Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Явор Озимов

  Явор Озимов
  Явор Озимов
  Ученик, втори курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, втори курс, дом


  Галеони : Явор Озимов Coin10 10
  Ниво : Явор Озимов Untitl37
  Статистики :
  Явор Озимов Streng10 Сила: 8
  Явор Озимов Shield10 Издръжливост: 2
  Явор Озимов Brain10 Интелигентност: 12
  Явор Озимов Runnin10 Ловкост: 2
  Явор Озимов Magic-10 Магия: 2
  Явор Озимов Clover10 Късмет: 2

  Явор Озимов

  Писане by Явор Озимов Пон Юни 12, 2023 7:19 pm


  Явор Озимов Yavor10


  Име: Явор Озимов
  Националност: Българин
  Възраст: 11
  Ръст: 1.56м.  (висок за възрастта си)
  Коса: Светло кестенява.
  Телосложение: Атлетично тяло, което често прикрива, носейки цветни жилетки или суитшърти.
  Кожа: Светла, с лунички.


  Характер и отличителни черти:
  Явор е с естествената склонност към потапяне във своя вътрешен свят, но може да вижда ясно себе си и света, както и да канализира заложбите си градивно посредством творчество и наука. Той вече умее да планира стратегически и да вижда цялата картина и изпитва силната потребност да обича и да бъде обичан.

  Той обаче не се „прилепва“ към другите, а включва поставяне и уважаване на границите и често се отделя в уединение за да презареди центъра си. С детство изпълнено с много очаквания свързани с популярния си род, Явор с времето се е отучил от това да потиска себе си и да угажда на другите, за да не бъде изоставен. Изградил е здраво ядро в себе си и прегръща собствените си страхове.
  Научил се е да се грижи първо за себе си, да поставя здрави граници, да проявява здрава агресия (уместно, навреме и на място), без това да е следвано от пристъпи на вина. Вместо да търси синхрон с другите посредством нагаждането към тях той изразява автентичната си същност за да се свърже с тези, които резонират с нея. По този начин той съумява да помага, но от място на себеуважение, грижа, взаимопомощ.
  Манипулативният контрол на който Явор е способен заради високата си интелигентност, почти винаги отстъпва място на харизматично и сърдечно лидерство, съпътстващо една здрава емпатия. Дава на хората без да очаква нещо в замяна и води другите сърцато и игриво.
  Следва дългосрочно пътеката, която е избрал за себе си и вижда порядък и насред хаоса и привидната несправедливост. Наслаждава на самото пътуване и приема правилата като гъвкаво-адаптивни и понякога си позволява да ги нарушава в името на приключението. Загубата и грешките са допустими за него и ги приема като част от порастването.


  История:
  Явор е роден и израснал в София. Идва от голямо и добре познато семейство. Има по-малък брат, две по-големи сестри и много братовчеди.
  И двамата родители са магьосници: майка му е Аритмант, а баща му е Алхимик.
  Прекарва по-голямата част от детството си или сам в гората или на планина, четящ безброй книги и попиващ знания или забавлявайки се с приятелите си и правейки пакости, които си позволява докато още е дете.
  Очаква с нетърпение обучението си в Мунгав, защото звучи като златната среда между приключения и знания.

  Ясна Соколова, Пейо Желев, Ела Благоева, Зунимаса Умбра, Филип Болярски and Галя Колева харесват този пост.


   В момента е: Пон Юли 22, 2024 5:16 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!