Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Изоставената класна стая

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Изоставената класна стая

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 6:01 pm


  Custom Image

  В подземието има толкова много стаи, че надали някой знае какво има във всяка една от тях. Преди около сто години в една от тези стаи са се провеждали занятията по Отвари. Един ден преподавателят по Отвари решил, че стаята е прекалено тясна и просто си избрал друга стая в подземията. Така старата стая останала забравена.

  Стаята се намира в края на един дълъг коридор, в който няма абсолютно нищо, освен голи стени и горящи факли. В коридора няма и стаи, които да са особено важни: само няколко склада и една тоалетна. Поради това рядко може да се срещне друг човек в коридора. От време на време някой ученик се загубва или тръгва да изследва по-малко известните коридори на подземието, в резултат на което ненадейно попада тук.

  Стаята е малка и светла. Когато влезеш в нея, те лъха миризма, която е комбинация от мухъл и прах. От напукания таван в единия ъгъл на стаята бавно се стича вода, която се събира в малка дупка на земята, издълбана от същата тази вода в продължение на един век. В стаята има пет-шест маси, както и десетина котела с различни размери. На мястото, където би било преподавателското бюро стои и един гигантски котел, почти два метра висок. За да надникнеш в него, трябва да се изкачиш по една малка стълба до котела. Надникнеш ли...

  Богърт. Веднага пред теб се материализира най-големия ти страх и единственият начин да се измъкнеш е да намериш сили да избягаш (което е много трудно) или да приложиш заклинанието „Ридикулус“, превръщащо богърта в нещо смешно. Но дали ще можеш?

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 12:48 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!