+10
Пейо Желев
Юлий Звездинов
Маришка Боршош
Косара Вълканова
Вихрен Вокил
Илиян Георгиев
Арина Орлова
Рея Папандреус
Ясен Тошев
Разказвачът
14 posters
Попитай/предложи/оплачи се
Маришка Боршош- Ученик, шести курс, дом "Лъч"
- Вид на героя : Човек
Галеони : 67
Опит : 0 т.
Ниво :
Бобчета :
аз имам още едно предложение
предлагам форумната година да е с по-дълъг срок, тъй като всички имаме и работа, и ангажименти... а и много бързо ще ни остареят героите така, а би било забавно да са по-дълго тийнейджъри и да си развиваме драмите докато са ученици :д
предлагам форумната година да е с по-дълъг срок, тъй като всички имаме и работа, и ангажименти... а и много бързо ще ни остареят героите така, а би било забавно да са по-дълго тийнейджъри и да си развиваме драмите докато са ученици :д
Арина Орлова and Филип Болярски харесват този пост.
Люба Бюлбулева- Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
- Вид на героя : Вийла
Галеони : 256
Опит : 80 т.
Ниво :
Бобчета :
На мен ми харесва доста прехода на време, но бих удължила с месец може би.
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Галеони : ∞
Опит : ∞
Ниво :
Хм, да, може да се помисли да се удължи с още месец.
Юлий Звездинов- Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 6
Опит : 29 т.
Ниво :
Бобчета :
Хм, да може примерно да се даде една седмица между декември и януари само за коледната ваканция. Така ще може да се развиват истории през Коледа.
Ниво :
Юлий Звездинов написа:Хм, да може примерно да се даде една седмица между декември и януари само за коледната ваканция. Така ще може да се развиват истории през Коледа.
То като цяло календарът е ориентировъчен - не значи, че трябва да започнете и свършите РП-то в една седмица.
Илиян Георгиев- Ученик, пети курс, дом "Лъч"
Галеони : 2
Опит : 0 т.
Ниво :
Бобчета :
Тема/място, където като си пишем точките да пускаме линк към темата,за да си получим точките
Юлий Звездинов and Люба Бюлбулева харесват този пост.
Ниво :
Илиян Георгиев написа:Тема/място, където като си пишем точките да пускаме линк към темата,за да си получим точките
Ами, приема се. И преди съм го обмислял, но вече ситуацията с точките стана толкова неуправляема, че не мога да следя всичките теми. Ще пусна скоро съобщение за новата организация, включително онова, което говорихме по-рано за бонуси в случай на повече от 2 поста на човек в тема.
Юлий Звездинов, Илиян Георгиев and Люба Бюлбулева харесват този пост.
Ниво :
Бобчета :
Това освен предложение е и покана XD
Предлагам в предвид ситуацията в Мунгав (стига Тишо да е навит) да се появяваш в теми които прецениш като Разказваш и да ни мяташ Проблем свързан с ГСЛ (примерно както ние са се събираме в Призрачния лес, да се окаже че горатa е патрулирана от лоши неща във кахут с вийлите)
Така хем ГСЛ се чувства по живо, хем ни хвърляш интересен кървбол, който не очакваме, хем доразвиваме ситуацията.
Може и да не е пост на Разказвача, а просто дм до някой от участниците
П.П покана е защото каня да го прави Тишо в мои теми XD
Предлагам в предвид ситуацията в Мунгав (стига Тишо да е навит) да се появяваш в теми които прецениш като Разказваш и да ни мяташ Проблем свързан с ГСЛ (примерно както ние са се събираме в Призрачния лес, да се окаже че горатa е патрулирана от лоши неща във кахут с вийлите)
Така хем ГСЛ се чувства по живо, хем ни хвърляш интересен кървбол, който не очакваме, хем доразвиваме ситуацията.
Вихрен Вокил, Ела Благоева, Косара Вълканова and Юлий Звездинов харесват този пост.
Ниво :
Люба Бюлбулева написа:Това освен предложение е и покана XD
Хм, да, преди бях предвидил изрично такава опция - да поискаш намеса на Разказвача. Махнах го, защото ми се стори прекалено трудоемко да пиша всеки път РП с обяснения, но мога да го направя и в свободен текст с кратки инструкции (например "В залата влиза Силвана и казва..."). Това ще е по-постижимо. Чудя се дали е удачно да се намесвам в РП, ако не е поискано. Може би трябва пак да направя такава тема за искания. Вие какво мислите?
Вихрен Вокил, Юлий Звездинов, Исмаил Колимечков and Люба Бюлбулева харесват този пост.
Ниво :
Бобчета :
Аз лично приемам намеса от админ без да съм я поискала.
Предлагам който иска просто да удари палец на това съобщение и така ще знаем поне кои са за
Предлагам който иска просто да удари палец на това съобщение и така ще знаем поне кои са за
Ела Благоева, Исмаил Колимечков and Филип Болярски харесват този пост.
Ниво :
Е, аз мога и да питам за разрешение първо всички участници, а да не им го натрапвам директно. Но може да се направи, да.
Ниво :
Бобчета :
Мисля че само ти го приемаш като натрапване XD
но най лесно тагвай в дискорд за конфирмейшън и после влизай със ритник
но най лесно тагвай в дискорд за конфирмейшън и после влизай със ритник
Вихрен Вокил, Юлий Звездинов and Филип Болярски харесват този пост.
Ниво :
Бобчета :
Ела Благоева and Юлий Звездинов харесват този пост.
Ниво :
Да, това е доста полезно. И под постовете също няма пречка да продължите да си ги пишете както досега! Даже аз, ако не е завършило РП-то, така или иначе мисля да ги пиша и под поста, за да не се обърквам после за кое е дадено и за кое не.
Юлий Звездинов and Люба Бюлбулева харесват този пост.
Ниво :
Бобчета :
Пускам сълза всеки път като някой ми каже кво яко рп си водят в общата стая и не мога да го чета.
Дали не може чуждите стаи да са видими за четене(не за постване) и за други ученици?
Да се мотивираме още повече от яките неща там <3
Дали не може чуждите стаи да са видими за четене(не за постване) и за други ученици?
Вихрен Вокил харесва този пост.
Арина Орлова- Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 35
Ниво :
Бобчета :
Люба Бюлбулева написа:Пускам сълза всеки път като някой ми каже кво яко рп си водят в общата стая и не мога да го чета.
И аз искам да чета, подкрепям.
Юлий Звездинов- Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 6
Опит : 29 т.
Ниво :
Бобчета :
То реално трябва да можем не само да четем РП, но и да пишем в другите стаи, защото някой може да ни е поканил и да ни е пуснал в стаята си. Може би трябва само флууда и темите за обсъждане да са заключени?
Ниво :
Бобчета :
Аз съм файн да останат общите заключени, като ни е поканил някой можем да си отворим отделна тема
иначе не можете да ме стрете да не се бутам НАВСЯКЪДЕ XD
иначе не можете да ме стрете да не се бутам НАВСЯКЪДЕ XD
Юлий Звездинов харесва този пост.
Вихрен Вокил- Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 111
Ниво :
Бобчета :
Да, ще е хубаво РП темите да са видими за всички.Люба Бюлбулева написа:Пускам сълза всеки път като някой ми каже кво яко рп си водят в общата стая и не мога да го чета.
Юлий Звездинов харесва този пост.
Ниво :
И аз си го мислех, така че съм съгласен. Тъй като не знам (а и май не може) темите да са с различни права, ще ги преместя в съответния раздел (подземията, Северна кула, Южна кула).
Люба Бюлбулева харесва този пост.