Този ден не можеше да започне, продължи и свърши по лошо от това, което й се изтърси на главата.
Можеше ли?
Ооо, Колева я бе подхванала още от сутринта да й съобщи "хубавата" новина. Жената беше изпуснала три от годините мъчение, които й бе стоварило летенето със северняците и не знаеше... но Яна знаеше!
Само да намерешебившият капитанът на отбора на "Северен вятър", щеше да й оскубе перушината. Нейната, на метлата й, на Арина и на всеки един от куидичния отбор, който й се окажеше на пътя в близкия час - два.
Капитан на отбора!
Тя!
Люба!
Как така я бяха натирили така, нали уж беше временен заместник?
- ЯНА! НЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ МЕ ЧУВАШ, МОГА И ПО-СИЛНО - Момичето летеше доста високо. Гласа на Люба обаче беше силен и без магическа подкрепа - когато беше спокойна, а когато е ядосана... Метлата трепна изненадано, чу я - СВАЛИ СИ КЛЬОЩАВИЯ ЗАДНИК ТУКА!
- Абе като те слушам май по-добре да остана тука!
- МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ, ЧЕ МОГА ДА ТЕ СВАЛЯ ПО БЪРЗИЯ НАЧИН!
- Добре де, добре!
Спускането й беше плавно и спокойно.
- Какво?
- КАК ТАКА НАПУСКАШ ОТБОРА!
- Аз...
- Не на мене тия! - въпреки скъсената дистанция продължаваше да вика по по-голямото момиче. Нямаше значение кой слуша и колко отдалеч се чува - Мъчи ме пет години да попълвам и сега ще се изнизваш като пръдня из мокри гащи? На всичкото отгоре си измиваш ръцете в МЕН като капитан! Начи ако те видя около игрището и не като част от отбора... няма да ожеш да си седнеш на задника от блъджъри!
@Яна Вълканова успех XD
Можеше ли?
Ооо, Колева я бе подхванала още от сутринта да й съобщи "хубавата" новина. Жената беше изпуснала три от годините мъчение, които й бе стоварило летенето със северняците и не знаеше... но Яна знаеше!
Само да намереше
Капитан на отбора!
Тя!
Люба!
Как така я бяха натирили така, нали уж беше временен заместник?
- ЯНА! НЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ МЕ ЧУВАШ, МОГА И ПО-СИЛНО - Момичето летеше доста високо. Гласа на Люба обаче беше силен и без магическа подкрепа - когато беше спокойна, а когато е ядосана... Метлата трепна изненадано, чу я - СВАЛИ СИ КЛЬОЩАВИЯ ЗАДНИК ТУКА!
- Абе като те слушам май по-добре да остана тука!
- МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ, ЧЕ МОГА ДА ТЕ СВАЛЯ ПО БЪРЗИЯ НАЧИН!
- Добре де, добре!
Спускането й беше плавно и спокойно.
- Какво?
- КАК ТАКА НАПУСКАШ ОТБОРА!
- Аз...
- Не на мене тия! - въпреки скъсената дистанция продължаваше да вика по по-голямото момиче. Нямаше значение кой слуша и колко отдалеч се чува - Мъчи ме пет години да попълвам и сега ще се изнизваш като пръдня из мокри гащи? На всичкото отгоре си измиваш ръцете в МЕН като капитан! Начи ако те видя около игрището и не като част от отбора... няма да ожеш да си седнеш на задника от блъджъри!
@Яна Вълканова успех XD