Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ❗Обща информация❗

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ❗Обща информация❗

  Писане by Разказвачът Нед Фев 04, 2024 4:45 pm


  ❗Обща информация❗ 2a1f7912

  Куестовете са част от системата на форума, чрез която печелите нещо за героя си срещу писане на РП постове при предварително зададени условия.

  1. Видове куестове. Имаме три вида куестове, като за всеки си има отделна тема в настоящия раздел:
  • Годишни куестове. Изпълняват се през цялата форумна година. Включват пет условия, включително три различни РП-та с друг/и потребител/и. За разлика от другите видове куестове, годишните са свързани с риск: можете да загубите точки и/или галеони, ако не ги завършите.
  • Стандартни куестове. Изискват две различни РП-та с друг/и потребител/и.
  • Мини куестове. Изискват едно РП. Могат да се изпълняват и самостоятелно, но за по-малка награда.

  2. Награда.Тъй като според правилата всеки пост, какъвто и да е, носи награда 1 т. към статистиките на героя Ви или 10 галеона, наградата от куеста е допълнителна. Тоест, ако напишете 2 поста за куест, можете да си отчетете както 2 т. (ако това е желанието Ви), така и наградата за куеста (например 10 галеона).

  3. Писане. Следва да имате предвид, че при годишните и стандартните куестове всяко от РП-тата в рамките на куеста трябва да е в различна тема и с различен човек/хора (например при стандартен куест едното РП трябва да е с един потребител в една тема, а второто да е с друг потребител и в друга тема). Не можете да пишете сами, включително с други Ваши герои. Целта е да се стимулира писането с повече хора във форума. Можете да пишете с когото искате, включително с хора, които не изпълняват този куест или изпълняват друг куест (ако има как да се комбинират логично).

  4. Ограничение. Не забравяйте, че броят на стандартните и годишните куестове, от които можете да спечелите награда всяка форумна година, е ограничен! Повече информация тук (клик). Това правило не важи за мини куестовете!

  5. Записване. Годишните и стандартните куестове изискват записване в съответните теми. При мини куестовете не е нужно записване!

  6. Отчет. Изпълнението на всички куестове трябва да бъде отчетено от Вас в темата за отчет, за да си получите наградата.

   В момента е: Пет Май 24, 2024 1:15 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!