Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Александър Ангел

  avatar
  Александър Ангел
  Ученик, седми курс, дом "Лъч"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Александър Ангел Coin10 50
  Ниво : Александър Ангел Untitl37
  Статистики :
  Александър Ангел Streng10 Сила: 1
  Александър Ангел Shield10 Издръжливост: 1
  Александър Ангел Brain10 Интелигентност: 1
  Александър Ангел Runnin10 Ловкост: 1
  Александър Ангел Magic-10 Магия: 2
  Александър Ангел Clover10 Късмет: 4

  Александър Ангел

  Писане by Александър Ангел Съб Апр 27, 2024 7:35 pm


  На 17 години. Не много едър към метър и седемдесет, Александър никога не е карал хората около него да му отделят повече от бегъл поглед. Обстоятелството от което той ви аги се е възползвал, предпочитайки да стой в сенките, а не в светлината на прожекторите. Малкото хора които са му отделяли втори по-внимателно поглед, обикновено първо забелязват неговия остър нос, почти орлов, типичен за рода му. А ако успеят да отделят поглед от носа му, често следващото което забелязват са очите му. Ако някой ги опише, би казал сиви, докато друг би ги определил за сини. Те не са нито едно от двете, но в зависимост от настроението му Александър хората се подвеждат. Всъщност са кафяви, лешникови също като косата му, която е къдрава в редките моменти в които я остави да израсне повече от сантиметра. Това се случва рядко.

  Александър е научен, че личните желания и мечти са излишни, единствено важно е неговата фамилия да се върне към славните си постижения от миналото. Столетия са минали откогато династията ангел са били императори на Византийската империя и от тогава на сам всяко поколение е било подчинено на тази цел. За целта, неговите родители и роднини търсят една от най-трудните магии, целяща да съживи първия велик маг от династията им, Константин Ангел, успял да се превърне в дракон и владял половината древен свят. Кой знае, може би Александър ще е този намерил магията...
  Александър се облича спретнато и стегнато, отражение на почти военното като строгост обучение през което е минал. Гледа да не изтъква с дрехи, за да се възползва максимално от своята привидна незабележимият, но в облеклото му винаги има някой мотив свързан с дракони, все пак те са символа на династията му. Когато говори, гласът му е мек, и макар да не шепне, често хората имат чувството че го прави. Той не говори за себе си много, но когато иска да повлияе на някой, знае как да подходи, за да наклони и промени мнението му. В такива случаи хората си мислят че очите му са сини и че е чаровен. Когато пък иска да уплаши някой, хората го намират з отблъскващ и сивоок. Тогава е страховит. Александър използва и двете с лекота.
  Той има голямо семейство от роднини, братовчеди и чичовци, но само един брат и с него са единствените директни наследници на династията Ангел. Баща му Константин е посредствен магьосник, далеч от силата на прародителя си със същото име, който се е оженил за Теодора, немагьосничка която е избрал заради името. Баща му цял живот е компенсирал своята магическа слабост със строгост, докато майка му винаги е искала децата и да са щастливи. В резултат Александър не е израстнал точно както баща му си е представял, и заради това е пратен да учи далеч от дома, докато брат му е обучаван за наследник. Александър смята да промени това и да стане главния наследник. 
  Малко неща са непозволени з Александър по пътя му нагоре.
  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Александър Ангел

  Писане by Пейо Желев Съб Апр 27, 2024 9:16 pm  Александър Ангел 651adacedf7c4aa50c14511b2525aceb4b8b6747

  Браво, хареса ми колко богата история си измислил на героя си. Добре дошъл!  614485855377031168?s    

  Героят е разпределен в дом „Лъч“
   
   

  Александър Ангел харесва този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 4:59 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!