Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Рамо Силек

  Рамо Силек
  Рамо Силек
  Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Рамо Силек Coin10 21
  Ниво : Рамо Силек Untitl40
  Статистики :
  Рамо Силек Streng10 Сила: 6
  Рамо Силек Shield10 Издръжливост: 6
  Рамо Силек Brain10 Интелигентност: 14
  Рамо Силек Runnin10 Ловкост: 10
  Рамо Силек Magic-10 Магия: 8
  Рамо Силек Clover10 Късмет: 4

  Бобчета : Рамо Силек Tuttifrutti

  Рамо Силек

  Писане by Рамо Силек Чет Апр 13, 2023 4:59 pm


  "Черното не е само магия"
  1. Име на героя
  Рамо Силек, от клана Силек

  2. Възраст
     В момента на постъпването в училището тук Рамо е 13 години, което по нашите норми си е дангалак, но по надолу ще разказвам защо е толкова възрастен.

  3. Външен вид
     На външен вид, не се отличава много от събратята си, освен същия цвят на кожата има и същите тъмни очи, косата му е средно дълга но поради добре потдържаната прическа наподобяваща       известен английски футболист, трудно може да се определи точния и размер, видимо тъмна на цвят. Самия той определя себе си за секси атлетизен, но жестоката истина е че е на ръба на хилаво 13 годишно момче. Предпочита кожените дрехи и якета, с възможно най много аксесоари от типа на , пръстени, ланци и ред подобни лъскави и не толкова, носи и доста шалове, кърпи, ленти и прилежащите им

  4. Характер
     Ако се вярва на прикаските му , характера му е "чок гьозел" , което не е съвсем неточно, младото момче е силно емоционално и често избира именно този метод са справяне с проблемите си или с други думи празнува силно и шумно, забавлява се като за последно, ако е тъжен реве, като майка му когато готви лучена супа. Ако мога това да опиша като добри чарти, сега лошите са доста конкретни и не много, най отличаващата от всички е, че е доста избухлив и често си навлича неприятности, най вече когато братята му са наблизо, понеже сам да се бие с някой не е логично, заедно са много по силни, има навика да шикалкави, абе направи си лъже и то полу-професионално, също така ако може да се заформи далавера някъде, то най верояно той е включен в нея, има ли възможност се хваща на басове за всякакви глупости и никога не е въпрос на шанс, кой ще спечели, ако е истински ядосан обаче нещата преминават от сприхавост в чиста доза злоба и тогава би ползвал каквото му е под ръка като заклинания, пясък и камъни.

  5. История
     Тук бих могъл да кажа доста неща, но голяма част от тях "Брата вече ги казА" (клик), та зотова нека се насочим към нещата, които са по малко извесни. Истина е че момчетата произлизат от знатен цигански клан, но като всяко стадо и тук има черни овце... добре де по черни овце. За разлика от поголемия си брат рамо обичаше да прекарва доста от времето си като дете, да не кажа почти всичкото преди Хогуортс със пра баба си Елена, която не напразно бе наричана "Проклета вешица" от съселяните и. Бабати Елена живееше изолирано в малка колибка насред дивото, където според нея циганите са най близо до магията и предците си, дали визираше земята от която всички идваме, или Дядоти Иван, който беше закопан в градината не е съвсем ясно, но 9-10 годишния Рамо не го и интересуваше особено, по интересното бе че жената имаше достъп до най различни знания за древна циганска магия и като единствен обръщащ и толкова внимание тя от ранна детска възратс учеше момечето, как се гледа на кафе, как се хвърля боб, как тя разваля магии и най интригуващото от всичко бе, как да впрегне циганската магия за циганско проклятие.

  Мина не малко време и момчетата се отправиха към замъка скрит в Английската зеленина, за щастие езика не се оказа голяма пречка и Рамо разбра че магията си е магия на всички езици, беше удивен как е възможно знанието да му помога толкова много, истината е зе древните цигани са използвали магия само по усмотрение , но тук можеше да се докосне до толкова много и интересни неща, систематизирани и направени така, че да са възможно най лесни за научаване. Две наистина прекрасни години, които можеха да са седем, но кой да предположи че, ако ловиш животните от леса и ги продаваш на връсниците си като домашни любимци е лошо. Добре за да сме 100% откровенни беше сигурен че състезанията кентаври със завързани очи не са хубаво нещо не все пак чак пък наказания. Според момчето, краденето на книги от забранената секция и ученето на проклятия може би бяха това което преля чашата, в крайна сметка само връзките на родителите му не малко пари и още повече бой , отърваха и тримата само с изклюване без затвор, както често го плашеха учителите. И така ето ни тук днес във Българското училище за магия, хем сме си в къщи, хем близо до катуна на Бабати Елена. Ако Рамо знаеше че има този избор одавна да беше се преместил на свой терен


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 
  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Рамо Силек

  Писане by Пейо Желев Чет Апр 13, 2023 5:13 pm


  Одобрен! Разпределен в дом "Южен вятър"!

   Similar topics

   -

   В момента е: Пет Май 24, 2024 1:03 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!