Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Воил Керемидов

  Воил Керемидов
  Воил Керемидов
  Търговец
  Търговец


  Галеони : Воил Керемидов Coin10 50
  Ниво : Воил Керемидов Untitl37
  Статистики :
  Воил Керемидов Streng10 Сила: 4
  Воил Керемидов Shield10 Издръжливост: 2
  Воил Керемидов Brain10 Интелигентност: 2
  Воил Керемидов Runnin10 Ловкост: 4
  Воил Керемидов Magic-10 Магия: 2
  Воил Керемидов Clover10 Късмет: 4

  Воил Керемидов

  Писане by Воил Керемидов Нед Юни 25, 2023 11:35 am


  Никога нямаше да забрави последните думи на баща си. Да, той и само той. Защото той беше до него, когато имаше имаше най-много нужда от някого. Винаги беше той и никога Стоил. Тежката буря навън заглушаваше ридаенето му, докато прегръщаше вече безжизненото тяло, а цялото му същество не можеше да повярва - или по-скоро не искаше.
  Не знаеше кое е по-шокиращо в тази ситуация, кончината или думите преди нея. 
  Години по-късно, изхвърлен от мястото, което му принадлежеше по право. Причината не беше, че бе станал немърлив, което отчасти си беше вярно. Това, което му заби нож в гърба не бе Стоил, а неописуемата му вяра в него. Това, че нито за момент не си позволи да се усъмни в намеренията на брат си.
  За него фамилията е на първо място. Като най-големия син в семейството, винаги се опитваше да предпази всички и да се погрижи за всички. Дори това да е на цената на неговото психическо или физическо здраве. Затова от деца следеше малкото си братче изкъсо. Затова проблемите му понякога се разрешаваха от само себе си. Затова в Бобатон му сваляха шапка, където и да го видят. Затова когато замина да се бие в гърдите, да се прави на мъж и да воюва през океана имаше хора, които следяха всяка негова стъпка от сенките и покровителстваха над него. Цял живот цапаше ръцете си с кръв за да може да дойде този ден, в който последните слова, които се опитваше да избие от главата си всеки Божи ден, да започнат бавно, но сигурно, да се превръщат в реалност.

  Като всеки един Керемидов - учил и завършил Бобатон с отличие. Прочел е всяка една страничка от всеки един документ обвързващ банката с каквото и да е. Нямаше жив човек, който да познава тази институция по-добре от него.
  Пълен с пороци и избухлив нрав, това му помогна да стане човекът, който е днес. И не съжаляваше нито за момент за делата си. Въпреки възрастта си, опитваше се да се поддържа във форма. Трябваше да противопоставя тежестта на ежедневието си с нещо, затова спортуваше редовно. Никога не е бил толкова умел с пръчката в сравнение с брат си, колкото с юмруците и острия като бръснач ум. Знаеше, че всичко и всички, рано или късно, ще зависят от него. 
  Висок и сравнително слаб за ръста си, но с внушаваща осанка. Единствения човек, когото не можеше да респектира бе този, за когото даваше и живота си. 


  След преврата и предателството извършено по негов адрес изчезва безследно. Трябваше му време да преосмисли живота си. Трябваше му време да вземе правилните решения, а не да действа прибързано и после да съжалява. Трябваше да даде на Стоил урок, който никога няма да забрави.
  Носят се слухове, че преди месец е бил забелязан в местността Узана.


  Воил Керемидов B06441bb78b26439045821f7190b2fcf640a6e7c

  Воил Керемидов - законен собственик на Банка Керемидови


  Ако случайно имате уредена среща с него, винаги ще го заварите облечен перфектно. Стандартът винаги спазен до последната запетая. Гладко избръснат с добре оформен мустак, ходи изправен като изпънат конец, какъвто не можете да забележите да стърчи от дрехите му. Ако стойката му се измени, леко се наведе и разтвори рамене - бягайте. 
  В негово присъствие трябва да има уиски и тютюн, иначе вероятно е нямал намерение срещата да продължава дълго по едни или други причини. Каквато и да е тя, хоризонтът е пълен с облаци, нищо хубаво не предстои. 


  Нито за него.
  Нито за Стоил.  Ах, братко… защо трябваше да го правиш…

  Ясна Соколова, Борис Захариев, Вихрен Вокил, Филип Болярски and Зак Кралев харесват този пост.


   В момента е: Нед Май 19, 2024 7:51 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!