Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Тоалетната на Клюкаря

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Тоалетната на Клюкаря

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:51 pm


  Custom Image

  Тоалетните на четвъртия етаж са известни не защото могат да предоставят някакво специално удобство на учениците съгласно предназначението си, а защото в тях живее призракът на Клюкаря. Той е известен с това, че постоянно броди и подслушва хората из замъка, поради което знае всичко за всички. Клюкарят е млад (или поне е бил, когато е умрял), горе-долу на възрастта на седмокурсник, с дълъг бретон, който му пада на очите. Всичко в личността му крещи „драма“ – ококореният поглед, дългата театрална роба (всъщност е спална роба, защото е умрял, като се е подхлъзнал в тоалетната, преди да си легне – някои казват, че е бил в тоалетната, за да подслушва съученици) и начинът, по който отмята бретона си наляво и надясно, докато говори. Учениците понякога идват при Клюкаря, за да го молят да им разкрие тайните на учениците си. Той обаче рядко го прави, тъй като „споделя само с приятели“.

  Някои ученици инвестират цели седмици в посещения до тоалетната на четвъртия етаж, за да изградят връзка на доверие с Клюкаря. Понякога успяват да го убедят да им каже това, което искат, след което спират да го посещават. Това отношение винаги много натъжава Клюкаря (който всъщност се казва Стоян) и го кара да бъде все по-мнителен към хората. Единствената му истинска приятелка е Асмара Маврудиева – преподавателката по Грижа за магическите създания, която също много обича да клюкарства. Според някои ученици между двамата се била формирала „нездрава“ връзка, тъй като Маврудиева очевидно била влюбена в Клюкаря, а той... е мъртъв. Но реално такова нещо няма, а самият Клюкар е разпространил този слух, за да си вдигне рейтинга.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:08 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!