Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Плажът

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Плажът

  Писане by Разказвачът Пет Дек 30, 2022 5:37 pm


  Custom Image

  Торбаланово е селище, което се намира много близо до Черно море. Човек трябва да върви само няколко минути по една добре отъпкана пътека, водеща право на пясъчния плаж. През летните месеци там цари неспирен живот. Българските магьоснически семейства за нищо на света не пропускат възможността да прекарат една-две седмици на шезлонг под топлите лъчи на слънцето. Идват и доста чужденци – възпитаници на „Хогуортс“ с млечнобяла кожа и рижа коса, здрави и стройни младежи от „Дурмщранг“ и др.

  По средата на плажа има бар, от който могат да се купят питиета, включително прочутите Торбалански коктейли. Всяка глътка от зелената течност кара косата ти да „трепери“ или да стане на бодлички, което винаги предизвиква смеха на околните. Продавач на бара е кака Цола – около тридесетгодишна, тънка снага, бронзов тен, лакирани нокти и вързана на кок коса. Тя е толкова красива, че няма човек, който да е отишъл да си купи нещо, без да е бил запленен. Това се дължи на факта, че Цола е вийла. Тя е мила и отзивчива, никога не се ядосва и е голяма купонджийка – по цял ден танцува и пее, докато приготвя коктейли.

  На плажа могат да се правят най-различни неща. Някои строят летящи пясъчни замъци, други си устройват водни дуели, а трети просто решават да лежат на шезлонгите и да се наслаждават на морската атмосфера.

  През студентите месеци картината на плажа е съвсем различна: тълпите ги няма, барът не работи, цари пълна тишина. Може да се види само някоя влюбена двойка, разхождаща се по плажната ивица. Тогава наистина човек може да остане насаме с мислите си, слушайки плискането на вълните.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 12:54 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!