Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  РП На игрището - Ясна и Филип

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Ясна Соколова
  Ясна Соколова
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : РП На игрището - Ясна и Филип Coin10 39
  Ниво : РП На игрището - Ясна и Филип Untitl42
  Статистики :
  РП На игрището - Ясна и Филип Streng10 Сила: 28
  РП На игрището - Ясна и Филип Shield10 Издръжливост: 24
  РП На игрището - Ясна и Филип Brain10 Интелигентност: 28
  РП На игрището - Ясна и Филип Runnin10 Ловкост: 28
  РП На игрището - Ясна и Филип Magic-10 Магия: 40
  РП На игрището - Ясна и Филип Clover10 Късмет: 44

  Бобчета : РП На игрището - Ясна и Филип PearРП На игрището - Ясна и Филип MangoРП На игрището - Ясна и Филип ChiliРП На игрището - Ясна и Филип SausageРП На игрището - Ясна и Филип WatermelonРП На игрището - Ясна и Филип SapphireРП На игрището - Ясна и Филип EmeraldРП На игрището - Ясна и Филип Birthday1

  Re: РП На игрището - Ясна и Филип

  Писане by Ясна Соколова Пет Юли 28, 2023 3:18 pm


  Ясна пристигна на игрище, летейки на своята метла като фурия. Моментът, в който излезе на мостта, при Грифонарника, направи любимото си спускане. Медельонът във фромата на сребърен юмрук, който беше принудена да носи като всички останали ученици, се разлюля неъдържимо, докато форсираше метлата си към куидичното игрище. Трябваше ѝ около минута, за да стигне до Филип, който вече се беше развихрил и устремено летеше. Изглежда, че беше направил вече няколко обиколки на игрището, когато Ясна го поздрави.

  - Хеей, Фил! Здравей. - Момичето долетя при него и третокурсникът рязко спря метлата си. За миг забуби баланс и се разлюля заплашително. - Нямаше нужда така рязко да спираш! - усмихна му се седмокурсничката.

  - Оу, Ясна. Здравей! - помаха ѝ момчето и отвърна на усмивката. - Не видях, че си пристигнала.

  - Нормално, така бясно летеше... - беше ѝ харесало с каква увереност контролираше метлата и колко добре беше взел резкия завой, който предприе. - Радвам се да видя, че имаш такова желание да участваш в отбора. Мисля, че след няколко тренировки може и да се включиш в мачовете. Но нека първо да потренираме заедно. - Ясна се приближи и го потупа по рамото.

  - Нямам търпение! - отвърна Филив и се намести на метлата.

  - Знам, знам... от първи курс още... нали? - девойката знаеше колко ентусиазиран беше третокурнсика и с какво въодушевление посещаваше всички мачове и дори тренировки на дом Лъч.  

  - Да. - Филип сведе глава, сякаш се смути от този факт.

  - Ще стане. - побърза да го увери, а след това набързо върза косата си на опашка, за да не пречи. - Хайде да се залавяме за работа, че не знам колко време ще ни дадат преди някоя вийла да ни изгони. - с нанавист Ясна погледна към замъка. - Да започнем с няколко бързи обиколки на игрището. Само ми кажи, на кой пост искаш да играеш - бияч или пазач?
  The author of this message was banned from the forum - See the message

   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:26 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!