Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Площадката на върха на кулата

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Площадката на върха на кулата

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:46 pm


  Custom Image

  Площадката на върха на Северната кула е популярно място за двойки, а и въобще за всички, които обичат красиви гледки. До площадката се стига по една метална вита стълба, която е изключително дълга. Ако успееш да се изкачиш до самия край, виждаш един затворен прозорец на тавана. Върху него има тежък катинар, който уж не би трябвало да може да се отвори дори с магия. Изглежда обаче някой отдавна е намерил начин да разбие заклинанието и катинарът вече може да бъде свален с голи ръце. Просто после трябва отново да бъде върнат на мястото си, за да изглежда вратата заключена.

  Площадката е тясна, с малка ограда, надвесена над Кървавия ров, простиращ се около замъка. Някои ученици обичат да се качват на площадката с метлите си и да се състезават кой първо ще стигне водата долу. Слава богу, никой още не е умрял.

  Това, което привлича повечето хора, е гледката. От площадката се вижда от птичи поглед всичко наоколо – ровът с червеникавите вълни, тучните поляни около замъка, страшните крепостни стени, куидичното игрище. Ако човек напрегне поглед, може дори да види в далечината една точка, която е мъгълското селище Велико Търново. Вечер площадката е идеална да полегнеш и просто да гледаш обсипаното с небе звезди.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

   Вихър Соколов харесва този пост.


    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:26 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!