Ад на Земята.
   
  -Така и така двамата сте тук, макар и да се държите като идиоти, това не пречи да се позабавляваме, нали?
   
  Наистина какво по-хубаво имаше от това, когато живееш и учиш в най-тъпото и гадно училище в света, което дори се е превърнало вече и в затвор.. Когато денят ти е бил достатъчно скапан от този факт и когато обектът, върху който си обсебен от години е около теб. Вярно, в момента имаше и бонус към него, но определено „бонус“, за който брюнетката нямаше толкова против, колкото и странно да звучеше това за някой с нейните претенции и недоволства към всичко, което съществува или диша.
   
  -Е, хайде, Сандър, вземи пример от Ис, иначе, ще дам цялата водка само на него. – през цялото време дали нарочно или не, цялото ѝ внимание беше единствено върху Колимечков. Всъщност една огромна част от нея, го направи само, за да накара Викторович, да се издразни и да ѝ обърне още повече внимание.
   
  Приближи се бавно до Ис и прокара пръсти пред косата му. Усмихна му се лукаво. Доближи се на едва няколко милиметра от лицето му, прокарвайки пръст по него. Дори и по устните му и му даде да отпие още няколко глътки от бутилката с водка. -Тъй като съм единственото момиче сред вас, трябва да се постараете, за да ме забавлявате както трябва.

  Юлий Звездинов, Исмаил Колимечков and Илияна Георгиева харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 72
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 8
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 6
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 6
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 8
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми SausageБанята с бронзовите чешми Chocolate 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Сандър Викторович Съб Авг 19, 2023 2:15 pm


  Колкото повече вниманието на Маша бе насочено към Ис, толкова по-широко се разливаше усмивката на лицето на Сандър. Бе заинтригуван от развитието на нещата. А и да види, брюнетката в друга светлина бе наистина впечатляващо. Отровният й поглед сега бе фокусиран изцяло върху другото момче, а то попиваше безсрамно вниманието и не трепваше. Не се причупваше и не отстъпваше назад.

  Това му харесваше. Толкова много, че дилемата бе – дали да се присъедини или да се наслади до край на гледката. Кой знае, кога пак щеше да му се отдаде тази възможност...
  ... да си отдъхне от госпожицата.

  - Ела и си вземи... – произнесе думите бавно, а устните й се намираха на сантиметри от лицето на Колимечков. Подсмихваше се лукаво, все едно очакваше Викторович да се прояви като рицаря-пияница и да се пребори за вниманието й.

  Да, ама на него тази ситуация му харесваше.

  - ...или не ти стиска. – леденият й смях го накара да се размърда леко. Все пак, защо му бе да е на парти, ако не се присъедини към забалението. А, почти не се докосваха, а изглеждаха като втечнена лава – горещи и приканващи.

  Бавно се приближи към тях и се намести от другата страна на Боршош. Вплете пръстите си в косата й, за да я дръпне леко назад и да я накара да го погледне.
  Не каза нищо, но очите му буквално си крещяха: „не прави като предния път. Втори път няма да те изтърпя.”.

  - Ами няма само вие да се забавлявате, а. – смигна на Исмаил и отпи от водката, която момичето поднесе към устните му.
  Хм, май взе да става неприлично топло.

  Маришка Боршош, Лилиян Кардамова and Алина Старков харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 19
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl41
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 58
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 32
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 72
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 50
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 44
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми WatermelonБанята с бронзовите чешми MangoБанята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми AppleБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми CinnamonБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми CabbageБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми BaconБанята с бронзовите чешми HoneyБанята с бронзовите чешми TuttifruttiБанята с бронзовите чешми Cabbage 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Исмаил Колимечков Сря Авг 23, 2023 9:52 pm


  Ако някой беше казал на Колимечков, че денят му ще завърши с водка в басейн, щеше... е, щеше да пита в кой, за да е сигурен, че ще участва. С всичките проблеми на външния свят, Ис не възнамеряваше да стане и да си тръгне. О, не, не и когато това, което се случваше тук беше интересно, ново и караше косъмчетата на врата му да настръхнат. Всичките. Едно по едно. 

  Добре, че Боршош държеше водката, защото Ис се насочи към крайно изоставащия участник в тяхното обкръжение. Сандър му се усмихна обратно. И добре, защото двете момчета, колкото и да не си бяха обръщали внимание през годините, все пак се поназнайваха. Ис реши да е крайно отвратителен и да направи еднинственото нещо, което можеше да се прави в басейн. Разсей противника, подложи крак на правилното място, бутни назад и ... Сандър се препъна в дългокракия елф и загуби малкия баланс, който имаше. Включете и факта, че бяха отпивалия от водката, а и че ръцете на Ис върху раменете му бутаха с пълна сила ухиленото момче. Викторович също беше обхванат от веселия дух на Колимечков, но вместо да остави да падне, обхвана ръката на пчеларя и двамата се понесоха към дълбините на басейна заедно. Пляс и Боршош беше залята от водата им. А отдолу Ис се опитваше да се освободи, докато Сандър го придърпваше към дъното. 

  Щом ученика от дом лъч беше достатъчно близо до лицето на Викторович, той изпусна дълга струя въздух право в лицето на Колимечков, карайки Исамил да се засмее под водата и да загуби собствения си въздух. Така се засмя, че не можеше да спре да се смее, докато излизаше от водата. 

   - Ох.. оооо... - Сандър беше обхванал Колимечков през краката и понеже безтегловността във водата беше всезнайно качествo, Сандър не се поколеба да обхване Исмаил като булка, а момчето нямаше нищо против да постави ръцете си около врата на Сандър. Петокурсника го пренесе към Маришка, където момичето поднесе водката къмустните му. 
   - Достатъчно забавление ли видя? - подпита направо Сандър и избута Исмаил към Боршош.
   - Спокойно, деца, ще има и за двама ви. - ухили се Ис към Маришка. - Само трябва ... да си вземеш. Стиска ли ти?

  Яна Вълканова, Люба Бюлбулева, Сандър Викторович, Маришка Боршош and Алина Старков харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 67
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 10
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 22
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 8
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 22
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми DiamondБанята с бронзовите чешми ChiliБанята с бронзовите чешми Cream_PuffБанята с бронзовите чешми Mango

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Маришка Боршош Вто Авг 29, 2023 9:37 pm


  Дали шоуто, което видя ѝ хареса?
  Разбира се.
  Дали искаше още?
  Естествено.
  Все пак никога не можеше, а и не искаше да се задоволява с малко неща. Всъщност нямаше и нищо против да види това шоу отново или дори да види още много повече от него. Все пак просто не беше лесно да си момиче с много претенции към всичко и всички.
   
  Точно за това нямаше нищо против да направи всичко дори още по-забавно. А това точно в тази обстановка изобщо нямаше да ѝ е трудно.
   
  Момичето се приближи още по-близо до Исмаил и погледа ѝ не се отместваше от него. Доближи отново бутилката до устните му, но преди да успее да отпие от нея, Николет я дръпна и се засмя игриво. -Няма да ти е толкова лесно, Ис – Или пък всъщност щеше да му бъде. -Трябва да изчакаш още малко.
   
  Прокара пръсти през косата му и без дори да му даде шанс, да ѝ каже каквото ѝ да било, просто го целуна. Сигурно това беше последното нещо, което Колимечков би очаквал точно от нея, но пък момичето нямаше как също да отрече, че ѝ хареса повече от очакваното.
   
  След това Николет се засмя сама на действията си и отпи няколко глътки от бутилката, а след това я подаде и към Исмаил, за да направи същото.
   
  Веднага след това вниманието ѝ изцяло се върна обратно на Сандър и брюнетката се приближи до него. -Нали не си мислиш, че ще те забравя. Това никога няма да се случи. – Без да се замисля, направо впи устните си в неговите и някак си не искаше този момент да свършва. Нямаше нищо против времето навсякъде наоколо да спре и всичко да си остане точно така както е в момента, но тава за жалост беше невъзможно.
   
  Отдръпна се на милиметри от него и му се усмихна, подавайки му бутилката с водка и без да сваля погледа си от него. -Е, сега не мислите ли, че партито ни стана още по-забавно?

  Ела Благоева and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 72
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 8
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 6
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 6
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 8
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми SausageБанята с бронзовите чешми Chocolate 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Сандър Викторович Сря Авг 30, 2023 6:53 pm


  Беше я целувал и преди. Познаваше мекотата на устните й. Всяка една малка извивка, която се вплиташе и танцуваше под неговите собствени. Преди имаха вкуса на череши, но днес бяха солени и тръпчиви като разочарованието и неизречените думи между тях.

  Целувката й първоначално бе лека и нежна, като докосване на пеперуда, а след това жадно впи устните си в неговите. Сякаш искаше да му покаже, че никога няма да го пусне да си тръгне.

  Продължи само няколко секунди. Маша потръпна, когато се разделиха и му подаде бутилката.

  За един кратък миг, приличаше на деликатно цвете, което може да се пречупи под напъните на силния вятър. Но, тази илюзия бе бързо забравена, когато очите им се разделиха.

  Сандър не губи повече време в размисли и страсти за миналото. Не, не искаше да се връща там. Нямаше смисъл. Отпи от водката и огнената течност се разнесе из цялото му същество. Ето, така вече бе по-добре.

  - Веднъж и ти да организираш свястно парти. – това между тях никога нямаше да се случи без присъствието на Исмаил.

  Ухили се и в очите му заблестя пламък, който отдавна бе угаснал. Брюнетката вече бе напълно забравена и вниманието му беше насочено към Колимечков. Момчето се хилеше и явно му харесваше как малкото „парти” на Николет се развива.

  Сандър скъси разстоянието помежду им. Протегна ръката си и я постави на врата на му, привличайки го по-близо към себе си. В следващият миг, устните им се сблъскаха.
  Целуна го. Жадно и страстно. Без притеснение, че ще се пречупи из под пръстите му.

  Кръвта забушува във вените му, подклаждайки едва тлеещата жарава, разгаряйки я в истински огън. Хм. Това бе неочаквано.

  Яна Вълканова, Маришка Боршош and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 19
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl41
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 58
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 32
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 72
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 50
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 44
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми WatermelonБанята с бронзовите чешми MangoБанята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми AppleБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми CinnamonБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми CabbageБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми BaconБанята с бронзовите чешми HoneyБанята с бронзовите чешми TuttifruttiБанята с бронзовите чешми Cabbage 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Исмаил Колимечков Чет Авг 31, 2023 2:48 pm


  Ухилването на Исмаил беше видимо дори и с нападението на Сандър върху устните му. Устните му се разтвориха повече и шестокурсника се впусна сам в това приключение. Сандър усети ръцете, които се заключиха около хълбоците му, но това, което не усети беше беше как Исмаил го беше избутал до стената на басейна.


  Ис се отдели от Сандър внимателно. Беше успял да открадне и последния му дъх и двете момчета се гледаха с непознат интерес. Носът на Исмаил съвсем внимателно мина по носа на Сандър преди да се наведе и сам да започне поредната целувка. Ръцете му вече минаха нагоре. Несъзнателно върховете му потърсиха нагоре, минаха внимателно по корема, гърдите и накрая на врата се обвиха, а петокурсника сякаш нямаше нищо против, защото само задълбочаваше целувката им. Пълна лудост. Ис издаде тих звук на удоволствие, когато се удариха там и се отдели с широка усмивка от Сандър.


   - Мммм... - доволната усмивка на Боршош казваше достатъчно на Исмаил. Искаше да е точно тук. - Извинете ме. 


  Ръката ѝ избута Исмаил назад и се озова в лице към Сандър, с гръб към Исмаил. 
   - Много неучтиво. - усмихна се Сандър. 
   - Тихо и пий. - провъзгласи Маришка. - А и си признай, че гледката ти харесва... - Исмаил се наведе към Марешка и прекара езика си нагоре по тънкото вратле, докато не засмука ухото ѝ. После отново загледа Сандър с усмивка. 
   - Ако знаех, че двамата си спретвате такива купони, щях да идвам по-чесно. - смигна Исмаил и се наведе, за да започне да нанася целувки по врата на Боршош.  

  Арина Орлова, Маришка Боршош and Атсу Оттах харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 67
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 10
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 22
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 8
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 22
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми RubyБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми ChocolateБанята с бронзовите чешми TomatoБанята с бронзовите чешми DiamondБанята с бронзовите чешми ChiliБанята с бронзовите чешми Cream_PuffБанята с бронзовите чешми Mango

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Маришка Боршош Съб Сеп 02, 2023 2:58 pm


  Сигурно щеше да прозвучи странно, но едно от малкото неща, които някога ѝ бяха харесвали в това скучно училище, в което се намираше по принуда, беше именно това шоу, което наблюдаваше между Сандър и Ис в момента. Всъщност нека да бъдем реалисти, кой не би го харесал.
   
  Дори така за момент забрави колко много ненавижда Мунгав и всяко кътче, и дребно детайлче от него. А това беше доста трудно постижимо за едно красиво хейтърче като нея.
   
  И все пак нямаше как да не се набута между тях, въпреки че нямаше никакъв проблем да погледа шоуто им още малко. Все пак си беше интересно и забавно за гледане.
   
  -Е, тогава е хубаво, че вече знаеш -  усмихна се лукаво и на двамата. Истина беше че нейните партита свършваха не подобен забавен за всички начин, ами с убийството или осакатяването на някой, но пък и в това си имаше доста голяма доза забава поне за нея самата.
   
  -Щяхме да те поканим по-рано, ако знаехме че ще ти хареса толкова – Каза го всъщност на себе си, защото колкото и иронично да беше в случая, всичко което се случваше в момента между нея и Сандър, и всъщност, и между тримата, беше само и единствено заради това че Исмаил се беше озовал съвсем случайно на същото място и беше откликнал на „идеята за партито им“. За няколко минути забрави всичките си мисли, докато усещаше целувките на Ис, дори за момент изстена тихичко.
   
  Прийска ѝ се да си открадне още целувка от Сандър, защото знаеше че всичко между тях беше твърде сложно и сигурно той нямаше да иска това да се повтори скоро, за това трябваше да се възползва от приятния момент и ситуация. Целувката ѝ сега беше нежна експлозия от страст и нежност, преплетена с жажда за още и още.  Колкото по-невъзможно беше всичко между тях, толкова повече го искаше, но с нейния късмет надали щеше да го получи.
   
  Всичко в моментът беше твърде хубаво, за да продължи още дълго.

  Арина Орлова and Люба Бюлбулева харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Банята с бронзовите чешми Coin10 72
  Ниво : Банята с бронзовите чешми Untitl37
  Статистики :
  Банята с бронзовите чешми Streng10 Сила: 8
  Банята с бронзовите чешми Shield10 Издръжливост: 6
  Банята с бронзовите чешми Brain10 Интелигентност: 4
  Банята с бронзовите чешми Runnin10 Ловкост: 6
  Банята с бронзовите чешми Magic-10 Магия: 8
  Банята с бронзовите чешми Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Банята с бронзовите чешми SapphireБанята с бронзовите чешми EmeraldБанята с бронзовите чешми PearБанята с бронзовите чешми SausageБанята с бронзовите чешми Chocolate 

  Re: Банята с бронзовите чешми

  Писане by Сандър Викторович Пон Сеп 25, 2023 1:06 am


  Позволи й да го целуне. За един кратък миг, устните им бяха вплетени и споделяха дъха си. А, след това се отдръпна рязко от нея и се подсмихна. Знаше, че не трябваше да го прави, но присъствието на Ис беше като бензин в тлеещата жарава. Караше го да изпитва нещо странно, което отдавна си бе мислил, че е забравил.

  В очите му проблясваше желание, докато гледаше как другото момче целува чуждата плът. Дали беше насочено към него, или към двамата, нямаше значение.

  Маришка отметна главата си назад, поставяйки я на рамото на Исмаил. Отвори устни, сякаш, за да направи поредния коментар, но вместо това от тях се откъсна стенание. Звучеше опиянена, но не от алкохола, а от случващото се. Странно, на Сандър за първи път му харесваше да я гледа така – напълно безмълвна и отдадена на съвсем различни емоции.
  Дали бе разумно да продължава?

  Не! Но, на кой изобщо му пукаше? Отдавна бе захвърлил здравия си разум или го бе изоставил някъде по пътя за България.
  Алкохолът бе отдавна забравен. Бутилката се търкаляше в страни до

  Пристъпи напред и се притисна отново в тялото й, но целта му не беше тя. Пръстите му се плъзнаха по рамото й, за да се вплетат в рошавите коси. Дръпна леко, за да привлече чуждото внимание. Наведе се леко напред, за да посрещне чуждите устни...

  ...
  А какво се случи след това?
  Хм. Вие как мислите?

  Край.

  Маришка Боршош, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.


   В момента е: Пон Юли 22, 2024 5:34 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!