Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Бар-кафе „Съновидения“

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Бар-кафе „Съновидения“

  Писане by Разказвачът Чет Дек 29, 2022 2:38 pm  Custom Image

  Бар-кафе „Съновидения“ се намира в края на ул. „Тролска“. Сградата му е отделена от останалите и е само на един етаж. Около нея има ниска метална ограда, а над вратата през нощта сияе надпис с името на заведението.

  От 9:00 ч. до 20:00 ч. „Съновидения“ е кафене, което изглежда много приветливо: на прозорците висят меки жълти завеси, масите са покрити с шарени покривки и осветлението винаги е ярко. Клиентите седят на меки кресла, а чашите им с кафе, чай и др. подобни летят във въздуха около тях, без да се разливат.

  След 20:00 ч. „Съновидения“ буквално се преобразява. От само себе си изчезват завесите и покривките, прозорците се затъмняват, така че вътре нищо не се вижда и осветлението става приглушено. Близо до вратата то земята „щръква“ бар, а шкафът на стената с чаши за чай се завърта по оста си и разкрива друг шкаф с бутилки алкохол. Всички посетители сядат на бара, където ги обслужва бармана.

  Около 23:00 ч. започва да звучи силна музика и от тавана на бара се спускат светещи феи, които остават единственото осветление. Понякога феите скришом си сръбват от чашите на посетителите и така се напиват, че падат зад бара, при което става съвсем тъмно. Друг път се блъскат в челата на клиентите и налитат на бой.

  Собственик и продавач в бар-кафе „Съновидения“ е Марин Сотиров – млад мъж, около 25 години, който също се „преобразява“ в синхрон с бара, тъй като е метаморфмаг. През деня обикновено е рус, със сини очи, стройна фигура и чисто усмихнато лице, облечен с риза. През нощта косата му става синя, ризата се заменя от тениска с къс ръкав, а цялото му тяло се изпъстря с най-различни татуировки. И в двете си превъплъщения Марин е много разговорлив, като най-обича да разказва истории от пътешествията си в екзотични държави, където ходи на сърф, ски и др. подобни мъгълски спортове. Той винаги е весел и топъл в отношенията си с хората.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:29 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!