Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Разговор в южната... баня

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Разговор в южната... баня Coin10 230
  Ниво : Разговор в южната... баня 1311
  Статистики :
  Разговор в южната... баня Streng10 Сила: 74
  Разговор в южната... баня Shield10 Издръжливост: 86
  Разговор в южната... баня Brain10 Интелигентност: 90
  Разговор в южната... баня Runnin10 Ловкост: 90
  Разговор в южната... баня Magic-10 Магия: 104
  Разговор в южната... баня Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Разговор в южната... баня ChocolateРазговор в южната... баня SausageРазговор в южната... баня BananaРазговор в южната... баня DiamondРазговор в южната... баня EmeraldРазговор в южната... баня AppleРазговор в южната... баня MangoРазговор в южната... баня RubyРазговор в южната... баня BlueberryРазговор в южната... баня PearРазговор в южната... баня TomatoРазговор в южната... баня ChiliРазговор в южната... баня SapphireРазговор в южната... баня BaconРазговор в южната... баня Cinnamon

  Разговор в южната... баня

  Писане by Ина Янакиева Сря Сеп 27, 2023 2:57 am


  Беше ранна февруарска утрин, когато Ина се запъти към една от двете бани намиращи се в общата им стая. Прозя се и се протегна. Косата й бе вдигната в хлабав кок от който във всички посоки стърчаха кичури коса, а облеклото й бе пижама състояща се от къси панталонки и тениска. Това може и да бе идеално за леглото, но не и за извън него, вече започваше да й става студено.

  Влезе в банята и почти се блъсна с Рея, която си миеше зъбите на една от мивките. Ина премигна срещу нея изненадано и я заобиколи, като остави несесера си с панди на мивката.
  - Добро утро. - поздрави русокоската.
  - Уумму. - това щеше да значи "утро" (може би), но капитана на отбора си миеше зъбите и устата й бе заета. Ина се зае да мие лицето си, като нанесе и някакъв крем, от което другото момиче повдигна вежда. Янакиева усети погледа й и я погледна, усмихна се едва доловимо
  - Извинявай за онзи път в който-
  - Спри се вече де! - прекъсна я гъркинята, като й метна един крив поглед  изплю водата сякаш се опитваше по този начин да убие и мивката. Ина потръпна. Вярно, че се бе извинила на Рея около 30 пъти от мача им насам, където я бе ударила с онзи блъджър. Като това бе преди почти половин година, но русокоската все още се чувстваше виновна. Надали някога щеше да й мине. Дори и Рея да бе приема първите и десет извинения и след това бе започнала да я гледа лошо, да я прекъсва и да й казва, че не я слуша, ако смята да се извинява. Отново.

  - Извиня-
  - Не смей да ми се извиняваш, че се извиняваш. - да... май и това го бяха минали около 20 пъти поне, ох! 
  Ина я погледна и кимна, като леко й се усмихна и се зае да реше косата си в мълчание, докато Рея отново затърка зъбите си. Ина последва примера и започна да мие своите. А мълчанието бе някак си неловко и странно, може би защото хем общуваха веднъж на две седмици, хем не бяха близки... Ина нямаше против Рея, харесваше я. От разстояние. По възможност такова от което нямаше да я чува как вика. Пък и бе благодарна на гъркинята за маратоните около стадиона, които ги караше да правят. Като това чувство се бе появило след като й се бе наложило да се спасява от Върколак Тервел.
  Мълчанието си продължаваше дори и след измитите зъби, Ина сигурно за десети път си миеше ръцете, като се опитваше да не гледа към Рея за да не я ядосва по някакъв начин. Особено след като почти го бе направила с извиненията си.


  @Рея Папандреус

  Яна Вълканова and Лилиян Кардамова харесват този пост.


   В момента е: Пон Юли 22, 2024 4:51 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!