Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  РП Библиотеката - Мая и Вихър

  The author of this message was banned from the forum - See the message
  Вихрен Вокил
  Вихрен Вокил
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : РП Библиотеката - Мая и Вихър Coin10 111
  Ниво : РП Библиотеката - Мая и Вихър Untitl42
  Статистики :
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Streng10 Сила: 42
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Shield10 Издръжливост: 26
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Brain10 Интелигентност: 42
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Runnin10 Ловкост: 32
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Magic-10 Магия: 42
  РП Библиотеката - Мая и Вихър Clover10 Късмет: 38

  Бобчета : РП Библиотеката - Мая и Вихър MangoРП Библиотеката - Мая и Вихър TomatoРП Библиотеката - Мая и Вихър AppleРП Библиотеката - Мая и Вихър EmeraldРП Библиотеката - Мая и Вихър CinnamonРП Библиотеката - Мая и Вихър SapphireРП Библиотеката - Мая и Вихър BlueberryРП Библиотеката - Мая и Вихър SausageРП Библиотеката - Мая и Вихър RubyРП Библиотеката - Мая и Вихър PearРП Библиотеката - Мая и Вихър CabbageРП Библиотеката - Мая и Вихър PizzaРП Библиотеката - Мая и Вихър BaconРП Библиотеката - Мая и Вихър ChiliРП Библиотеката - Мая и Вихър ChocolateРП Библиотеката - Мая и Вихър TuttifruttiРП Библиотеката - Мая и Вихър Diamond

  Re: РП Библиотеката - Мая и Вихър

  Писане by Вихрен Вокил Чет Юни 08, 2023 9:35 pm


  @Мая Кочева


  …я погледна и извади магическата си пръчка със скорост, на която единствено ленивец би завидял. Горе-долу със същото темпо неясен спомен за почистващо заклинание се опита да си проправи път до съзнанието му, като начинанието се увенча със съмнителен успех. Все пак някакъв проблясък му вля смелост.
  - Скорифей!  - ефектът от магията или бе по-бавен от рефлексите на Рен или се бе изгубил безвъзвратно някъде по пътя. – Скорджуфай! -  нищослучването отново му подсказа, че нещо не работи както трябва, всъщност „нещото” бе задпръчковото устройство,  което упорито продължаваше да се интересува от изкуство повече, отколкото от магия. – Скергуфой! -  продължи да опитва с надеждата, че късметът ще го осени.
  Със същият успех можеше да използва и графита си, вместо пръчка. Вероятно някой друг би се притеснил, че се е изложил, но Вокил бе свикнал хората да не очакват нищо особено от него, така че нямаше шанс дори да стане за резил.
  - Да не би случайно да си спомняш заклинанието за почистване? -  обърна се към единствения друг присъстващ, който наблюдаваше сцената с видно объркване.
  - Скоргифай ли? -  отвърна вещо непознатата.
  - Да, същото – да, този път щеше да го запомни. Поне за следващите пет секунди. Може би. – Скорги…
  - Движението на пръчката ти не е правилно…
  Петокурсникът  се опита да не издава по никакъв начин, че за първи път чува за подобно нещо, придавайки си компетентния вид на хипогриф в сладкарница.
  - Да, вярно -  кимна сконфузено и придърпа огромния том с репродукции на Винсент Ван Маг на достатъчно безопасно разстояние от увеличаващото размерите си мастилено петно, което явно нямаше намерение да се съобрази с желанието му да изчезне.


  Може би трябваше все пак да помоли непознатата да направи магията, по всичко личеше, че е по-веща от него в заклинанията.


  п.п.:точки, мерси (Админ: + 1 т. магия).
  The author of this message was banned from the forum - See the message

   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:19 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!