Мая от доста време не бе получвала известие от Зунимаса, за това едма вечер реши да се измъкне незабелязано от замъка и сама да потърси тъмната вещица с която бяха сключили нерушима кетва за вярност и подчинение.Изкачи се на площадката на Южната кула и подсвирна девет пъти, както и беше казал под секрет един шестокурсник.Момичето погледна надолу и видя появилият се от нищото сал, развълнувана затича надолу по стълбите към входа на Мунгав.Излезе оглеждайки се предпазливо навън в тъмното, слава на Мерлин никой не срещна никого по пътя си.Поуспокоена тръгна към рова о плахо се качи на клатещия се сал, който заплува към отсрещния бряг на рова.В миг плуващите във водата келпита я усетиха и забраздиха гладката повърхност, Мая затананика като се надяваше това да ги задържи надалеч от сала.Изведнъж долови и някакъв подозрителене шум в близост до рова, замлъкна и келпитата отново се завъртяха около нестабилния сал който се заклати опасно и момичето загубвайки равновесие падна във водата.Двете келпита се насочиха право към нея, а тя махаше с ръце опитвайки се да се задтржи над водата.Дочу приближаващи се гласове, но нямаше къде да се скрие.
-Тук съм, извадете ме.
Извика по посока на гласовете Мая, беше се примирила от разкриването си и скоро притежателите на глсовете които бе чула щяха да дойдат.
От мрака осветявани само от върховете на магическите си пръчки, излязоха две момичета.Тя веднага ги позна, от което не и стана по-добре защото това бяха Люба и Рея.
@Рея Папандреус
@Люба Бюлбулева
-Тук съм, извадете ме.
Извика по посока на гласовете Мая, беше се примирила от разкриването си и скоро притежателите на глсовете които бе чула щяха да дойдат.
От мрака осветявани само от върховете на магическите си пръчки, излязоха две момичета.Тя веднага ги позна, от което не и стана по-добре защото това бяха Люба и Рея.
@Рея Папандреус
@Люба Бюлбулева