5 posters
ГСЛ въпроси и обсъждания
Маришка Боршош- Ученик, шести курс, дом "Лъч"
- Вид на героя : Човек
Галеони : 67
Опит : 0 т.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
аз не мога да разбера, защо мачът между Южен и Северен е след Коледа и част от действието във форума и рп-та ни е вече е през Феврурари, как така изведнъж има толкова много изчезнали, няма много логика в това
Пейо Желев- Преподавател по Трансфигурация
- Вид на героя : Вампир
Галеони : ∞
Опит : ∞
Ниво :
Бобчета :
Да, това си е проблем с мачовете. Нека да приемем, че тези, участвали в мачовете, са изчезнали по-късно (след съответния мач). Иначе ще стане парадокс. Ще го променя това, за да е ясно. Благодаря!Маришка Боршош написа:аз не мога да разбера, защо мачът между Южен и Северен е след Коледа и част от действието във форума и рп-та ни е вече е през Феврурари, как така изведнъж има толкова много изчезнали, няма много логика в това
Косара Вълканова- Ученик, четвърти курс, дом "Южен вятър"
Галеони : 71
Опит : 19 т.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Питанка. Тия медальони, с които ги следят, са само докато са в училището, или трябва да ги носят непрекъснато? И какви са последствията, ако (как знаят, че..?) някой го свали/не го носи?
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:Питанка. Тия медальони, с които ги следят, са само докато са в училището, или трябва да ги носят непрекъснато? И какви са последствията, ако (как знаят, че..?) някой го свали/не го носи?
Добър въпрос. Трябва да ги носят непрекъснато и не могат да ги свалят дори със сила (омагьосани са така). Бунтовническата група е измислила начин да ги неутрализира: заклинание, с което обект на следене става друго живо същество (например сова), но то се знае само от хората в групата.
Косара Вълканова харесва този пост.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
Пейо Желев написа:Косара Вълканова написа:Питанка. Тия медальони, с които ги следят, са само докато са в училището, или трябва да ги носят непрекъснато? И какви са последствията, ако (как знаят, че..?) някой го свали/не го носи?
Добър въпрос. Трябва да ги носят непрекъснато и не могат да ги свалят дори със сила (омагьосани са така). Бунтовническата група е измислила начин да ги неутрализира: заклинание, с което обект на следене става друго живо същество (например сова), но то се знае само от хората в групата.
Love it, тенк ююю
Пейо Желев харесва този пост.
Ниво :
Принадлежност :
Бобчета :
А, още една питанка, да съм досадна - първокурсниците кога разбират от коя група са? Като пристигнат или преди това си получават медальона?
Ниво :
Бобчета :
Косара Вълканова написа:А, още една питанка, да съм досадна - първокурсниците кога разбират от коя група са? Като пристигнат или преди това си получават медальона?
Хм, да, не се бях замислял. Като ги разпределят в гората до замъка, си получават и медальоните.
Косара Вълканова харесва този пост.
Владислав Аршавин- Ученик, първи курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 63
Ниво :
Принадлежност :
Прочетох обстойно историята на ГСЛ. Видях, че героят ми е със статус "Издигнат". Това предполага ли, че в бъдеще ще мога да отключа специална способност? Или просто героят ми ще се води нещо като "перспективен"? Което е разбираемо, все пак видях какво могъщо и респектиращо животно ми е покровител....
Ниво :
Бобчета :
Засега е перспективен само! Вийлите таргетират хора със специални способности, но и такива, които са по-силни, по-оправни и т.н. от другите. При достигане на трето ниво на героя ти обаче на общо основание можеш да отключиш способност.Владислав Аршавин написа:Прочетох обстойно историята на ГСЛ. Видях, че героят ми е със статус "Издигнат". Това предполага ли, че в бъдеще ще мога да отключа специална способност? Или просто героят ми ще се води нещо като "перспективен"? Което е разбираемо, все пак видях какво могъщо и респектиращо животно ми е покровител....
С този покровител имаш много да доказваш!!
Владислав Аршавин- Ученик, първи курс, дом "Северен вятър"
Галеони : 63
Ниво :
Принадлежност :
Хахаха Знаех си аз! Иначе успях да прочета как и кога човек може да отключи специална способност. Само ще те помоля да не обсъждаме пред Вийлите "свирепият" ми бъдещ покровител, че може Вийлите да преценят, че и за редови статус не отговарям на изискванията
Ниво :
Бобчета :
Владислав Аршавин написа:Хахаха Знаех си аз! Иначе успях да прочета как и кога човек може да отключи специална способност. Само ще те помоля да не обсъждаме пред Вийлите "свирепият" ми бъдещ покровител, че може Вийлите да преценят, че и за редови статус не отговарям на изискванията
Като нищо! Опичай си акъла.