Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Зак Кралев

  Зак Кралев
  Зак Кралев
  Барман
  Барман


  Галеони : Зак Кралев Coin10 10
  Ниво : Зак Кралев Untitl37
  Статистики :
  Зак Кралев Streng10 Сила: 4
  Зак Кралев Shield10 Издръжливост: 6
  Зак Кралев Brain10 Интелигентност: 12
  Зак Кралев Runnin10 Ловкост: 10
  Зак Кралев Magic-10 Магия: 8
  Зак Кралев Clover10 Късмет: 2

  Бобчета : Зак Кралев Bubblegum

  Зак Кралев

  Писане by Зак Кралев Сря Юни 07, 2023 9:56 am


  Зак Кралев Fc3a7010
  Зак(а̀рия) Кралев
  42 години
  мъглороден
  от някъде си

  барман
  (търговец на информация)
  Лик: Крис Корнел.   
  Сега вероятно очаквате да получите повече информация за него. Добре, обаче всяко сведение си има цена. Готови ли сте да я платите?  Защото Зак отлично знае колко може да струва дадено донесение  и каква власт дава.  Едно известие, направено навреме, би могло да предотврати война или да причини смъртта на стотици невинни души. И той винаги е готов да го даде на заинтересованите страни, разбира се, срещу съответното заплащане, все пак нищо не е безплатно.  Морал? Да, чувал е тази дума и преди, но така и не успя да разбере какво точно означава, изключително мъглява и неясна му изглежда и до днес. Все пак категориите “добро” и “зло” се променят, в зависимост от това кой разказва историята. 
   
  Кой му плаща? За него е без значение, стига да е достатъчно. Какво означава “достатъчно”? Зависи кой плаща. Понякога цената е в брой, понякога е в услуги, зависи от купувача. Дали работи за Тъмните? Категорично не. Дали работи за Министерството?  Абсолютно не. Както казах, работи за който плаща, но предимно за себе си. Както се пее в една песен no one else will save you, та Зак се спасява сам. 
   
   
  Хм, не ви устройва цената? Ето ви малко сведения бонус, но само защото няма как да ги използвате срещу него или да ги продадете на трета страна. Умее да получава каквото иска по един или друг начин, предпочита нещата да се случват чрез дипломация и договаряне, но при липса на разбиране от отсрещната страна, не би се посвенил да стигне до изнудване. Та кой ли няма мръсни тайни, които не желае да се разчуват? 
   
  Имате нужда да научите нещо за някого? Заповядайте, настанявайте се, какво ще пиете? В синьо-зелените му очи танцуват дяволити пламъчета, докато пресмята колко може да спечели от Вас. С една ръка отмята назад буйната си чуплива коса, докато с другата Ви налива питие(за него също ще си платите, разбира се, барът не е благотворително дружество). Дружелюбна усмивка разполовява лицето му, когато ви поднася чашата, внезапно осъзнавате колко е висок. Мислели сте си, че изглежда така заради някаква платформа зад бара, но Кралев е висок почти два метра. Настанява се в стола срещу Вас и лицето му вече е придобило делово изражение. Ако репутацията му е вярна, а тя е, ще получите онова, за което сте дошли, но цената… Ах, цената!
   
   
  Дали ще успеете да я платите? 


  Яна Вълканова, Борис Захариев, Ела Благоева, Мая Кочева, Юлий Звездинов and Люба Бюлбулева харесват този пост.


   В момента е: Нед Юли 21, 2024 7:20 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!