Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Тери Седев

  Тери Седев
  Тери Седев
  Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Тери Седев Coin10 50
  Ниво : Тери Седев Untitl37
  Статистики :
  Тери Седев Streng10 Сила: 2
  Тери Седев Shield10 Издръжливост: 4
  Тери Седев Brain10 Интелигентност: 2
  Тери Седев Runnin10 Ловкост: 2
  Тери Седев Magic-10 Магия: 4
  Тери Седев Clover10 Късмет: 6

  Тери Седев

  Писане by Тери Седев Нед Юли 23, 2023 11:58 am


  Име: Тери Седев


  Възраст: 15 


  Външен вид: Тери е слабо момче със среден ръст, с добри пропорции на тялото. Има маслинено зелени интелигентни очи, издаващи любопиство. С гъста права кестенява коса. Кожата му е бледа и гладка. Носът му е прав и създава вчечатление за сериозност. 


  Характер: Тери е преди всичко доста любопитен за света на вълшебниците. Неговата магическа пръчка е изработена от абаносово дърво със сърцевина от еднорог с доста добра гъвкавост. Абаносът избира хората, които се чувстват удобно сами в своята компания и индивидуални личности. Абаносовата пръчка избира хора, които не се поддават лесно на външен натиск и няма да бъдат лесно отклонени от целта си. Макар неговата пръчка да го определя почти като аутсайдер, Тери може да се определи като лоялен и верен приятел, който харесва да прекарва времето си с приятели, въпреки че когато е с тях не е много разговорлив. Още от малък е доста предпазлив и страни от предмети и същества свързани с тъмни магии. В училише се старае във всяко начинание, с което се е захванал. Не е от хората, които лесно се отказват.   История: Тери е роден в края на септември. Израснал в семейство от смесен произход. Баща му е от мъгълски произход, а майка му е даровита магьосница от чистокръвно семейство. Ето за това Тери поддържа добри взаимоотношения с мъгълското и магьосническо общество. Родителите на Тери са добродушни и мили хора, които поддържат тясна връзка с други магьоснически семейства. Когато Тери получи поканата от училище „Мунгав“, беше доста развълнуван и се чувстваше особено специален. Но в същото време не беше твърде изненадан от поканата, понеже вече знаеше че много вълшебници по българските земи са учили там. Тери има по-малък брат Норман, който също учи в „Мунгав“ .
  Тери е добър в трансфигурация и обикновено се справя добре и с останалите учебни предмети, но в куидича не се чувства много сигурен.

  Вихрен Вокил харесва този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Тери Седев

  Писане by Пейо Желев Нед Юли 23, 2023 5:26 pm


  Одобрен! Разпределен в дом "Северен вятър".

   В момента е: Нед Юли 21, 2024 7:19 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!