Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Арсений Владев

  Арсений Владев
  Арсений Владев
  Ученик, трети курс, дом "Лъч"
  Ученик, трети курс, дом


  Галеони : Арсений Владев Coin10 46
  Ниво : Арсений Владев Untitl37
  Статистики :
  Арсений Владев Streng10 Сила: 8
  Арсений Владев Shield10 Издръжливост: 4
  Арсений Владев Brain10 Интелигентност: 2
  Арсений Владев Runnin10 Ловкост: 2
  Арсений Владев Magic-10 Магия: 14
  Арсений Владев Clover10 Късмет: 2

  Арсений Владев

  Писане by Арсений Владев Пон Май 15, 2023 5:29 pm


  Арсений Владев Actor-jorge-benito-180269_large

  Име: Арсений Валериев
  Възраст: 12 г.

  Външен вид: Издължено за възрастта си, но много хилаво хлапе. Баба му Янка все му повтаря, че коремът му е залепен за гърба, и го тъпче с храна сутрин, обед, следобед и вечер. Но колкото и филии с мед и масло да изяде, все не успява да наддаде на килограми. Има леко мургава кожа, може би защото още от ранна пролет хуква по тениска под слънцето и така чак до късна есен - поредното нещо, което баба Янка не одобрява. Щяло да настине детето. Винаги с невчесана коса. Под кестенявия му перчем блестят две хитроумни, яркосини очи. Вечно е нахилен, заради което се забелязват леко кривите му зъби. Баща му иска да му сложи брекети, ама тая работа няма да стане. Има трапчинки на бузите си, които го карат да изглежда извънредно очарователен. 
  Перманентно е с ожулени колене и лакти, защото е хиперактивен и се прави на Спайдърмен. 

  Характер: Арсений е безгрижно и весело дете, което обожава да играе навън с връстниците си. Семейството му казва, че е непослушен и че е страшен беладжия. Ама вината не е негова. Той много се старае да слуша, просто не му се получава. А що се отнася до белите… Е, той какво да направи, че съседката си е оставила саксиите на дувара, който той се е опитал да прескочи? Даже и Спайдърмен не може да се преметне през тях без да събори някоя…

  Иначе е добродушен, отзивчив и комуникативен. На село всички го познават - някои, защото им е носил торбите от магазина, а други - защото им е обрал черешите от двора. Не се брои за кражба, ако половината клони висят на улицата, нали? 

  Много е сръчен. Обича да майстори и често сглобява и разглобява разни джунджурии, за да види как работят. Проблем има само когато разглоби нещо и после не знае как да го върне в първоначалния му вид. Тогава най-често се крие под сайванта на къщата, докато баща му спре да го търси, за да го набие. 

  Другата му голяма страст са отварите. Понеже, както вече споменахме, най-често си ходи с ожулени крака, а баба му все го преследва с всевъзможни мехлеми, Арсений обича да я наблюдава, докато ги прави, и да се учи. 

  История: Роден и израснал в Карлово, в долината на розите. Има голямо смейство с много баби, лели, чичовци и братовчеди. Основният им поминък е отглеждането и преработването на рози. Повечето от роднините му са лечители или отварители. Той също познава добре семейния занаят, но мечтата му е някой ден да стане рицар. Или Спайдърмен. 

  Всъщност е убеден, че в Мунгав ще се научи как да бъде Спайдърмен. Малко го притесняват книжките и ученето. Не, че е глупаво дете, просто предпочита да се учи на принципа проба-грешка. Или по-скоро грешка, грешка, грешка, опааа, това стана ииии пак грешка. 
  Най-много се надява да влезе в отбора по куидич и да ги разбие всичките!!! Все пак, досега не е пропускал мач на Врачанските лешояди. 


  Лик: Jorge Benito

  Ясна Соколова, Пейо Желев, Ела Благоева, Мая Кочева, Верена Ерми, Юлий Звездинов, Филип Болярски and Янтар Вълчев харесват този пост.


   В момента е: Нед Май 19, 2024 8:22 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!