- Излез ти казах!
- Ама защоооо?
Сестра ѝ беше пълна лигла. Досадна, глезена, шумна и все се ровеше в нещата на Рея, нещо, което тя неистово мразеше от дъното на душата. Всяка една интеракция бе мъчителна и винаги завършваше с: Изчезвайчещетисчупяглавата! Думи, които малката намираше за забавни. Тази малка гад се смееше на проявата на гняв във всяка една форма и както повечето добре знаеха Рея притежаваше тази емоция в изобилие, така че когато се появеше Юлияна протичаше една безспирна размяна на радост и гняв. Ако радостта бе чиста такава, а не неистово желание за любов и внимание.
- Изчезни!
- Кажи ми какво правииииш?
- Ще пиша писмо!
- До гаджето ти ли?
- Нямам гадже!
- Имаш!
- Нямам!
- Знам, че имаш!
- Нищо не знаеш! Знаеш ли какво? - ухили се подло Рея. - Ако не излезеш веднага ще си извадя магическата пръчка и ще те превърна в ПРОКЛЕТ ПЪПЧИВ ТРОЛ!!!!!
- НЯКОЙ ДЕН АЗ ЩЕ ТЕ ПРЕВЪРНА В ЦИРЕЙ!!!! ГОЛЯМ И ГНУСЕН!
- Изчезвай, пикло.
Чу се тряскане на врата и Рея изпуфтя, издишайки отчетливо гнева си. Разтърси тялото си, издиша шумно и агресивно грабна един химикал и със силен натиск го разписа.
Въздъхна, препрочете едно писмо набързо, грабна бял лист хартия и започна да пише:
"Скъпи ми сухар,
С прискърбие ти съобщавам, че ще се наложи да се включиш в куидичния отбор следващата година. Сравнително адекватен си и ни трябват хора. Така че прочети тия книги преди началото на учебната година и използвай прикаченото пособие за сухи тренировки.
Заемай се за работа, защото още щом пристигнем в Мунгав започваме тренировки.
До скоро смотаняко,
Рея Щетиразкатаямайкатааконепрочетешкнигата."
Рея привика малкото чухалче, което ѝ бе поверено, завърза писмото за едното ѝ краче, а след това му подаде едно червей че. Птицата лакомо го глътна и писна, а момичето нежно го почеса по главата.
- Този пакет също ще трябва да го занесеш. - бутна един пакет, който бе обгърната с две канапени съдържаше няколко книги и метличина, с която по принцип майка ѝ почистваше масата. - Вихрен Вокил
Птицата изцирика, грабна пакет и отлетя през прозореца.
- РЕЯ ВЕЧЕРЯТА Е ГОТОВА! - чу се гласа на майката от първия етаж.
- АМА ГОТОВА ЛИ Е!
- СЛИЗАЙ ВЕДНАГА!
- Офффффффффф. Нямам търпение да се върна в училище. - каза през зъби момичето и тресна прозореца, изпращайки писмото си с поглед.