Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Вто Май 23, 2023 11:09 pm


  Не беше в настроение. Денят й бе започнал като стандартна ягодова поничка – пухкава и пълна с пълнеж, но само до закуската това привидно спокойствие бе изядено на две хапки. С пристигането на пощата, семейната сова – Касъл бе залял с течен шоколад нервичките й. Сега те бяха опънати до краен предел и лепкави, направо нетърпими.

  Може би, вече се чудите какво толкова се беше случило. Много просто – родителите й отново се бъркаха в живота й. Старците услужливо я бяха снабдили с едно малко списъче, но не какво да е. В него се съдържаха имената, снимките и автобиографиите на всички момчета, които според тях бяха подходящи за нейно гадже. Или казано по-точно – кандидати за сърцето и ръката й.

  Разбира се, сами можете да се досетите – всички бяха синове на техни приятели, а.к.а изчегъртания снобски „каймак” на магическото общество. Затова Арина бе решила да направи нещо щуро и напълно не в нейн стил – беше избягала от учебните занимавания.

  Е, как Ви се струва? Заслужаваше ли да спечели Златната ягода за най-сериозно провинение през тази година. Ц, по ягодите. Не, май изобщо не можеше да се доближи до постиженията на някой от съучиниците си. Съвсем скоро бе дочула, че Илиян някак си беше успял да привлече вниманието на професор Желев върху себе си. И сега момчето по цял ден в седмицата се налагаше да търпи частни лекции в покоите на вампира.

  Така вместо в класната стая ще намираше в супер „тайната” баня  на Южната кула. Ама като всичко тайно в училището, всички знаеха от къде да пуснат водата, за да напълнят басейнчето. Така Ари се бе обзавела с новия си бански на ягодки и понички и си бе топнала крака, докато чакаше компанията си да се домъкне.

  @Маришка Боршош

  Ясна Соколова, Ела Благоева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 67
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl37
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 10
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 4
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 8
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TomatoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Cream_PuffРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Mango

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Маришка Боршош Нед Юни 18, 2023 1:48 pm


  Всичко тук все още и се струваше някак странно. Не, не си мислете, че мястото беше наистина толкова лошо. В никакъв случай. Просто не покриваше високите стандарти на госпожица Боршош. Всъщност беше трудно, каквото и да е място да ги покрие и въпреки това всеки път, когато това не се случваше момичето се чувстваше разочаровано.
   
  А може би всичко това беше, защото все още сравняваше твърде много всичко в Мунгав с Хогуортс. А не трябваше да го прави. Двете места нямаха нищо общо. И то за добро. Освен че са магически училища. Всяко от тях си имаше своя уникален и неземен чар, макар и Маришка да отказваше да види това.
   
  Знаеше че не трябваше, но нямаше да спре дори и за минута. Нямаше и да спре да се оплаква от всичко тук. Просто беше такава. Искаше всичко да бъде перфектно според нейните странни представи в главата ѝ и когато всичко се разминаваше дори с няколко малки процента, нямаше да спре да недоволства през цялото време.
   
  Много хора щяха да ѝ кажат да не се подлага на такива неща. Да не седи на места, които не ѝ харесват и явно не ѝ понасят. Да не общува с хора, които не иска. Поне това всъщност го правеше. Всъщност всички тези хора щяха да са прави, но госпожица Боршош щеше да продължи да седи тук, докато се налага.
   
  „Ех, Сандър, една малка част от мен никога няма да ти прости, че заради теб сега сме тук… както и на родителите ни, че ни принудиха да го направим“.
   
  Всичко щеше да е много по-лесно и приятно, ако обстоятелствата около тях не бяха такива, но пък и нямаше да я има драмата, която Николет толкова обичаше. Всъщност тя щеше да отиде дори и на Северният полюс, ако се налагаше, за да бъде с него.
   
  Точно заради това сега госпожица Боршош се разхождаше не из интересните коридори на Хогуортс, ами в тези на Мунгав. Вървеше бавно, но така все едно мястото ѝ принадлежеше, макар че това не беше така. За жалост. Щеше да промени доста неща. Но пък всъщност никога не се знаеше. Ако някога мечтите ѝ се изпълнеха, не само Мунгав (който от скоро по необходимост трябваше да се нареди в списъка ѝ), но и целият свят, дори и Вселена щяха да са нейни. И разбира се покрай нея и на Сандър.
   
  Щеше да е една прекрасна мрачна приказва, точно каквито най-много харесваше.
   
  Докато вървеше, момичето си представяше всичко това и малкото ѝ мрачно сърчице се изпълваше с радост от това. Този път дори толкова се беше вглъбила в мислите си за това как цялата Вселена ѝ принадлежи, че дори не осъзна, кога беше стигнала до банята с бронзовите чешми. Част от училище, която уж беше тайна, но всички знаеха за нея.
   
  „Дори една баня не могат да запазят в тайна“.
   
  Всичко щеше да е прекрасно, ако погледът на Маришка не беше срещнал този на другото момиче, което също се намираше в така тайната стая, която всички знаят къде е и как да използват нещата в нея. Банският на момичето, направо накара очите на госпожица Боршош леко да се насълзят….. от ужас, разбира се. Това естествено веднага промени изражението на лицето ѝ. Не, че някога изглеждаше щастлива освен ако не е около Сандър или не получава подаръците, които иска, но сега ясно можеше да се прочете леко отвращение. Добре де, не беше съвсем леко.
   
  -Нали знаеш че дори и в детската градина, момиченцата имат по-нормални бански. Какви са тези ягодки и понички?!? Ох, сетих се, неизживяно детство. Колко сладко само! Направо ми стана лошо докато те гледам. По-добре да имах конюнктивит, от колкото красивите ми очи да са принудени да виждат това.
   
  Маришка беше твърде „мила“, както винаги. Всъщност изобщо не се интересуваше дали момичето срещу нея щеше да се засегне или не. Николет винаги щеше да си каже всичко, което не ѝ харесва, без да се съобразява с нищо.
   
  -Приеми го като безплатен приятелски съвет от мен, за да не ти се налага да изглеждаш друг път по този начин.

  Арина Орлова and Ела Благоева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Пон Юни 26, 2023 11:06 pm


  Не можеше да каже, че е впечатлена. Беше свикнала да чува какви ли не реплики от страна на родителите си и всички, който се подвизаваха в имението на Орлови.

  Облеклото й никога не беше „достатъчно добро”, не отиваше на „изискана дама” и определено не се вписваше във възрастовата й група. Стайлингът й дори не можеше да мине на 5 метра покрай категорията „висша мода”, а винаги се въртеше около „гробарски изпълнения”, а.к.а метъл и готик и „нелепи недоразумения”.

  Маша очевидно се опитваше да я засегне, но хич не успяваше да мине. Годините прекарани под един покрив с майка й, бяха научили червенокосата да не обръща внимание на такива провокации. Но, от друга страна – не можеше да остави нещата така.

  Не, че нещо, но Арина бе очаквала да прекара няколко часа на блажено спокойствие. Да се наслади на релаксиращата обстановка и да не се занимава с чуждо присъствие. Но, новодошлата си бе навила на пръста да й развали следобеда.

  Затова, червенокосата не можеше да пропусне да не захапе на обратно.

  - О, значи е безплатен приятелски съвет!? Трогната съм. – нарочно натърти повече на последните думи и подари на момичето от Лъч малка усмивчица.

  - Така и трябва. Все пак си губя времето да гледам грозния ти бански.

  - Щом ще си раздаваме приятелски съвети... нека да ти кажа, че имаш нужда да си прегледаш очите. – не можа да не се ухили. – Вчера се разхождахме със Сандър в двора и трябва да ти кажа, че на него много му хареса стайлинга „неизживяно детство”.

  Облегна се назад във ваната и преметна крака, ей така случайно напръсквайки Николет в лицето с пяна и балончета.

  - Опс. Ти да не би  да го харесваш? Съжалявам скъпа, но ще трябва да се постараеш повече. С този мрачен и зловещ вид, едва ли ще го спечелиш... скоро.
  Ако другото момиче можеше да убива с поглед, Орлова отдавна щеше да е пътник към онзи свят. За щастие, никой не притежаваше толкова готини и възвишени способности, дори в магьосническия свят. А и Мунгав бе защитен от „зли помисли”.

  - На остроумна ли се правиш? Всички знаят, че Сандър има очи само за мен.

  Арина се изправи и от тялото и косата й се стече голямо количество вода. Излезе от ваната и се приближи до Боршош. Двете девойки бяха на една и съща височина. Направи още една крачка към нея с идеята да изглежда по-заплашително. Да, ама ягодите не бяха днес на нейна страна.

  Арина се подхлъзна на мокрия под и буквално се пързулна към Марешка, забивайки се право в гърдите й.

  - По ягодите...защо ме хващаш за кръста бе ЖЕНО? – не стига, че чернокосата я бе спасила от чисто самоубийство, ама и Ари се оплакваше.
  - Стига си мрънкала, а се махни от мен! ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ? – опита се да се отблъсне назад и да намери баланса си, но отново се подхлъзна. В паниката си обви ръце около рамената на другото момиче и само секунда залитна отново напред. Така устните й рязко се сблъскаха с тези на Маша и двете извикаха недоволно в един и същи момент.

  Цялата история завърши със звучна целувка и драматично цопване във ваната.

  Пресвети ягоди. Това не бе реално.


  1 точка сила, моля. (Админ: отчетено) и 10 галеона за хубавия пост. усмивка

  Ела Благоева, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 67
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl37
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 10
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 4
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 8
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TomatoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Cream_PuffРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Mango

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Маришка Боршош Сря Юни 28, 2023 9:28 pm


  За жалост Мунгав беше едно от онези места, в които дори и когато искаш спокойствие, никога не го получаваш. Винаги се откриваше нещо или някой, който да ти се пречка с повод и без повод. Точно както в този така прекрасен, момент по-точно вече неприятен ден.
   
  Щеше да е толкова хубаво да можеше да се убиват хора с премигване, нали? Нали?
   
  Това щеше да е любимото „забавление“ на Маришка. Ако някога успееше наистина да придобие този така желан от нея талант, щеше да убива всички наред. Дори тези, които просто са я погледнали накриво или които просто са твърде грозни, за да съществуват в една Вселена заедно с нея. Все пак не беше лесно да си толкова голям естет, а всичко около теб да накърнява малкото ти сърчице със своята антипатичност.
   
  Точно като банският на момичето срещу нея. Колкото повече го гледаше, толкова повече Николет имаше чувството че започва да ѝ се повдига. Това беше истинско мъчение за милите ѝ очи, който за съжаление не само толкова сладникав и наивен, но и към него се добавяха купища от ненужни думи, излизащи от устата на това момиче. Явно тук липсата на стил, за съжаление беше допълнена, от още по-ужасната липса на съобразителност и нахалство. Колко трогателно и очарователно само, направо да поискаш да унищожиш всичко наоколо.
   
  Момичето продължаваше да говори небивалици, които Боршош можеше и да пропусне, ако не се отнасяха за Сандър. Никой нямаше право да говори с лошо за него, освен самата тя, когато му е сърдита. Всеки друг, който се осмеляваше да направи този грях (да, за нея това наистина беше равносилно на това, което хората описваха като нарушение на десетте Божи заповеди. Всъщност дори това трябваше да е единадесетата).
   
  Точно в този момент искаше да убие другото момиче не с поглед, а с премигване. Защо нямаше късмета да я ухапе нещо мистериозно като във филмите за Спайдърмен и да се сдобие с тази велика супер сила. Искаше разбира се още няколко, но за сега щеше да се задоволи и само с тази. Щеше да перфектно! Едно премигване и нахалното, наивно, досадно момиче срещу нея, щеше да се запали и умре в адски мъки. Все пак заслужаваше точно това, заради всичко което говореше срещу Сандър.
   
  Въпреки че си размениха няколко реплики, Боршош все още се спираше от това да не я хване още от сега за мократа коса и да не избърше пода с нея. Всъщност може би щеше да е по-добре да го беше направила, защото нищо от това, което последва нямаше да ѝ се понрави.
   
  Всичко се случи толкова бързо, че ако трябваше да го повтори, за да го разкаже на някого, нямаше да може да го направи.
   
  Целувка!?! По дяволите, защо Вселената си играеше с нея така?!
   
  За няколко секунди усети устните на Арина върху своите, което толкова я смути и остави без думи (нещо, което никога до сега не ѝ се беше случвало. Можеше да говори и да нарежда хората дори и на сън). Беше толкова шокирана, че дори не усети как двете се озоваха, паднали във ваната.
   
  Всъщност колкото и глупаво да беше, май момичето имаше нужда точно от това, за да дойде отново на себе си от цялата тази нелепа ситуация, която се беше случила.
   
  -Знаех че си откачена, все пак никой нормален човек не би се обличал и държал като теб, но ти си истински психопат! – за съжаление дори и във водата бяха паднали близо една до друга. Какъв ужас само! Или пък това беше допълнителен знак от съдбата. Боршош изблъска момичето по-надалече от себе си във водата, макар че това не беше особено възможно, за всеки случай и още по-възмутено продължи: -Не се доближавай повече до мен, Арина…
   
  Не беше ли някак забавно и иронично, как именно Орлова беше една от малкото, чието име Николет беше запомнила от както беше дошла в Мунгав. Обикновено тя никога не полагаше усилия с имената на хората, просто защото самото им съществуване не я интересуваше и всеки един ѝ беше под нивото. Измисляше някакви прякори на всички, за да не се налага, да запомня имената им. -…знам че съм най-невероятното, прекрасно и красиво създание, което някога ще видиш през безинтересния си живот, но никога не бих имала интерес към някого като теб! Запомни го добре! – Самолюбието ѝ просто не можеше да не се включи дори и в моменти като този. Все пак според Боршош, тя самата беше най-великото нещо, което някога е съществувало в нашата Слънчева система, а Сандър беше Слънцето в нея. Никой нямаше стойност и не беше важен.
   
  Естествено тази нелепа ситуация нямаше нищо общо с това, за което Маришка говореше, но въпреки това съзнанието ѝ вече се беше вкарало във филма и вече нямаше да може да излезе скоро от него. Всичко ѝ беше дошло твърде много.
   
  Чернокосата се измъкна от водата с истинско нетърпение да избяга колкото се може по-бързо и лицето ѝ можеше да се опише със смесица от изреченията „Какво по дяволите се случи?“, „Не се доближавай до мен!“ и „Ще те убия!“. Погледна още един път ужасено и пренебрежително момичето, което все още беше във ваната, докато се отдалечаваше от нея и продължи с думите: -Трябва веднага да се дезинфекцирам за всеки случай, че не искам да прихвана нещо от теб! И само да си споменала на някого за това, наистина ще те убия! Наистина!
   
  Това беше най-ужасният и ироничен кошмар, който обаче за жалост беше истина, който някога ѝ се беше случвал. Искаше ѝ се просто да се събуди и да забрави за всичко, което се беше случило, но за съжаление,това беше невъзможно!
  ---
  +1т. интелигентност плийз (Админ: отчетено).

  Арина Орлова and Ела Благоева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Сря Юни 28, 2023 10:17 pm


  * С цел да засилим драмата и да се вместим в срока за края на годината – ще пишем мини постове.


  Нелепо. Отврадително. Умопомрачително.

  Това беше ПЪРВАТА й целувка и вижте какво беше станало! Вместо да преживее някой вдхъновяващ ягодов момент на пълнолуние в гората, докато го играеше самодива от мъгълската митология, Маша я бе прецакала.

  Проклетницата се опитваше да я удави с голямото си самочувствие и фалшивата си оценка, но Арина хич не й се даваше. Докато Марешка светкавично бе избягала от ваната и бе забила гърба си в близката стена, то червенокосата беше запазила превидно спокойствие. Другата сега изглеждаше като животно притиснато в ъгъла, а тя се заливаше от смях. Висеше във водата и се смееше – силно и звучно. Гласът й кънтеше в помещението и докарваше на чернокосата бръчки от недоволство.

  - Ох, скъпа, с удоволствие ще гледам как неправилната ти оценка за самата теб те закопае в земята. – отново стана от ваната, този път по-внимателно. – И защо си мислиш, че горя от желание да разкажа на цялото училище как ме целуна на сила?

  Направо си я обвиняваше, докато разчиташе ситуацията по най-грешния начин.

  - Направо се изкъпи в дезинфектант. Аз мисля да го направя. Кой знае каква болест си донесла от Англия.

  Ела Благоева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 67
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl37
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 10
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 4
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 8
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TomatoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Cream_PuffРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Mango

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Маришка Боршош Сря Юни 28, 2023 10:39 pm


  Чернокоската продължаваше да се чувства смутено и издразнена от ситуацията. Последният човек, когото искаше да целува беше Арина. Всъщност момичето нямаше никакви други мераци към останалите. За нея съществуваше само и единствено Сандър.
   
  Кънтящият смях на Орлова само я дразнеше допълнително. Тази къдравелка наистина беше откачена. Може би трябваха да е лекуват още от сега, преди да е наранила не само себе си, но и някой от останалите. Чакай, тя всъщност вече беше последното, когато си беше позволила своеволието да целуне Николет без нейното предварително съгласие.
   
  -Поне една от нас, има на какво да гради самочувствието си… – В такива моменти може би беше като прероденият Салвадор Дали, който цял живот е съжалявал хората, които не са били него самия и още от 5 годишен се е мислил за Наполеон. В нейният случай тя просто се приемаше за Кралицата на Вселената. -… нещо, което ти никога не би разбрала.
   
  Боршош не можеше да повярва какво чуваха ушите ѝ. Орлова ставаше все по-нагла и заблудена. -Аз съм те целунала?! Май си забравила да си пиеш лекарствата! Ти сама ми налетя и ме се самопредложи, но като човек с класа, аз никога не бих паднала на това ниво и не бих ти обърнала внимание.
   
  Маришка се засмя на последните думи на Арина. Това момиче наистина беше сбъркано. – Давай, направи го, тъкмо дезинфектантът ще ти промие кухата главица от паяжините в нея и ще може евентуално да започнеш да мислиш като нормален човек, какъвто за сега не си.

  Арина Орлова and Ела Благоева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Сря Юни 28, 2023 10:57 pm


  Някъде по пътя между нормалната размяна на реплики между двете, ситуацията бе преминала от забавна към абсурдна с полъх на умопомрачително. Арина на пук на натрапничката беше започнала да си подсвирква, докато с магическата си пръчка се преоблече по бързата процедура. Мокрият бански бе заменен от кожен панталон в черно, кроп топ в лилаво с грамаден череп и кубинки.

  - Не се притеснявай, о пресвета дево на целия свят. – боже, това беше наистина покъртително. Девойката хич не можеше да осъзнае, че света не се върти около „невероятната” й особа и май тотално го докарваше стил Орлови. Май, двете си бяха объркали семействата. Ама кой изобщо я питаше Ари? – Вече разбрах, че добрата памет не ти е от силните страни!

  - ТОЧНО ТАКА! ТИ ме целуна! Защо ти беше да ме прегръщаш, когато паднах? Можеше да се отместиш и да ми спестиш мъката да се разправям с лунатичка като теб! – каква наглост? Как можеше да казва, че червенокосота й е налетяла.

  - Класата ти е на нивото на дезинфектант. – изпуфтя и набързо набута нещата си в раницата, също на черепи. – Ти и нормален човек нямат място в едно изречение.

  Ела Благоева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 67
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl37
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 10
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 4
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 8
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TomatoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Cream_PuffРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Mango

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Маришка Боршош Сря Юни 28, 2023 11:21 pm


  Ако лудостта можеше да се предаде по въздуха или при допир, сега имаше реална опасност Маришка, да я прихване от Арина. Момичето явно живееше в свой собствен свят, който нямаше нищо общо с реалността. Иначе отдавна щеше да е схванала за какво говори Боршош.
   
  Но не трябваше да изискваме прекалено много от ненормалните, освен да си пият лекарствата, нали така?
   
  -Сериозно ли, Арина? Наистина си доста глупава. Ако не те бях хванала, щеше да се убиеш… - за момент Николет се замисли, защо изобщо ѝ беше помогнала. Тя не помагаше никога на никой, освен ако нямаше изгода за нея самата, или пък за Сандър. Защо по дяволите инстинктите ѝ я бяха заблудили толкова нелепо в онзи момент. -… но хората са си казала „няма ненаказано добро.“
   
  „По дяволите, защо изобщо направих нещо добро! Аз не правя такива неща“
   
  -Трябваше да те оставя да се убиеш, поне щеше да е забавно за гледане. Даже щях да го запиша и пусна в мъгълските социални мрежи, за да могат и те да ти се посмеят.
   
  Веднага си представи този сценарий. Всичко щеше да е толкова по-хубаво и готино. Щеше да се залива от смях, вместо да е изправена пред „реалната опасност“ от това да е заразена с нещо, както беше в момента.
   
  -От такава като теб, това е истински комплимент. – Боршош се засмя пренебрежително. – Тези като теб трябва да са изолирани и с пиещи по цял ден лекарства. Все пак си опасна за обществото както видяхме. Всъщност дори трябва да те съдя за стреса и тормоза, който ми причини!

  Арина Орлова and Ела Благоева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Сря Юни 28, 2023 11:37 pm


  Лудост. Явно това бе нов вид – заразен и се предаваше по въздуха. Вероятно Марешка я бе заразила, когато се бяха целунали. Самата мисъл караше лицето на Ари да почервенява, но този път причината не бе смущения, а чист яд.

  Никога през живота си не се беше държала толкова абсурдно. Дори не беше сигурна дали ужасната ситуация, в която бе попаднала можеше да оправдае последвалия порой от думи. Но, ако трябваше да бъде абсолютно честна – Николет изобщо не й отстъпваше.

  - Напълно съм сериозна, Марешка. Да ме беше оставила да се убия. – наистина го мислеше. – И това не е глупост, а чист практичност. Поне тогава щях да имам някоя смешна история за спомен, а сега ми ПРИЧИНИ единствено стрес и тормоз!

  От казаното до момента ставаше ясно, че и двете не слушаха внимателно какво говори другата, бяха вманиачени по мъгълски социални мержи и най-важното – щяха да се съдят за идеята. Да покажат кой е крив и кой нормален.

  - Мъгълските технологии не работят в училището! Иначе и аз с удоволствие щях да постна как се натрапваш на хората да ги целуваш!
  Пое си глътка въздух. Прекаляваха.

  - Май говориш от опит. Я сподели с класа какви хапчета и по колко пиеш? Сигурна съм, че ги гълташ с цели шепи... – вече не й бе забавно. – АЗ ЩЕ ТЕ СЪДЯ ПЪРВА!

  Ела Благоева and Маришка Боршош харесват този пост.

  Маришка Боршош
  Маришка Боршош
  Ученик, шести курс, дом "Лъч"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 67
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl37
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 10
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 4
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 8
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 22
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TomatoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Cream_PuffРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Mango

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Маришка Боршош Чет Юни 29, 2023 12:03 am


  Ако някой ги наблюдаваше отстрани щеше да се хване за главата. Положението им беше колкото трагично, толкова и смешно. Но въпреки това някак си и двете се бяха вглъбили в моментния спор и забравяха за радиалността на ситуацията. Всичко беше просто един нелеп инцидент, който беше твърде драматизиран от тях.
   
  -Съжалявам, че не го направих, защото съществата като теб, не заслужават да получават добро отношение от останалите. Виж само как ме наказа заради това.
   
  Можете ли да си представите, че наистина в момента Боршош беше истински обидена и засегната, заради нелепия инцидент и целувката. Цялата ѝ негативна нагласа за страната и всичко наоколо, сега, точно в този момент изглеждаха напълно заслужени. Всичко наоколо не ѝ харесваше. Нито мястото. Нито хората. Нито денят. Нито обстановката. Нито дори съществуването на околният обикновен и нормален свят.
   
  -Не знам защо си толкова обсебена от мен. – Усмихна се на думите си – Всъщност знам, разбира се. Всички на твое място биха реагирали така и биха ми се тикнали отгоре. Да бъдем реалисти, кой изобщо би ми устоял… - Всъщност дори самата тя нямаше да си устои, ако имаше такава възможност, но това беше друг въпрос -….все пак не е лесно да си най-красивото и уникално създание във Вселената и всякакви такива низши създания като теб да се борят да ти привлекат вниманието по отвратителен начин.
   
  Със сигурност прекаляваше, но въпреки това реално вярваше във всяка една своя изречена дума. Не беше лесно да си роден егоцентрик и дори някой известни нарцисисти като любимия вожд на страната Бойко Борисов да не могат да ти стъпят на малкия пръст по самочувствие.
   
  -Колко сладко, прехвърляш ми твоите характеристики на откачалка, но ще те разочаровам, скъпа. Нормалните хора нямаме нужда от лекарства, за да живеем нормално, освен ако не сме физически болни, не психически като теб. – Погледна я отново в очите с чисто пренебрежение. -Хайде, давай, тъкмо всички ще разберат каква откачалка си!

  Арина Орлова and Исмаил Колимечков харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Coin10 35
  Ниво : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Untitl41
  Статистики :
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Streng10 Сила: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Shield10 Издръжливост: 43
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Brain10 Интелигентност: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Runnin10 Ловкост: 45
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Magic-10 Магия: 52
  РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка MangoРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PearРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка WatermelonРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SapphireРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка EmeraldРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка PizzaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка SausageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CabbageРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка CheeseРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BlueberryРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка AppleРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BananaРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка TuttifruttiРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка BaconРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка RubyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка HoneyРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChocolateРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка ChiliРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка DiamondРП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка Birthday1 

  Re: РП Банята с бронзовите чешми - Арина и Маришка

  Писане by Арина Орлова Нед Юли 02, 2023 3:23 pm


  Ако някой ги наблюдаваше отстрани нямаше да види две спорещи момичета, драматизиращи напълно ненужно за създалата се ситуация. Вместо това пред него щеше да се визуализира следната картинка – ядосана желирана ягодка, разперила листата и съскаща раздразнено на черен папагал, държащ в клюна си бисквитка Орео.

  - Трябваше просто да се махнеш! – натърти на последното Арина и въздъхна. Беше и писнало от хора, които се опитваха да й убият миговете на открадното спокойствие. – Знаеш ли... Сандър ми разказа всичко за инцидента в Хогуортс. – за никой не беше тайна, че двамата бяха станали много добри приятели през последните месеци на учебната година.

  Прекаляваше. Не бе нужно да изсипва цялата тази отрова върху Боршош, въпреки непоносимата й особа. Осъзнаваше го напълно, но въпреки това не можеше да възпре думите си.
  Истината бе, че винаги си беше представяла първата си целувка по друг начин. И тя нямаше нищо общо с ягодови-каляски, вълшебни принцове и летящи мечки. Просто й се искаше да сподели този момент с човек, който значи нещо за нея. И сега, когато това й бе отнето, както често се случваше в живота на червенокосата, не можеше да го преглътне.

  - Съжалявам, че те защитих пред него. – изсумтя, когато Маша я изгледа из късо. – Нито си невероятна, нито вселената се върти около теб... И, о представи си! Откачалки като те бе не заслужават някой като Викторович, готов да направи всичко за тях.

  Набързо събра остатъка от багажа си и го набута в раницата. Приближи се до чернокосата и се наведе леко към нея, за да прошепне:

  - Промени се, иначе той ще разбере каква откачалка си и ще съжали за избора си. И тогава никой няма да може да ти помогне.


  Излетя от банята без да даде възможност на другата да й отговори. Май щеше да бъде по-лесно да подмине цялата ситуация и да я приеме за нелен инцидент. Но, не, Ари за пореден път се беше прецакала порядъчно.

  Типично в нейн стил.

  *завършено*

  Ела Благоева, Исмаил Колимечков and Маришка Боршош харесват този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:20 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!