Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Банята с бронзовите чешми

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Банята с бронзовите чешми

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:50 pm


  Custom Image

  Банята се намира на втория етаж на Южната кула. На вид тя не е нещо специално: тясно помещение, с бели плочки и кръгъл басейн по средата. Част от учениците се погнусяват от самата идея да отидат в такава баня, но има и такива, които не виждат проблем, даже го намират за „приключенско“. Напоследък банята е станала много популярна дестинация, защото в нея се устройват „баня-партита“, с музика, змейско уиски, гравитиращи балончета, надуваеми дюшеци и каквото друго се сетите. Понякога партитата стават толкова шумни, че ехото се чува чак в Северната кула. Тогава персоналът на „Мунгав“ идва, раздава наказания на всички и ги праща по леглата.

  В опит да се справят с проблема, вийлите са направили специална магия, недопускаща вода в помещението. Учениците обаче са успели да се справят с този проблем, като вече пълнят банята с... портокалов сок, който внасят с помощта на един много дълъг маркуч чак от съседния склад. Така партита продължават и са по-сладки от всякога.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 1:15 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!