+10
Пейо Желев
Юлий Звездинов
Маришка Боршош
Косара Вълканова
Вихрен Вокил
Илиян Георгиев
Арина Орлова
Рея Папандреус
Ясен Тошев
Разказвачът
14 posters
Попитай/предложи/оплачи се
Ян Маджаров- Ученик, шести курс, дом "Лъч"
- Галеони : 22
Ниво :
Статистики :
Сила: 14
Издръжливост: 14
Интелигентност: 22
Ловкост: 10
Магия: 16
Късмет: 14
Бобчета :
ГСЛ да стане като подтема в раздел Основни, за по-лесно достъпване
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
Имаш предвид подраздел. Приема се!Ян Маджаров написа: ГСЛ да стане като подтема в раздел Основни, за по-лесно достъпване
Рея Папандреус- Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
- Галеони : 105
Ниво :
Статистики :
Сила: 26
Издръжливост: 24
Интелигентност: 22
Ловкост: 18
Магия: 42
Късмет: 22
Бобчета :
Едно кратко предложение/оплакване.
Има ли възможност да няма през летните месеци учебна година?
Не знам дали има и други на това мнение, но на мен ми е крайно трудно да пиша, да следя кой какво и къде е писал и като цяло съм в час със случващото се.
Ако има как другата година да са юли и август летни РП истории, мисля, че ще е по-лесно.
Разбира се, това е моето мнение, ако има повече желаещи за учебна година, ще се съобразя и ще си страдам.
Не знам дали има и други на това мнение, но на мен ми е крайно трудно да пиша, да следя кой какво и къде е писал и като цяло съм в час със случващото се.
Ако има как другата година да са юли и август летни РП истории, мисля, че ще е по-лесно.
Разбира се, това е моето мнение, ако има повече желаещи за учебна година, ще се съобразя и ще си страдам.
Арина Орлова, Ела Благоева, Люба Бюлбулева and Маришка Боршош харесват този пост.
Рея Папандреус написа:Едно кратко предложение/оплакване.
Да, знам, че е така, но е неизбежно да има припокриване. Дори да дам 2 месеца само за летни РП, няма да бъдат завършени и пак ще има такива, които да продължават по време на учебната година. То сега реално точно това направихме - имахме 2-3 седмици, в които отворихме прекалено много и сега не можем да ги завършим. Но другата година мога да дам повече време и да кажа да не се пише в учебната година за някакъв период - може би ще е по-добре.
Юлий Звездинов and Рея Папандреус харесват този пост.
Яна Вълканова- Ученик, пети курс, дом "Северен вятър"
- Галеони : 31
Ниво :
Статистики :
Сила: 18
Издръжливост: 16
Интелигентност: 14
Ловкост: 10
Магия: 22
Късмет: 14
Бобчета :
Предлагам:
Раздел за домовете на героите, където който иска да си пусне "къщата", за да са на едно място и само да се зачистват от време на време.
Тема - поща, където да си разписваме писма от/към герои, за които не ни се пуска отделно рп. Не е нужно да дават бонуси, очевидно, по-скоро за гъдел.
Раздел за домовете на героите, където който иска да си пусне "къщата", за да са на едно място и само да се зачистват от време на време.
Тема - поща, където да си разписваме писма от/към герои, за които не ни се пуска отделно рп. Не е нужно да дават бонуси, очевидно, по-скоро за гъдел.
Арина Орлова and Ела Благоева харесват този пост.
Яна Вълканова написа:Предлагам:
Приема се!
Яна Вълканова харесва този пост.
Зинаида Кражова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
- Галеони : 151
Ниво :
Статистики :
Сила: 30
Издръжливост: 28
Интелигентност: 28
Ловкост: 30
Магия: 32
Късмет: 32
Бобчета :
Няколко предложения от мен базирани на снощната дискусия:
Промени в Куидича:
Без оценки и оценяващи. Затормозяване е и за двете страни. И без това не всеки пише Куидич.
Срока за писане нека да е дадената форумна година. Да се пише само от хората обявени за част от отбора, като в отделна тема, при смяна капитаните да ги обявяват. Така би било коректно и за двата отбора. Всеки трябва да напише един пост без точно определен ред. За търсачите - нека хвърлят зар да се знае кой хваща снича, за може да има официален край на мача. Всички участвали в Куидичния мач да получават по +1 стат на всички статове (тип уроците, но с лека корекция). Не е нужно да има Куидична купа.
Промени в дуелите:
Без оценки и оценяващи. Затормозяване и за двете страни.
В самото начало на дуела, преди да се започне да се пише, двамата участници хвърлят зар - зара определя победителя. Пишат се пак по два поста, като се знае към чия победа са фокусирани постовете. По 1 магия и за двамата пишещи.
Изключение: Ако се пише дуел за развитие на герой/ сюжет, където точно определен трябва да победи - описва се първоначално в темата без хвърляне на зарове. Остатъка от дуела протича по същия начин.
Домовата купа и домови първенци:
Работи си добре, така както е. Все пак е хубаво да оставим един леко състезателен елемент, който така или иначе не опира до оценяване. Също така е сплотяващо за дома.
Подобни промени да влязат в сила при началото на новата форумна година.
Промени в Куидича:
Без оценки и оценяващи. Затормозяване е и за двете страни. И без това не всеки пише Куидич.
Срока за писане нека да е дадената форумна година. Да се пише само от хората обявени за част от отбора, като в отделна тема, при смяна капитаните да ги обявяват. Така би било коректно и за двата отбора. Всеки трябва да напише един пост без точно определен ред. За търсачите - нека хвърлят зар да се знае кой хваща снича, за може да има официален край на мача. Всички участвали в Куидичния мач да получават по +1 стат на всички статове (тип уроците, но с лека корекция). Не е нужно да има Куидична купа.
Промени в дуелите:
В самото начало на дуела, преди да се започне да се пише, двамата участници хвърлят зар - зара определя победителя. Пишат се пак по два поста, като се знае към чия победа са фокусирани постовете. По 1 магия и за двамата пишещи.
Изключение: Ако се пише дуел за развитие на герой/ сюжет, където точно определен трябва да победи - описва се първоначално в темата без хвърляне на зарове. Остатъка от дуела протича по същия начин.
Работи си добре, така както е. Все пак е хубаво да оставим един леко състезателен елемент, който така или иначе не опира до оценяване. Също така е сплотяващо за дома.
Яна Вълканова, Вихрен Вокил, Юлий Звездинов, Рея Папандреус, Маришка Боршош, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.
Зинаида Кражова написа:Няколко предложения от мен базирани на снощната дискусия:
Промени в Куидича:
Промени в дуелите:
Благодаря, ще помисля по предложенията!