Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Бар „Абра Кадабра“

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Бар „Абра Кадабра“

  Писане by Разказвачът Чет Дек 29, 2022 2:31 pm


  Custom Image

  Бар „Абра Кадабра“ е доста „смело“ заведение, в смисъл, че е единственото открито действащо на територията на Катранения остров. Намира се на върха на една отвесна скала, закрепен магически, така че по-голямата част просто виси във въздуха. До бара се стига по едно тясно стълбище. Има и маси, които са на земята отдолу. В случай на опасност цялото заяведение се покрива със скали и става незабележима част от околната среда.

  Барманът е кентавър на име Жар, който има къса кестенява коса и винаги ходи без горна дреха, поради което се виждат големите му мускули. Противно на мястото, където работи, този барман е доста дружелюбен. Готов е винаги да упъти магьосник към странноприемницата или да го посъветва как да се скрие от преследващи го аврори. Жар никога не е груб, никога не се кара, не вика. Няма как човек да не се запита как е попаднал на това място. Истината е, че Жар е убиец, който в пристъп на гняв (единственият, който помни), е убил друг кентавър, с който съпругата му му е изневерявала. Може някой път дори да ти го разкаже, докато си пийваш от специалитета на заведението: кървава бира, от която зъбите ти тракат.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 1:51 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!