Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Варвара Симеонова

  Варвара Симеонова
  Варвара Симеонова
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Варвара Симеонова Coin10 50
  Ниво : Варвара Симеонова Untitl37
  Статистики :
  Варвара Симеонова Streng10 Сила: 2
  Варвара Симеонова Shield10 Издръжливост: 2
  Варвара Симеонова Brain10 Интелигентност: 6
  Варвара Симеонова Runnin10 Ловкост: 2
  Варвара Симеонова Magic-10 Магия: 4
  Варвара Симеонова Clover10 Късмет: 4

  Варвара Симеонова

  Писане by Варвара Симеонова Чет Авг 03, 2023 11:47 am


  Име
  Варвара Калоянова Симеонова, но приятелите й я наричат Ава или Виви.

  Години
  17, шести курс в "Мунгав"
  Родена е в средата на лятото, на 28ми юли и това я прави зодия лъв.

  Външен вид
  Варвара Симеонова 9ee956a93b0ad05f2f55a4a91f5a350afda048cf
  courtney eaton;

  Варвара е висока за годините си, но това го дължи на доминантният ген в семейството й, където няма член под метър седемдесет и пет. Има едър кокал и пълно бузи, които правят сърцевидното й личице миловидно и някак си по-младо от колкото е всъщност. За годините си е натрупала месце на правилните места, които й дават солиден старт в живота с женствено излъчване и мекота. Кожата й е малко по-мургава и склонна към обриви при близки срещи с млечни продукти и ананас, но Ава полага огромни грижи за нея и рядко ходи където и да е без задължителната чанта с мазила и кремове. По нейно усмотрение е важно да се каже и че една млада дама не бива никога да напуска дома си без грим, лак за коса и поне един цвят брокат по себе си - ако го направи, то тежко и горко й, защото е излезнала едва ли не гола на улицата.

  С гардеробът си Варвара живее на принципа, че рисковете са за да се поемат с рогата напред, но преобладаващият цвят трябва да е в своята пастелна гама, за да е приемлив. Или пък да е толкова крещящо розов, че хората да го третират като нещо обидно. Ава има склонност към малките рокли и още по-миниатюрните поли, към панталоните с висока талия и нанизите от цветни мъниста. Пухчета? Да, моля. Високи токове? Да. Протрити кубинки? Понякога. Всичкото това е част от нейният имидж, защото младата девойка се изявява като инфлуенсър и интернет знаменитост с доста солидно растяща фен база. "Проповядва" любов към тялото, LGBTQ+ позитивност (сама се определя като би), уважение към природата и колко магическо е да си водиш журнал. Външният й вид често пъти крещящо напомня за тези неща и проси за внимание.  

  Характер
  Варвара е енергично, еманципирано и ужасно самовлюбено създание както повечето шестнадесет годишни момичета обикновено са. След като е отраснала в охолство благодарение на богатото си семейство тя няма особено много грижи в света и е свикнала да има и да получава. Класически случай на "всички са ми длъжни, защото съществувам". Благодарение на това, че още от дете е сладурана с пухкави бузки и буйна черна коса е осиновила идеята външният й вид да е честа тема на дискусии и обожание което означава, че поне пет процента от умът й очакват ако влезе в стая сумарно около един човек да си каже "о, уау". Варвара се старае да поддържа тази илюзия като гледа да е приятелски настроена и социална, което за съжаление не включва уважение към чуждото лично пространство или живот. След като нейният собствен е така "разкрит" в социалните медии Варвара смята, че всички трябва да живеят по сходен начин. Без, разбира се, да са по-обаятелни, интересни и чаровни от нея. Би трябвало да сте наясно, че ако са трябва да бъдат елиминирани, нали? Варвара е достатъчна, за да бъде единственият център на внимание и заслужава тази чест дори и да се наложи да бъде нагла, отмъстителна и жестока към опонентите си. Всичко е позволено стига никой да не разбере, нали?

  Мечтае да стане актриса някой ден и да има милиони последователи в социалните мрежи. До тук вече е участвала в няколко реклами (продуцирани от семейството й и като дете) и един музикален клип (на приятели, знаете как е). Силен старт, но недостатъчен за "възвишените" й тийн амбиции.

  Егоизмът й спира да функционира само за три неща на този свят и те имат специално място в сърцето й - Александра Молерова, малката й сестра Катерина и семейната котка Дебелан. Али е нейното смешно зайче, дясна ръка, най-добра приятелка, ЖЕНАТА, най-големият пич и още милион неща и Варвара я обожава до полуда. Би убила за нея, което само доказва че зад всеки екстроверт (каквато е!) стои по един криворазбран интроверт (каквато е мис Молерова!). Катерина - малката Кат, Катюша, Катеричка - е с около десет години по-малка от Варвара и е самото очарование. Двете сестри са неразделни и макар да се карат често не е с лошо и основно влиза в кръговете на "защо си ми пипала тва-то" и "къде ми е онова-то".

  Дебелан е легенда - на четиринадесет години е котак с реноме и достолепно излъчване, което няма как да не уважиш. Варвара го е прибрала от улицата докато е била само на две годинки и помни, че е плакала докато родителите й не са се съгласили да го задържат (сумарно около шест часа чист вой, сълзи и сополи). Той е нейната рижава топка щастие с една работеща мозъчна клетка и често прави появи в социалните й акаунти.

  История
  Варвара е Симеонова по баща и Хаджийска по майка, което са две доста стари чистокръвни магьоснически семейства. Симеонови са кореняци Софиянци, а Хаджийски са изначално от Доспат и се славят като добре уважаван родопски род. И двете семейства са малко сметкаджийски и са се събрали за взаимно удобство обединявайки бизнесите си в един. А именно, това да държат юздите на огромна империя за бутилирана минерална вода. Това е тяхното поприще в света на мъгълите, а в магьосническите среди са майстори на отварите и тяхното приготвяне. Двете неща са взаимно свързани, защото как мислите иначе се прави успешна серия от тонизиращи води с витамини и плодов вкус? Със сигурност не е нещо, което може да се получи само с обикновени познания по химия и идейност.

  Ава е първородната и на нея лежи отговорността да е почти публична личност и някой ден да наследи ако не целият бизнес, то поне част от него (плюс вървящите в комплект парички). Благодарение на това тя още от малка е свикнала да командори и да вярва, че е специално дете и друго подобно на нея няма. За неин късмет има достатъчно харизма да й минава номера и дори има някакво портфолио от постижения, спечелени олимпиади и други подобни глупотевини които много радват възрастните и ужасно объркват малките деца. За никой не е изненада, че я приемат в "Мунгав" и баща й настоява да получи цялото си обучение там, защото е традиция и се очаква от нея. Като една добра и послушна дъщеря как да откаже? Пък и нейната любима Али също получава писмо от там и това малко подписва съдбата на Варвара. Как би могла да остави своята най-любима другарка сама? Единственият минус на цялото начинание е че училището просто не знае какво са то мобилни данни и добър обхват, което Виви мрази до полуда понеже стопира кариерното й развитие в интернет пространството в месеците, в които протичат учебните занимания. За да балансира някак си нещата Варвара прекарва голяма част от това време развивайки своите хобита - това да носи умопомрачащо добри тоалети и да отбира от лентова ретро фотография. Друго си е да си правиш селфита на сляпо все пак и да чакаш филмът да се прояви, за да видиш какво си направил, нали?              

  Вихрен Вокил, Юлий Звездинов, Александра Молерова and ЯнаТать харесват този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Варвара Симеонова

  Писане by Пейо Желев Чет Авг 03, 2023 4:44 pm


  Одобрена и разпределена в дом "Южен вятър"! усмивка

  Юлий Звездинов, Варвара Симеонова and ЯнаТать харесват този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 1:27 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!