+33
Буря Синеморска
Еньо Хаджиконстантинов
Варна Дорадо
Мора Гьонова
Адам Хо
Доротея Дрекова
Биларон Осмицата
Ела Благоева
Катерина Илич
Владислав Аршавин
Косара Вълканова
Алцек Шарков
Тамара Язова
Илиян Георгиев
Пейо Желев
Тервел Шаханов
Ясна Соколова
Калоян Раев
Димитра Василева
Симеон Манев
Арина Орлова
Зинаида Кражова
Юлий Звездинов
Геновева Самарджиева
Люба Бюлбулева
Исмаил Колимечков
Иглика Полязова
Зигфрид Херман
Алина Старков
Игнат Зеленогорски
Ина Янакиева
Вихрен Вокил
Разказвачът
37 posters
Търся другарче за роулплей
Ясна Соколова- Странстващ
- Вид на героя : Човек
Галеони : 39
Опит : 59 т.
Ниво :
Бобчета :
Катерина Илич написа:Възрастен си търси възрастен, за някакви възрастни работи. Такива авторът не е писал до сега, и хич не знае как да се държи, така че потенциално може да е много тегаво ако не е планирана развръзка
Взимам теее!
Косара Вълканова харесва този пост.
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 11
Опит : 14 т.
Ниво :
Бобчета :
-открад-Владислав Аршавин написа:Здравейте! Абсолютен новобранец съм в този форум, но всичко тук ми се вижда доста интересно. Веднага след като прочетох основната информация ме обзе носталгия. Преди много (ама наистина много) години съм участвал в подобни РП форуми. Таааа.... Ако някой иска да участва в РП с мен, да каже.... Героят ми е новопостъпил в Мунгав, какъвто съм и аз Разбира се като новак дано нямате големи очаквания. Все пак обаче се уча бързо и съм склонен да приемам съвети и насоки относно воденето на евентуален РП
Владислав Аршавин харесва този пост.
Ела Благоева- Ученик, четвърти курс, дом "Лъч"
Галеони : 327
Опит : 20 т.
Ниво :
Бобчета :
Една закъсняла ученичка си търси другарче за пристигането...
Едит: взеха ме за тържеството, но ако някой друг си няма другарче за пристигането, може да ми пише.
Едит: взеха ме за тържеството, но ако някой друг си няма другарче за пристигането, може да ми пише.
Симеон Манев- Странстващ
Галеони : 26
Опит : 35 т.
Ниво :
Бобчета :
Търся си възрастен другар или другарка, че си умирам да пиша
Биларон Осмицата- Странстващ
Галеони : 50
Опит : 0 т.
Ниво :
Ами... Ще ми е интересно ! Аз съм нов... Не знам какво правя... Имам нужда от напътствияИглика Полязова написа:Зигфрид Херман написа:Търся възрастни другарче(та) и идея за рп
Откъм другарче мога да помогна, за идея не знам
Доротея Дрекова- Продавач в Билкарница „Еделвайс“, Торбаланово
Галеони : 62
Опит : 3 т.
Ниво :
Бобчета :
Добра среща, другарю!Симеон Манев написа:Търся си възрастен другар или другарка, че си умирам да пиша
Насреща съм за пописване, че и мен ме сърбят ръцете.
Симеон Манев харесва този пост.
Адам Хо- Ученик, трети курс, дом "Лъч"
Ниво :
Търся си другарче за правене на бели
Мора Гьонова and Катерина Мавродиева харесват този пост.
Мора Гьонова- Ученик, първи курс, дом "Северен вятър"
Ниво :
Мора иска от нейде да открадне/купи/убие случайно собственика на определен вид пръчка. Сякаш ли кооператив г-н Хо?
Адам Хо and Катерина Мавродиева харесват този пост.
Адам Хо- Ученик, трети курс, дом "Лъч"
Ниво :
Хм, примамливо предложение. Да се разберем за цена.Мора Гьонова написа:Мора иска от нейде да открадне/купи/убие случайно собственика на определен вид пръчка. Сякаш ли кооператив г-н Хо?
Катерина Мавродиева- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 44
Опит : 16 т.
Ниво :
Бобчета :
Здравейте аз също си търся приятелче за писане, а и не само.Стига да намирам достатъчно време разбира се, ще отговоря на всеки.
Симеон Манев- Странстващ
Галеони : 26
Опит : 35 т.
Ниво :
Бобчета :
Катерина Мавродиева написа:Здравейте аз също си търся приятелче за писане, а и не само.Стига да намирам достатъчно време разбира се, ще отговоря на всеки.
Тукк, пиша ти на лс
Варна Дорадо- Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 100
Ниво :
елоууу.
Варна Дорадо и Дориан Морев, си търсят другарчета за РП от пети курс и нагоре. Възрастните герои също са окей!
Ако някой от тези два героя, ви се стори интересен и имате някакви идеи – драснете! Отворена съм към всякакви предложения, стига да ми звучат забавни за изпълняване. Дори, ако искате някой от тях за враг, или любовен интерес.
Благодаря за вниманието!
Варна Дорадо и Дориан Морев, си търсят другарчета за РП от пети курс и нагоре. Възрастните герои също са окей!
Ако някой от тези два героя, ви се стори интересен и имате някакви идеи – драснете! Отворена съм към всякакви предложения, стига да ми звучат забавни за изпълняване. Дори, ако искате някой от тях за враг, или любовен интерес.
Благодаря за вниманието!
Ниво :
Бобчета :
Някой желаещ да пишем, на тържеството?
Еньо Хаджиконстантинов- Ученик, четвърти курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 39
Опит : 3 т.
Ниво :
Катерина Мавродиева написа:Някой желаещ да пишем, на тържеството?
Хей, Тишо е с ученическия герой. Аз вече писах там, но моето другарче Ванеса явно няма да ми отговори, така че ако искаш мога само да едитна и ти да отговориш след това?
Ниво :
Бобчета :
ок аз вече измислих горе долу, какво да пишаЕньо Хаджиконстантинов написа:Катерина Мавродиева написа:Някой желаещ да пишем, на тържеството?
Хей, Тишо е с ученическия герой. Аз вече писах там, но моето другарче Ванеса явно няма да ми отговори, така че ако искаш мога само да едитна и ти да отговориш след това?
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Галеони : ∞
Опит : ∞
Ниво :
Катерина Мавродиева написа:ок аз вече измислих горе долу, какво да пишаЕньо Хаджиконстантинов написа:Катерина Мавродиева написа:Някой желаещ да пишем, на тържеството?
Оки, едитнах поста. Ето линк към него.
Ниво :
Бобчета :
Някой желаещ за писане на домашни в общата стая, или библиотеката?
Буря Синеморска- Ученик, четвърти курс, дом "Лъч"
Ниво :
Айде!Катерина Мавродиева написа:Някой желаещ за писане на домашни в общата стая, или библиотеката?
@Катерина Мавродиева
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 11
Опит : 14 т.
Ниво :
Бобчета :
Чииииисто информативно, чат-пат си пиша сама, ама ако някой минава и го удари музата, добре е дошъл да се натресе Да си кажа
Ниво :
Бобчета :
И аз влизам от дъжд на вятър, но ако имаш идея може да обсъдим.Косара Вълканова написа:Чииииисто информативно, чат-пат си пиша сама, ама ако някой минава и го удари музата, добре е дошъл да се натресе Да си кажа