Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Лилияна Кардамова

  Лилиян Кардамова
  Лилиян Кардамова
  Ученик, четвърти курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : Лилияна Кардамова Coin10 56
  Ниво : Лилияна Кардамова Untitl40
  Статистики :
  Лилияна Кардамова Streng10 Сила: 16
  Лилияна Кардамова Shield10 Издръжливост: 26
  Лилияна Кардамова Brain10 Интелигентност: 22
  Лилияна Кардамова Runnin10 Ловкост: 6
  Лилияна Кардамова Magic-10 Магия: 20
  Лилияна Кардамова Clover10 Късмет: 14

  Лилияна Кардамова

  Писане by Лилиян Кардамова Сря Авг 16, 2023 5:24 pm


  Име: Лилияна (lat: чиста, невинна) Патришия (lat: благородна) Кардамова (Стара магьосническа фамилия, която може да проследи корена си до началото на Българската държава. Държат се настрана до голяма степен от светските дейности, но дърпат много конци)
  Години: 14 
  Външен вид: Винаги прилежен и изпипан. Харесва ли й да го поддържа? Или пък го прави по навик, никога не се е замисляла по този въпрос. Но пък следи да е със спретнат вид - дрехите са скъпи от качествен материал винаги, чисти и неутрални като стил и цветове. Единственото което си позволява е малко грим - очна линия подчертаваща милия й поглед.

  Лилияна Кардамова Giphy

  Златната клетка е нещо странно - гледана си като писано яйце, обгрижвана, възпитавана и нищо не ти липсва. Но така ли е наистина?
  Лилияна беше прекрасно дете в очите на всеки един родител мила, тиха, знаеше си мястото и не се забъркваше в проблеми. Това, което повечето пропускаха бе, че точно така беше обучена от малка - Ти нямаш мнение, което да има значение. Пътят ти е предначертан. Изборите ти са вече направени… от други. Ти си тук, за да си красива и в полза на Родителите си.
  Винаги с главна буква - Родителите.

  А знаеш ли изобщо какво ти липсва? Как ще знаеш, като не знаеш и че може да търсиш. Всичко което си мислеше, че ще й трябва, което беше научена че ще й трябва, й бе предоставено или предначертано.
  Кардамови, нямаха намерение да записват момичето си на училище. Нямаше нужда да разивива умения, или знания. Или да си търси интереси.

  За тяхна досада базовото обучение беше станала задължително за всички млади магьосници, без значение от пол и статус. А определено нямаха намерение да пращат Лилиян в Бобатон, твърде либерално! Или пък Дурмщранг - там пък изискваха твърде много от учениците. Прекрасно учебно заведение според Родителите, но ненужно за нея.
  Беше достатъчно да седи и да радва окото.
  Но щом се налага, ще учи. Колкото да не е малоумна: Всяка висока оценка се посреща намръщено, всяка ниска - с наказание. Приятели, извинете познати, може да бъде само със деца, с които Те са я запознавали - разбира се знатни магьоснически семейства.
  Приятелите са ненужни.

  Пътят й е решен.

  А дали?

  Ела Благоева, Юлий Звездинов, Ина Янакиева, Зинаида Кражова, Иглика Полязова and Александра Молерова харесват този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Лилияна Кардамова

  Писане by Пейо Желев Сря Авг 16, 2023 6:08 pm


  Одобрена! Северен вятър.

   В момента е: Сря Май 22, 2024 6:13 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!