Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Яна Вълканова

  Яна Вълканова
  Яна Вълканова
  Ученик, пети курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Яна Вълканова Coin10 31
  Ниво : Яна Вълканова Untitl40
  Статистики :
  Яна Вълканова Streng10 Сила: 18
  Яна Вълканова Shield10 Издръжливост: 16
  Яна Вълканова Brain10 Интелигентност: 14
  Яна Вълканова Runnin10 Ловкост: 10
  Яна Вълканова Magic-10 Магия: 22
  Яна Вълканова Clover10 Късмет: 14

  Бобчета : Яна Вълканова PearЯна Вълканова MangoЯна Вълканова SausageЯна Вълканова SapphireЯна Вълканова EmeraldЯна Вълканова CabbageЯна Вълканова Chocolate 

  Яна Вълканова

  Писане by Яна Вълканова Нед Яну 01, 2023 7:50 pm


  Яна Владимирова Вълканова;
  15 години;
  Дом: "Северен вятър"

  Яна Вълканова 91c0c212
  Alisha Nesvat


  Яна е от вятъра отвЯна.

  Няма как да не повдигнеш вежда, когато за пръв път видиш нейните. Направо да се чудиш как са решили да полазят малкото ѝ лице и как изобщо са се побрали там тези космати черни стоножки. Поне така ги наричат другите деца, де, на Яна не ѝ пука особено, нито за тях, нито за луничките. Какво остава пък за другите деца! Косата ѝ е по-светло кестенява и според баба ѝ прекалено дълга, а също ѝ взимала от растежа (не върви много добре, вярно е). Най-много си харесва очите, защото са сини като на баща ѝ.  Не е от най-тихите деца. Пази тишина, когато е крайно необходимо и когато е потънала в някоя книга. Тогава никой не трябва да я закача, а през останалото време... Няма дърво, което да ѝ се опре, ограда, която не може да прескочи и приключение, което не може да измисли – без значение дали сама за себе си, или с приятели. Няма си много такива, повечето са момчета, с които се е запознала лятото на село, но има и едно момиче, с което прекарва повечето време през ваканциите в разходки, ходене до (и в) реката и игри.


  Родена е в София и живее близо до центъра, но почти всеки уикенд ходи при баба си и дядо си с автобус, който хваща от автогарата на Подуене. Селото е на 40 км от града, близо до Елин Пелин и Яна все разправя, че накрая ще се премести там и ще се запише в елинпелинското училище, вместо в кварталното, но плановете ѝ се провалят с гръм и трясък, когато писмото за „Мунгав” пристига. Не е изненадващо, защото почти всички в семейството са магьосници, а работата на родителите ѝ в българското министерство на магията „помага” за това да не ги вижда често, ама... някак си като че ли би предпочела селското... Ще видим, де.

  Оказва се много по-интересно, отколкото е очаквала, пък и къде другаде можеш да имаш грифон? Грифонът се казва Панталей, но нито той, нито Яна знаят защо.

   
  Още информация:

  - Обича да яде (не си личи);
  - Не може да спи на изгасени лампи;
  - Има оранжев котарак на име Чедър. Понякога мозъчната клетка, която делят всички оранжеви котки се пада на него;


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Верена Ерми харесва този пост.

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  Re: Яна Вълканова

  Писане by Разказвачът Нед Яну 01, 2023 7:54 pm


  Одобрена! Разпределена в дом "Северен вятър".

   В момента е: Нед Май 19, 2024 7:18 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!