А да, верно...
+27
Зинаида Кражова
Димитра Василева
Лиляна Пехливанова
Арес Морев
Атсу Оттах
Алина Старков
Бранимир Даргов
Лилиян Кардамова
Алкан Кадриев
Небесна Звездинова
Илияна Георгиева
Зак Кралев
Максимилиян Шарков
Девин Дън
Яна Вълканова
Сандър Викторович
Ясна Соколова
Исмаил Колимечков
Илиян Георгиев
Маришка Боршош
Пейо Желев
Ина Янакиева
Филип Болярски
Вихрен Вокил
Люба Бюлбулева
Арина Орлова
Юлий Звездинов
31 posters
Свободни разговори
Юлий Звездинов- Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
- Вид на героя : Човек
Галеони :8
Опит :29 т.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
First topic message reminder :
А да, верно...
А да, верно...
Ела Благоева харесва този пост.
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Галеони : ∞
Опит : ∞
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:Пейо Желев написа:Косара Вълканова написа:Хелоооу, тъкмо мислех да разбутвам и тука, че тия бобчета сами няма да се изкаратВелком
![]()
Ти нямаш ли вече от 1 г. регистрация, май имаш за тва бобче с тортата![]()
А сигурноАма за отчети ще мисля уикенда, като мога да мисля хд Трябва и да напазаря, че това ниво 1 не ме кефи как изглежда хд
Ох, да, и аз искам да си вдигна нивото на тоя герой. Искам да го направя елементалист. Avatar the last airbender fantasy.
![смях](/users/4016/38/77/66/smiles/4157604021.png)
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони :71
Опит :19 т.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Аз исках да е безполезна, но ловка, ма няа мине номера, ще трябва да я балансирам хд go go airbendy stuff или каквото му казват, така и не го гледах това
![Свободни разговори - Page 47 1f636](https://2img.net/i/fa/twemoji/16x16/1f636.png)
Ниво :
Бобчета :
О, много е добро. Само не гледай Нетфликс нещото, щото е ужасно.Косара Вълканова написа:Аз исках да е безполезна, но ловка, ма няа мине номера, ще трябва да я балансирам хд go go airbendy stuff или каквото му казват, така и не го гледах това![]()
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
А, Нетфликс е наказан в ъгъла в момента без храна и вода хд Иначе все се хващам да го почвам, и до третия епизод вече нещо ме е завлякло на някъде. Нямам търпение да пораснат гремлините и да почнат да гледат нещо различно от пес патрул, че да мога да наваксам с всичкоПейо Желев написа:О, много е добро. Само не гледай Нетфликс нещото, щото е ужасно.Косара Вълканова написа:Аз исках да е безполезна, но ловка, ма няа мине номера, ще трябва да я балансирам хд go go airbendy stuff или каквото му казват, така и не го гледах това![]()
![]()
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:А, Нетфликс е наказан в ъгъла в момента без храна и вода хд Иначе все се хващам да го почвам, и до третия епизод вече нещо ме е завлякло на някъде. Нямам търпение да пораснат гремлините и да почнат да гледат нещо различно от пес патрул, че да мога да наваксам с всичкоПейо Желев написа:О, много е добро. Само не гледай Нетфликс нещото, щото е ужасно.Косара Вълканова написа:Аз исках да е безполезна, но ловка, ма няа мине номера, ще трябва да я балансирам хд go go airbendy stuff или каквото му казват, така и не го гледах това![]()
![]()
![]()
Аз честно казано вече нямам тоя attention-span, за да гледам по цели сезони за 2-3 дни.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Безсъние и бира му е цаката хд И в края на всеки почти да умира някой, Геге ме съсипа и смятам да реанимирам два месеца преди да почна нещо ново ![смях](/users/4016/38/77/66/smiles/4157604021.png)
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:Безсъние и бира му е цаката хд И в края на всеки почти да умира някой, Геге ме съсипа и смятам да реанимирам два месеца преди да почна нещо ново
Кво е това Геге бе
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с мен
ако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
![:grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/png/1f600.png?v=2.2.7)
Варвара Симеонова харесва този пост.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Айде и тука дру хд
Ниво :
Бобчета :
Уу, отдавна не съм гледал аниме. Ще си го дръпна.Косара Вълканова написа:Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с менако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
![благодаря](/users/4016/38/77/66/smiles/467525359.png)
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Ще има с кого да реваПейо Желев написа:Уу, отдавна не съм гледал аниме. Ще си го дръпна.Косара Вълканова написа:Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с менако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
![Свободни разговори - Page 47 2235218324](/users/4016/38/77/66/smiles/2235218324.png)
![ангел](/users/4016/38/77/66/smiles/3771836972.png)
Ниво :
Бобчета :
Обичаме драматааа.Косара Вълканова написа:Ще има с кого да реваПейо Желев написа:Уу, отдавна не съм гледал аниме. Ще си го дръпна.Косара Вълканова написа:Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с менако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
Кхъм, така де, всички са много щастливи в него, само цветя и рози е
![]()
Косара Вълканова харесва този пост.
Ясна Соколова- Странстващ
Галеони :69
Опит :59 т.
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:Ще има с кого да реваПейо Желев написа:Уу, отдавна не съм гледал аниме. Ще си го дръпна.Косара Вълканова написа:Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с менако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
![]()
Ау да, да.
Много е добро. А гледа ли Kimetsu no Yaiba?
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Отидох без да съм гледала нищо до сегаЯсна Соколова написа:Косара Вълканова написа:Ще има с кого да реваПейо Желев написа:Уу, отдавна не съм гледал аниме. Ще си го дръпна.Косара Вълканова написа:Оу, гледай Jujutsu Kaisen, страдай с менако ти кажа няма да страдаш достатъчно щото ще си подготвен хд
![]()
Ау да, да.![]()
Много е добро. А гледа ли Kimetsu no Yaiba?
![Свободни разговори - Page 47 1f602](https://2img.net/i/fa/twemoji/16x16/1f602.png)
Варвара Симеонова- Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
Галеони :50
Опит :0 т.
Ниво :
Принадлежност :
Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора
Добро утро!
![Свободни разговори - Page 47 1f602](https://2img.net/i/fa/twemoji/16x16/1f602.png)
Добро утро!
Ниво :
Бобчета :
Оп!Варвара Симеонова написа:Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора![]()
Добро утро!
![плезя се](/users/4016/38/77/66/smiles/117803082.png)
Ниво :
Принадлежност :
Аз не бях гледала от 6-7 години и като влезнах да ме оперират септември месец си викамПейо Желев написа:Оп!Варвара Симеонова написа:Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора![]()
Добро утро!Хайде аниме феновете (каза той, който е гледал 3 анимета).
хм, предстои ми тежка операция
защо да не дам шанс на нещо, което по думи на приятели ще ме накара да ми се иска да умра?
p.s. В края на краищата jujutsu-то се оказа ключово в това да оцелея болничния престой и това, че ме де-буубнаха
Пейо Желев харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
Окей, значи сега вече не мога да не го гледам, любопитството ми е прекалено голямо.Варвара Симеонова написа:Аз не бях гледала от 6-7 години и като влезнах да ме оперират септември месец си викамПейо Желев написа:Оп!Варвара Симеонова написа:Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора![]()
хм, предстои ми тежка операциязащо да не дам шанс на нещо, което по думи на приятели ще ме накара да ми се иска да умра?
p.s. В края на краищата jujutsu-то се оказа ключово в това да оцелея болничния престой и това, че ме де-буубнаха
Ниво :
Принадлежност :
О, да - първи сезон е много чил и после втори те прави на мармаладПейо Желев написа:Окей, значи сега вече не мога да не го гледам, любопитството ми е прекалено голямо.Варвара Симеонова написа:Аз не бях гледала от 6-7 години и като влезнах да ме оперират септември месец си викамПейо Желев написа:Оп!Варвара Симеонова написа:Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора![]()
хм, предстои ми тежка операциязащо да не дам шанс на нещо, което по думи на приятели ще ме накара да ми се иска да умра?
p.s. В края на краищата jujutsu-то се оказа ключово в това да оцелея болничния престой и това, че ме де-буубнахато направо животопроменящо това.
![умрях](/users/4016/38/77/66/smiles/39337735.png)
Докато се усетя и офиса ми започна да се пълни с funko мърч на различни персонажи от проклетото нещо, което също отдавна не се бе случвало.
Косара Вълканова харесва този пост.
Ниво :
Бобчета :
Ами, да, нали затова гледаме - за да почувстваме нещо. Аз искам да бъда разреван!!Варвара Симеонова написа:О, да - първи сезон е много чил и после втори те прави на мармаладПейо Желев написа:Окей, значи сега вече не мога да не го гледам, любопитството ми е прекалено голямо.Варвара Симеонова написа:Аз не бях гледала от 6-7 години и като влезнах да ме оперират септември месец си викамПейо Желев написа:Оп!Варвара Симеонова написа:Чух Jujutsu Kaisen и нямаше как да не вляза в разговора![]()
p.s. В края на краищата jujutsu-то се оказа ключово в това да оцелея болничния престой и това, че ме де-буубнахато направо животопроменящо това.
![]()
Докато се усетя и офиса ми започна да се пълни с funko мърч на различни персонажи от проклетото нещо, което също отдавна не се бе случвало.