Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Галя Колева

  Галя Колева
  Галя Колева
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Галя Колева Coin10 50
  Ниво : Галя Колева Untitl37
  Статистики :
  Галя Колева Streng10 Сила: 4
  Галя Колева Shield10 Издръжливост: 4
  Галя Колева Brain10 Интелигентност: 2
  Галя Колева Runnin10 Ловкост: 4
  Галя Колева Magic-10 Магия: 2
  Галя Колева Clover10 Късмет: 4


  Галя Колева

  Писане by Галя Колева Сря Май 24, 2023 5:29 pm


  Име: Галя Колева

  Възраст: 40 години


  Външен вид: Галя е висока, стройна и доста слаба. Има къса руса коса и леко извънземно излъчване, може би до голяма степен дължащо се на интересните черти на лицето й, които все пак успяваха да изваят красиво лице. Държи се и се движи с класическата грациозност на възпитаничка на Бобатон, но се облича доста семпло и основно по мъгълски - черен пуловер с висока яка и тесни черни дънки или панталон. Рядко носи робите си или други украшения и аксесоари.


  Галя Колева L-intr10

  Характер: Тиха и наблюдателна, когато се запознава с нови хора обикновено ги оставя да поговорят известно време преди да участва активно в разговора. Подобно посреща и нови класове оставя ги да се нашумят десетина минути и започва леко и уверено своя урок. Никога не повишава тон и не вика, а просто изчаква шума да приключи. Изключително търпелива и все пак любопитна към околните и света.

  История: Галя е мъгълородна магьосница, израстнала повече в мъгълския свят отколкото сред магьосници. Дори като млада възпитаничка на Бобатон се е старала да поддържа своето мъгълско образование и с много старание и впечатляващи отлични успехи е успяла да завърши и двете.

  Сега се занимава едновременно като преподавател по математика и ръководител по математическа лингвистика в мъгълско училище и като преподавател на малки групи млади магьосници по руни и аритмантика. Как успява да ги балансира никой не знае. Някои твърдят че има времеврът, други че е пресъздала някой магически артефакт, а трети че просто е толкова добра в това което прави.

  Кандидатства за преподавател в Мунгав с препоръки от магьосническите семейства чиито деца е обучавала и от мъгълските училища, макар и вторите да не са наясно къде точно се ползват препоръките. Макар и тя лично да смесва често мъгълски науки с магия, смята че е абсолютно нужно да се спазва разделението. Поне за сега. По скоро възприема двата свята за неподготвени да се срещнат един друг.

  Освен преподаване и математика, обича да разучава други "мъгълски" науки и да търси приложението им в магическия свят. Обикновено офиса й е пълен с разни електрически и механични предмети, които се опитва да разнищи търсейки причината за несъвместимостта между магията и електричеството, и начини по които да ги съчетае успешно.

  Ясна Соколова, Пейо Желев, Ела Благоева, Верена Ерми, Филип Болярски and Янтар Вълчев харесват този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 2:15 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!