Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ФОРУМНА ПАУЗА

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  ФОРУМНА ПАУЗА

  Писане by Пейо Желев Пет Май 10, 2024 8:29 pm


  ФОРУМНА ПАУЗА D41d823a0489aa0006513b370d8174a80ef3fe17

  Тъжно ми е да го съобщя, но то и без това се вижда: форумът умря. Може би беше прекалено оптимистично от моя страна да очаквам, че ще изплуваме след големия скандал от преди няколко месеци. Мислех си, че ако вложа усилия в подобряване на съдържанието и популяризирането на форума, както и ако дам малко време на хората да забравят, нещата отново ще потръгнат. Уви, не се получи така. В момента нито ГСЛ, нито куидич, нито каквото и да е може да се развива, поради което е безсмислено въобще да продължавам с администрирането. Не се сърдя на никого. Знам, че всички пишещи сме възрастни и е трудно да отделяме време и за писане, дори и да искаме. Осъзнавам своята роля в скандалите и се извинявам на всички, чието настроение се скапа. При всички положения предпочитам да сложа чертата, за да са ясни нещата поне за пишещите от дъжд на вятър потребители.

  За мен това не е край, а пауза. Прекалено упорит съм, за да не пробвам пак. Може би ще е под по-различна форма и след много време, но ще се случи. 

  Междувременно форумът е на ваше разположение. Можете да пишете каквото искате, без да се съобразявате със статистики, нива и т.н. Ако някой ме потърси за РП, най-вероятно ще се съглася. Но ме търсете по-добре в Дискорд, а не на лично тук.

  Благодаря на всички, които останаха във форума до този момент. За мен беше удоволствие и чест да съм част от тази общност от потър-запалянковци. усмивка До нови срещи!

  Варвара Симеонова харесва този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 1:39 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!