Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Общата стая на дом „Южен вятър“

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Общата стая на дом „Южен вятър“

  Писане by Разказвачът Сря Дек 28, 2022 10:33 pm


  Custom Image

  Общата стая на дом „Южен вятър“ се намира на последния етаж в Южната кула. В нея се влиза, като ученикът се здрависа с първата броня в централния коридор. Тя се отмества и открива входа към Общата стая. Ако ученик от друг дом направи същото, бронята го удря леко с тъпата страна на меча си.

  Общата стая представлява едно много светло помещение. Тя е просторна и с правоъгълна форма. Подът на стаята е застлан с дебели разноцветни килими. Има няколко камини, оградени от меки кресла. Когато в камините гори огън, атмосферата е изключително уютна.

  В „Южен вятър“ има една традиция – когато ученик от дома завърши училището, оставя една книга за бъдещите поколения. През тридесетте години, през които действа традицията, са събрани толкова много книги, че се налага от време на време биват премествани в един склад на първия етаж на Южната кула. Всеки може да вземе книга и да я върне най-късно до месец. Ако не го направи, на челото му се изписва „КРАДЕЦ“ с червени букви, които много трудно се премахват.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

   Вихрен Вокил, Стефан Филчев and Янтар Вълчев харесват този пост.


    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:06 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!