Между уроците засякох случайно Вихрен в момчешката тоалетна. Това беше може беше единственото място, където Вийлите не ни следваха, но не можех да гарантирам това за момичетата.
- Хей Рен, знаеш ли кой ден сме?
- Не вече загубих бройката им след всичките тези уроци и тренировки.
- Днес е 7 ноември. Ина става на 17 години. Трябва да и организираме парти изненада. - вече бяхме говорили за това по рано и бяхме решили, че е чудесна идея.
- Къде мислиш, че ще е най-подходящо да го направим?
- В Общата стая..? Но още не сме обсъдили, как ще заблудим Вийлите? Ще трябва музика, храна, да поканим приятели й от другите домове. Да се украси Общата. И дали всички наши съдомници ще са съгласни или някой ще ни изпортят на Вийлите?
Както винаги в главата ми имаше хиляди въпроси, които трябваше да обмислим с Вокил преди да организираме партито, но явно шестокурсничка беше мислил за тези неща по рано.
- Остави това на мен, ще викна подкрепление. Момичетата с радост ще ми помогнат.
- Да ти си любимец сред момичетата, но май не толкова колкото Исмаил - засмях се аз.
Вихрен се засмя, но не знам дали смеха достигна до очите му. След това се разделихме.
Уроците приключиха бързо, а след това и симулациите. Бях много изтощен, когато се добрах до Общата стая.
Рен наистина се беше постарал много и Общата стая беше страхотно украсена с балони, но липсваха някои неща като музика, храна и напитки.
- Къде е Ина? - попитах го аз.
Знаех, че Ина е групата на Издигнатите с Вихрен и Тервел.
- Отиде да се срещне с Арина, тя обеща да я задържи малко и да я довете по-късно.
- Добре, с какво мога да помогна?