Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Общата стая на дом „Северен вятър“

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Общата стая на дом „Северен вятър“

  Писане by Разказвачът Сря Дек 28, 2022 2:22 pm


  Custom Image

  Общата стая на дом „Северен вятър“ се намира в подножието на Северната кула, точно над рова. В стаята се влиза, като ученикът „погъделичка“ с перо от грифон портрета на Йоан Страшни – един старец с черна брада и вежди, изобразен с копие в ръка и строг поглед. Портретът се разсмива и открива входа. Ако някой ученик от друг дом направи същото, не се случва нищо – най-много Йоан Страшни да се разкрещи.

  Общата стая на „Северен вятър“, противно на очакванията, не изглежда студена. Даже напротив, има доста уютна атмосфера. Тя е просторна и с кръгла форма, като от всички страни има големи прозорци. Едно много дълго канапе с меки възглавнички образува почти пълна окръжност. Във въздуха висят няколко огромни снежинки, отразяващи светлината.

  В един ъгъл на стаята са разположени табли за магьоснически шах. От край време отбора на „Северен вятър“ се слави като най-добрия по магьоснически шах, като често представляват училището в международни турнири. Една от големите гордости на училището са победите по магьоснически шах, донесени от „Северен вятър“ срещу „Дурмщранг“.

  До спалните помещения на момичетата и момчетата се стига по вити стълби нагоре, разположени противоположно една от друга.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

   Верена Ерми харесва този пост.


    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:24 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!