Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Верена Ерми

  Верена Ерми
  Верена Ерми
  Лечител
  Лечител


  Галеони : Верена Ерми Coin10 50
  Ниво : Верена Ерми Untitl40
  Статистики :
  Верена Ерми Streng10 Сила: 10
  Верена Ерми Shield10 Издръжливост: 22
  Верена Ерми Brain10 Интелигентност: 6
  Верена Ерми Runnin10 Ловкост: 4
  Верена Ерми Magic-10 Магия: 26
  Верена Ерми Clover10 Късмет: 6


  Бобчета : Верена Ерми MintВерена Ерми SapphireВерена Ерми BlueberryВерена Ерми TuttifruttiВерена Ерми EmeraldВерена Ерми Mango

  Верена Ерми

  Писане by Верена Ерми Чет Мар 16, 2023 10:01 pm


  Верена Ерми 174-17
  1. Име на героя
  Верена Ерми

  2. Възраст
  19 г. р.д. 1 юни

  3. Външен вид
  Гледащи замечнано кафяви очи и кестенява оса, която обикновено връзва на опашка или плитка. Малко по-висока е от средното за годините й В училище носи униформата, но извън него предпочита мъгълското облекло: тениски, дънки, маратонки, кожено яке. понякога, но по-рядко слага рокля или пола. Почити не си слага грим /няма и нужда/, само малко червило и понякога някое и друго бижу.

  4. Характер
  Бунтарка, вироглава, не рядко избухлива. родоотстъпница.  Обикновено говори, каквото мисли и прави, каквото е намислила. Все пак може да бъде разубедена с разумен довод. Романтична, без да е наивна. Апредадеш лияумишлено жална ти майка. Да, злопаметна е. Пълно доверие има само на брат си. Харесва музика, като любими са й Тони Димирова и Щурците и поезия - Яворов и баща и син Славейкови. Не харесва тъмни магии, обаче би ползвала такива на принципа „Огън срещу огън“ Без да е вегетарианка, избягва месото, понягога изяжда някоя и друга пържола. За сметка на това яде и пие доста мляко.  

  5. История
  Родена и израснала в Бургас. Рода Ерми е сред най-старите магически семейства България, датиращо от времето на траките. Известни са с връзките си с мъгълите и спокойно могат да бъдат наречени родоотстърници. В тази връзка дядо й по майчина линия е бил мъгъл, и това я прави със смесена кръв. Първата си магия прави на 6, когато пали огън в домашната камина. Отначало учи в мъгълско училище, където посещава кръжоци по дърворезба и цветарство. На 11 тя и брат й получават писма от Мунгав заминават за училището по магия. Там Верена се пада в дом Северен Вятър и  проявява инвтерес към билкологията, грижата за магически създания и ЗСЧИ. Сега, след завършването си е решила да си даде няколко месеца ваканция, а после иска да работи като лечителка.  

  6. Допълнително
  • Смесена кръв.
  • Брат близнак - Сунар Ерми (клик за снимка), завършил в дом Лъч., кик боксьор и бъдещ археолог
  • В мъгълския свят е шампионка по стрелба с лък и се занимава с уин чун.
  • Има мотор Кавазаки (клик за снимка),  както и собствен грифон на име Борей кръстен на тракийския лог на северния вятър,който след завърлшването си е взела в къщи.

  Ясна Соколова, Ела Благоева and Янтар Вълчев харесват този пост.

  Верена Ерми
  Верена Ерми
  Лечител
  Лечител


  Галеони : Верена Ерми Coin10 50
  Ниво : Верена Ерми Untitl40
  Статистики :
  Верена Ерми Streng10 Сила: 10
  Верена Ерми Shield10 Издръжливост: 22
  Верена Ерми Brain10 Интелигентност: 6
  Верена Ерми Runnin10 Ловкост: 4
  Верена Ерми Magic-10 Магия: 26
  Верена Ерми Clover10 Късмет: 6


  Бобчета : Верена Ерми MintВерена Ерми SapphireВерена Ерми BlueberryВерена Ерми TuttifruttiВерена Ерми EmeraldВерена Ерми Mango

  Re: Верена Ерми

  Писане by Верена Ерми Пет Май 05, 2023 1:14 pm


  Верена Ерми E_iaoa11

  1. Име на героя
  Сунар Ерми
   
  2. Възраст

  18г р.д 1 юни
   
  3. Външен вид. Сунар има светло кафяви очи, черна коса и малка бенка на лявата буза, а също така и чаровна усмивка. Фигурата му е атлетична и добре развита за възрастта му, високх е метър и осемдесет и един обаче още не е стигнал пълните си 185см..Предпочита мъгълското облекло  .и  обикновено се облича в тениска, дънки и маратонки.На показалеца на лявата му ръка по рождение липсна нокът.
   
  4. Характер. Спокоен. Не говори много, обикновено на място. Притежава развито чувство за чест и доколкото зависи от него държи на думата си, стига да не е взета с измама. Държи на близките  и приятелите си. Уважава законите, обаче се води от собствените си принципи и в случай на конфликт, ако няма компромис по-често правилата отстъпват. Вегетарианец, пие малко медовина или вино, но любимо му е обикновена-кока кола, не пуши. Вярва че Авада кедавра е най-лекото от 3 те непростими понве по леко от Круциатус и че смъртна присъда е по-лека от доживоте затвор. Също така макар и роден със ребърна лъжичка никога не е бил глезен и не парадират с това.

   
  5. История. Роден и израснал в Бургас.Родът Ерми е сред най-старите магически семейства България, датиращо от времето на траките. Известни са с връзките си с мъгълите и спокойно могат да бъдат наречени родоотстърници. В тази връзка дядо му по майчина линия е бил мъгъл, и това го прави със смесена кръв.  Отначало учи в мъгълско училище, където посещава кръжок по готварство, единствено момче сред дузина момичета. На 11 той и сестра му получават писма от Мунгав заминават за училището по магия. Там, докато Верена се пада в дом Северен Вятър, то Сунар попада в Лъч. Добър е най-вече в зсчи, история на магията и древните руни. Завършва и в момента е стажант археолог намиращ се на разкопки в Тайланд.
   
  6. Допълнително

  - Бил е двугодишен шампион по дуели
  - В мъгълския свят е много добър кик боксьор и фехтовач. Също така има мотор хонда Не се интересува от куидич
  - Сестра близначка Верена с 15 мин. по малка. Двамата са много близки
  - Баща Кузман Ерми - чистокръвен и собственик на верига ресторанти, закувални и заведения за бързо хранене из целия балкански полуостров;
  - Майка - смесена кръв
  - Собствен грифон казва се Багатур /древно българската дума за рицар / Взел си го е вкъщи.

  Админ: това е неигров персонаж, създаден от потребителя с оглед неговите РП.

  Янтар Вълчев харесва този пост.


   В момента е: Нед Юли 21, 2024 7:18 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!