Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
+11
Омуртаг Дельов
Ина Янакиева
Ела Благоева
Арина Орлова
Исмаил Колимечков
Люба Бюлбулева
Зинаида Кражова
Вихрен Вокил
Сандър Викторович
Яна Вълканова
Юлий Звездинов
15 posters

  Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Юлий Звездинов
  Юлий Звездинов
  Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, трети курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 6
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl40
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 12
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 22
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 11
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 20
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 28

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Ruby

  Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Юлий Звездинов Нед Юли 30, 2023 6:04 pm


  First topic message reminder :

  Между уроците засякох случайно Вихрен в момчешката тоалетна. Това беше може беше единственото място, където Вийлите не ни следваха, но не можех да гарантирам това за момичетата. 

  - Хей Рен, знаеш ли кой ден сме? 
  - Не вече загубих бройката им след всичките тези уроци и тренировки. 
  Днес е 7 ноември. Ина става на 17 години. Трябва да и организираме парти изненада. - вече бяхме говорили за това по рано и бяхме решили, че е чудесна идея.
  - Къде мислиш, че ще е най-подходящо да го направим? 
  - В Общата стая..? Но още не сме обсъдили, как ще заблудим Вийлите? Ще трябва музика, храна, да поканим приятели й от другите домове. Да се украси Общата. И дали всички наши съдомници ще са съгласни или някой ще ни изпортят на Вийлите?

  Както винаги в главата ми имаше хиляди въпроси, които трябваше да обмислим с Вокил преди да организираме партито, но явно шестокурсничка беше мислил за тези неща по рано.

  - Остави това на мен, ще викна подкрепление. Момичетата с радост ще ми помогнат. 
  Да ти си любимец сред момичетата, но май не толкова колкото Исмаил - засмях се аз.

  Вихрен се засмя, но не знам дали смеха достигна до очите му. След това се разделихме. 
  Уроците приключиха бързо, а след това и симулациите. Бях много изтощен, когато се добрах до Общата стая. 
  Рен наистина се беше постарал много и Общата стая беше страхотно украсена с балони, но липсваха някои неща като музика, храна и напитки. 

  - Къде е Ина? - попитах го аз. 

  Знаех, че Ина е групата на Издигнатите с Вихрен и Тервел. 

  - Отиде да се срещне с Арина, тя обеща да я задържи малко и да я довете по-късно. 
  - Добре, с какво мога да помогна?


  __________________________
  Всички приятели на  @Ина Янакиева са поканени на партито. Моля  @Арина Орлова да доведе рожденичката. 

  Арина Орлова, Яна Вълканова, Вихрен Вокил, Ела Благоева, Люба Бюлбулева, Ина Янакиева and Зинаида Кражова харесват този пост.

  Яна Вълканова
  Яна Вълканова
  Ученик, пети курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 31
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl40
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 18
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 16
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 14
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 10
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 22
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 14

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Chocolate 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Яна Вълканова Нед Сеп 17, 2023 12:42 am


  Само ако имаха възможност, такива неща щяха да се случват много по-често, не единствено на рождени дни, които са тайни партита и то не само в смисъл, че са изненада за рожденика. Ако учеха в по-нормални времена, можеха да правят това всяка втора вечер от седмицата и на никого нямаше да му мигне окото. Не учеха в такива времена обаче, та се налагаше да си крадат моменти за забавление както и когато могат и да са доволни от това. Е, доволни бяха, общо взето.

  - Даргов ми е да ви видя всичките тази вечер в такова добро настроение – при тези думи усети как Бранимир забива кинжали в нея - ... почти всички.
  - И ти изглеждаш много засмЯна – обърна се към нея Омо.
  - За смяна още не съм, ще ме извиняваш, защо Оморена ли ти изглеждам?

  Тук няколко души въздъхнаха и потъркаха челата си, защото пъновете не са за всеки, а някои хора ги усещат болезнено като удар с нещо тежко и обществено по главата или поне така реагират. Повечето се разсмяха, де, къде защото им беше смешно, къде за да не ги обидят. Явно щяха да ги изтърпят още известно време, преди да се започне с танците и каквото там правеха хората по купони.

  - Ходил ли си в Бургас, Омо?
  - Мммдааа?
  - Забелязал ли си, че там на вийлите им викат въйли?

  Естествено, това не беше вярно и Яна никога не беше чувала за подобно нещо, бургазлии можеха да спорят с нея по този въпрос, но като цяло в момента много не я интересуваше. Докато се хилеха, всичко щеше да бъде наред. Това я караше да си мисли, че може би има някаква надежда за тях, за всички тях, да излязат общо взето цели от цялото това нещо. Да запазят колкото се може от себе си и въпреки че с всеки ден ставаха по-уморени, твърдокожи, непреклонни, да им остане желанието просто да се забавляват. Ей така, защото беше хубаво, и защото беше забравено от повечето, и защото се отразяваше добре на всички.

  Вихрен Вокил, Ела Благоева, Ина Янакиева, Лилиян Кардамова, Алина Старков and Омуртаг Дельов харесват този пост.

  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 111
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl42
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 26
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Diamond

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Вихрен Вокил Нед Сеп 17, 2023 4:44 pm


  предимно за @Исмаил Колимечков се касае постът ми.

  Не помнеше кога за последно бе видял някого да се смее така, със сигурност не се бе случвало след началото на учебната година. Затова бе искрено благодарен на Омо и Яна, че превзеха сцената за всеобщо веселие и направиха празника на Ина малко по-весел.  Сякаш заедно с приемането на новите правила, учениците бяха погребали смеха и веселието, така че  в крайна сметка май не им оставаше друго, освен да се забавляват тайно. Внезапно щастието или поне забавлението се бе превърнало в някакво подобие на престъпление, което трябваше да извършват скришом. Нямаше значение дали вийлите им го бяха отнели умишлено или просто не бе сред нещата, на които отдаваха значение и бяха склонни да толерират. Хлапетата нямаше да се откажат толкова лесно от малките удоволствия в училището. Поне това не можеха да им отнемат напълно.  Имаха нужда от едно празненство за душата…”   нямаше как да не забележи, че Исмаил не включи себе си в това число. Но моментът не беше подходящ да го попита от какво би имал нужда той, макар да подозираше отговора, не искаше да помрачава настроението на Рошавия. Настроение, за което много добре знаеше, че е просто маска, параван, зад който удобно бе свикнал да се крие приятелят му, но щом той бе решил да е така, Вихрен нямаше да му пречи. Нямаше да разваля фасадата, която всички бяха свикнали да виждат. Не и след последния им скандал, не би могъл да понесе да не му говори още няколко месеца, особено след неотдавнашните  събития около Колимечков. Макар да се стараеше да не го показваше открито, художникът се безпокоеше за приятеля си. Наблюдаваше го скришом в моменти като този, докато двамата се бяха подпряли на стената и Исмаил привидно се усмихваше. 


  Заедно аплодираха Яна и Омо - героите на вечерта, но Вихрен почти не слушаше шегите им. Вълнуваха го прекалено много други неща, които открай време искаше да обсъди с най-добрия си приятел, но обстоятелствата все не позволяваха. 
  - Хей, Ис… -  започна леко колебливо рижият.
  - Мхммм? -  заяви Колимечков, за да покаже, че вниманието му е било привлечено и слуша внимателно. 
  - Как разбираш, че харесваш някого? -  измънка думите толкова тихо и бързо под носа си, че не бе сигурен дали другото момче изобщо го е чуло. 


  Но внезапната промяна в изражението на Исмаил показа, че съвсем ясно е разбрал въпроса му.

  Яна Вълканова, Ела Благоева, Исмаил Колимечков, Люба Бюлбулева and Ина Янакиева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 35
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 43
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 43
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 45
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 45
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 52
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CheeseКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BananaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 DiamondКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Birthday1 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Арина Орлова Вто Сеп 19, 2023 6:44 pm


  Докато Ина се наслаждаваше на партито и обръщаше внимание на гостите си, Арина премина през няколко състояния. Първо – оказа се, че да подскачаш в такт с музиката около Сандър не е най-блестящата идея. Не само, че се стовари върху гърба му и го събори на земята, а и трябваше да му обяснява, че странната й дружба с Маша няма нищо общо с него. И, не, изобщо нямаше намерение да го дебне или отвлича, за да го продава на черния пазар срещу дузина желирани ягоди или кроко-жаби. Разбира се, момчето не прие думите й за чиста монета, затова сега й хвърляше погледи от време на време, за да провери ще стане ли обект на ново нападение.

  Второ – да събудиш Алина се оказа равносилно на мисия невъзможна. Ари не само беше предупредила старата си познайница, че я иска на партито, но и бе заръчала да си изнамери доброто настроение. Бе подучула от южнаците, че откакто е в редиците им се държи дърпнато – логично, имайки предвид случилото се в живота й. Но, това караше сърцето на червенокосата да се свива. Все още я помнеше като жизнерадостно момиче, готово за приключения.

  Може би, някой ден пак щеше да открие радостта от живота.

  Трето – да се мотаеш из хората и да си разсеян на парти не е добра идея. Разбира се, виновни за това бяха Омо и Яна – Ари не бе виновна, че тези двамата бяха страшно забавни и, докато се заливаше от смях  се блъсна върху някоя друга невинна душица.

  Еми, соури – риска на купоните.

  Някак си, успя да се завлече до един от по-спокойните ъгли на стаята и не бе изненада да открие киселата физиономия на братчето си там. Данон, пушеше цигара, и гледаше недоволно към снежинката с микрофона.

  - Дарко! Колко е хубаво, че те виждам тук! – изчурулика Ари и се подпря на стената до момчето.
  -  Аха. Щом казваш. – кисел, както винаги.
  - Няма ли да почерпиш сестра си с една цигара? – беше й станало навик да си краде от цигарите му. Даргов явно реши да си спести роднинския спор и просто й подаде кутията със запалката си. Така, червенокосата запали и се ухили. – Благодаря! Я, Ясна е тук! До скоро!

  С танцова стъпка, Орлова се отдалечи към входа на общата на Южен. Успя да пресрешне седмокурсничката и буквално да й се хвърли на врата.
  - Яснаааа! Закъсняяяя! Купона вече започна!
  - Арии, по-спокойно. Закъснях само 10...ъ 30 минути.

  Шестокурсничката я пусна и си дръпна от цигарата. Напълно игнорира шокираното изражение на приятелката си и се ухили. Май, тя не я беше виждала да пуши, но нищо. Така се случваше, когато закъсняваш за тайни партита-рожден ден.


  @Ясна Соколова

  Ясна Соколова, Ела Благоева, Ина Янакиева and Зинаида Кражова харесват този пост.

  Ясна Соколова
  Ясна Соколова
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 39
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl42
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 24
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 40
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Birthday1

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Ясна Соколова Сря Сеп 20, 2023 10:35 pm


  Определено не беше в стила ѝ да се яви толкова късно на партито-изненада, но непредвидени обстоятелства я възпрепятстваха. Непредвидени всъщност беше силно казано. Последните дни бяха прекалено спокойни от гледна точка на малката фурия наречена Вея. Ясна дори си помисли, че първокурсничката е решила да влезе в правия път и да се мирне. Колко се лъжеше. Тази вечер ѝ показа колко много греши. Вместо да се оправя за купона и да бъде от самото начало, Ясна чистеше тоалетната в общата стая, която цялата беше полепнала с парченца плужеци, които магията не можеше да отлепи. Трябваше ръчно, с нещо подобно на шпатула, да ги остъргва от стените и пода. След "успешния" им час по Отвари, малката Геновева беше решила да си измисли своя отвара, която да превръща плужеците в пеперуди. Първокурсничката беше изнамерила отнякъде стотина плужека и ги беше заляла с бъркоча, който беше забъркала. Единственото, което се случи беше да се взривят и изпръскат цялата тоалетна с парченцета, на които се бяха раздробили. Ясна по случайност беше нахълтала точно в този момент и стана свидетел на Големия взрив.

  - Нещо по-важно от това да купонясваш с нас ли имаш?! - личеше си, че Ари беше в топ настроение по начина, по който не спираше да се усмихва.
  - Не бих го описала така, но и не искам да си спомням. Не беше приятно изживяване.
  - Пак ли Вея?!
  - Да. Само това ще каже и не ме питай нищо повече, а ми дай нещо за пиене. - Ясна потърси с поглед Ина и си каза, че трябва да отиде да я поздрави. Видя ѝ се заета и реши да остане с Ари.
  - Ето. - чашата, която червенокоската държеше, я предотстъпи на Ясна и тя я взе и пресуши на един дъх.
  - Чуднооо! А сега ми трябва още от това, каквото и да беше. - Лилавокоската не успя да разбере какво точно беше изпила току-що. Хем миришеше на уиски, хем 
  долови някаква нотка на водка, но пък беше пенливо като бира. Нямаше значение, след това през което беше преминала, нямаше да откаже каквото ѝ предложеха. - А наистина, каква е тази цигара?! Ако са от тези на Исмаил, искам и аз. - подсмихна се и побърза да се огледа за съдомника си.
  - Просто цигара. Искаш ли? Все ще се намери, кой да те почерпи. - Орлова разпери ръце, визирайки всичките хора, които се бяха събрали, които въобще не бяха малко.
  - Благодаря, може би по-късно. Какво изпуснах? Драмите започнаха ли?
  - Драмите никога не са спирали. - като истинска аристократка, Арина скръсти ръце пред гърдите си и изискано дръпна от цигарата. След което, по най-изтънчения начин, издуха дима нагоре.
  - Оу, майка ти би се гордяла с теб и твоите маниери, Ари. - Ясна прихна и се престори, че ѝ се насълзяват очите. След което и двете се спогледаха и се разсмяха още по-силно, крещейки "НЕ! НИКОГА!"
  - Представяш ли си.. света ще изгори, на негово място ще се пръкне някоя гигантска ягода, но майка ми, никога не би направила това. - категорично зачеркна възможността майка ѝ да извърши такова нещо.
  - Знам, знам. - Ясна я придърпа и гушна приятелски. - Голяма... жаба е. - избра да не казва думата, която се появи първоначално в мислите ѝ. Но пък жаба ѝ прилягаше отвсякъде.

  - Крастава при това! - Арина отново избухна в смях.
  - Колко питиета си изпила без мен?! Да знам колко още трябва да изпия за да те догоня. - рече Ясна и се огледа за масата с алкохола, която беше на наблизо. - Ела, ще ми кажеш по пътя... - след което я хвана за ръка и я поведе навътре към тълпата от хора. 

  Арина Орлова, Вихрен Вокил, Ела Благоева, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Симеон Манев
  Симеон Манев
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 26
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl40
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 14
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 15
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 12
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 13
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 22
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 10

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Mint

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Симеон Манев Пет Сеп 22, 2023 2:40 pm


  Малко след Ясна, на вратата на Общата стая цъфна и Симо.
   Беше бесен, че бе закъснял, но и той като лилавокоската имаше основателна причина за това, която обаче реши да не сподели на останалите. Все пак не искаше да се издаде, че практическото домашно по отвари му е гръмнало в лицето, нали? Феликс Фелицисът не си струваше усилията, независимо колко точки за "Северен вятър" щеше да донесе той, но тъй като вече беше заявил желание, а крайният срок за предаване беше на следващия ден, да, Симо наистина трябваше да бърка отвари преди рожден ден. Шишенцето с късметлийската субстанция обаче вече седеше в чекмеджето до леглото му, а остатъка, който не побра в него, той изпи. Няколко капки, които обаче щяха да променят много в следващите няколко часа. Или поне така се надяваше.
   Лицето си той вече бе почистил от саждите, а косата му бе подредена и чиста. Манев носеше любимата си пурпурна риза, а върху нея тъмнееше черният елек от костюма, който щеше да носи на завършването, защото беше достатъчно семпъл да се върже в почти всяка риза в гардероба му. 
   - Честит рожден ден, Ина! - тя се обърна и засия, когато Симо ѝ подаде златистата торбичка с подаръка.
   - Ето те и теб! - момичето прегърна дългокоското, може би окончателно приключвайки своя прегръщащ маратон. Симо трудно можеше да си представи някой, закъснял повече от него самия.
   Привлечена от предмета в торбичката, Ина я разтвори и това "ах", което дългокоското чу, си струваше няколкото безсънни нощи рисуване. Картината в резбованата рамка от дъб изобразяваше тичащата Ина в полета от лавандула, а някъде в далечината можеха да се разпознаят и очертанията на кулите на "Мунгав".
   - Прекрасна е! - очите на Ина проблеснаха с нейното струящо щастие и неподправена благодарност. Тя благодари и изчезна сред тълпата от ученици. Общата стая вече беше претъпкана от хора.
   Манев затърси с поглед някоя позната физиономия, при която да остане. Видя Люба, която все така седеше встрани на диванчето, но прецени липсата на настроение у вийлата и само ѝ махна. Измъчената ѝ усмивка го огря и бързо потъна отново, и момчето затърси компания отново.
   - Я кой дойде навреме! - Симо разпозна гласа на другарчето си от "Лъч" и се обърна. Ясна вече изпиваше първата си чаша вино в компанията на Арина.
   - Неотложен ангажимент, Соколова, видях те как тичаше към Южната кула преди малко. - засмя се Симо и обърна поглед към масата с алкохола, която заемаше пиедесталното си място в Общата стая. - Какво предлага заведението?

  Ясна Соколова and Ина Янакиева харесват този пост.

  Люба Бюлбулева
  Люба Бюлбулева
  Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 256
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 52
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 46
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 52
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 52
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 60
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BananaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CheeseКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Diamond

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Люба Бюлбулева Пет Сеп 22, 2023 3:14 pm


  @Ина Янакиева да те върна на гостите поне

  - И да ми се молиш няма да стане. Знам, че не мога да лъжа но пък мога да си затварям и устата от времеме на време - Изобщо не й беше сега до емоционални разговори, с който и да е. Знаеше че Ина имаше добри намерение, но Люба беше в не добро състояние. Състояние минаващо и в раздразнитетолност. - По добре е да не знаеш.

  - По добре за кой?
  - За теб и пратито, Ина. Няма да се карам с теб сега..
  - Не знаех, че се караме.
  - На път сме.
  - Насочи се към прозореца. Все още идеята да мине през общата не й се нравеше, но пък сега със свидетели..- Приятно изкарване..
  - Къде си тръгнала?

  Ина й препречи пътя и Люба я изгледа на криво. Не се отказваше. Ама то ако беше напълно мекушава, както се изкарваше от време на време нямаше да е издържала толкова дълго край нея. Не можеше да я бутне и да мине през нея... е можеше, но можеше да я хване пак статиката. За това след няколко опита - ще мина, не няма, ще мина, просто смени посоката и се насочи към общата. Ина беше твърде културна, тази идея щеше да е по-успешна.
  - Хей, чакай!
  - Я виж ей там са Ари и Ясна.
  - Сменяш темата.
  - Да, защото я приключих.
  Честит рожден ден, Ина!

  Симо изникна зад южнячката и Люба се възползва да се изниже от разговора. Както и си мислеше, Ина беше твърде културна да се изрепчи на някой или да го игнорира, за да я погне пак. Пък и още хора я спотнаха и се насочиха към нея. Така беше по-добре. Можеше да й е кисело, че не знае... но беше по-добре от колкото да знае за Круциото.
  Сега й оставаше да намери добър момент да се изниже и от партито.

  Арина Орлова, Вихрен Вокил, Алтамира Фелес, Ела Благоева, Симеон Манев, Ина Янакиева and Зинаида Кражова харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 19
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 58
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 72
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 50
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 44
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Cabbage 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Исмаил Колимечков Пет Сеп 22, 2023 10:16 pm


  @Вихрен Вокил

  Как разбираш, че харесваш някой? Дългите му пръсти издърпаха цигара от джоба на износения суитшърт, после кибрита. Едно леко движение на пръстите и беше успял да освободи пламъка от малкото червено топченце. Да го постави до края на белия цилиндър и да засмуче от въздуха. Отдавна не пушеше закупени цигари, неговите бяха по-тънки, с по-лек филтър и дори понякога без, с гоблински тютюн и леки билки, изсъхнали листенца на цветя. Люба го майтапеше, че и на чай може да станат неговите цигари. Вдиша бавно, без да бърза, ума му, които се беше плъзнал из цялата стая сега сякаш се прибра обратно в една концентрична точка, наречена В-и-х-р-е-н, като вихър, като вода, като войн, хм, Вихрен и харесване, харесваше и Вихрен, Ви и въпрос, Ви без въпрос. Синьо око гледащо го през лупа, малко розово за цвят на бузките. Значи е било така, Ви... неговия Ви се интересуваше за харесване... не се майтапеше. 

  Леката червенина полепнала по иначе белите бузки беше в тон с косата му и Ис погледна наред. Ви харесваше някой. И не само. Ви беше направил нещо за някой. 

  Много е неприятно, когато въобще не си глупав. 

  Ис вдиша.

  Издиша. 

   - Ще предположа...че като харесваш някой ти е просто приятно около нея. И че искаш да правиш неща за нея. Да ... организираш неща за нея ....
   - Толкова ли е очевидно?
   - Щеше да ми отнеме повече време без въпроса предполагам. Каза ли ѝ?

  Засмука пак от цигарата и леко я тръсна в изпразнената бутилка от цветна бира. Подкрепи въпроса си с усмивка. Познаваше Вихрен отдавна, но никога не беше и помислял, че приятеля му ще го пита за нещо такова. Просто Ви не взимаше съвети за сърцето от Ис, в това отношение момчетата бяха като деня и нощта.

  Ясна Соколова, Вихрен Вокил, Ина Янакиева, Зинаида Кражова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 111
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl42
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 26
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 42
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Diamond

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Вихрен Вокил Нед Сеп 24, 2023 10:43 am


  @Исмаил Колимечков 


  Те си бяха като деня и нощта в прекалено много отношения, всъщност в толкова много отношения, че понякога искрено озадачаваха околните как изобщо са приятели. Но въпреки всичките им различия или може би точно заради тях, Вихрен изпитваше нужда да знае мнението на Исмаил по значимите за него проблеми, да чуе друга гледна точка или просто някоя шега. Вероятно защото Рошавият заемаше мястото на един от най-важните хора в живота му или просто поради по-богатия си опит по темата, но нямаше много приятели, до които би се допитал по въпроса. Пък и за първи път му се случваше да има нужда от съвет за сърцето си, бе естествено да го потърси тъкмо от Колимечков.


  Можеше да почувства как кръвта нахлува в лицето му и се радваше на възможността да припише изчервяването си на жегата, тълпата, бирата… на всичко друго, но не и на смущението, което всъщност изпитваше от думите на тъмнокосия. Разбира се, че бе прозрачен за него, двамата се познаваха твърде отдавна и прекалено добре, но не бе очаквал да го разчете чак толкова лесно. Или сам се бе издал прекалено лековерно, никога не бе сигурен какъв е случаят, когато стане въпрос за най-добрия му приятел. Но бе факт, че дори без да казва нищо конкретно Исмаил бе разбрал за какво му говори художникът. А дали и други бяха забелязали?


  Поклати отрицателно глава, когато срещна синеокия поглед на приятеля си.
  - Разбира се, че не съм -  призна смутено и премести очи към бирата в ръката си. 
  Ако беше, изобщо нямаше да има нужда да водят този разговор, нали? Отпи глътка от цветната напитка и се опита да се фокусира върху вкуса ѝ, да измести мислите си към безопасна тема, която не го караше да се изчервява и не го изпълваше със смущаващи чувства.
  - Защо? -  избълва облак дим тъмнокосият, Вихрен бе убеден, че може да разпознае ароматът на цигарите му винаги.
  Защо, наистина? Какво го спираше? Потърси с поглед рожденичката, която с неуморната си усмивка приемаше поздравления от поредния гост някъде в центъра на стаята. Толкова много хора ангажираха вниманието ѝ, а той бе просто един скучен художник…
  - Може би малко ме е страх - призна почти шепнешком пред Исмаил и пред себе си.

  Исмаил Колимечков, Ина Янакиева, Зинаида Кражова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 19
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 58
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 72
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 50
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 44
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Cabbage 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Исмаил Колимечков Пон Сеп 25, 2023 11:18 pm


  @Вихрен Вокил  @Зинаида Кражова  @Сандър Викторович

  Ис поклати глава невярващо. Повдигна ръка и прегърна Ви братски - с ръка около раменете, притискайки го леко към себе си. 
   - Ако те е страх, значи ти пука. - каза пчеларя с усмивка и изкара цигарата си, издишвайки настрани от Вихрен - знаеше колко приятеля му ненавиждаше вредния му навик. Другата му въка обаче се стрелна, за да разроши косата на Ви. Можеше да усети страха на най-добрия си приятел. Беше като вкус на върха на езика му и Колимечков знаеше: червенокосия не беше дошъл дори за съвет, беше дошъл, защото се притесняваше, а Ис беше успокойтелния пристън в тези моменти, само на него Вокил можеше да признае слабост, а Исмаил никога нямаше да се подиграе с това. Познаваше семейната среда на Вихрен твърде добре. Наведе се към ухото му. - А и мисля, че и тя те харесва. - Усмихна се рошавия и освободи Вихрен от прегръдката си.

   - И ако ти не направиш нещо, някой ще. - ухили се пчеларя. Вихрен беше зачервил и бузки и уши, но не му попречи да  погледне Ис възмутено.
   - Ти къде? 
   - И аз трябва да се позабвалям, Ви, забравяш, че е купон. - ухили се момчето и огледа стаята. Плавно мина покрай танцуващите и се усмихна на едно съвсем разрошено като него момиченце. Сещате се, опасен характер, мразеща всички, светла коса, прокълната. Ис се приплъзна до нея без да я докосва и Зи повдигна вежда обратно. 
   - Това е за специално за теб. - внимателно постави розовата бирена бутилка в джоба на панталоните ѝ. 
   - Какво е? - попита Зи остро, а Ис се усмихна леко. 
   - Предназначено е за теб и леко забранено, но мисля, че ще се сетиш и сама. Е, успех. - Колимечков се отдалечи и с това задачите му за вечерта приключиха. Когато подръпна познатата бяла тениска, а сините очи се обърнаха към него, Ис беше изпушил цигарата си и изпил бирата си. Желаеше да се разкара от тълпата за няколко минути и знаеше най-добрата идея.
   - Щеше да ми показваш библиотеката си. - ухили се пчеларя.
   - Така е, накупонясва ли се? -незнайно защо Колимечков се почувства по-спокоен пред неговата лежерна усмивка. 
   - Нямаш си и представа. - остави Викторович да го поведе към момчешките спални.

  Вихрен Вокил, Ина Янакиева, Зинаида Кражова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 72
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl37
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 8
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 4
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 8
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Chocolate 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Сандър Викторович Пон Сеп 25, 2023 11:58 pm


  Да организираш тайно парти-изненада и да се ровиш в боклукчарника се оказаха значително по-лесно от това да се измъкнеш от Юлию. Малкият се оказа изключително упорит и със завидните способности да го открива сред наблъсканата с хора обща стая. Явно, или бе прихванал нещо от Маша (аре, не, че втори сталкър щеше да му дойде много), или позицията „велик предводител на купоните” му даваше тази допълнителна сила.

  Това не се хареса на русокосия, но второкурсникът имаше други планове. Не само, че предотвратяваше всичките му опити да се измъкне, но и го назначи да варди радиото. Сякаш, не се намираха в стая пълна с магьосници, а трябваше някой като него да сменя музиката. Явно, откриването на мъгълското нещо му бе лепнало името върху него.
  И най-лошото бе, че Юли постоянно се появяваше с рекуести като: „Ама смени тази песен, много е бавна! Ще приспи и пиян еднорог!” или: „Дай нещо по-модерно! Все пак е парти, а не погребение на пихтиести червеи!”.

  Кукумявки, желирани мечки, летящи катерички и всичко между тях.
  Желанията на някой от гостите не само го озадачаваха, но и се появяваше желанието да скочи от южната кула. Каква бе тази песен: „Ягодов шейк и желирани бонбони”. Ах, май Арина се бе ударила в петите с този алкохол...

  Тъкмо бе някъде между: „аз изчезвам от тук” и „дим да ме няма”, когато Исмаил го намери. Това се оказа идеалното оправдание да се измъкне. Устните му се извиха в лека усмивка, когато го поведе към спалнята на момчетата. Разбира се, всичко по пътя им бе покрито с опаковъчни материали, изрезки от хартия, ножици, материали за рисуване и всякакви странни неща. Леглото на Юлий дори бе затрупано с остъци от умрели балони, плюшени катерици и брокат.

  - Сериозна работа. – подсвирна Ис, веднага намирайки купчината книги, извисяващи се като кула на нощното му шкафче. Момчето хвана най-горната и се засмя. – Как да избягате от огнедищаш дракон?
  - Ъх... – да, върви да обяснаваш, че колекцията ти е странна смесица между оцелей в полеви условия и луди идеи за справяне с откачени хора. – Беше на промоция.
  - Да оцелееш в Кандахар. – докато премигваше чу чуждия смях. – И тази ли е била на промоция?
  - Нещо такова. Никога не знаеш кога ще ти потрябва.. – вече и русокосият се смееше. Май на всички в Мунгав им бе ясно какво бе неговото „все някога може да ми потрябва”.

  Вихрен Вокил, Исмаил Колимечков, Ина Янакиева, Зинаида Кражова and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Исмаил Колимечков
  Исмаил Колимечков
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 19
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 58
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 72
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 50
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 44
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CinnamonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Cabbage 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Исмаил Колимечков Вто Сеп 26, 2023 10:57 am


  @Сандър Викторович


   - "Алпийски шишолетци - отглеждане от яйце до хралупа"? - Ис беше повдигнал поредната книга и веждата му се стрелна към Сандър. Беше седнал на удобното легло. Разхвърлено, но защото собственика му изглеждаше като ставащия рано типаж, чаршафите бяха бели и чисти, а хаоса беше изкуство стига да знаеш кога да спреш. 
   - Ако отида да живея в Алпите?
   - И един шишолетец ти спаси живота, защото знаеш, че се храни с ... пресовани ядки и дребни червеникави плодове, които са отровни за хора, но прекрасни за стомашните сокове на шишолетеца? - Разлистваше дебелата книга и се подсмихна леко. - Имаш ли дори време да четеш? 
   - Ммм, имам, но нито една книга не е "Запознаване с електродинамика" или нещо толкова лудо.
   - Ммм, да не си ми бъркал в чантата, Сандър? - усмихна се рошавия, докато разлистваше, действието го успокояваше и се чудеше дали за Сандър книгите също са бягство от реалността. Знаеше толкова малко за момчето до него, а го чувстваше близък. Човешкият мозък беше най-измамния орган. В един миг си мислиш, че знаеш нещо, а дали наистина е така? 
   - Не, това е лош навик. 
   - Няма да имам нищо против. Само не ме карай да ти обяснявам електродинамика. - усмихна се Колимечков и върна книгата върху кубчината. За какво ли мислеше Сандър вечер с толкова много книги на шкафчето? Къде искаше да отиде? Какво бъдеще виждаше? Или какво не виждаше. - Ти беше от Хогуортс, нали? Тоест от там се прехвърли, но по речта ти мога да позная, че си българин...
   - Да, аз ... преместих се, но съм роден в България.
   - Как беше в Хогуортс? Беше ли различно от тук? - Ис беше седнал по турски на леглото и обърна тялото си към Викторович.

  Лилиян Кардамова, Бранимир Даргов and Арес Морев харесват този пост.

  Сандър Викторович
  Сандър Викторович
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 72
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl37
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 8
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 4
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 8
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Chocolate 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Сандър Викторович Вто Сеп 26, 2023 12:00 pm


  Не говореше за Хогуортс. Поне не и вече. В началото, южнаците го бяха разпитвали и благодарение на това бяха понаучили някоя друга подробност за отношенията му с Маша. Но, с времето, нейната обсесия се бе изтъркала повече от асфалта на околовръсния път. Затова постави сам на себе си това правило.

  - Хогуортс... – първосигналната му реакция бе да замръзне на мястото си и да излъже като крадец, хванат на местопрестъплението. Но, вглеждайки се в чуждите очи, осъзна, че не иска да го прави. Нещо в излъчването на Ис го караше да чувства нетипично за него спокойствие, да свали гарда. - ...беше много по-различно.
  - Различно като отглеждане на алпийски шишолетци или изучаване на принципите на електродинамитаката?
  - Не, не съм ентусиаст и за двете. – засмя се тихо, докато отговаряше и се намести на леглото срещу Исмаил, сядайки по турски.
  - Сигурен ли си? С тази колекция, човек би си помислил друго.
  - Определено, ще те оставя да обясняваш електродинамиката на някой, който може да те разбере. – вече и русокосия се усмихваше. Дори напълно бе забравил всичко за „не се доверявай на никой” и „внимавай кви ги говориш” - Замъкът бе много по-голям и лъскав, обстановката бе като от онези средновековни филми, в които не знаеш какво ще изскочи от зад стълбището, за да те захапе. Беше ми като дом, докато не беше.

  И тъй като искаше да пропусне, обичайните въпроси от рода на „какво се случи”, продължи:
  - Учителите бяха по-изискващи, нямаше вийли.. – да, това определено го броеше в плюс за старото му училище. Уви, вече бе късно да напише протесно писмо към директора и да предложи да ги замени с домашни духчета. - ...но и тук не е зле. Компанията ми харесва.
  Вярно описанието на ситуацията бе зашита със златни конци, но второто си бе вярно.
  - Ами ти, винаги ли си искал да учиш тук? – изстреля първия път въпрос, който му дойде на ум. Ъх, май бе позабравил как се води нормален разговор. Време му беше да изстърже ръждата.

  Лилиян Кардамова and Бранимир Даргов харесват този пост.

  Зинаида Кражова
  Зинаида Кражова
  Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 151
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl42
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 30
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 30
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 32
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 32

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BananaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Ruby

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Зинаида Кражова Вто Сеп 26, 2023 7:07 pm


  Изгледа Ис тъпо, но той не обърна внимание, а просто се врътна и закрачи в обратната й посока. Извади бутилката от джоба си и я огледа. Така, розовата течност не й говореше нищо. Пък и специално за нея… Отвори шишето и помириса течността. Ухаеше на лак за дърво, вакса и махагон. Отдръпна го от себе си, мигайки объркано. Огледа се наоколо и видя Омо, който седеше скатан в единия ъгъл. Закрачи към него. Сръчка го с пръст по рамото:
  -На какво ти мирише това?- обичайната й тактичност.
  -Ъъъъ…
  Той взе шишето и тръгна директно да пие от него. Тя бутна ръката му и го спря.
  -Помириши, не да го пиеш,- каза му.
  -Опс, извинявай,- ухили й се и забоде нос в шишето.
  Докато вдишваше течността й подаде пликчето си с виолетки. Зина не обичаше сладко, но все пак си взе бонбон.
  -Мирише на графит, шоколад и…,- повдигна едната си вежда Дельов и се спря.
  -И?
  -Катерица?
  Двамата се спогледаха, мигайки бавно един срещу друг. Кражова взе шишенцето от ръката му.
  -Мерси,- отсече и закрачи в обратната посока.
  -За нищо! Предполагам… ама, че странно миришеща напитка,- измрънка си момчето.
  Третокурсничката влезе в стаята им с Рея почти с крак. Там нямаше никой разбира се и за късмет. Затапи шишенцето и го скри в гардероба си. Пое си дълбоко дъх и си каза:
  -Любовна отвара… сериозно ли?
  Потърка очите си с ръка и въздъхна недоволно. “За какво ми е това нещо?”, попита на ум и бавно пое обратно към празненството. Ясно й беше, че и да попита директно Исмаил за отварата, той нямаше да й отговори нищо смислено. Особено сега.

  Лилиян Кардамова, Бранимир Даргов and Арес Морев харесват този пост.

  Ясна Соколова
  Ясна Соколова
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 39
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl42
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 24
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 28
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 40
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Birthday1

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Ясна Соколова Сря Сеп 27, 2023 10:24 am


  @Симеон Манев  @Арина Орлова  @Ина Янакиева  - Явно всичко, което ти хрумне. Изборът е голям, благодарение на Исмаил. - отговори му Ясна и с ръка посочи масата с бирити, които Исмаил беше приготвил. - Аз си избрах тази. - и надигна бутилката, която държеше. 
  - И какво ти се падна? - попита Симо.
  - Ами тази бира... се оказа с вкус на меденки или нещо такова. - засмя се лилавокоската и Ари, която си пийваше точно от своята чаша едва не се задави.
  - Само внимай, че ще те вкара в беля, Соколова. - през смях рече червенокоската.
  - Оу, това е повече от сигурно. - засмя се и Манев.
  - Ами да, за какво сме иначе тук. - пошегува се търсачката. - Нали трябва да пазим репутацията си.
  - На вечно забъркани в някоя беля? - невинно предположи Орлова.
  - Как, ние не правим такива неща. - Симеон размаха реце и отрицателно поклати глава.
  - Чакайте! Ей сега идвам. - Ясна забеляза, че рожденничката беше приключила разговора, който водеше и гледаше умислено към, момичето което ѝ беше обърнало гръб. Остави приятелите си от Северен вятър и побърза да хване Ина, докато все още някой не я беше отмъкнал. - Инааа... - връхлетя я и радостно я поздрави за рождения ѝ ден. - Честит рожден ден! Съжалявам, че закъснях. Непредвидени дела ме задържаха в общата стая на Лъч. - обясни и ѝ подаде малката квадратна кутийка, която извади от джоба на мантията си. - Направих я за теб. - след което я подаде на шестокурсничката.
  - О, благодаря. Нямаше нужда. - скромно отвърна южнячката и се зае с капака на малката кутия. Повдигна го и с пръсти извади шарената гривна с муниста, която Ясна ръчно беше направила за нея.
  - Свети в тъмното. - обясни седмокурсничката и въодушевено се усмихна. - Надявам се да ти харесва. 
  - Разбира се, че ми харесва. - отвърна момичето и отново ѝ благодари за подаръка. 
  - Но ако не ти харесва, не си длъжна да я носиш. Знаеш. - смигна ѝ Соколова.
  - Неее, харесва ми. 
  - Добре, ако имаш време, аз ще бъда при Ари и Симо. Можеш да дойдеш при нас. Но знам, че днес си главната героиня и не искам да ти отнемам от времето. Без това е и лудница.
  - след което Ясна се насочи обратно към верните ѝ приятели, които така силно се заливаха от смях, малко по-встрани от нея.

  Симеон Манев, Люба Бюлбулева and Ина Янакиева харесват този пост.

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 35
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl41
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 43
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 43
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 45
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 45
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 52
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 WatermelonКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PizzaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CabbageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 CheeseКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BananaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TuttifruttiКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 HoneyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 DiamondКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Birthday1 

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Арина Орлова Чет Сеп 28, 2023 12:25 am


  На Ари й бе забавно как Симо веднага бе сравнил общата стая на Южен със заведение. Истината бе, че южняците се бяха справили изключително добре с изненадата за Ина. Имаше всичко – от странни балони, омагьосани да прилитат лениво във въздуха и да кражат около главите на хората, конфети, надписи, банери до изобилие от храна и цветни бирички.

  Това последното беше много готино. Исмаил, отново бе надминал себе си. За сега червенокосата бе попаднала на такава с вкус на ягоди, солен карамел и нещо странно като изгорен въглен и канела.
  - Е, ще си опиташ ли късмета? – засмя се Орлова и посочи страничната масичка, където бяха оставени касетките с бири. Момичето се усмихваше, но всъщност искаше да подбутне седмокурсника да се включи в купона. Все пак, не можеше само тя и Соколова да се излагат порядъчно на партито на бестито. – Или те е страх?
  - Няма такова нещо. – заяви Симо и грабна бутилка със зелен надпис. Завъртя я в ръцете си, търсейки някакъв надпис или описание на това какво се намира в нея, но такъв нямаше. Затова отпи от нея и съобщи след две секунди. – Брукселско зеле.
  - Дали има и бира с вийли. – червенокосата, малко бе попрекалила с алкохола и сега по бузите й бяха избили розовеещи петна, а очите й блестяха по-силно от всякога. Вече в главичката й се развиваха странни сценарии от това как дузина лелички преследват ягодовият й мъфин. Затова най-логичната защита бе да ги превърне в нещо нелепо като бира.
  - Съмнявам се. – отвърна момчето и се засмя с нея. Той, обаче не знаеше за лудите идеи, които се въртяха в главата на севернячката. И по-добре. Тогава със сигурност щеше да избяга с писъци.

  И, докато Арина се чудеше дали да му предложи нещо абсурдно като да й намери ягодов стол или да поръча песен с носорози, Ясна се върна в точния момент. Както винаги.
  - Намери ли Ина? – заозърта се Ари, докато седмокурсничката грабна изоставената си бутилка.
  - Да! Подарих й подаръка...а вие защо ме гледате така? Да не се забъркахте в някоя беля, докато ме нямаше? – по-голямото момиче се засмя и поклати глава, след като не получи бърз отговор.
  - Нееее, тъкмо обмисляхме възможностите... – рече Ари и я потупа по рамото. – Като новопоявила се, ти давам възможността първото предложение да е твое.
  Трябваше скоро да намери Ина, че съвсем щеше да се отплесне и да забрави да й подари подаръка си. А, това щеше да по-лошо от мишки, удавили се в ягодовото й сладко.

  Ясна Соколова, Симеон Манев, Ина Янакиева and Лилиян Кардамова харесват този пост.

  Димитра Василева
  Димитра Василева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 71
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Untitl37
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 6
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 4
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 2
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 2
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 4

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Pear

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Димитра Василева Чет Сеп 28, 2023 5:04 pm


  Алина се отказа и се върна в леглото, оставяйки Димитра да виси на вратата с нескрита изненада. "Как така събра сили да стане и да се оправи, пък после се отказа?" - недоумяваше от вратата момичето. Станала веднъж, на нея ѝ трябваше да продължи да се движи. Обикновено не толерираше излежаването. Но сега не бяха обикновени обстоятелства. Не бяха обикновени дни... Животът им се бе превърнал в кримка. 
  "Пфу! Няма да я мъча. Ако бях на нейно място щях вече да съм си теглила майната. Старков явно и за това нямаше сили, та си се метна със все дрехите обратно между завивките. Ами... Надолу освен..."
   Поогледа за последен път подаръка си и се гмурна в живота, който бликаше в общата стая. 
   
   Пълната противоположност на това, на което беше свидетел досега. Интересно ѝ бе дали Ина се забавлява. "Тя го заслужава." Мила и крехка, нейната сила бяха грижовността и добротата, които устояваха на превратностите на тийнейджърския живот, било то и в магическия свят. За разлика от Миа, тя нямаше нужда да изгражда стени и да се държи злостно, от страх да не я наранят. Тя просто си беше... Ина. И това влияеше на околоните. Беше допринесла за очовечаването на "Социопата Миа" и след шест години, резултатът беше видим дор сега - доброволно се отива на групово събитие, при това с желание за комуникация. Доброто настроение, рядкост напоследък, бе заразно и се поглъщаше като шарени хапчета на техно парти.
   Димитра се зоглежда из стаята, в опит да намери съквартирантката си. Компанията се беше разрастнала и вече виждаше познати физиономии от "Северен" и "Лъч". Сандър, отзивчиво подаващ питиета до преди малко, сега нещо не се виждаше много-много. "Ще се обслужа сама. И без това се скъпеше за количеството в чашата ми..." 
   Отправи се към импровизираният мокър бар и си наля от първата бутилка, попаднала между пръстите ѝ. Взе чашата си и отпи, поклащайки плетената композиция на два пръста от свободната си ръка. Когато откри целта си се впусна с целеустремена крачка, за да не рискува да я изгуби пак.
   
   - Ина! - подвикна, над музиката. - Ина, имаш ли секунда?
   Лявата ръка на Василева беше извита зад гърба ѝ, а дясната размахваше насам-натам, без да разлее и капчица алкохол. Ухили се идиотски и прехвърли непохватно едната си ръка през рожденичката. 
   - Честита да си съквартирантке! - прошепна в ухото ѝ. - Смях и слънце, под което да цъфтиш, нестихваща муза да рисуваш, любооов, която да те изгаря иии още нещо. - отдръпна се, смигна лукаво, след което откри подаръка. - Не е нещо специално, но знам, че нямаш от тези... Едната разсадих от моите, защото си спомням, че ме пеше питала веднъж, а другите две вардя от магазина на леля... Боже, трудно е да скрие човек нещо от теб в стаята! - засмя се нервно. - Калъфът го е правила моя роднина... Надявам се да ти хареса...
   - О, Миа, прекрасно е, благодаря! - възкликна Янакиева и я прегърна, което накара съученичката ѝ да се почувства леко неловко. Все пак, топлината, която се разля по тялото ѝ я накара да омекна. Ето така действаше Ина - превръщаше и камък в течен шоколад.
   - Слушай сега, време ти е да се напиеш. Сандър зачезна някъде, за това предлагам да стартираме с по две текили и после да танцуваме все едно никой не гледа. Какво ще кажеш?
   Димитра - Покварата. Едно от много лица на софианката. Нямаше как... Все пак, траснала в епицентъра на нощния живот на столицата - с единствени верни другари - чашката и добрата музика - тя просто бе намерила своята ниша за оцеляване в мъгълския свят.


  @Ина Янакиева

  Яна Вълканова, Борис Захариев, Симеон Манев, Юлий Звездинов and Ина Янакиева харесват този пост.

  Ина Янакиева
  Ина Янакиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Coin10 230
  Ниво : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 1311
  Статистики :
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Streng10 Сила: 74
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Shield10 Издръжливост: 86
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Brain10 Интелигентност: 90
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Runnin10 Ловкост: 90
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Magic-10 Магия: 104
  Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Clover10 Късмет: 72

  Бобчета : Кой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChocolateКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SausageКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BananaКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 DiamondКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 EmeraldКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 AppleКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 MangoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 RubyКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BlueberryКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 PearКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 TomatoКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 ChiliКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 SapphireКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 BaconКой става пълнолетен? Партиииии.... - Page 2 Cinnamon

  Re: Кой става пълнолетен? Партиииии....

  Писане by Ина Янакиева Чет Сеп 28, 2023 10:57 pm


  @Димитра Василева @Арина Орлова @Ясна Соколова @Симеон Манев


  Танцът с Омо беше приключил, малкото й гушкане с Вихрен също, защото отново бе отвлечена от някого. Разменяше усмивки, прегръдки и любезности, като се отново се опитваше да поговори с всеки, почти не й се получаваше. Но се опитваше. Както се опитваше да не мисли, че нещо не беше наред с Люба...
  Хубаво бе, че хората бяха започнали сами да я издирват, а тя не бе особено трудна да се забележи - руса и нисичка. И ухилена до уши.
  Симо, Ясна, Миа.
  Докато Миа говореше за текилите, Ина си сложи гривничката от Ясна. Може и да не отиваше напълно на сегашният й аутфит, но не й пукаше. Обичаше всякакви такива джунджурийки и аксесоари. От всичко, което притежаваше то колекцията с гривни и обеци беше най-голяма и наистина се радваше на подаръка.
  Всъщност всички подаръци й харесваха изключително много и беше много мило от страна на приятелите й.

  - Знаеш ,че нямаше нужда.. - прошепна Ина на Миа, като гушна плетивото с трите малки саксийки. Помириса ги, билки. Определено щяха да влязат в полза. Пък и с Миа наоколо си знаеше, че няма да ги убие, ако тя самата не можеше да се грижи за тях, то Василева щеше да им мята по едно около.
  - Не, не... определено нямам. - засмя се Ина.
  - Ооо имаш! Не всеки ден ставаш на 17! Затова... нека те запозная с моята приятелка текилата!! - смигна й шестокурсничката.
  - Забравии. Ако изпия и един шот ще съм... под масата. Ще пропусна такива представления и приключения тази вечер. - искаше й се да помни рожденият си ден поне малко. Засмя се на изражението на Миа, прегърна я отново и я поведе към една друга компания. - Но мисля, че знам кой може и да иска да се срещне с другарката ти Текила. Аз ще съм на шарена бира.
  - Шарена бира? Опита ли ги? - ухили се Арина, когато Ина и Миа се включиха в компанията на Ари, Симо и Ясна.
  - Само една, но имам намерение да пробвам и други. - усмихна им се Ина и си прегърна бестито, като я целуна по бузата. Ари почти я вдигна във въздуха. - Оооо, пусни мее!!
  - Какви са тези бири? - попита Миа, като очевидно не й бе чак толкова комфортно да бъде в по-голяма компания.
  - Исмаил е направил всякакво вкусови бири. Взимаш си нещо и като с бобчетата - каквото ти се падне, късмет. - обясни Ясна, като завъртя бутилката на Симо към Миа на която пишеше "брюкселско зеле".
  - Иуу. - Янакиева се подсмихна. Очичките на Димитра обаче светнаха.
  - Не мърдайте! Имам идеалното нещо за случая! - заяви тя и изчезна от общата стая. Върна се като набързо разпръсна хората, които й се пречкаха, а Ина, Ясна, Симо и Ари я гледаха любопитно. Пред тях на масата бе стоварена някаква "рулетка". Имаше място за около десет чашки, малко махало в средата, което човек върти и няколко надписа "Пропускаш ред" "Пиеш два шота" "Избери си шот". Иначе - каквото ти се падне.

  - Ще си налеем от няколко бири в чашите, всеки върти и каквото му се падне. - заяви Мира, като извади и бутилка текила. - Както и това!!
  - Ооо не.. Миа! - прошепна Ина, като гледаше с недоверие текилата, от къде я беше дори измъкнала. В началото си мислеше, че съквартирантката й доооняякъъдее се шегува, сега знаеше ,че не е шега. Можеше само да се надява на късмета си.
  - Ще е забавно! Или нещо такова. - тя взе две бири от тези на Ис и наля в чашки, а Симо сипа щердо в две от своето брюкселско зеле, уфф! Може би и текилата бе за предпочитане пред това.

  Зинаида Кражова, Лилиян Кардамова and Димитра Василева харесват този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:43 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!