Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Боклучарникът

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Боклучарникът

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:57 pm


  Custom Image

  До Боклучарника се стига по мрачен коридор, в който няма прозорци и гори само една факла. Човек трябва да внимава, защото точно преди вратата липсва една от дъските. В дупката някой шегаджия е поставил залепващо топче – докоснеш ли се до него, не можеш да си отлепиш крака в следващите 15 минути. Доста забавно.

  Вратата на Боклучарника е винаги отключена. През нея се влиза в едно много обширно помещение, с висок таван и много прах. Вътре е пълно с... какво ли не: стари чинове от Средновековието, направени изцяло от камък, казанчета от тоалетни, кълба прежда, стари килими, купища учебници с проядени от мишките страници, първобитни летящи метли и много други любопитни (и не толкова) работи, оставени през вековете. Когато нещо трябва да бъде разкарано, обикновено персонала на „Мунгав“ просто го кара да изчезне с махване на пръчката, при което същото това нещо се материализира в Боклучарника. Онова, което персоналът още не е разбрал, но някои прозорливи ученици са разбрали, е, че по същата логика в Боклучарника отиват и всички забранени и иззети предмети от рода на хапещи фризбита, зверофойерверки и други подобни щуротии. Единственият проблем е, че Боклучарникът е доста голямо място и понякога трябва доста да се ровиш, но пък за амбицирани ученици няма невъзможни неща.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 1:59 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!