Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Кочо Измирлиев

  Кочо Измирлиев
  Кочо Измирлиев
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Кочо Измирлиев Coin10 95
  Ниво : Кочо Измирлиев Untitl40
  Статистики :
  Кочо Измирлиев Streng10 Сила: 8
  Кочо Измирлиев Shield10 Издръжливост: 14
  Кочо Измирлиев Brain10 Интелигентност: 10
  Кочо Измирлиев Runnin10 Ловкост: 10
  Кочо Измирлиев Magic-10 Магия: 8
  Кочо Измирлиев Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : Кочо Измирлиев Sausage

  Кочо Измирлиев

  Писане by Кочо Измирлиев Съб Май 13, 2023 8:07 pm


  Кочо Измирлиев Asher-angel-shazam-sneak-peek


  Име - Кочо Измирлиев


  Години - 18  Външен вид - Толкова нормален, че направо скучен. В тълпа трудно може да бъде различен със своя среден ръст и тъмна коса. Кожата му е бледа, а очите пъстри. Тъй като косата му изисква твърде много грижи, а него го мързи, често прибягва да пълното й премахване. Обича да е облечен удобно и като всеки юноша на неговата възраст мрази да ходи на пазар за дрехи. Рядко се усмихва, като цяло е повече начумерен, но усмивката му е относителна чаровна с равни бели зъби. Най - обичайното му облекло е тениска, горнище, дънки и удобни маратонки. Зимно време слага и топла плетена шапка. Като цяло е нормално момче за своята възраст без да има някакви изпъкващи черти.


  Характер - Необуздан и избухлив. Дори най - малката забележка или закачка по негов адрес могат да го извадят извън нерви. Може би и затова е вечно начумерен. Като цяло трудно създава приятелства, но пък притежава завидна лоялност към хората, които са я заслужили. Точно и заради своя нрав, той предпочита да страни от хора и компании, където все ще се случи някой да го обиди или ядоса. Най - добре се чувства сам далеч всички. Все пак когато е сам, една от добрите му страни си пробива път на повърхността, а именно неговото влечение към хармонията и красотата. Въпреки своята млада възраст, той умееше да оценя заобикалящата го красота и хармония в природата. Най - голямото му удоволствие беше да избяга от шумният град и да хване гората. Някъде там сред прекрасната българска природа, Кочо се чувстваше у дома си. Младежът можеше с часове да обикаля всякакви склонове, пътеки и прочие. Особено се гордееше със своите познания относно скритите кътчета на България. Като почитател на един определен български писател, младият Измирлиев споделяше неговата максима, че за да обичаш родината, то трябва да я опознаеш. 

  История - Роден в прекрасният град Сливен, той е наследник на обущар. Той не познава майка си, защото е починала малко след неговото раждане. Детството му минава безрадостно и в битка със сивото ежедневие. Единственото, което му даваше надежда за по - добро бъдеще бе, че наследник на стар магьоснически род. Въпреки, че някога дома му е бил проспериращ и богат, то заради доста грешки на негови предци и обрати на съдбата сега неговото семейство е докарано почти до просешка тояга. Може би и това е причината за неговият характер. Впрочем така се появяват неговата неуморна амбиция да върне някогашната слава на семейството си и да се спаси от сегашното си мрачно положение. Все пак си мечтаеше да учи в Дурмщранг, но финансовото му състояние не му го позволяваше. Трябваше да се задоволи с Мунгав, но знаеше, че с достатъчно старание и амбиция, то и неговата звезда щеше да изгрее. Тук стигаме до момента в неговата историята, където юношата се влюбва в мъгълският спорт футбол. От дете посещава мачовете на родният си Сливен в ниските дивизии на България. Цялото викане и емоции по време на мача му помагат да израсне толкова непоклатим и лоялен. За тази любов към този спорт спомага и баща му, който също е фен на Сливен и още от дете го води на стадиона. Тук някъде е редно да споменем и имената на неговите родители. Баща му се казва Любен, а майка му Райна. Двамата са чистокръвни магьосници, като майка му дори е наследник на велика и богата фамилия, но заради избора й да се венчае за прост чизмар, те се отказват от нея и заради това Кочо ги презира. Мечтае някога да ги накара да съжаляват за това тяхно решение. Все пак трябва да се спомене, че въпреки своя невзрачен вид, Кочо притежеава доста хладен и аналитичен ум. Това винаги води до един и същ сценарии с всички нови хора с които се запознава. Първоначално всички го мислят за неудачник, след което той им натрива носа със своя груб и избухлив нрав...

  Лик - Angel Asher

  Пейо Желев, Ела Благоева, Верена Ерми, Янтар Вълчев and Маришка Боршош харесват този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 2:10 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!