Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Вадим Силек

  Вадим Силек
  Вадим Силек
  Ученик, четвърти курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Вадим Силек Coin10 14
  Ниво : Вадим Силек Untitl37
  Статистики :
  Вадим Силек Streng10 Сила: 2
  Вадим Силек Shield10 Издръжливост: 2
  Вадим Силек Brain10 Интелигентност: 8
  Вадим Силек Runnin10 Ловкост: 12
  Вадим Силек Magic-10 Магия: 10
  Вадим Силек Clover10 Късмет: 2

  Вадим Силек

  Писане by Вадим Силек Чет Апр 13, 2023 11:53 am


  ; Вадим Силек  "„Побеждават онези, които вярват, че могат.“  

  Вадим е първородния син на Рамбо и Есмералда Силек. Младият ром е най големия от тризнаците който спохождат семейство и всички се изненадани че освен него в корема на майка му има още два малчугана . Ранните години на младия Вадим минават доста нормално за човек от неговия етнос .А именно в шляене с връстниците си по родните чукари и правени на неща който изграждат циганския манталитет. Родителските тела не се вясват особено много понеже са много заети със своите отговорни работи. Тук е може би мястото да се каже че рода Силек е стар и доста  магически род. Негови членове има във всичко балкански страни и даже от няколко десетилетия техни представители могат да се видят и в западна Европа.


  През годините когато момчетата ръстът расте и техния род, тримата стават батковци на няколко прекрасни госпожици и живота им се стъжнява с всяка изминала година. Понеже от тях се очаква да се грижат поне малко от малко за тях. Но това е нещо нормално нали ? Лично за Вадим това е много досадна задача и гледа да я избягва като натоварва по малките си братя с това да им обръщат внимание и да се грижат за тях. Може би това е лошо но младият бъдещ магьосник е очарован от историята на рода си. В него е пълно със всякакви магьосници и той обича да обикаля от рода на рода и да слуша техните истории за техните преживявания и да трупа житейски опит. Като цяло момчето изцяло отговаря на името което носи.


  Когато става на девет той излиза за първи път от родното градче и посещава мъгалския свят. А след това преживяване той се чуди как и с кой да посещава нормалния свят по често. Дните му родното градче преминават вече в четене за мъгалския свят и обикаляне роднини да ги пита кога ще ходят в там. Толкова е вглъбен в това че си има бележник в който си отбелязва кой кога ще посещава мъгалския свят. За Вадим този свят е много по невероятен от магьосническия поради страшно много причини. Техния свят е много по голям, много по населен и има толкова много различни хора. Дрехите им са доста по хубави, храната е по разнообразна. Музиката е на съвсем друго ниво. С времето момчето осъзнава че живота на мъгалите е доста по сложен от колкото на магьосниците но това е нормално когато разчиташ на двете си ръце за всичко. Не може да размахаш пръчка и нещата да се случат от самосебеси но пък това е и причината светът им да е толкова различен. Понеже се чудят как да си улеснят живота и в главата на малчугана започват да се зараждат мисли как вкара това улесняване и в магическия свят. хнхх


  Следващите две години минават неусетно за Вадим и той постъпва в Хогуортс голямо нетърпение понеже знае че там той ще придобие много знание което ще може да комбинира със своите идеи който развива в главата си. Но нещата не се развиват както е планува. Или поне не изцяло. Разбира че за да прави иновации , да експериментира с неща ще му трябват финанси и започва да се чуди как да спечели някоя друга монета която да инвестира в бъдеще. Братята му са с него и всеки го влече нещо различно от другия но това е нормално. Но тримата прекарват всяко едно свободно време заедно и гледат да си помагат. Заради подобен ред на мисли и помощ тримата претърпяват десетки наказания от елитното магическо училище понеже виждате ли лихварството не било добродетел. Както и продаването на билки със съмнителен произход или хващането на магически създания с цел продажба. Като това са само част от нещата който трите хлапета бяха правели две години преди да бъдат изгонени от Хогуортс и да останат с пръст в устата.
  Няколко седмици след като хлапетата се прибират имат доста сериозен разговор с главата на семейството и поизтърпяват по няколко доста сериозни наказания но всичко отминава. Това че са изключени от някакво си училище не е кой знае какъв проблем, все пак има още няколко магически училища в светът и ако във всяко изкарат по две години преди да ги изключат то те ще успеят да завършат все някъде. Планът на старейшината е да ги прати първо в Българското училище понеже има най много връзки а когато ги изгонят а това ще стане според него със сигурност до една или две години ще ги прати Дурмщранг а после в Колдовсторец или обратното. И така тримата младежи постъпват в Мунгав
  Характер. Вадим е доста добродушен или поне така изглежда на пръв поглед. Повечето хора виждат усмивката която почти никога не слиза от лицето му и забелязват колко е вежлив  но но тези който го познават добре знаят че това е фасада. Момчето е от хората който биха те купили и продали без да се замисли за това. Не вярва в истинското приятелство но той не вярва много и на голяма част от роднините си . Като цяло за него най важното са париите той самия.  Ако трябва да степенуваме кой са петте неща на който държи най много то те са: Себе си, Парите, Книгите ,Братята си и остатъка от най близкото му семейство.
  Години 13
  Външен вид.  Вадим е доста високо момче за годините  и има добро телосложение. Привърженик е на мъгалската мода и доста често обикаля с маркови дрехи когато не е задължен да е с униформа. Като цяло доста държи на външния си вид и нещо типично за него е че прекалява с парфюмите.


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 
  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Вадим Силек

  Писане by Пейо Желев Чет Апр 13, 2023 3:42 pm


  Одобрен! Разпределен в дом "Северен вятър".

   Similar topics

   -

   В момента е: Нед Май 19, 2024 9:04 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!